bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 15 Юни 2025 23:37

Български клубове - Локомотив (Дряново) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 116 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Янтра (Габрово) - Локомотив (Дряново)
МнениеПубликувано на: 23 Май 2009 20:59 
Аватар

Отбор: Янтра 1919 (Габрово)
ей красене боклук на нас ли викаш форумни биячи бе гнидо недоклатена ти къде беше на стадиона като си толкова отворен имаше сектор за гости трябваше да идеш там или да покажеш по друг начин кой си мизернико но ти си мишка

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Май 2009 21:11 
ами такива сте въшки ;) кой сега е номер едно лялялялялялялялляллялял аз бях на мача някой ми отправи поздрави ама нали ще пише дряново прегази янтра няма да пише локо падна в габрово .... колко сте жалки половината от публиката бяхме дряновци каква излагация хубав стадион с много места а едва 200 човека от които половината от дряново учете се от нас бе момченца малки :) бихме ви насрахме ви насред габрово ... вие половината ви отбор с наднормено тегло бе :) дан говорим той големия треньор ще направи разбора :) как се излагахте цял мач

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Май 2009 21:16 
Аватар

Отбор: Суворово (Суворово)
да ти пикая на журналистика па на тебе ,колко хора искаш д аима на мач срещу дряново бе селяндур , бегай да чукаш тухли , що не каза на стадиона че сме въшки

Във фирма "Титан" от десетина дни върви страхотен дебат. Неразрешимият спор е дали върху кофите за боклук да бъде изписано ЦСКА или върху фланелките на футболния отбор да се появи надпис "червени боклуци".

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 23 Май 2009 21:21 
Аватар

plamen89 написа:
ами такива сте въшки ;) кой сега е номер едно лялялялялялялялляллялял аз бях на мача някой ми отправи поздрави ама нали ще пише дряново прегази янтра няма да пише локо падна в габрово .... колко сте жалки половината от публиката бяхме дряновци каква излагация хубав стадион с много места а едва 200 човека от които половината от дряново учете се от нас бе момченца малки :) бихме ви насрахме ви насред габрово ... вие половината ви отбор с наднормено тегло бе :) дан говорим той големия треньор ще направи разбора :) как се излагахте цял мач

гейтак къде полвината сте били дряновци бе?? аз ако ти кажа "абе то полвината ви отбор бяхме габровци ве" тогава?? И за какво тряа се учим от вас да брулим круши ли? нали се сещаш че на нас това ни е най слабия сезон в историята а на вас най силния и не може да очакваш да събираме 1000 човека публика на тоя мач

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
Аватар

Сигурно си е мислил,че за дряново ще правим мексиканска вълна.А относно зрителите,разликата от нашата и вашата публика е,че ние нямаме цигани на стадиона.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
амчи бях на хубаво място не бях във клетката , а не бе всеки ваш мач има малко народ добрече беше мача с дряново че да има и диктор на мача който да развесели вас че както ви го турихме малко оставаше да ревнете :) вие сте направо нещастници :)

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Май 2009 21:24 
Аватар

Пламене много си жалък.По-добре не пиши повече ,че се подиграваш със себе си.На стадиона се правеше на глух като викаха по товй адрес сега квалифицирай кой какъв.А отбора ви е толкова жалък ,че няма накъде такива паянтови фътболисти не съм виждал те не станаха от земята.Особено оня балък Куршума метна са веднъж у тревата отстрани после немой да оди в пътя.И вашия невероятен трениор не го вади нищо че оня десет пъти пада и се въргаля по терена.А ваще играчи са със страхотна физика все едно.Повечето високи колкото пингвин.И като си толкоз велик журналист къде ти е обективността ,че с 5 удара вкарахте 3 гола ,а ние имахме поне 10 положения.Признай поне ,че ви надиграхме.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Май 2009 21:24 
Аватар

Дебел мангал,с всяко мнение ти се трупа повече и повече.Айде лягай да спиш и спри да пишеш,че ще си го намериш-светът е малък,какво остава за Дряново?!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Май 2009 21:26 
Аватар

plamen89 написа:
амчи бях на хубаво място не бях във клетката , а не бе всеки ваш мач има малко народ добрече беше мача с дряново че да има и диктор на мача който да развесели вас че както ви го турихме малко оставаше да ревнете :) вие сте направо нещастници :)

стига с простотиите бе нещастнико че питай тоя куршума колко ми хващат клетвите днеска :evil: :evil: :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Май 2009 21:26 
Аватар

Да бе,ако е обективен,както казва,да напише колко на колко бяха чистите положения и да не забрави да похвали вратаря им,който направи мача на живота си.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Май 2009 21:28 
Аватар

Пламене,ти си толкова жалък,че няма накъде,само си представям как си си казвал,ох като се прибера как ще ги дразня във форума.Мишок!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Май 2009 21:34 
Аватар

plamen89 написа:

