bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 18 Юни 2025 21:45

Ботев (Враца) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 257 мнения ]  Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Локо (Го) - Ботев (Вр)
МнениеПубликувано на: 24 Май 2009 01:45 
Мили сладурковци, вече разбрах, че с вас само интерактивно ще се виждаме. Незнам толкова голямо самочувствие ли имате, че не идвате да посетите нашето скромно "село", или пък ви е страх да не ви яде дупето Горнооряховски суджук. Като си пред блока въс Враца е яко да си корав, после на 10тия етаж пред 17" монитор да биеш и да мачкаш наред, да си най-великата страхлива публика. Отбора ви може и да е добър, ама вие не ставате, нахлуване на стадиона ви който е без огради....баси и кефа, кур за СОФИЯ... те не нахлуват като вас. Толкова обещания да ви видим на полето да попасем овцете, а сега били само 17-18 годишни... .иначе на снимките само корави 88 сте безброй. Вземете се малко в ръце и погледнете колко сте жалки, дори не ми се пишеше защото то толкова бездарна публика като вас няма, ние ви направихме 3 показни, вие показахте колко жалка и високомерна публика сте. Единствено не виждам защо високомерничите, можеби имате повече панелни блокове от Горна и това ви прави велики. ЕЛАТЕ В ГОРНА.....УООООО...ЕЛАТЕ В ГОРНА....СТРАХЛИВЦИ!!! ОТНОВО ЩЕ СЕ ВИДИМ ВЪВ ВРАЦА....то иначе ниама къде хаххахахаххахаахахахахахааа :party048:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Май 2009 02:45 

Отбор: Ботев (Враца)
Реших да махна отговора си, за да не падам до нивото на човек, който дори не смее да напише каквото мисли под собствения си псевсоним, а регистрира ново име само и само да се "скрие"! Той знае кой е и аз не желая да чуя нищо повече от него! Не модерирам неговото мнение, за да му доставя поне малко форумно удоволствие ако евентуално някой иска да започва диалог с него!

Последна промяна Webmaster Vratza на 24 Май 2009 03:00, променена общо 1 път
Отвращение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 24 Май 2009 02:55 

loko_fan4e написа:
Мили сладурковци, вече разбрах, че с вас само интерактивно ще се виждаме. Незнам толкова голямо самочувствие ли имате, че не идвате да посетите нашето скромно "село", или пък ви е страх да не ви яде дупето Горнооряховски суджук. Като си пред блока въс Враца е яко да си корав, после на 10тия етаж пред 17" монитор да биеш и да мачкаш наред, да си най-великата страхлива публика. Отбора ви може и да е добър, ама вие не ставате, нахлуване на стадиона ви който е без огради....баси и кефа, кур за СОФИЯ... те не нахлуват като вас. Толкова обещания да ви видим на полето да попасем овцете, а сега били само 17-18 годишни... .иначе на снимките само корави 88 сте безброй. Вземете се малко в ръце и погледнете колко сте жалки, дори не ми се пишеше защото то толкова бездарна публика като вас няма, ние ви направихме 3 показни, вие показахте колко жалка и високомерна публика сте. Единствено не виждам защо високомерничите, можеби имате повече панелни блокове от Горна и това ви прави велики. ЕЛАТЕ В ГОРНА.....УООООО...ЕЛАТЕ В ГОРНА....СТРАХЛИВЦИ!!! ОТНОВО ЩЕ СЕ ВИДИМ ВЪВ ВРАЦА....то иначе ниама къде хаххахахаххахаахахахахахааа :party048:

Даже и публиката да е високомерна ... има защо ... Традициите са си традиции и при нас хората искат да гледат истински футбол ... Май нещата отиват на там , че рано или късно във Враца пак ще има ФУТБОЛ , защото " не се гаси туй , що не гасне !!! " Говорите за агитки ... Аз правя евалата на хора като ЖОРО и тези 10-15-20-30 човека , дето редовно ходят на стадиона и викат , не защото ' кмета ги кара " , или защото нямат какво да правят ... а защото наистина си обичат отбора ! Нали се сещаш , обаче , че за другите хора , които футбола не е чак такава страст , като за тези 10-20-30 човека няма как в оървенство във В гр. да ходят на гостувания ?!!? А и налки се сещаш , че тези 10-20-30 човека , които са от фенклуба сами издържат и себе си и фенклуба ? Таа за средствата става въпрос ! Става въпрос за това , че повечето хора в града живеят с мисълта за оня БОТЕВ в А гр. ! Оня БОТЕВ от ВРАЦА дето мачкаше Левски и Цска ! ЗА оня БОТЕВ от ВРАЦА , дето решаваше кой ще бъде шампион ! Таа тези 10-20-30-40 хиляди , които са пълнили стадиона преди 20 няколко години няма как да дойдат в Горна , Видин , Габрово и т.н. . И , не защото хората не обичат БОТЕВ , няма значение ОНЯ или ТОЯ Ботев , просто те са обидени на ръководство и изобщо на " спортната общественост " във Враца , че позволиха оня БОТЕВ , който биеше на футбол , волейбол , водна топка , лека атлетика , да стане тоя Ботев ! Помисли :8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 24 Май 2009 05:35 
Аватар

