bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 20 Юни 2025 01:38

Асеновец 2005 (Асеновград) | Стадион | Резултати и класиране GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 378 мнения ]  Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Юни 2009 01:48 
Аватар

Отбор: Ботев (Пловдив)
Естествено, че ще прдприемем, знаете ни какви сме тук в АСЕНОВГРАД, но все пак - тези неща не се коментират по форуми. Кур за БФС !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Юни 2009 09:22 

Отбор: ЦСКА (София)
Не трябваше да става така с вас,но според правилниците трябваше да ви извадят.Дано да се върнете по-бързо във "В" група

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Юни 2009 10:42 

Ебаха ни майката тези алчни за пари хора,нямам думи,дано тези 13 човека които са взели пари за този мач да и за мачовете с Рудозем и Хасково за да паднем си ги харчат със здраве,дано да прокопсат с тези пари,но дано повече да не стъпят на нашия стадион и за мен трябва да се направят с имената на предателите и да се разлепят из целия град да знаят хората кои се продадоха за пари и ебаха майката и на малкото футбол които имахме а аз като човек които съм на вътре в нештата много скоро ще ви кажа цялата истина за всичко за целия сезон,а на нашите алчници само мога да им кажа че като този сезон да са се давали пари на футболисти за заплати и примий не е имало от 10 години,когато биеха премиите се изплащаха най-много със седмица закъснение,където го няма дори в А група,когато падаха никои не ги глобяваше и не се бъркаше на треньора,такава беше оговорката с него и аз мисля че това се спази на 100%,даваха се премий за равни мачове в Асеновград това което никога го е нямало тук,сега се забавила на някои една заплата и те вече решиха че това е битпазар,давай да продаваме на юруш,въобще човешката алчност няма граници,а ние чакаме поне малко солидарност от тях,а сега даже ни изхвърлиха от групата ,друг е въпроса дали ще се премирим и дали ще оставим нещата така,които е съгласен с мен че имената на предателите трябва да се заклеймят завинаги нека ме подкрепи,и от сега нататък всеки мои коментар ще завършва с призив ВЪН ПОМИЯРА ОТ ОМОНИЯТА ,няма човек от града с изключение на алкохолната му дружинка която всяка вечер е в Омонията и мислят кои на кои трябва да продаде и кои на кои трябва да пусне и срещу какви суми,щом онзи ден в София чак ми заявиха че знаят за няква си Омония където се продават-купуват мачове,ебаси славата,този човек толкоз пари е направил на гърба на футбола че жалко за хората които наистина искат да помагат,и му казвам знам че чете и че лично него наричам комисионер а не да надъхва Митьо Младенов че видиш ли Вальо как те нарича в форума,но затова друг път по подробно само да изчакаме да видим какво ще стане,които е съгласен с мен че трябва да не се предаваме въпреки че няма почти никъв шанс нека ме подкрепи?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Юни 2009 12:03 
Аватар

Отбор: Асеновец 2005 (Асеновград)
всички сме заедно и в добри и лоши времена. Много скоро из града ще цъфнат имената на предателите заклеймени от нас !!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Юни 2009 14:27 