ах ти жалак нещастнико коклко хора искаш да има на мач срещу дряново бе селянин , и много ясно че сме нешастници че сме в една група с вас , за нас това е най-слабия сезон , за вас на силния и това в историяра ви гледал ли си някога дряново поне във б-група бе господин пуловер, и искам да ти кажа че тоя стадион събира 15 000 и за това ти изглежда че е толко празен , не е като вашия селски кофраж там , ай вари да дадеш кюспе на прасето

Във фирма "Титан" от десетина дни върви страхотен дебат. Неразрешимият спор е дали върху кофите за боклук да бъде изписано ЦСКА или върху фланелките на футболния отбор да се появи надпис "червени боклуци".

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Май 2009 21:40 
е та кой казал че няма да съм обективен :) аз видях кой колко положения имаше важното колко влязоха във вратата ви а кой какъв е моля ви не си даайте оценките смотани :) вашия трньор много го уважавам ама тоя вратар вашия по добре да го нямаше можехте да направите нещо повече а дали сте имали повече половения да имахте :) малко повече но важното е като свири съдията колко е резултата :) коршума е зле наистина не е симулирал отиде да му правят снимка глезена му е страшно зле :( жалки сте вие :) признайте си че паднахте едни според вас пингвини но ви победиха... и какво казвате за Емо Георгиев Доктора Вики СВилен а и за всички днес играха много добре и играха със заставане бихме ви с ум :) а за вратаря няма какво да говорим наистина направи мач на сезона :) но както казах крайният резултат определя трите точки да идат в дряново и вие ако имате малко разум и ако сте толкова интелигентни млъкнете ама какво ви пречи като тук никой не ви слуша :)

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Май 2009 21:44 
Аватар

какъв журналист сди ти ми е интересно

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Май 2009 21:46 
Аватар

Не съм казвал ,че е симулирал.Просто нелепо се контузи това говори ,че няма кой знае каква физическа подготовка,нещо нормално за в група.А щом е толкова зле тренера що не го извади ,а го сотави да се мъчи още да се влоши повече.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Май 2009 21:47 
Аватар

Ей селски боклуци прости, нямате си идея колко сте жалки, мислите ли че ни интересува дали сме 3 или 4 във В група, какво се радвате на тая победа, нали догодина пак ще сме в една група и мога си заложа главата че ще бъдем в елита по-рано от вас, никога няма да имате успехите на Янтра, ако ще да дойде DJ Tiesto, освен това макар че Янтра е като разграден двор в момента, а вие сте с най-силния отбор в цялата си история, ни победихте абсолютно незаслужено, минахте най-много 5 пъти центъра, ако Льонката не бе вкарал онзи пряк свободен, в никакъв случай нямаше да ни биете, второто полувреме изтървахме поне 3 чисти гола, късмета беше с вас.
А ти @plamen89 дано се пукнеш откъм гърба, няма такъв червей като тебе, защо не дойде при нас като си толкова отворен нали половината стадион бил с дряновци, толкова глупав човек като тебе, незнам как си станал журналист, аз на такива като тебе и пчелите си няма да дам да пасат, цял живот дано не напуснеш Дряново пасивен некрофил такъв

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Май 2009 21:49 
Аватар

ай сиктир от тука с твойте глупости бе пълен нещастник си и ти и някой ден ще го разбереш а че сме паднали можем ли да оспорим ми кажи??

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Май 2009 21:50 
ааааа предпочитам да се наслаждавам на победата и да си гледам мачовете по тв и да не си развалям настроението с вас айде олека ви вечер добри фенови :)

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Май 2009 21:53 
Аватар

какъв журналист бе къде пише, я го оставете тоя посерко

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Май 2009 21:55 
Аватар

plamen89 написа:
ааааа предпочитам да се наслаждавам на победата и да си гледам мачовете по тв и да не си развалям настроението с вас айде олека ви вечер добри фенови :)

така е, то вероятно на тая дата ше е празника на селото, то такъв успех поне още 600 години няма да видите, добре че бяхте вие верните дряновски ултраси да окажете подкрепа на отбора, вие сте безспорния им 12-ти играч, без вас никога нямаше да постигнат такива грандиозни легендарни победи

