mar4o_botev написа:
зна4и сега това за Цветанов е вярно тои е напуснал защото е искал много пари и така и още ковачев го изгониха от Ботев защото първия ма4 с/у трявна не бил титуляр и вдигнал скандал и отишъл в видин така4е тия работа там с тва дето пре4еха на БОТЕВ когато си отложихме ма4а с дряново си4ки помните ко правия тия то това го праве6е на кова4ев ба6тами и президента на бдин
Здравейте всички!
Приятелю,mar4o_botev,ако държиш на истината за мен ме питай лично,а не баща си или да вярваш на онзи "жълт" вестник! Вярно е,че никой не каза директно-махай се!Но по-мъжкарско е да ти го кажат в очите отколкото да плюят зад гърба ти,че си некъдърник,нещастник,че не ставаш,че няма да помиришеш терена,ако лицето "X" е здрав!И всичко това след като загърбих възможноста да се боря за мястото си в два отбора от "Б" група и не заминах за Испания където също имах предложение!След като 2.5 години играх без заплата за БОТЕВ!А защо не питаш баща си колко заплата ми предложиха когато реших да остана?Не се напъвай,ще ти кажа-200 лв.Най-ниската в отбора тогава беше 350!Други получават 500,трети 600,а някой от приближените и повече ,без премийте!Но това не ме интересува,защото парите не са всичко,особено ако играеш за родния си отбор!Бях в отбора когато се събра от нулата,останах в него когато се "разпадна" след баража и Т. Гарев трябваше да го реанимира.Когато заминах за Испания отбора беше на пето място и без шансове за някакъв съществен успех.През тези години често съм бил резерва,но никога не съм изоставял отбора си за това!Още по-малко за пари! Замисли се колко други го направиха!...А сега и прословутия специалист-директор по всички въпроси,който сигурно 1ст. не е дал за този отбор,билет за вход в стадиона не е купувал, но както се говори около 2000 лв.без премийте са му малко!Вместо да се срамува,че юношите,които май трябва да са също негова грижа,не помнят отдавна такова класиране,на него парите му малко.В главата му са само пари,мания за величие и интриги!И ще ти кажа,че в онази дрислива,с извинение,история с отложения мач, баща ми няма нищо общо!Но В.Ц. така се разсмърдя с нея,че трябваше да си намери виновник.И защото баща ми не го защити когато го изритаха преди около 3 години от Ботев,това малко ,злобно човече намира начин да му го върне.Вече около година с помоща на ментора си,редактор в онзи жълт вестник плюе по мен и баща ми.Тъжното е ,че има кой да им вярва. А злобата им е прогресивна и утре ще настигне и баща ти.
А знаеш ли защо Радан - един доста приличен футболист за стандартите на Ботев, е пренебрегван? Защото не се притесняваше да не крие приятелството си с мен! И това му донесе много проблеми!
Извинявям се,че отново толково време занимавам всички със себе си. Дано mar4o_botev си проумял истината и да си се научил да пресявяш кой какво говори без да се лепиш на всякя пикантерия като зелена муха върху л...о!Дано си разбрал и защо не останах в Ботев. Ако не си ще ти кажа и дано е за последно- ЗАЩОТО СЪМ ЧОВЕК С ДОСТОЙНСТВО! И НЕ СЪМ КАТО НЯКОЙ ДРУГИ ДА СЕ НАТИСКАТ ТАМ КЪДЕТО НЕ СА ЖЕЛАНИ ! Без значение дали от треньор,ръководство и най вече от ФЕНОВЕ ! А защо съм в Бдин? Защото на 3-я ден след като напуснах ми се обадиха президента и треньора им.Защото показаха коректност и уважение. И честно казано в Ботев има много какво да вземем от Видин като отношение,атмосвера и колектив!Представете си,ако във Враца имаше поне един като Президента на Бдин-Ж. Василев да си дава парите за футбола и да си партнира с Общината!? Тъжното е ,че Враца няма Ж. Василев , а Бдин нямат Вр.Община! Тъжното е ,като чета форумите,че ние във Враца на сила се мразим с всичките си най- близки съседи вместо да си помагамелА с кой ще се уважаваме?-Симитли, Г.Делчев, Петрич....
Стига с тази злоба ПРИЯТЕЛИ !