bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 27 Юни 2025 00:03

Български клубове - Тунджа (Ямбол) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 63 мнения ]  Предишна  1, 2, 3  Следваща

Заслужава ли Тунджа да играе в "Б" група?
ДА 61%  61%  [ 17 ]
НЕ 39%  39%  [ 11 ]
Общо гласове : 28
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Юли 2009 20:31 
Аватар

Отбор: Тунджа 1915 (Ямбол)
S|B`youths братле много ми е чудно на Левски-Спортист, Своге Бойс знамето в Сектор Б ли ще е, ти в Сектор Г ли ще си или на полувремената ще се сменяш? Много ми е чудно това голямо самочуствие от къде ви е дошло,чак да наричаш нас селчовци, където ни е 90 хиляден града а вашото селце незнам 5 хиляди дали има, 1 главна улица имате ли въобще там или мегдана ви устроива? Скоро време и квартал на София да ви направят може. Иначе единствената причина да имате пари и да играете в "А" група е ясна. Ясна е че мафиоти ръководят футбола в България и е пределно ясно на всеки един футболен фен с грам капка в мозъка че на така наречените мафиоти е много по лесно да си перат парите в малки селца като вашето, Мездра,Ловеч,Самоков и тн. Незнам кой ви е собствника но надали щеше да ви спонсорира ако и не бяхте Софииско село. Иначе си мечтаем ние то е ясно че си мечтаем да имаме отбор като вашият за съжаление изкуствен,без традиции,без стадион. А за историята не ми говори да не сме се гордеели защото точно тогава се е играл истински футбол и истински отбори с традиции са си били където принадлежат. Кур за модерния футбол,кур за всички мутри които се гаврят с футбола, кур за вашото селско отборче! Много поздрави на Локомотив Пловдив при повторното им шибане над вас и гоненето ви из гори и баири. Не се съмнявам че и това ще го има в великото Своге.

Момчето от Враца пък може да не приказва неподготвено и то. С какво сме били по-голям отбор от Своге. Еми пич да ти кажа чесно с какво може? С това че когато ние сме играли А група срещу Левски и ЦСКА , нашите дружки ОТ НАЙ-ФУТБОЛНИЯ отбор в България ,Спортист са викали за ТЕХНИТЕ си Софииски грандове докато нашия стадион се е пукал по шевовете и всички присъстващи Ямболци са викали за родния си ТУНДЖА. С това че най-футболния отбор в България има 2 сезона в Б група и завършва на 7-мо място през единия което е най-великия успех на най-великия футболен отбор в България. Град няма как да кажа защото населено място под 9 хиляди души за мен неможе да бъде наречено град.

S|B`youths братле много си превъзбуден от влизането ви в "А" група май упоскои се малко бе, четата ти нещастните мнения и имам чуството че си на кафево. Какви традиции ни били гонели. Еми виж историята ни и ще видиш. Но май като гледам вече си я видял и ти е станало доста гадно че най-великия отбор в България, Спортист Милка ООД няма такава и може би никога няма да има. Отбор без История и традиции няма БЪДЕЩЕ. Вие сте изкуствен селски отбор и нямате БЪДЕЩЕ. Нямало сме как да кажем на софииското село Своге селяни. Еми пак ти го казвам пичага. Върли селяци сте и ще ви ебат навсякъде където отидете, след 5-6 кръг и хора няма да има на умрелия ви стадион,точно защтото сте СЕЛЯНИ. Също не само на нас "ни бъркате в гъза" пичага. На голям процент от футболното население на страната. Хора който мразят Нефтохимик, повтарям мразят бяха за тях на баража. Феновете на отборите от "А" група искаха да играят с Нефтохимик,едно достоино име в Българския футбол.Не селяните от Своге. Не си ги измислям тея работи много добре знаеш какво мислят трезво мислещите футболни фенове. Винаги ще казват хората, еее Мездра и Своге,бахти тъпото и точно това ви бърка на вас в гъза защото не сме само ние от дълбоко заровения Ямбол във В група. Яд ви е че точно вас ще ви споменават като селски отбор,отбор незаслужаващ да играе там където играе,отбор който грандовете неискат да срещат а за сметка на такова искаха Нефтохимик. Това няма да се промени пич,защото изкуствено вкаран отбор, село без традиции може да получи само такива отзиви. Такава е истината. Хората я знаят.