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Май 2009 21:59 
ооо блАГОДАРЯ ЗА КОМПЛИМЕНТИТЕ ВИ :) КОЛКО СТЕ ИНТЕЛИГЕНТНИ И КАКВИ ЕПИТЕТИ ИЗПОЛЗВАТЕ :) КОЙ Е КАЗАЛ ЧЕ СЕ РАДВАМЕ НА ПОБЕДАТА ТУК СПОРИМ ЗАЩОТО ЦЯЛА СЕДМИЦА ГОВОРИХТЕ КАК ЩЕ НИ БИЕТЕ С РАЗЛИКА КАК СМЕ СЛАБИ ЗНАМ ХУБАВО ЕМО Е ЧОВЕКА ОТБОР В ДРЯНОВО НО ДРУГИТЕ СА ОКОЛО НЕГО И ГО СЛУШАТ И СЕ ВОДЯТ ЗАЩОТО ИМАТ КАКВО ДА НАУЧТ ОТ НЕГО ... АЗ НЕ СЕ ПРАЯ НА ЖУРНАЛИС НЕ СЪМ КАЗАЛ НАПИСАХ 4 5 СТАТИИ НИЩО ПОВЕЧЕ А ДАЛИ ЩЕ НАПУСНА ДРЯНОВО ИЛИ НЕ ХАХАХА ВЪПРОС НА ЛИЧЕН ИНТЕРЕС :) А ДАЛИ СЪМ В ДРЯНОВО ИЛИ ГАБРОВО РАЗЛИКА ИМА ЛИ :? НЕ ПО ДОБРЕ ДА ЖИВЕЯ НА СЕЛО ВЕЛКОВЦИ И ЩЕ САМ ПО ДОБРЕ ХИЛЯДА МИЛИОНА ПЪТИ :) АЙДЕ ЧАО ЛЕКА НОЩ СБОГОМ И ДОВИЖДАНЕ МЕРСИ :)

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 23 Май 2009 22:10 
Аватар

Какво повикало такова се обадило, ти наистина си от малкото хора в този форум който ме изкара от нерви с глупостите си.Аз не помня да сме говорили че ще бием с разлика, но щом казваш...Не знам на какъв се правиш, но имам чувството че и дърветата разбраха че си журналист, толкова пъти го изтъква

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Май 2009 22:11 
L.D.S.
Аватар

Отбор: Локомотив (Дряново)
Честита победа!!! Не гледах мача за съжаление, но като ми казаха по тела, че сме направили класика се сцепих от кеф :0066:
Ако беше 0:1, 0:2...да се оправдавате с късмет, положения и т.н....но при 0:3 по-добре си замълчете ;) И то като домакини :lol:
А това, че е имало малсо хора, защото мача бил срещу Дряново...ами ако сте толкова верни фенове ще подкрепяте отбора и в най-трудните моменти, и срещу най-слабите отбори ;)
Аз си признавам, че тази победа много ме изненадва и то най-вече категоричния резултат. Едно голямо браво на играчите! В труден момент, с отсъстващи двама от важните ни играчи, една убедителна победа срещу прекия ни конкурент за 3-то място :lol!:
Голямо точене беше цяла седмица, а сега като няма за кво да се хванете и пак почват личните нападки :roll:
Приемете загубата малко по-достойно. И ние се изложихме с Враца, но им честитихме победата и толкова. В крайна сметка футбола е просто игра :) А на това ниво не се въртят и чак такива големи пари, че да се преувеличава толкова много.
Това може да е най-слабия сезон на Янтра, а на нас един от най-добрите, но това означава ли, че не трябва да се радваме!?
Вместо да стойте пред компютрите и да серете другите по-добре се събрете и вижте как може да помогнете на отбора ви да изплува от тая тиня.

Айде със здраве :a006:

Изображение

http://www.juventus-bulgaria.com/content/view/2103/65/ - тук можете да откриете инфо за фенклуб "Ювентус-България" :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Май 2009 22:16 
Аватар

айде нова беля ти пък от къде се пръкна , тоя резултат не е реален мача премина на вашата врата

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Май 2009 22:38 
Аватар

@bianconero Аз не веднъж съм честитял победата на противник когато я е заслужил, но днес просто не мисля че беше така, а това с обидите няма връзка с резултата, просто ми омръзна от простотиите на този ваш съгражданин и му отговарям както заслужава, кажи ми ти одобряваш ли неговото поведение

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 116 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Локомотив (Мездра) - Видима - Раковски (Севлиево)
Форум: Локомотив 2012 (Мездра)
loko_mz 74544 21 Май 2010 11:38
от vivikonna_a
Преглежда непрочетените мнения ЯНТРА СЕЗОН 2006-2007
Форум: Сезон 2006/2007
янтра гб 112874 25 Яну 2007 20:34
от agataa
Преглежда непрочетените мнения Берое (Стара Загора) 2-2 Локомотив(София)
Форум: Берое (Стара Загора)
Lorenco 40987 29 Ное 2006 01:08
от bigfish
Преглежда непрочетените мнения БЪКИ-ИМПУЛС /ГАБРОВО/
Форум: Хандбал
янтра гб 69681 26 Окт 2010 06:43
от ncuxo™
Преглежда непрочетените мнения ЗА ГАБРОВО
Форум: Янтра 2019 (Габрово)
янтра гб 58624 15 Окт 2009 20:22
от green