Абе SOUL CREW YOUNG на теб колко пъти да ти обеснявам че точно ръководството без значение хубаво или лошо е ,в това число и аз,решихме че мача трябва да се играе и да играем за победа,защото най-вече още като се захващах да помагам и най-вече да градим отбор с Гипса си обещахме като домакини да не продаваме мачове квото и да ни струва ,затова и не продадохме мача на Брестник въпреки че давоха 10 000 лв.затова и аз най-вече когато бях тогава покрай разправийте с ония мач в БФС Пловдив и заявих на всички президентчета и треньори на другите отбори че няма да продаваме мачове в Асеновградкамоли и на тези от Ст.Загора ли са от Чирпан ли са абе боклутците които пък предишния кръг бяха дали на нашите пари да паднат там и когато ние разбрахме се изпокарахме помеждуси и аз се правих че не знам нищо само и само да се запази отбора защото тогава треньора и футболистите се бяха разсърдили че ги обвиняваме неоснователно,и аз тогава се правих че им вярвам като се кълняха че не са взимали нищо,само и само да има отбор въприки че се изпокарахме и някои хора от агитката спряха да дават пари за отбора ,защото ми заявиха че тези мислят само за пари и въобще не им пука за името на отбора и за града,е преглътнах го тогава това но си обещах че номера на тези няма да им мине тука и мача няма да го купят,това заявих и на тези в БФС Пловдив.Затова и за пръв път застанах срещу треньора и общо взето се съгласих да го сменят защото и аз имам някво достойнство,и колкото и малко да съм дал този сезон съм дал и не исках да се продаваме както и новото ръководство без значение какво е то,но футболистите и треньора и онзи Помияр Борето бяха им обещали да им го дадат,и затова не им хареса че го смениха треньора и от "солидарност" си тръгнаха за да им стане играта с парите,без да помислят какво ще пречинят на града,и всички видяхте какво-изхвърлиха ни от групата.За мен лично най обидното беше че като знам колко нерви и пари сме хвърлили най вече с Гипса този сезон само и само всичко да е о,к, а те застават зад треньора защото той се застъпвал зад тях когато имали да взимат пари и когато продавали мачове делят всичко заедно,е лошо няма ,ама не трябва ли ръководството да казва какво да става в един отбор и най-вече хората които цял сезон са им давали пари вкл. и лични а ви казвам като тази година толкова пари не са взимали в последните 10 години и скоро ще ви изложа отчет за всичко,с две думи те направиха клуб в клуба и треньорите и футболистите решаваха какво да се прави на кои ще се лягя ,на кой ще се скача и т.н. а ръководството да го духа,Ето затова и аз ще се махна ,защото такава неблагодарност не съм виждал и съм с чиста съвест ,не искам да виждам никой от футболистите въпреки че с повечето мисля че бяхме станали приятели ,но квото беше беше,аз си оставам фен,може повече и да не ида на стадиона че ми писна от всичко,дано първо спасим отбора и да потърсим отговорност от Помяра,рано или късно!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 07 Юни 2009 04:40 
Аватар

Абе напиши поне едно шибано мнение на книжовен български език, дееба майка му дееба. Някой по нагоре беше казал, че футбола е просто игра... футболът е много повече от игра, както за мен, така и за всички нас. Игра е шахът, хандбалът и т.н., но не и футбола !!!!!!
ludiya написа:
imame li nyakakiv napredik?ili napilno sme si dignali ricete?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: predadoxa ni
МнениеПубликувано на: 07 Юни 2009 10:49 
Омръзна ми някви тъпи селяни като ultra asenovec да нищят проблемите на футбола в града. Слезнал 3-4 пъти долу на терена и то само да се разходи, и голям разбирач стана. Ето за това в Асеновград още дълги години футбол НЯМА да има. Щото некви селяни и кратуни, нямащи нищо общо с футбола, застават начело на Асеновец. Нито школа има нито мъжки отбор, нито условия за подготовка. А ти ultra asenovec, вместо да ми се хвалиш колко чорапи си купил или колко пъти си ходил на стадиона, вземи по-добре си стой у вас и не прави грешката да мислиш за проблемите на футбола. Просто не го разбираш.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Юни 2009 12:01 
Аватар

hahahahahahahahahhahahahaha Trapped а ти кой си??Сигурно не си излизал на мач извън Асенвград, но със сигурност си голям разбирач...не се учудвам от подобно мнение за ultra asenovec все пак ви е неудобен, а факта че сте на светлинни години след него няма да го коментираме, до къде стигнахме - крадеца вика дръжте крадеца.Няма по-нагли същества от вас!!За пари и майките си ще продадете

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Юни 2009 14:23 
Аватар

До къде докарахме - сами да се караме. Друг е въпроса, че този 4 мнения отгоре е някакъв палячо, който изобщо не е в час. Изобщо няма да го коментирам, той не си заслужава. Лошото е че реалноста е следната - което сам си направиш и друг не може да ти го направи. Много хора тук само говорят, а действия нулеви. Защо веднъж не се заинтересуват от къде идват заплати, премии и други разходи. Много е лесно само да плюеш по този или онзи. Вальо колкото пари и най-вече нерви даде този сезон, просто никой няма право да говори.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Юни 2009 14:26 
Аватар

http://www.news4000.bg/article-706
Интересно...Дано да стане нещо

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Юни 2009 17:13 

Говорих със човек от зоналния съвет Пловдив който ми каза,че вината е наша и трябвало на всяка цена да слезем на терена и да започнем мача с ъс 7 души след което може да се даде служебно.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Юни 2009 17:22 
Аватар

Отбор: Суворово (Суворово)
добре де средец и съединение гледам и те не са се явили предния кръг, тях няма ли да ги извадят ?