Webmaster Vratza, точно до три години ФЕНОМЕНА, НАЙ-ВЕЛИКИЯ ОТБОР ОТ СЕЛО СВОГЕ ще бъде забравен мой човек. Да ни минат? Та те дори стадион нямат , те немогат да минат нашият стадион от 60-те. Имаме повече седалки сигурно. Пълна пародия. Кажи ми като много ги защитаваш тея отборчета с пари които уж заслужавали да играят там където са не те ли е яд тебе че Мездра игра "А" група и ще играе пак а вие играхте "В" през същото време? За Литекс Ловеч ,не е лесно да се сетиш че тогава отбора от Ловеч е бил с друго име,просто е написано сегашното име на отбора от Ловеч.

Дълбок поклон пред НАЙ-ВЕЛИКИЯ отбор в България , Спортист Милка ООД, първи сезон в "А" група. ПОКЛОН. След Тунджа вече сам за Милка.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Юли 2009 20:40 

Отбор: ЦСКА (София)
YAMBOLLADS,много добре го каза,че отбор без традиции няма бъдеще,казвам примери-отбори с пари,но без традиции Видима-Рак.,Вихрен и Несебър,има и още,но не мога да се сетя,какво правят във "Б" група,а не във "А" група

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 25 Юли 2009 21:13 
Аватар

stemil написа:
YAMBOLLADS,много добре го каза,че отбор без традиции няма бъдеще,казвам примери-отбори с пари,но без традиции Видима-Рак.,Вихрен и Несебър,има и още,но не мога да се сетя,какво правят във "Б" група,а не във "А" група

А недеи така братле. Не се базикай с Несебър защото Трайо вика, имаме 3-ма фена :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Юли 2009 21:16 

Не мога да схвана нещо :scratch:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Юли 2009 21:18 
Аватар

Трайо нали е в Несебър сега и каза че имали 3 фена там.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Юли 2009 23:13 
Аватар

Webmaster Vratza написа:
Не, но по-скоро да спрем да претендираме за традиции, защото те са относителни...няма ли пари - няма за какво да претендирате...вземете за пример първия отбор в света - ФК Шефийлд!

Моите уважения към Враца, това е един от футболните градове на България .
А за традиции не се претендира, тях или ги имаш или нямаш. Те не се подаряват, за тях се воюва, и то с пот и кръв. С тях е свързан живота на много наши съграждани и отбор без традиции е като дърво без корен, защото първия по-силен вятър го събаря и вече го няма.
Относно модерния български футбол, неговото начало започва след 1912, тогава се появяват Ботев Пд , Славия Сф и т. н. , в Ямбол първия клуб се появява 1915 и затова тази година е вписана в емблемата на клуба. И във вашата емблема е изписана 1921, така, че и във Враца си уважават традициите и ако се вгледаш в емблемите на всички отбори това е така.
Не са комунистите тези, които слагат началото на нещо модерно в България както го пишеш и си мислиш !
И сега да ти кажа, че аз наистина се гордея с двата бронзови медала в държавното първенство на България през 1933 и 1936, както и полуфинала за царската купа през 1939 .
А за периода когато политбюро казваше по телефона кой да стане шампион, армията или полицията не искам да коментирам.
За това, че сега в наше време, който иска да има футбол трябва да има пари и да се бори, за това съм 100% съгласен.
Това, че сега се прави министерство на спорта е обнадеждаващо, защото чувам, че повече запустели спортни бази няма да има !
Който има пари да ги купува или взима на концесия, да ги модернизира и да печели от тях , край него и всички които обичат спорта и футбола .
Там където има модерни бази, има силни отбори !
Мисля, че ние в Ямбол трябва да започнем от тук и няма да сбъркаме ! :f453:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Юли 2009 00:03 