Отбор: Локомотив (Горна Оряховица)
Нас и фенклуба да не ни издържа някои друг? Гостуванията да не ни финансира някои мазутен шейх? Като сме във "В" какво ,да не би да не можем да подкрепяме любимия отбор навсякъде ли ?Ние като сме си пълнели нашия стадион и също като сме мачкали тук , какво да спрат да подкрепят всички отбова ли ?
Времената са били едни , сега са други .Поколенията се менят , но важното , е какво остава . Не ме интересува къде играят момчетата , когато мога съм с тях. Аз съм свикнал да виждам отбора как губи на вън почти всяка една среща , но това какво да ме откаже ли? Не , никога ! Не може да се радваш и искаш само победи , а отбора когато има нужда от теб ти да излизаш с някакви приказки , историии от 1001 нощ. Мразели се с Видин и за това дето се казва не дошли в Горна Оряховица . Аз мисля , че ако си бяхте направили труда , въпреки празници и всичко , това нямаше да бъде просто обикновена среща между тези два именити клуба. Щеше да се получи истинско дерби , което щеше да породи множество положителни коментари в пресата , което естествено , е плюс и за двата отбора , защото играят футбол , а не като 12-тина отбора в тази група .

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Май 2009 06:55 
Бригада Враца

казах ви че спора е безсмислен.. щом мислите че ни е страх тва е ваше решение .. относно тва дет викате че сме форумни хулигани ... в тоя форум влизаме най-вече малките (17-18) и мн малко от големите .. но както и да е ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 24 Май 2009 09:30 

За последните 3 години не съм виждал толкова добър отбор, толкова добра игра. Ботев играха направо шампионски. Честита ви промоция.
Отбора ви е на изключително ниво, убеден съм и мога да се хвана на бас със всеки че и без нови попълнения и със сравнително стабилно финансиране догодина ще сте във щестицата. Поработете обаче върху подкрепата на феновете, че вчера малко се изложихте.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 24 Май 2009 09:32 
Webmaster Vratza написа:
Реших да махна отговора си, за да не падам до нивото на човек, който дори не смее да напише каквото мисли под собствения си псевсоним, а регистрира ново име само и само да се "скрие"! Той знае кой е и аз не желая да чуя нищо повече от него! Не модерирам неговото мнение, за да му доставя поне малко форумно удоволствие ако евентуално някой иска да започва диалог с него!

Не,незнаеш кой е и не се крия,недей да съдиш по IP-то,савсем друг човек съм,съвпадение на време,място и компютър ;).Каквото и да ти е мнението велики ми знахарю,аз се убедих че вие за ни х*й не ставате,били убидени,били наранени,ние в Горна не сме били никога Левски,не сме гледали ЦСКА на нашия стадион,вие сте единствените с традиции в тази държава,знам го това.Както и да е няма да се разливам защото отново ще ме баннеш от тук ;),жалка картинка сте,оправдавате се като путки,вместо да дойдете да ви видим дйржи ли ви дупарата :redcard:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Май 2009 09:50 
Бригада Враца
Аватар

Извинете драги ми безделници, ние не сме като вас да ходим на стадиона просто и единствено за кефа..Да и той е много важен фактор но най важният е ОТБОРА и ние не можем да сме гъзолизци като вас... Имаме много против днешното ръководство...А вие за това ще гниете във В цял живот защото се оставяте някакви смешковци да ви контролират и едва ли ние вие сте техните курви(така излиза не се обиждайте). Не може постоянно да сте така ...Евала подкрепяйте си отбора напваиите се друсаите се правете каквото си искате, но според мен отстоявайте си позициите ако искате отбора ви да просперира не става само така, трябва обществеността в ГО да види че ви пука за отбора а не че само ходите да викате и да пеете и да се наливате с алкохол...

