bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 17 Юни 2025 08:12

Северозападна Трета лига - Резултати, програма и класиране GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 156 мнения ]  Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Re:
МнениеПубликувано на: 23 Авг 2009 16:21 
Аватар

Отбор: Янтра 1919 (Габрово)
kilevd написа:
Manucho написа:
kilevd написа:
кои беше па тоз?циганка е маикати бре негър

Ако ще ме обиждаш на етническа основа поне не пиши като циганин ,а създавай впечатление ,че си българин.

еи смиешко въобще не искам да те убеждавам дали сам българин,а вие поне се опитаите да говорите като мъже,а не като пу..и.

Ти мен от къде ме знаеш как говоря.Нито аз те знам дали си българин или влах нито ти ме знаеш как говоря,така че тоя спор е бая безсмислен.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Авг 2009 16:23 
Аватар

Отбор: Бдин (Видин)
не бе за говора се предполага как е но ок аиде стига толкоз 4е осрахме темата..

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 23 Авг 2009 16:34 
Аватар

kilevd написа:
не бе за говора се предполага как е но ок аиде стига толкоз 4е осрахме темата..

А тя тая тема от средата на 1 страница няма нищо общо със заглавието.Ама вече се разтоварихме от отрицателната енергия така че наистина е време да спрем глупостите.Успех в Б група и догодина дано се срещем в б група .

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Новите отбори в Северозападна В група
МнениеПубликувано на: 24 Авг 2009 08:45 

кур за вас бе мокрици

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Сеп 2009 13:22 
Аватар

Отбор: Академик (Свищов)
Георги Велинов: “Зоналният съвет подкрепя всички клубове”

Петко ПАВЛОВ
За първи път в историята си Северозападната „В” група започна първенство в състав от 15 отбора. Изключително рехаво е присъствието на тимове от Великотърновски регион - само три. А в същото време се наблюдава повишен интерес към Областната група. За участие в нея кандидатстваха 20 отбора и това наложи разделянето й на две части на географски принцип. Други 10-12 състава се стягат за „Б” регионална група. Отново има футбол в села, в които до преди година-две на терените пасяха крави и овце. Играят се контролни срещи, аматьорите тренират минимум по три пъти седмично, купуват се нови екипи, включително и маркови. Дори по селата се говори за селекция, за налагане на млади момчета на местата на шкембелиите, прехвърлили 40-те, които доскоро се зареждаха с бира и след това навличаха отдавна отеснелите им избелели фланелки. Факт е и освежаването на базите, като на места - в Самоводене и Лесичери, дори имат претенции, че разполагат с терени и съблекални, на които могат да завидят клубовете във „В” група. Очаква се много интересно първенство, което ще завърши с финален мач на стадион „Ивайло”, който ще определи областния първенец. Нормален ли е подобен двуполюсен модел, потърсихме мнението на председателя на Зоналния съвет на БФС във В. Търново Георги Велинов.

- Г-н Велинов, Северозападната „В” група остана с 15 отбора още на старта на сезона. Безпокои ли ви този факт?
- Определено, защото за мен не е нормално да имаме нечетен брой отбори в групата. Срещите във всеки един кръг намаляват с една, налага се всеки от участниците да почива принудително по веднъж. До това положение се стигна, след като двата габровски клуба се обединиха, „Мария Луиза” и „Сторгозия” се отказаха по финансови причини, а „Бдин” влезе в „Б” група. В същото време се радвам за отбора на „Бдин”, който от години се бореше за професионалния футбол и все не успяваше да се класира.
- Имаше ли „пожарен” вариант за комплектоване на групата?
- Още при комплектоването ми бе ясно, че заменяме напусналите отбори с други, недотам качествени. Убеден бях в поляризирането й. 4-5 по-силни, доближаващи се до „Б” група, и други на ниво областни дивизии. Резултати от първите три кръга като 4:0, 5:0, 6:0 и т.н. показват, че опасенията ми са били оправдани.
- Как тръгна шампионатът?
- С малки забележки - добре. Има пропуски по организацията на отделни места, допуснати бяха и някои грешки от съдиите. Някъде се появиха и провокации от страна на футболни деятели, които питат дали срещу тях няма настроения. В процеса на първенството ще се убедят, че няма и ако има грешки на арбитри, те не са тенденциозни, а неволни.
- Великотърновски регион отстъпи сериозно от позициите си на ниво Трета дивизия?
- За съжаление е така. Изпадането на „Чумерна” и „Бали-2002” е закономерно. В Елена така и не разбраха, че спонсори и община трябва да намерят общ език, защото издръжката на клуба не е по силите само на едната страна. Ако Николай Колев, Йордан Славов, общинската администрация и други хора с възможности бяха работили в екип, щяха да осигурят бюджет от 100 000 лева. Елена е желано място за футбол в нашата „В” група, защото отговаря на всички условия. „Бали-2002” бе с най-малкия бюджет. Иво Балъков няма как да се справи с издръжката на толкова възрастови групи. Разходите са много. Аз лично виждах в Дебелец добро място, в което да функционира сателит на „Етър-1924”, в който да обиграват младите футболисти. Гледайки обаче финансовото и спортно-техническото състояние на великотърновския клуб, не съм сигурен, че мислят като мен. Лошият старт на ФК „Павликени” не ме изненадва. Там с малки изключения от 20 години е така. От „Академик” обаче очаквах много повечe. В Свищов работеха правилно, налагайки своите юноши. Доколкото знам, са подсигурени и финансово. Явно имат някакви организационни проблеми, които трябва да отстранят.
- Не е ли парадоксално да нямаме стабилно присъствие във „В” група, а на областно ниво футболът да изживява ренесанс?
- Областта има сериозни футболни традиции. В един момент имаше отлив, продиктуван от финансовото състояние на държавата, а и на обикновените хора. Явно липсата на мачове в малките селища е изживяно болезнено от жителите им. Кметове, наместници и местни бизнесмени са се амбицирали и започнаха да възстановяват старите и да създават нови клубове.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Сеп 2009 13:22 
Аватар

Отбор: Академик (Свищов)
http://www.borbabg.com/?action=news&news=1543

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 156 мнения ]  Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Представянето на българите в техните клубни отбори
Форум: Национален отбор
Anonymous 15986 01 Мар 2007 21:40
от spartak forever
Преглежда непрочетените мнения БАСКЕТБОЛ! А" група/мъже/-програма, резултати, коментар
Форум: Спартак (Плевен)
Anonymous 240604 14 Юни 2007 09:06
от СПАРТАК-ЗАВИНАГИ!
Преглежда непрочетените мнения Сблъсъците на ЛОКО ГО през годините в А група ! - Статистика
Форум: Локомотив (Горна Оряховица)
Anonymous 46035 09 Мар 2009 16:16
от joro87
Преглежда непрочетените мнения Квалификации в нашата група
Форум: Европейски първенства
Anonymous 22919 28 Ное 2006 19:05
от keyelpk
Преглежда непрочетените мнения Кналификации в нашата група- коментари
Форум: Европейски първенства
Fabio_Cannavaro 16172 21 Ное 2007 22:52
от nicks