bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 20 Юни 2025 15:39

Асеновец 2005 (Асеновград) | Стадион | Резултати и класиране GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 378 мнения ]  Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 16  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Юни 2009 15:28 
Аватар

Отбор: Асеновец 2005 (Асеновград)
АЙДЕ ДА СЕ МОБИЛИЗИРАМЕ И ДА НАПРАВИМ СРЕЮА - ФЕНОВЕ, РЪКОВОДСТВО, СПОРТНИ ДЕЙЦИ И РАДЕТЕЛИ ЗА ФУТБОЛА. ТАКИВА НЕЩА НИКОГА НЕ ТРЯБВА ДА ИМА ПОВЕЧЕ. ПРОПИЛЕНИ И МЪРТВИ СЕЗОНИ. ГИПСА КЪДЕ БЕШЕ КОГАТО ВАЛЬО СИ ВАДЕШЕ ПАРИ ОТ ДЖОБА ЗА ПРЕМИИ ЗАПЛАТИ И ЕКИПИРОВКИ - БЕЕ В ОБЩИНАТА И СЕ ПРАВЕШЕ НА МНОГО ВАЖЕН, ПИЕШЕ УИСКИ В ОМОНИЯТА С ОНИЯ ЧИКИДЖИЯ И ОТНОВО СЕ ПРАВЕШЕ НА МНОГО ВАЖЕН. САМО ЧЕ ИДВАТ ИЗБОРИ АНГЕЛЕ. И НАЛИ СЕ СЕЩАШ КАК ИМАШЕ НАШЕТО УЖАВЕНИЕ ПРЕДИ КОГАТО МИЛЕЕШЕ ЗА ОТБОРА. СЕГА ХОДИ ДА СЕ ПРАВИШ НА ВАЖЕН НЯКЪДЕ ДРУГАДЕ ЩОТО МНОГО БРУТАЛНО ПАДНА В ОЧИТЕ НА ХОРАТА. НЕ САМО ОТ АГИТКАТА НА АСЕНОВЕЦ. ВЯРВАЙ МИ НА МНОГО ХОРА ОТ АСЕНОВГРАД. ДА ТИ Е СЛАДКА ВЛАСТТА УПРАВНИКО, И ДАНО ОСЪЗНАВАШ КАКВО ПРИЧИНИ ТИ НА АСЕНОВГРАДСКИЯ ФУТБОЛ !!!! ЮДА

Последна промяна AD`casual на 01 Юни 2009 16:55, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Юни 2009 15:31 

Нещата май отиват към изваждане от групата,направо не мога да го проумея и направо съм бесен,на предателите футболисти и най вече на човека на който давам от личните си пари по 400 лв.всеки месец а той ги повел всичките да бойкотират и то за кой се застъпва за треньора който ме обеждаваше че не трябва да му давам тези пари защото не бил само той в отбора и т.н. и сега всеки мен налива -виждаш ли ти му даваш а той първи става и ни предава,така че можете да си представите как се чувствам,отделно колко съм го защитавал и от Гипса и от бъзиците на ония ПОМИЯР БОРЕТО който ми се пресмиваше че съм луд да му давам пари дори и когато нямаше мачове и беше контузен,Рзочаровам съм и от футбола въобщте,всякви боклуци с парите си купуват мачове и ни поставят пред такива дилеми,Аз си изпълних заканата когато след мача с Брестник след разправийте когато заявих по телевизии четези купуват мачове ,тогава техния благодетел щял да ме съди и т,н, тогава им заявих че от тях не взехме пари да паднем ,квото и да става няма да вземем пари да продадем мача и на Ст,Загора ,въпреки че излиза че Рафо обира лаврите за всичко това че не сме се продали,и вижте до къде ни доведе това да си държиш на думата пред изхвърляне от няква си шибана В група,дано поне тези от Брестник видят че си държа на думата въпреки пак казвам че Рафо обира лаврите за това,а не само да повтарят че в Асеновград има само болни мозъци,а болните мозъци явно сме ние защото сме за честен футбол.Мамка му и държава.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Юни 2009 15:40 
Аватар

само напиши Вальо кои са футболистите. Целия град Трябва да ги знае кои са !!! На следващата тренировка ако не ида да им опана едни шамари. деба и боклуците аз за тва ли съм ходил бе, за тва ли ходат хората ???