Във фирма "Титан" от десетина дни върви страхотен дебат. Неразрешимият спор е дали върху кофите за боклук да бъде изписано ЦСКА или върху фланелките на футболния отбор да се появи надпис "червени боклуци".

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Юни 2009 18:41 
Аватар

Trapped е звездата на форума АХАХАХАХАХАХАх

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Юни 2009 19:15 

ДПС - ДПС, кво да се прави. Дано да не опрем до самия Аллах!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Юни 2009 19:53 
Аватар

смърт.По-добре в А областна отколкото да ни спасяват някви примати и без тва преобладават доста в отбора.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Юни 2009 21:26 

крайно време е всички от управата да си отидат;срам и позор 60хиляден град да нямат 11футболисти феновете са със АСЕНОВЕЦ;

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Юни 2009 21:55 

Ние винаги сме от Асеновец и ще бъдем до край;

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 07 Юни 2009 22:33 
Аватар

ludiya написа:
smirt?kato igrayat nikoy ni6to ne kazva a sega se yadosva6 4e tur4eta preobladavat v otbora?kakvo da napravim,na6te ili sa narkomani ili sa po jeni?

щом се намесва политическа партия едва ли нещата стоят до това колко добре виждаш ли играе еди кой си...мисля че всеки може да си отговори за кво става въпрос???Що не се намеси някоя друга. а точно тази. айде моля ви се тия ги разправяйте на някой друг

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Юни 2009 08:19 

Вижте няма смисъл да се караме на етническа основа. Града ни е със смесено население и за това в отбора ще има и турци и помаци и т.н. Така е било и така ще бъде. Важното е да са добри футболисти.
Сега наистина е важно някой да помогне. Помня когато /мисля че беше 90-91г./ играхме в селската група. Никак не е приятно.Така че аз нямам против помощ от когото и да било, само да ни върнат в групата.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Юни 2009 09:50 

На този глупак който ме напада само мога да му кажа че нито съм се натискал да съм някъв нито съм се месил по някъв начин,просто съм искал да помагам и да направим отбор с които градът да се гордее и да възродим футбола ,затова и натисках Гипса в началото на първенството да взимаме футболисти главно асеновградчани защото се очертаваше да играем с едни куци коне дето .....,лично аз и още едно момче го натиснахме да вземе Митьо за треньор когато се допита до нас и се чудеше какво да прави,въпреки че онзи Помияр от Омонията говори тогава с него и той стана треньор и това му изяде главата че се хвана с този комисионер и ходеше при него в заведението и видяхте кво стана,целия град знае от къде идват бедите на асеновградския футбол от комисионера и неговата дружинка,но ти си вероятно от тези помияри щом ме нападаш,пиши си поне името поне да те знам на кои обеснявам че да продаваш мачове не е хубава работа.Вън Помиярите

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Юни 2009 10:41 
ludiya написа:
evala ti pravya ikik,imalo e 4ovek koyto misli....dava popitam za6to togava predi na4aloto na sezona ne gi izgonihte tiya tur4eta a sega se napivate,mnogo ste solidarni kim ATAKA?Ridvan Hadjifeyzulla 6te6e da stane golmaystor na na6ata grupa i to sis 4esten trud(ne kato oniya ot Brestnik-Stoychev,koyto vkarva v uredeni ma4ove),takiv napadatel koga sme imali dava popitam....Valyo kazva 4e e daval zaplatata na Ridvan,dobre de toy ne li si zasluji spored vas za tiya negovi 24 popadeniya,pomislete togava gi psuvayte,za6to togava noviya prezident e tur4in?Ne mislite li 4e i toy 6te dovede tur4eta koyito 6te igrayat?

