bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 17 Юни 2025 00:07

Ботев (Враца) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 257 мнения ]  Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Локо (Го) - Ботев (Вр) 0:2 (Стефанов-аг; Рангелов)
МнениеПубликувано на: 31 Май 2009 23:25 
Аватар

Отбор: Ботев (Враца)
WeisseWut написа:
такива като тоя само пречат не са нужни

Момче, нямаш представа колко грешиш! И на такива като теб агресивни млади мъже се оказва, че в един момент съм по-нужен от хляба и водата, защото без квалифицирана защита в процеса, си сигурен пандизчия за неопределено време. Искрено ти желая да не ти се налага да ползваш услугите ми, но ако я караш така, както поне се показваш тука, не бих заложил на това.
И поне наистина да беше фен на Ботев, а на теб само битки са ти в главата...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Май 2009 23:52 
Бригада Враца

Стига, аз искам да използвам случая и тук да благодаря на Vratsa sssauron,за подкрепата която ни оказа за мача с Видин...Рядко ще срещнеш човек който да отпусне толкова пари,като дори не присъства на мача и няма възможност да гледа Ботев попринцип...Когато някой даде пари така от някъде си ,веднага бихме го поставили под съмнение, помисли че си прави реклама например , а той човека дори не е и споменавал за име ,просто го знаем като форумен потребител...Така че, само уважение към такива хора,това показва колко обича клуба,дори и от разстояние....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Юни 2009 00:33 

Хаха, това за услугите ме разби...направо недей му търси сметка за организирания бой...така ти прави "оборот" дет' се вика! :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Юни 2009 08:20 
Аватар

Благодаря ти, Гопе, за добрите думи! Бях страшно горд от агитката ни в този мач, изкефих се и на нахлуването дори, на всичко, и се чувствах един от вас, аз ви благодаря, че ме направихте съпричастен на каузата Ботев!
И се надявам през новия сезон да имам възможност да гледам на живо поне част от мачовете на любимия ни отбор.
Уебмастер, прав си за оборота, ама нали момчето уж се пише за наш фен и се опитах до го предупредя отсега докъде може да стигне без да се усети :wink: На всеки му кипи кръвта докато е по-младичък, ама малко се отнасят момчетата, ако си ударят по някой и друг пестник няма проблем, ама нали знаеш, че поне дин-двама наизваждат разни боксове и "пеперуди" и ства страшно... После ги виждаш, че искрено съжаляват, ама късно, свършеното, свършено. Затова просто апелирах да не се прекалява с агресията, особено в един форум, който обединява привържениците на футбола и на Ботев, а не на побойниците.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Юни 2009 13:25 

Саурон, напълно те разбирам, но за жалост сме в България и всичко е агресия, защото много хора се чувстват непълноценни...работят като волове и накрая прибират 500 лева.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Юни 2009 15:52 
Аватар

Съгласен съм с теб. Мизерията ражда насилието, ако човек си има горе-долу всичко необходимо за нормален живот, защо ще си рискува този вече изграден нормален живот, освен ако не е някакъв любител на кървищата. Свят широк, хора всякакви.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Юни 2009 15:58 

Тази сутрин въртях 30 км с колело в северна Холандия през села и паланки и да ти кажа не виждам как човек ако живее на такива стандарти може да е агресивен. Имаш си хубава къща (не панелен, разпадащ се блок), имаш си семейство (децата ти играят на карти с теб и жена ти вечер, вместо да пушат и пият с наркомани), имаш си доходи (4000-5000 Евро на месец, което не е много, но е напълно достатачно)...няма нормален човек, който да рискува това!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 257 мнения ]  Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Ботев Вр - Левски
Форум: Сезон 2006/2007
r.h. 90242 10 Ное 2006 19:12
от botev_fan
Преглежда непрочетените мнения Ботев (юноши ст.възраст) - сезон 06/07
r.h. 206102 12 Сеп 2007 15:55
от vankata
Преглежда непрочетените мнения Ботев (младша и деца) - сезон 06/07
r.h. 237030 21 Окт 2011 21:22
от sashitop
Преглежда непрочетените мнения Етър-Локо(Мз)
Форум: Локомотив 2012 (Мездра)
Anonymous 27630 31 Окт 2006 19:09
от loko_mz
Преглежда непрочетените мнения Ботев Кр - Ботев Вр 1:2
r.h. 45787 01 Ное 2006 02:07
от r.h.