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Юни 2009 16:02 

Значи отговарям на т.нар. лудия ,защото аз предложих на другите от управителния съвет всичките 6000 лв. да не се дават само на футболистите а да се изплатят по 3 заплати на треньорите в школата защото не са взима ли пари горе-долу от 3 -4 месеца,ако си толкова отворен иди да го провериш това?Ти знаеш ли че децата в школата плащат месечна такса от 10 лв да тренират и че повечето пари отиват да се плащат заплати и примий на мъжкия отбор който са на невероятното 10 място и знаеш ли че по голяма наглост от това което чух от тях че си чакали премиите за победата над Космос,които доидоха 6 човека за мача и нашите им дадоха 5 футболисти да почнат мача ,а знаеш ли това,сигорно го знаеш защото ми се струва че си един от тях,и кажи ми къде е писано че всичките пари които се дават трябва да се дават на футболистите?Ето затова се обещаха 4000лв. премия с цели треньорите да вземат нещо,а Рафо стана президент защото никои друг не искаше не е тои човека които ще оправи футбола но е един от малкото които може да дава,(а вие футболистите) веднага сте се претеснили че много малко примии дава и оште имаше 5 мача взехте да се озъртате къде да се махате през лятото,гадното е че повечето са от Асеновград а сега такова петно лепнаха че не ми се мисли...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Юни 2009 16:05 

Нямало да са там,ха-ха изчезваите всичките продажници,претесниха се някои че няма да вземат парите от Ст.Загора и аиде боикот,мамка му не ме ядосвай повече,разбра ли?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Юни 2009 16:31 

Supporters, май наистина не ми разбираш сарказма. Аз съм последния дето иска да има корупция в отбора.
Мен друго ме притеснява, защо Рафото носи картотеките чак към 18.15?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Юни 2009 16:40 
Аватар

Цялата тази история е толкова мръсна!!Как може да има толкова алчни и гнили хора, коита предават собствения си град за някокви пари, положението е много зле..време е за активни деействия и нека всички разберат че има кои да милее за Асеновец и такива работи са недопустими.Тия ... направо ни се изплюха в лицето за всичките години които сме ги подкрепяли безрезервно..нямам думи.Ако правите някви срещи пишете кво става

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Юни 2009 16:52 
Аватар

казвайте някаква среща да правим. питото - пито, време е да се плаща сметката !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Юни 2009 16:58 
Сега ако не реагираме няма кога.
А на "стария фен" мога да кажа че не мога да си обясня твоята теория защо Рафо да носи картотеките, като не отговаря ли за това "шемито педала", а не президента на клубът.
Среща ще им, да напреавим оговорките по телефона не в форума.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Юни 2009 17:06 
Тия хора продават това с което ние се гордеем.
И сега ако нищо не направим няма за кога да го отлагаме.Мисля,че всеки който обича Асеновец в момента го боли.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Юни 2009 17:13 
Тука и цял ден да пишем в тоя форум, няма смисъл трябва да деистваме.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Юни 2009 17:22 

Естествно че ще реагираме,тези кво обърнаха отбора на битбазар,цяла седмица слушам как се питат кои ще даде пари та да знаят кво да правят,и аз питам ЛУДИЯ по хубаво и колегиално ли щеше да бъда ако половината от момчетата се бяха хвърлили а другите се правят на разсеяни и като паднем само те да вземат пари и както са се хвалили са си оправили лятото?А такова нещо да играят от благодарност към хората в Асеновград при тях не съществува,към тези хора пенсионери които къде по 20 къде по 50лв. им даваха от благодарност да се почерпят,щом са такива неблагодарници да ходят по други отбори и да си правят игрите и да се ослушват само кои колко ще им даде та да знаят да играят или да лягат,по другите отбори поне няма фенове та да има кои да им търси отговорност и битпазара спокойно може да си го въртят.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Юни 2009 17:50 

