bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 23 Юни 2025 00:10

Български клубове - Локомотив (Дряново) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 5 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Оценка на сезон 2008/2009
МнениеПубликувано на: 15 Юни 2009 19:25 
Аватар

Отбор: Локомотив (Дряново)
Мисля, че за нас завърши един отличен сезон. Много отдавна не бяхме правили такъв и се очакваше да стане, с оглед на парите с които разполага(х)ме. Ако целта пред този отбор беше "Б" мисля, че имахме реалния шанс да го направим. На много места през сезона загубихме точки, а и с важните мачове с Видин и Враца не взехме нищо. За жалост догодина сигурно ще сме средняк или ще се борим за оставане, дано да греша...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Оценка на сезон 2008/2009
МнениеПубликувано на: 15 Юни 2009 20:18 
L.D.S.
Аватар

Най-силния сезон, който аз съм гледал. Ако трябва да бъда честен преди 7-8 години някъде имахме може би дори по-силен отбор, но тогава бяхме супер зле финансово и затова бяхме в средата на класирането. Но тако потенциал бяхме много добре.

Тази година имаше доста положителни емоции. За разлика от друг път направихме няколко разгромни победи, което говори за настроението и желанието с което играеха футболистите. Доживях да видя Локото да запише и няколко победи навън :) Пролетния полусезон това беше най-положителното може да се каже.

Според мен 3-то място е напълно заслужено и не трябваше да сме нито по-надолу, нито по-нагоре. Двете победи над Янтра показаха, че повече заслужаваме 3-то място от тях. Не възможността да победим Враца и Видин пък е доказателство, че тези два отбора заслужено са пред нас.

Благодаря на играчите и треньорите за добрия сезон и да се надяваме, че на есен също ще имаме приличен отбор :) Ако не за 3-та, то поне за 6-8 място. Все пак тези подобрения, които се правят по стадиона е хубаво да са съпроводени и със силни мачове на отбора :)

Изображение

http://www.juventus-bulgaria.com/content/view/2103/65/ - тук можете да откриете инфо за фенклуб "Ювентус-България" :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Юни 2009 20:22 
Аватар

Отбор: Бдин (Видин)
наистина мн. изненадващо представяне на локото и успех след. сезон

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Юни 2009 15:20 
Аватар

Много се радвам,че сте доволни от играта ни през сезона,въпреки че наистина можехме и по-добре,но не се получи,може би най-вече заради многото загубени точки навън през 1-вия полу-сезон,но все пак 3-то място не зле и сме там съвсем заслужено.Мисля,че сформирахме добър отбор и колектив и то доста бързо,разбира се за това имат много важна роля и треньорите. Лошото е,че този отбор наи-вероятно няма да се запази за следващия сезон,но се надявам отборът да продължава да играе добре :011: За мен беше голямо удоволствие да бъда в този отбор,много се забавлявах през цялата тази година и играх с добри футболисти. Благодаря на всички,които подкрепяха отбора!!! :015:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Оценка на сезон 2008/2009
МнениеПубликувано на: 17 Юни 2009 22:06 

Измина един от най-успешните сезони за Локо Дряново,като изключим 5 участия във "Б" група и един квалификационен турнир през 50-те години това е супер постижение.Отбора е добър и ако има желание от спонсора и кмета разбира се бъдещето на футбола в Дряново е осигурено.Като изключим Емо Георгиев,Доктора и Венков останалите израчи на в юношеска или доста млада възраст,което говори само добри неща за отбора.Отново да честитя на всички дряновци и тези който обичат отбора престижното 3-то място!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 5 мнения ] 

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Снимки на стадиона
Форум: Спортист 2009 (Своге)
lms_X 248059 14 Окт 2009 23:39
от darkko
Преглежда непрочетените мнения Странджа през сезон 2006/07
Форум: Сезон 2006/2007
kyynadd 194400 06 Юни 2007 15:08
от Fabio_Cannavaro
Преглежда непрочетените мнения На кое място ще завърши "Дунав" в Б Изток?
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 178851 16 Сеп 2018 10:00
от Dearis
Преглежда непрочетените мнения Купата на България
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 141893 04 Ное 2006 18:12
от StreeT_HunteR
Преглежда непрочетените мнения Отборът на Спартак - 2006-2007
Форум: Архив
Anonymous 133130 01 Яну 2007 16:25
от SPFC1919