Цитат:
Моите уважения към Враца, това е един от футболните градове на България .
А за традиции не се претендира, тях или ги имаш или нямаш. Те не се подаряват, за тях се воюва, и то с пот и кръв. С тях е свързан живота на много наши съграждани и отбор без традиции е като дърво без корен, защото първия по-силен вятър го събаря и вече го няма.
Относно модерния български футбол, неговото начало започва след 1912, тогава се появяват Ботев Пд , Славия Сф и т. н. , в Ямбол първия клуб се появява 1915 и затова тази година е вписана в емблемата на клуба. И във вашата емблема е изписана 1921, така, че и във Враца си уважават традициите и ако се вгледаш в емблемите на всички отбори това е така.
Не са комунистите тези, които слагат началото на нещо модерно в България както го пишеш и си мислиш !
И сега да ти кажа, че аз наистина се гордея с двата бронзови медала в държавното първенство на България през 1933 и 1936, както и полуфинала за царската купа през 1939 .
А за периода когато политбюро казваше по телефона кой да стане шампион, армията или полицията не искам да коментирам.
За това, че сега в наше време, който иска да има футбол трябва да има пари и да се бори, за това съм 100% съгласен.
Това, че сега се прави министерство на спорта е обнадеждаващо, защото чувам, че повече запустели спортни бази няма да има !
Който има пари да ги купува или взима на концесия, да ги модернизира и да печели от тях , край него и всички които обичат спорта и футбола .
Там където има модерни бази, има силни отбори !
Мисля, че ние в Ямбол трябва да започнем от тук и няма да сбъркаме !

:011:

за теб живееме,
за тебе ще умрем!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Заслужаваме ли "Б" група
МнениеПубликувано на: 26 Юли 2009 01:26 
Аватар

YAMBOLLADS на место да ми пишеш мнения от по 100 реда , фани излезни пиини некоя бира и се успокой , първо точно ти не ми говори за "село" защото моят град може да е 8000 , но на стадиона ни и във "В" група си имаше по 500 човека , стадиона не ни е селска нива , стадиона ни е един от най-добрите в момента , само капацитет нямаме , но и него ще го имаме до няколко седмици , не се притеснявай .... много ми е интересно как така пишеш , без ама грам да си запознат , Своге е един от най-богатите градове в България в момента , градът както и отбора се развиват ( за разлика от Ямбол ) в градат ни няма нито един турчин , нито един мюсолманин , циганите се броят на пръсти и са тук само за да чистят улиците , безработица няма , града е почти изцяло частен и всичко върви на горе , с какви основания , ти ще наречеш такова място "село" ? Едва ли си идвал за да знаеш ..... за история и традиции ми говориш , докато вие се радвате на нейзживяната от вас история , на славни години в "А" група по времето на комунизма ( когато спорет теб се е играл истинки футбол ) , ние се радваме на наща история сега , да може и да изпаднем безславно още първия сезон , но поне сме стигнали до тук , дреме ни , ние за разлика от вас сме обикаляли стадионите и сме подкрепяли отбора си и по селата , и ще го правим дори и да изпаднем отново ..... и все пак не мисля , че ще изпаднем , но това е друга тема ще си говорим пак .... относно Цска и Левски , виж се само на твойте съфенчета , кой отбор са посочили като "любим отбор" тук в форума :roll: Локо Пд. може да са ни гонили по горите , но сигурно има защо да са ни гонили не мислиш ли ? Да тоя сезон и Левски , Цска , Локо Пд. , Ботев Пд. , Миниор , всички може да ни гонят каде ли не , но ние поне не сме путки да им лижем гъзовете и да ги оставяме да си правят както искат в нашия град , докато ако дойдат в Ямбол вие ще седите и ще ги гледате като малки миризливи путчици и ще си трайкате та да ни ви подгонят и вас , да не каже , че ще им излижете и гъзовете ... говорите ми за Видима Раковски , Несебър , Вихрен .... първо това са отбори без фенове , 2-ро ние далееееч не сме като тях , Литекс какво от селко отборче , сега всяка години си играят в УЕФА , сигурно и на тях сте викали селяни , сигуно и от тях вашата история е по хубава , не знам .........

