bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 18 Юни 2025 02:36

Български клубове - Янтра (Габрово) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 159 мнения ]  Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Авг 2009 21:34 

Отбор: Янтра 1919 (Габрово)
Каквото и да се случва това е отбора на Габрово

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: "Янтра" и "Янтра 2000" започват подготовка заедно утре
МнениеПубликувано на: 11 Авг 2009 22:20 
Аватар

Айде стига глупости вече,това е отбора на Габрово и който иска нека го подкрепя,ако ли пък не,тук не виждам анкета "Ще посещавате ли мачовете на Янтра този сезон"!!!На много хора може и да не им харесва и сегашното положение,но докато някой от всички "критици" не се появи на стадиона с идеи и ПАРИ едва ли ще му се чуе мнението.Не забравяйте,че до обединението се стигна със съгласието и на двете страни и то не на сила,така че стига обвинения само към едната страна.В края на краищата ако ще се прави нещо в бъдеще,по-добре да се заложи на повече млади футболисти,да се види кои ще вършат работа за в бъдеще,пък опитните лесна работа.Хайде да спрем да плюем отбора още преди началото на шампионата и да видим какво ще е положението в края на сезона.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 12 Авг 2009 00:19 
Аватар

Kolovatigb написа:
i ko sq s otbor deto zavur6i 4etvruti v star6ata 6e se atakuva b-grupa li ? gotov otbor vmesto da vzemat 4-5 futbolisti te go razpiulqha sq 6a igraqt o6te 5 godini s purgavina golqmo novo i tuhla butovo... az 6e se poqva na stadiona ot tuk natatuk samo ako ima koncert na 4algotecite .........

Точна така. Аз точно това имах предвид като казах преди 2 седмици, че всичко, което беше градено миналия сезон се разруши. Аз също не възнамерявам да стъпя на стадион "Хрито Ботев" до края на 2009 година, освен за мача в 3ти кръг.
Василев,
аз примерно ще направя точно така. Заради 3ма човека ще викам за Трявна, защото точно така трябва да се направи според мен. Ти ако искаш не го прави, но ще ти подскажа, че тези трима ще се върнат на чело на габровския футбол много по- скоро от колкото ти можеш да си представиш. И тогава ще ми е доста интересно как ще ги погледнеш в очите и ще отидеш на стадиона да подкрепяш отбора.

Love and Peace from the Stereo Crew

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 12 Авг 2009 00:28 

много лесно ще ги погледнем в очите-да не сме длъжни да сме им верни до гроб на тях и да ги следваме навсякъде...важен е отбора. ама както вървят нещата и на мен първоначалното ми доверие си замина.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Re:
МнениеПубликувано на: 12 Авг 2009 01:36 

parmalat написа:
Kolovatigb написа:
i ko sq s otbor deto zavur6i 4etvruti v star6ata 6e se atakuva b-grupa li ? gotov otbor vmesto da vzemat 4-5 futbolisti te go razpiulqha sq 6a igraqt o6te 5 godini s purgavina golqmo novo i tuhla butovo... az 6e se poqva na stadiona ot tuk natatuk samo ako ima koncert na 4algotecite .........

Точна така. Аз точно това имах предвид като казах преди 2 седмици, че всичко, което беше градено миналия сезон се разруши. Аз също не възнамерявам да стъпя на стадион "Хрито Ботев" до края на 2009 година, освен за мача в 3ти кръг.
Василев,
аз примерно ще направя точно така. Заради 3ма човека ще викам за Трявна, защото точно така трябва да се направи според мен. Ти ако искаш не го прави, но ще ти подскажа, че тези трима ще се върнат на чело на габровския футбол много по- скоро от колкото ти можеш да си представиш. И тогава ще ми е доста интересно как ще ги погледнеш в очите и ще отидеш на стадиона да подкрепяш отбора.

Кого да гледам в очите бе,аз не подкрепям определени футболисти а целия отбор!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 12 Авг 2009 08:41 
Аватар

Отбор: Янтра Габрово (Габрово)
академик1 е прав, темата се изчерпа. Факта, че в Габрово има един отбор е налице И ВСИЧКИ ИСТИНСКИ ФЕНОВЕ ЩЕ ПОДКРЕПЯТ ТОЗИ ОТБОР! Какво е съградено миналата година? Едно голямо нищо. Уникално слаби отбори в групата, на това се дължи 4-то място. Разровете се във форума и вижте какво сте писали самите вие преди няколко месеца. Да припомням ли как отстранихме Янтра 2000 за купата? Ами Поликраище? Ичо Кирилов и останалите футболисти могат всеки сезон да си сменят отбора, ние феновете цял живот сме от един отбор. Тошко не те знам пич, защо ставаш фен на 3 човека?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 12 Авг 2009 12:01 
Аватар

Цитат:
Ичо Кирилов и останалите футболисти могат всеки сезон да си сменят отбора, ние феновете цял живот сме от един отбор.

В тоя ред на мисли,днес разбрах,че 30 000 недоволни фенове на Юнайтед ще последват Карлос Тевес,и ще подкрепят кръвния враг Ман Сити,заради отношението на Сър Алекс към него!!!Призовавам хилядите фенове на габровския футбол да се съберат в неделя на обяд и да се пръснат из всички кътчета на България за да подкрепят габровците от други отбори,мисля,че така е редно нали?!?!?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 12 Авг 2009 12:23 
Аватар

kibeto написа:
Цитат:
Ичо Кирилов и останалите футболисти могат всеки сезон да си сменят отбора, ние феновете цял живот сме от един отбор.

В тоя ред на мисли,днес разбрах,че 30 000 недоволни фенове на Юнайтед ще последват Карлос Тевес,и ще подкрепят кръвния враг Ман Сити,заради отношението на Сър Алекс към него!!!Призовавам хилядите фенове на габровския футбол да се съберат в неделя на обяд и да се пръснат из всички кътчета на България за да подкрепят габровците от други отбори,мисля,че така е редно нали?!?!?

Като даваш пример с отборите от Манчестър ,според теб ако Манчестър Сити се преименуват на Манчестър1878 дали феновете на Манчестър Юн.ще започнат да подкрепят този отбор или ще им е безразличен нищо ,че е от техния град.А ще подкрепят макар и пред тв да речем някое отборче от областа ,в което са отишли техните футболисти?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 12 Авг 2009 12:50 
Аватар

Отбор: Янтра Габрово (Габрово)
Много сме далече от феновете на острова!

Ако искате да продължи спора, направете нова тема тази вече не е актуална!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 159 мнения ]  Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения "Дунав"-"Марица"
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 124707 04 Ное 2006 21:35
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения На кое място ще завърши "Дунав" в Б Изток?
DUNAV-RUSSE 178162 16 Сеп 2018 10:00
от Dearis
Преглежда непрочетените мнения "Дунав" в турнира за купата
DUNAV-RUSSE 202516 02 Дек 2006 11:50
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения История на ФК "Спартак" Пловдив
Форум: Спартак 1947 (Пловдив)
Anonymous 138289 17 Авг 2011 16:27
от mainata89
Преглежда непрочетените мнения СЛАВИЯ гост на ст."СЛАВИЯ" :]