Не знам какво толко ревете че не сме дошли да не да си ни харесвате. Е няма да ви пуснем ние сме ХЕТЕРО всичките за разлика от вас може би :?: Или пък заради друго ревете че не сме дошли защото сме единствената агитка тука в тая група (с вас ест.) и друг няма кой да дойде и като се качим на горе вие оставате сами и сами ще си останете именно заради това че сте гъзолизци ... НЕ СТАВА САМО С ВИКАНЕ ТРЯБВА И АКЪЛ :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 24 Май 2009 10:34 
Аватар

Нямало е агитка във Горна, защото това не е дерби,
а предрешена победа за Ботев и
по- важното- нямаме организация за гостувания-
автобус се нарича това нещо. :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 24 Май 2009 10:37 
Аватар

Ицко написа:
Извинете драги ми безделници, ние не сме като вас да ходим на стадиона просто и единствено за кефа..Да и той е много важен фактор но най важният е ОТБОРА и ние не можем да сме гъзолизци като вас... Имаме много против днешното ръководство...А вие за това ще гниете във В цял живот защото се оставяте някакви смешковци да ви контролират и едва ли ние вие сте техните курви(така излиза не се обиждайте). Не може постоянно да сте така ...Евала подкрепяйте си отбора напваиите се друсаите се правете каквото си искате, но според мен отстоявайте си позициите ако искате отбора ви да просперира не става само така, трябва обществеността в ГО да види че ви пука за отбора а не че само ходите да викате и да пеете и да се наливате с алкохол...

Не знам какво толко ревете че не сме дошли да не да си ни харесвате. Е няма да ви пуснем ние сме ХЕТЕРО всичките за разлика от вас може би :?: Или пък заради друго ревете че не сме дошли защото сме единствената агитка тука в тая група (с вас ест.) и друг няма кой да дойде и като се качим на горе вие оставате сами и сами ще си останете именно заради това че сте гъзолизци ... НЕ СТАВА САМО С ВИКАНЕ ТРЯБВА И АКЪЛ :!:

на кого лижем гъзовете че не схващам?отбора ви е добър,имате пари за да влезнете нагоре,че вие и миналата година пак бяхте против ръководството,сега пак.....кажете ко искате от ръководството си толкова,всичко ви е наред...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 24 Май 2009 10:45 
Ицко,много знаеш че лижем,то по форумите да даваш определения е лесно,не мисля че някой от нас има нещо против ръководството.Каквото са можли са направили,можеше и да ни няма като отбор,или предлагаш общината да ограбим....Нещо не ми се вързват оправданията...сега сте против ръководството,на мача с Видин сте нах-великата агитка в България,предното гостуване в Горна бяхте против ръководството,но иначе ходихте на мач в Павликени,там не протестирахте.Можеби си имате определени кръгове или седмици за протест.Хахахахаааа поне бъдете корави,Локо Пд протестираха срещу ръководството,не отидоха на дербито си с Ботев половината агитка.Сега не ние а вие сте лизачите,че си избирате кога да ходите и кога да протестирате,как все се падаме в протестиращите ви дни незнам :0066:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 24 Май 2009 10:45 
Аватар

Ние ревем, че не са ни дали автобус и за фенклуба не правят нищо- те така. :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Май 2009 10:56 
Бригада Враца
Аватар

нищо общо с автобусите няма тука не говорете глупости... и някой по-нагоре каза онова с Бдин беше дерби а това просто поредните 3т.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Май 2009 11:17 
Аватар

Айдеее пожелавам един ден фенове на ЦСКА и Левски да станат фенове на Ботев Враца,Видин и Локо ГО :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 24 Май 2009 12:09 

tsoko1991 написа:
Айдеее пожелавам един ден фенове на ЦСКА и Левски да станат фенове на Ботев Враца,Видин и Локо ГО :)

Отдавна фенове на ЦСКА и Левски са станали и фенове на Бдин ВИДИН :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Май 2009 12:11 
Бригада Враца

Миналата година бяхме недоволни от играта.. от тва че не се раздаваха и т.н ... тая година не сме доволни от ръководството за тва че върна в Ботев футболист който е хванат че е продал баража за влизане в Б група за което ние бяхме твърдо против и ръководтвото ни се изплю в лицето едва ли не .. това ни е проблема ..