п.с. не мисли , че като ми пишеш 100 реда текст , ще те имам за нещо .... секи може да ги напише , даже аз место да ти се обеснявам в 1:23 през ноща в събота можеше далеч по-простичко да ти отговоря само с един ред " Тъпо ли ти е ? "

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Юли 2009 12:58 

Хаха мн добре казано...аз ше го питам тогава...

Тъпо ли ти е?

за теб живееме,
за тебе ще умрем!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 26 Юли 2009 16:26 
Аватар

Хехе. А бе незнам кой първи писа в нашия форум,изнервен от факта че нашото момче спомена Своге като отбор незаслужаващ да играе където играе. Толкова изнервен че чак да ни нападаш с обиди,явно положението е сериозно. Пак ти казвам,много добре знаеш че не сме само ние който мислим така, но явно реши на нас да се правиш на корав и да доказваш колко луди сте вие в Своге. Най-добре ще е да изчакаме да почне сезона и да ви видим тогава колко струвате вместо да ми се плюнчиш тука.И още нещо, защо точно на нас се изнерви толкова след като сме един посредствен отбор във "В" група и след като Своге е светлинни години пред нас и на много по голямо ниво, близко до това на Левски и Цска. Защо не спориш с феновете от отборите от "А" група който изразяват същото мнение като нашето. Нали на тях трябва да се доказвате? Не на нас.

Нека да ви се развива града, нормално е и за квартал на София да ви подготвят, но само да те светна "за разлика от Ямбол", че Ямбол е един от най-развиващите се градове в страната в момента, ако не си гледал, даваха по БТВ, не отдавна.

За славните години по време на комунизма който ти твърдиш че са, май отново не си разгледал как стоят нещата за да видиш че най-големите ни успехи са през Монархията. Два пъти бронзов медалист и полуфиналист за купата на Царя. Много е лесно да кажеш че е било преди 100 години това и че не съм бил роден,но аз се гордея с тези успехи,защото историята е най-важното нещо на един отбор.Не казвам че имаме най-великата история. То е ясно че има отбори къде,къде повече от нас.Но нашата е достойна и ние сме горди с това. Горд съм с тези успехи,че сме от най-старите отбори в страната,че сме играли в най-старите турнири, че сме били Ботев Пловдивд, че сме били достоен съперник на Левски.Това е нашата история и успехи.За тебе явно са нищо след като вие ги нямате разбира се. Но ние ако ги нямахме невиждам как бихме се възродили въобще. Много ми е чудно как се радвате на вашата "история" сега като сега е настоящето, а вашата история е 7-мо място в "Б" група... И ние обикаляме иначе, мога да те уверя че ходихме в безизвестни села където знаехме че ще ни бият 5-0 минимум, но бяхме там.

И чесно да ти кажа , наистина е тъжно че са посочели тези отбори но ти знаеш много добре как стоят нещата в България с цялата ни фенска култура. Защо само Албания са по зле от нас в Европа и тн. Ясно е че в провинцията всички са заслепени от синята и червена мъгла. Само да видим на ЦСКА една от най-яките фракции е от Пловдив. Град с два отбора в "А" група, град с две ненормални агитки. Ултра Варна, една от водещите в Сектор Б , от град Варна, град с доскоро два отбора в "А" група. Та какво остава за другите градове провинционални, още повече когато родния им отбор е на такова дередже като нашето. Ясно е че малките деца израстват гледаиики 1-вия срещу 2-рия. Така че е нормално моите съфенове да са фенове на Софииските грандове, но все пак им прави чест че се интересуват и от местния си отбор защото има много който просто казват, какво да им гледам на тея смешници във "В" група,най-добре Левски и Цска по телевизора. И незнам защо ме пита това нещо след като много добре знаем че вие всъщо сте Левскари и Цскари. И сега какво? Ти лично ще спреш ли да бъдеш фен на Левски?Така че нашето положение е малко по адеакватно и разбираемо защо моите съфенове са сложили тези отбори,все пак сме 17-ти във "В". Но с вас,как ще е положението, в една дивизия с два отбора?