Вижте това:
http://www.news4000.bg/article-554

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Юни 2009 17:56 
Аватар

ако изпаднем, който го е направил това жална му майка !!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: predadoxa ni
МнениеПубликувано на: 01 Юни 2009 18:40 
Абе, хора!
Чуйте цялата истина и тогава всеки да си направи сметка...
Тренъора Младенов идва на стадиона 17:00, като предварително е знаел, че ще бъде освободен. Ръководството му показва решението на управителния съвет, че е освободен и изисква от него да предаде картотеките. В отговор той казва, че трябва да му се платят 2000 лева. След 15 минути пазарлъци, при което отбора чака и не знае дали ще започне мача, поради липса на картотеките, новият президент плаща "откупът" от 2000 лева и тръгват, Младенов с неговата кола, след него Рафо, да взимат картотеките. През това време Младенов обикаля града и същевременно инструктира футболистите чрез "Звездата" Хайфизула да напуснат и да не играят мача, защото иначе няма да им се платят обищаните (от "Левски" Стара Загора) пари. В крайна сметка картотеките не се намират и в 17:30 Рафо се връща без тях. Междувременно повечето от футболистите напускат, провокирани от "Звездата", но все пак остават и някои юноши, но и техните картотеки липсват. Във 17:58 минути пристигат 4мата пловдивчани в отбора и носят картотеките. Междувременно посъветвани от дежурния делегат, ръководството извиква полиция, за да установи причината, поради която липсват картотеките. При пристигането си пловдивчаните биват разпитани и се съставя протокол от полицията, за което виновниците ще бъдат подведени под съдебна отговорност, а на всички е ясно, че главният виновник е Младенов. По наредба мачът не може да започне след точно 18:00 през последните 3 кръга на първенството.
Това е причината, поради която мача не се проведе. Що се отнася до поведението на футболистите, те са научени така от досегашния треньор.
И не само мача в Рудозем, в Хасково също е продаден по същата схема, а мача със Созопол, който загубиха с 1-0 2рия кръг и бяха освободени най-добре представящите се футболисти Олгин Чобан и Иван Кунчев, набедени от треньора. "Крадеца вика: дръжте крадеца!", а информацията е за 8000 лева от Созопол, платена и разпределена във "Омонията", между Младенов и Борето- Омонията.
Благодаря за вниманието.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Юни 2009 18:51 

Е сега нещата се изясниха.
Май дължим на Ха-така извинение поне относно Младенов, а за Ридван какво ли да кажа...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Юни 2009 19:07 
Аватар

anonimooouuus написа:

между Младенов и Борето- Омонията.

Тия хора как могат да си стоят още живи и здрави!!Давайте да действаме направо полудявам..не можем да позволяваме на толкова жалки същества да се подиграват с маса от хора..искам да поздравя също и момчетата от отбора които са останали въпреки всичко.Смърт за всички продажници

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Юни 2009 10:06 
Хората който са виновни за мача в неделя да не се играе, не обичат Асеновец.А който не обича Асеновец няма място на стадиона.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Юни 2009 14:28 
Пичове, имаме малък шанс да останем в групата. Рафо прави всичко възможно да спаси отбора. Към цялата тая история се е включил да помага и г-н Маринов. Те май с Рафо са много големи приятели от над 10 години. Двамата са разговаряли на много високо ниво и сега се чака решението на БФС. По наредба Асеновец е аут, но се мислят някакви варианти за спасението. Г-н Маринов казал, че всичко което по силите му ще бъде направено за да ни спаси въпреки че ние изсипахме толкова помия по негов адрес, но го правил заради нас. Още казал, че бил убеден на 1000%, че всичко, което се случва между нас и неговия отбор Брестник е плод на курвенските изпълнения на Младенов и Борето и на нас нямало защо да ни се сърди. Що се отнася до Младенов, аз ви говоря от една година за тая дребна душица. Тоя жалък помияр е най-голямата злина, която намерихме. А пък за Борето, то не е само тази година! Колко години всичко тръгва от тъпата му лафка, колко!? Всичко лошо дойде от него, а не от друго. Гипса е муха, г-н Никой! И в отношенията ни с Брестник Борето, Младенов и Ридван направиха всичко, дайте да си признаем. Точно те ни настроеха и ние им повярвахме. Ще ви кажа нещо- тия трите мастии предадоха всичко за някакви си жалки 2000лв. Младенов и Борето прибраха разликата до 8000лв от Левски. Рафо каза така- "Аз сега ставам президент и няма да давам никакви мачове на никой. С Левски играем не за Брестник, а за нас. Пък щом Брестник искат да ни помогнат с 6000лв, то добре додшло." Мисля, че всеки ще се съгласи с това. Човека пусна и свободен вход за да напълним стадиона и да стане празник. Това е...