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Май 2009 13:25 
Аватар

пиша последно по тая тема от време на време трябва да се ходи на работа иначе както казах ще се радвам локо да влезе в Б защото заслужават наи-вече заради традиците които имат а и публиката заслужава

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 24 Май 2009 13:34 
Аватар

Локо- то имат последен шанс да заявят желание за 1- во място за догодина, като бият Бдин в предпоследния кръг,
но внимавайте, че видинчани играят система 11+3(съдийте). :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 24 Май 2009 13:43 
Аватар

Момчета , отборчето ви е много добро . Ама вземете направете нещо по въпроса с агитката . Стига с тези Левски и ЦСКА , стига с тези софийски отборчета . Подкрепяйте си градския отбор . Миналата седмица агитката ви сигурно се беше пръснала в "Г" и "Б" , а вчера не можете да се съберете 15 човека да дойдете до Горна . Това означава ли , че държите повече на Софийските отбори , отколкото на вашия си ??

A.C.A.B

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 24 Май 2009 13:55 
Аватар

Абе, Баце-
та зимата един мач във Враца бяхме аз и още 50 дърти пръча,
да не кажа, че нямахме и агитка-
това е 6 години се размекнахме във В група... :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Re:
МнениеПубликувано на: 24 Май 2009 14:29 
Аватар

Отбор: Бдин (Видин)
bdin vidin написа:
Webmaster Vratza написа:
Бдин Видин НЯМА фенове, къде ще ходят. Не четохте ли там проучването, че 90% от феновете на Бдин са първо фенове на Левски? Те ходят на София с чершафите "Видин мрази ЦСКА"

В грешка си тук си имаме фен клуб на ЦСКА,а вие май ходите с чершафите "Враца обича Левски",а? Вече всеки мач се виждате в публиката на уЕвски.

Тва проячване е било доста грешно!Видин си е чорбарски град,имаме 3 фен клуба на ЦСКА и нито 1 на Левски,така че тия с проучването да си заврат 90те % в гъзъ.
А сега искам да питам големите фенове,които ни обвиняваха че не сме дошли у Враца защо не са били в Горна?
То иначе от тоя вчен спор Видин-враца само псувни и заяждане може да излезне :redcard:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Май 2009 14:37 
Бригада Враца

темата е време да се заключи
achovd м/у Враца : Видин.. и Горна : Враца.. разликата е огромна.. 1во както ти каза Видин-Враца тва е вечен спор.. 2ро тва е дерби играят 1вия с/у 2рия ... а с Горна кво ? Нито има някъв спор с тях нито нищо.. единственото което е че имат агитка нищо повече ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 24 Май 2009 14:51 
Аватар

dreb4y написа:
темата е време да се заключи
achovd м/у Враца : Видин.. и Горна : Враца.. разликата е огромна.. 1во както ти каза Видин-Враца тва е вечен спор.. 2ро тва е дерби играят 1вия с/у 2рия ... а с Горна кво ? Нито има някъв спор с тях нито нищо.. единственото което е че имат агитка нищо повече ...

дребчу е много прав тук но аз не мисля че Ботев трябва да се мери с отбори от класата на Видин и Локо Г.О.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 24 Май 2009 15:04 
Бригада Враца
Аватар

Hart написа:
Абе, Баце-
та зимата един мач във Враца бяхме аз и още 50 дърти пръча,
да не кажа, че нямахме и агитка-
това е 6 години се размекнахме във В група... :D

имахме агитка аз бях на този мач бяхме сиг 8човека някъде даже има и снимка с чадъра как е гопето хахах и как вали сняг

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 24 Май 2009 17:14 
Аватар

Hart написа:
но внимавайте, че видинчани играят система 11+3(съдийте). :D

Ми, аз съм от Видин, бях на последния домакински мач на Бдинци, но такова животно съдий, с които играем система, не видях на стадиона. Дали имаш предвид съдии, а? :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 257 мнения ]  Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Ботев Вр - Левски
Форум: Сезон 2006/2007
r.h. 90417 10 Ное 2006 19:12
от botev_fan
Преглежда непрочетените мнения Ботев (юноши ст.възраст) - сезон 06/07
r.h. 206984 12 Сеп 2007 15:55
от vankata
Преглежда непрочетените мнения Ботев (младша и деца) - сезон 06/07
r.h. 237893 21 Окт 2011 21:22
от sashitop
Преглежда непрочетените мнения Етър-Локо(Мз)
Форум: Локомотив 2012 (Мездра)
Anonymous 27666 31 Окт 2006 19:09
от loko_mz
Преглежда непрочетените мнения Ботев Кр - Ботев Вр 1:2
r.h. 45881 01 Ное 2006 02:07
от r.h.