Това че като доидели в Ямбол сме щели да им лижем гъзовете и да ги гледаме като путки ме разсмя наистина братле :D Много интересна теория разви тук. Явно си екстрасенс и виждаш в бъдещето.
И последно на мене не ми пука за тебе,капка грам пич :D Не ме интересува за какво ме имаш в някакъв форум :D Последния ти въпрос също е доста интересно развит,нямащ нищо общо с цялата история тук и с потенциал на седми клас :wink: Като няма да ми отговаряш,недеи. Ти първи почна да пишеш тук,така че избора е твои.Но ако ще ми отговаряш да се придържаме към темата :D

Последна промяна YAMBOLLADS на 26 Юли 2009 17:19, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 26 Юли 2009 16:45 
Аватар

xPlICiT написа:
Хаха мн добре казано...аз ше го питам тогава...

Тъпо ли ти е?

Мой човек, разбрахме вече че на тебе ти е адски тъпо и те гризе от вътре, за да ми пишеш всеки път :D Разбираемо е все пак те засегнах доста за битака ви и че града ви е създаден от три села преди 40 години, но моля ти се Импулс Фешънче опитаи се да се въздаржиш да не ми пишеш където няма какво да кажеш и където нямаш нищо общо с нещата които пишем.

Виждаме че си форумно мишле с 180 мнения за 10 дена, от който нито едно с повече от две изречения, но не ти е никък лесно да си непълнолетен Фешън от Импулс.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Юли 2009 18:16 

О.о първия път ти прочетох романа...2ри път нема да направя тази грешка...Момче питах теб дали ти е тъпо...Мен ми е тъпо че съществуваш,а даже по тъпо ми е че пишеш по форумите такива романи....що не идадеш книга?Може да я наречеш "Мъдрости от ЯМБОЛ СИТИ "...

за теб живееме,
за тебе ще умрем!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 26 Юли 2009 20:40 
Аватар

Виж колко кухо парче си бе пич. Аз да не пиша на тебе бе малоумник? Ти въобще не фигурираш в този разговор, боклуче малко. Ако не си разбрал. Виждам че с някви жалки опити се опитваш да се включиш,ама нещо мозъка не ти стига.То бива да си тъпак ама чак толкова не бива.

Стемил братле, махай му нещастните постове на тоя, вече доказa че IQ-то му е под 50.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Юли 2009 20:43 

Споровете на вас двамата ме убиват от смях,да става някаква интрига докато започне първенството :D :D :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Юли 2009 20:45 

Ако ги изтрия постовете,няма на какво да се хиля вече :rabbit: :wink: :D :forummp3: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Юли 2009 20:50 
Аватар

Еми то е ясно че жалките му опити за смислени мнения, единствено стават да им се смееш :D

Но ако обещае да ми подари нещо от великия им битак, може да го оставя 2-3 дена да ръси тъпотии без да го ебавам :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Юли 2009 23:59 

Кой бил маломен...на битака не съм стъпвал от 2 години ама как да ти го набия в междоухото пространство че живея в СОФИЯ?Защото София,за разлика от тва твойто,наистина е СИТИ.Радвам се все пак че се заблуждаваш,че хората се смеят на мен-добре е за психическото ти здраве,представям си кви ли ще ги бращолевиш ако откачиш от мъка,че никой не ти се кефи...