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Юни 2009 16:28 
И мишоците видяха ,че няма от каде да крадът вече и съботираха мача - педали. И то умишлено.
Ама всичко се връща и така както е тръгнало дано да им се върне тройно, та и повече.
Защото си го заслужават.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Юни 2009 16:42 
Аватар

Отбор: Ботев (Пловдив)
Омонии момонии, да го духат всичките, аман от алчни боклуци, които имат общо с Асеновец. :redcard: :redcard: :redcard: :f15: :104: :104: :104:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Юни 2009 18:48 
Аватар

Отбор: Розова долина (Казанлък)
Момчета нещо много гнили неща излизат наяве.
Досега не съм ви питал, но някой може ли да ми каже за мача ви с Розите в Секирово кой беше пияният дядка, който се правеше на ваш треньор. В началото на мача даваше указания от тъч-линията държейки някаква торба и беше очевидно неадекватен.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Юни 2009 19:46 
Аватар

Отбор: Розова долина (Казанлък)
Не съм сънувал, защото беше на 10 метра пред мен. Беше с прошарена коса, носеше някаква черна платнена торба и крещеше като луд към играчите и съдията от тъча. Пиян като мотика. Доста се посмяхме с него. А четвъртия съдия Камена Георгиева се правеше, че няма нищо.
Извинявам се, че разсейвам важната тема, но този беше култов. Стана ми интересно дали и той е сред споменаваните в по-горните мнения имена.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 02 Юни 2009 20:45 
Аватар

ЛОШО СЕДЛАРОВ , ЦЯЛАТА НИ ДЪРЖАВА Е ТАКАВА , ПЪЛЕН ТАШАК....ВИНАГИ ЩЕ ИМА ПРОДАЖНИЦИ , И ТО НАВСЯКЪДЕ НЕ САМО В АСЕНОВЕЦ , НИКЪДЕ ,НИКЪДЕ , АМА НИКЪДЕ В ТАЗИ ОПОСКАНА ТЕРИТОРИЯ НЯМА КОНТРОЛ , ВСИЧКО Е ОСТАВЕНО НА ДЕМОКРАТИЧНАТА ВОЛЯ НА МОРАЛА , В ЕДНО ОБЩЕСТВО ,КЪДЕТО ПАРИТЕ СА НАЙ-ВАЖНИ ОТ ВСИЧКО И В ТАЗИ СРЕДА КЪДЕТО ВСЕКИ СЕ БОРИ СЪС ЗЪБИ И НОКТИ ЗА ПАРИ ТРЯБВА ДА ИМА МОРАЛ, НО....АКО ИМА МОРАЛ ВИЕ ВСИЧКИ ЗНАЕТЕ КАКВО НЯМА ДА ИМА ....ПАРИ ЕСТЕСТВЕНО ....ЕБАТИ НАСРАНАТА СИСТЕМА , ДАНО СЕ ОПРАВИМ СЛЕД 500 ГОДИНИ , НО АКО НЕ СЕ СМЕНИ СИСТЕМАТА ЕЙ ТАКА ЩЕ СИ ИЗГНИЯТ ПОКОЛЕНИЯ В ОЧАКВАНЕ И ТЕРОРИЗИРАНИ ОТ МОШЕНИЦИТЕ

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Юни 2009 21:17 
Аватар

жалкото би било да не изразим позцията си като фенове. Защото факторите в тази наша В група са 2 - парите на Брестник и публиката на Асеновец. Трябва да се срещнем със новото ръководство и да имаме ясни отношения и приоритети. А за тия които така насраха нещата (дано не ни изхвърлят защото не ги мисля цялата сган) трябва да има обществено порицание. Цяла БГ ще им види резила.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 378 мнения ]  Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 16  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения "Дунав"-"Марица"
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 125006 04 Ное 2006 21:35
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения На кое място ще завърши "Дунав" в Б Изток?
DUNAV-RUSSE 178562 16 Сеп 2018 10:00
от Dearis
Преглежда непрочетените мнения "Дунав" в турнира за купата
DUNAV-RUSSE 203209 02 Дек 2006 11:50
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения История на ФК "Спартак" Пловдив
Форум: Спартак 1947 (Пловдив)
Anonymous 138492 17 Авг 2011 16:27
от mainata89
Преглежда непрочетените мнения СЛАВИЯ гост на ст."СЛАВИЯ" :]