Какво може да заслужава тоя ридван бе - ти си луд найстина.Имали сме много по добри нападатели ама явно според мен ти не четеш историята.И да те питам щом толкова го защитаваш в мача с Бресник преди няколко години когато той играеше там и ни победиха с 2:1 в Асеновград, когато беше съдия кабаков. Съшия ридван когато се качваще по стълбите на път за съблекалнята, съшия ридван не показали среден пръст на публиката на Асеновец. И сега в момента заслужава ли да играе в Асеновец - да не си мисли ,че сме го забравили това. Що не напишеш един отговор на това което припомням сега.Той ако е футболиста за когото го изтъкваш нямаше да играе в тая В група според мен.Може да получава заплата и отделно да пребира пари от продадените мачове както се говори, и информацията излиза от футболистите от отбора ,а не е просто слух.
И кое е чесното в постъпката на (големия според теб ) ридван ,алчноста ли му.
И какво да седим и да търпим продажници който подкрепиха младенов.
А не помислиха каквио ще причинят на отбора който ние обичаме,защото ние найстина ОБИЧАМЕ АСЕНОВЕЦ за разлика от някой продажници.
Тия същите футболисчета кога, ще направят нещо за Асеновград и Асеновец, а не да го продадът и да го натикат в А обласна.
Хората който идват на стадиона обичат Асеновец.
А хората който го предадоха(продадоха) в мача с Левски-Стара Загора, те дали го обичат като феновете,на тях боли ли ги когато загуби Асеновец.
Според мен не.
"Някой от имената който споменавам са с малка буква не поради правописна грешка ,а поради неуважение."

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 08 Юни 2009 10:52 
Аватар

ludiya написа:
evala ti pravya ikik,imalo e 4ovek koyto misli....dava popitam za6to togava predi na4aloto na sezona ne gi izgonihte tiya tur4eta a sega se napivate,mnogo ste solidarni kim ATAKA?Ridvan Hadjifeyzulla 6te6e da stane golmaystor na na6ata grupa i to sis 4esten trud(ne kato oniya ot Brestnik-Stoychev,koyto vkarva v uredeni ma4ove),takiv napadatel koga sme imali dava popitam....Valyo kazva 4e e daval zaplatata na Ridvan,dobre de toy ne li si zasluji spored vas za tiya negovi 24 popadeniya,pomislete togava gi psuvayte,za6to togava noviya prezident e tur4in?Ne mislite li 4e i toy 6te dovede tur4eta koyito 6te igrayat?

абе кво ми говориш за някви футболисти, като аз ти говоря за партия и никъде не съм споменавала пристрастия към друга партия така че не ми говори на изуст.Ако искате от другите мачове и с фесове да почнем да ходим, нали от БЛАГОДАРНОСТ КЪМ ДПС-ТО

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Юни 2009 11:44 
Асеновец и секирово се обединяват и оставаме във "В',
Ако това не се случи играем в "А" обл. а мъжкия отбор ни е набор 91.
И за който незнае,днес от 18:00 на АПК-то играят Асеновец-Стоево

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 08 Юни 2009 16:57 

с мъжкия отбор набор 91 най -много за се борим за оставане в А областната група, справка - Димитровград , много години не могат да вкарат отбор в В група

jjjjjj написа:
Асеновец и секирово се обединяват и оставаме във "В',
Ако това не се случи играем в "А" обл. а мъжкия отбор ни е набор 91.
И за който незнае,днес от 18:00 на АПК-то играят Асеновец-Стоево

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Юни 2009 17:31 

Скоро ще действаме само да видим как ще се развият работите,дано да останем защото не заслужаваме такава подигравка,макар че онези от БФС Пловдив сигорно палят свещи че ни няма,майка им дейба продажна,знаете ли че дежурния делегат от онзи ден които побърза да докладва и да ни натопи яко в БФС бил хратутник на Помияра от Омонията?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 378 мнения ]  Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения "Дунав"-"Марица"
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 124944 04 Ное 2006 21:35
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения На кое място ще завърши "Дунав" в Б Изток?
DUNAV-RUSSE 178498 16 Сеп 2018 10:00
от Dearis
Преглежда непрочетените мнения "Дунав" в турнира за купата
DUNAV-RUSSE 203095 02 Дек 2006 11:50
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения История на ФК "Спартак" Пловдив
Форум: Спартак 1947 (Пловдив)
Anonymous 138451 17 Авг 2011 16:27
от mainata89
Преглежда непрочетените мнения СЛАВИЯ гост на ст."СЛАВИЯ" :]