за теб живееме,
за тебе ще умрем!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Юли 2009 00:32 

Некои броят сезоните само от 48 година насам, когато е създадена А групата. Сякаш преди това не е имало първенства и не се е играло футбол. По тази логика на Славия трябва да не им се зачитат няколко шампионски титли и на други отбори спечелили титлите си преди 1948 година. Като са захапали тази А група и нема пускане. Радвайте се пичове на двата си бронзови медала от първенствата и ние се радваме на нашия брозов медал от 1946 година нищо, че първенството тогава не се е казвало А група, Висша лига и други тем подобни.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Юли 2009 00:36 

Отбор: Ботев (Враца)
БИМ, на емблемата ви може да пише и 1788, но преди 1924 година организиран футбол в България НЯМА и не мога да се съглася да казваш на това МОДЕРЕН ФУТБОЛ - има само демонстративни "мачове" с много малко правила! Отвори една книга за история на играта и ще видиш какво е представлявала през 20-те години. По тази логика и в село Гъбене са ритали една кожа през 1914 година срещу Сенник - ми дай и село Гъбене да претендира, че е център на модерния футбол!

Като начало на организирания футбол у нас всички статистици имат 1924 година - може да го откриеш още в архивите на доста вестници от 50-те години! На 5 Август, 1923 е ПЪРВОТО организирано събиране на спортни клубове, а националната спортна федерация е създадена през Декември. Шест отбора участват в първото официално държавно първенство - Левски София, Черноморец Бургас, Власислав Варна, Кракра Перник, Орел Враца и Победа Пловдив. Орел Враца е разделя 3/4 място! Минават още 13 години преди държавното първенство да приеме някакъв по-модерен вид, а именно създаването на първата национална футболна дивизия през 1937 година.
Ритнитоп в този период е имало в почти всички населени места! България в периода 1912-1915 води 3 войни - трудно може да има "модерен" или "организиран" футбол по това време. До 1930 у нас дори не се знаят правилата - играе се по швейцарския пример от 1884 година. За мен именно 1937 година е началото на модерния футбол у нас!

П.С. Извинявам се за този роман, но исках да илюстрирам защо според мен не може да се прави сравнение между градове на базата на резултати от периода 1884 - 1937!

Успех на Ямбол този сезон - групата ви е тежка и няма да ви е лесно!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Юли 2009 00:44 
Аватар

Отбор: Спортист 1924 (Своге)
Успех на Ямбол и от мене,и пича който пише романите,престани няма смисъл тук всички сме равни,по-добре да се вдигнеме и да съсипеме турско-циганското гето .....УСПЕХ

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Юли 2009 00:56 

Отбор: Ботев (Враца)
Мисля в 21 век е по-актуално да се сравняват отборите не според това кога се е играло футбол в даден град или колко купи и титли имат, а според това (най-важното) каква подкрепа получават от трибуните и след това какви са условията за футбол които предлагат. Отбори, които нямат фенове, нямат агитка не заслужават да са с професионален статут - те са просто излишни. Именно затова твърдя, че Своге заслужава успехите си също толкова, колкото Ботев заслужава да е в А група и Ямбол да е в Б група.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Юли 2009 02:26 
Аватар

никаде не виждам да се правим на корави или да ти показвам колко сме луди в Своге , казвам ти самата истина , найстина не знам ако Ямбол играе с Цска , Левски , Локо пд. и т.н. какво ще е полужението , но съм ходил в други градове и от там съдя , че хората седят и си мишкуват , докато "големите" 4-тири ги псуват на селяни , при условие , че на оградата им стоят емблематични знамена , със съдържания от сорта на " бригада Костенец" , " фен клуб Нови Искър" и т.н. , няма нещо което да ме дразни повече от това .....
Не мисли , че споря само на вас , споря със всички които изказват мнението " че ние не заслужаваме "А" група " , че сме отбор без фенове и че сме "селяни" и т.н. Също така далеч не се целим да се доказваме на който и да било , гледаме да си правим кефа и да правим подкрепа към отбора!
За това кой пръв е започнал спора , провери първите постове в темата и сам ще си отговориш на въпроса.
За традицията ви , не искам да споря вече , явно за вас тия успехи през 36,38 и 39 са нещо голямо , няма лошо , живейте си с тях ....
Относно последния ми въпрос , той е кратък точен и ясен , даже момче в 7-ми клас ще го разбере " Тъпо ли ти е ? " , ако ти е сложен , ще ти го улесня , в това изречени се пита дали на теб ти е дисконфортно , че моят отбор е в "А" група , а твоят е във "В" , дали на теб ти е дискомфортно , че ние имаме пари , база и отбор , а твоят е останал само с "история" ?
Междо другото не мразя Ямбол , не съдя за град , отбор и фенове , от мнението на няколко "интелектуалци" от форумите, даже мога да ви пожелая и успех , дано да играем някой път един срещу друг , били то в "А" група или за купата на България да речем ....

п.с. смятам спора за приключен , или поне няма смисъл повече от него , до догодина можем да си пишем романи ....

п2.с2. ето ти един въпрос по темата , защо вашият отбор заслужава "Б" група ? Като изключим вашата история ....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Юли 2009 07:06 
Аватар

Голямата полемика тръгна, когато някой от гостите в нашия форум се опита да умаловажи и усъмни в традициите на футбола в Ямбол и едва ли не , те били излишни и само три сезона в А група било всичко.
Без да изпадам в дълги обяснения ще кажа само, че ако на някой фен или футболен човек от Англия, Испания, Италия, Бразилия .... му кажат, че успехите и постиженията на неговия любим отбор преди 1944 или войната нищо не означават и не трябва да се зачитат купите и медалите от това време, този човек ще се изсмее и ще каже да не го занимават с глупости .
И ако му кажат, че в България така се прави и комунистите са въвели такава мода . Ще каже тези които са направили това са лоши хора и трябва бързо да ги изгоним и да променим това !
Мисля, че в предишните постове и сега обясних позицията си и показах визитката на ямболския футбол, макар, че никой от гостите не показа такава на своя отбор.
Желая успех на футбола и отборите на феновете, които гостуват в нашия форум.
Наближава времето когато ще срещнем техните отбори не само във В и Б група , но и в А група, макар сега да ни е трудно !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Юли 2009 13:15 

Доста трудно ще стигнете до А рупа да не казвам невъзможно...Успех все пак!

за теб живееме,
за тебе ще умрем!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Юли 2009 19:33 
Аватар

S|B`youths, нашо момче написа че Своге не заслужават да играят "А" група. В нашия форум обаче. Не е писал това във вашия да ви провокира и да ви дразни, защото ми е ясно че е тъпо всички да казват че не заслужавате. Еми дано ги опровергаете.

Иначе не мисля че ми е дискомфортно че сте в "А" група след като нямам нищо общо със Своге. След като не сте ни били на баража за влизане или през редовния сезон в групата и да не може ние да влезем вместо вас. :) Не ме вълнува "А" група. Кой ще стане шампион,кой ще отпадне,кой е влязал и тн. Лично аз чакам с нетърпение да почне сезона във "В" група и мачовете на Тунджа.

Значи според мен заслужаваме "Б" група защото ако влезем незнам дали ще има мач с по малко от 2000 човека. Града е зажаднял за футбол. Имаме 20 сезона там, не мисля че мястото на 90 хиляден град е във "В" група и да играе с отбори като Равда,Стамболово и Рудозем. Също така като видим половината отбори в "Б" група без 10 фена на мачовете си също мисля че заслужаваме да сме в "Б" група на тяхното място. Дано да намерим пари скоро и да си осъществим мечтата :)

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 63 мнения ]  Предишна  1, 2, 3  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения "Дунав"-"Марица"
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 125472 04 Ное 2006 21:35
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения На кое място ще завърши "Дунав" в Б Изток?
DUNAV-RUSSE 179267 16 Сеп 2018 10:00
от Dearis
Преглежда непрочетените мнения "Дунав" в турнира за купата
DUNAV-RUSSE 204149 02 Дек 2006 11:50
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения История на ФК "Спартак" Пловдив
Форум: Спартак 1947 (Пловдив)
Anonymous 138858 17 Авг 2011 16:27
от mainata89
Преглежда непрочетените мнения Започна ли Шумен да продава мачове?
Форум: Сезон 2007/2008
DUNAV-RUSSE 44262 01 Яну 2007 16:11
от SPFC1919