bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 19 Юни 2025 10:20

Български клубове - Бдин (Видин) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 1178 мнения ]  Предишна  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 48  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Обща
МнениеПубликувано на: 21 Апр 2009 22:33 

Любопитно: На 21 април 1973 г. се ражда Алексей Дионисиев

21 април 2009 | 04:22 | Агенция "Фокус"

На 21 април 1973 г. във Видин е роден Алексей Дионисиев - Дино, футболист, бивш играч на Бдин, Шумен, Марица, Левски, Чер­но море, Родопа, Вихрен, играл и в Гърция за Патрайкос, Птолемаида и Тиела. В "А" група има 161 мача и 12 гола. Шампион на България през 2000 и 2001 с Левски (Сф), вицешампион през 1999 г. Носител на купата на страната през 2000 г. с Левски (Сф). В евротурнирите има 7 мача (1 за Левски в КЕШ, 4 за Левски и 2 за Шумен в турнира за Купата на УЕФА), за Интертото има 4 мача и 1 гол за Марек. За националния отбор на България е изиграл 1 мач. През 2001 г. взима узбекистански паспорт и стана национал на Узбекистан, за който има 5 мача и 1 гол.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 22 Апр 2009 13:16 

Отбор: Чавдар (Бяла Слатина)
achovd написа:
^^ Какво не разбра?Нали тука е темата за общи дискусии (т.е. всеки може да пише каквото му хрумне) и аз питам дали някой знае нещо за Локо Видин и може да ми даде инфо за отбора, защото чух от едни приятели че е имало такъв отбор а на мен ми е напълно непознат.

Имаше такъв отбор и той стигна дори до Северната "Б" група през 1994 година, но не издържа финансово и напусна първенството преди неговия край и на практика от този момент отборът изчезна от футболната карта на България бързо-бързо, така както се беше и появил впрочем. По мои груби спомени отборът просъществува 4 години, 2 от които прекарани в Окръжната "А" Видинска група, 1 във Зона "Враца" /тогава бяха закрити 4-те "В" групи и на тяхно място сформирани 8 зони, една от които "Враца", обхващаща Врачанска, Монтанска и Видинска област/ и 1 година във Северна "Б" група. До влизането си в "Б" група "Локо" играеше мачовете си на стадион "Златорожие" в село Златен рог. Президент на Локомотив /Видин/ беше героя на социалистическия труд - строителния предприемач Иван Личев, който по-късно погреба още един отбор - Ботев /Враца/. Треньори бяха Ваньо Александров и Янко Кирилов. В "Локо" по това враме играеха опитните Пламен Ванцов, Ваньо Александров, Венцислав Иванов, Искрен Александров и други. Основните екипи бяха червени фланелки, бели гащета, червени чорапи, а резервните - бели фланелки, черни гащета, бели чорапи. Аз съм им гледал два мача през сезон 1993-1994: "Чавдар" - "Локомотив" 2-0 и "Локомотив" - "Чавдар" 1-0. Тогава двата отбора бяха в люта битка за първото място във Зона "Враца", като играта загрубя изключително много през пролетия дял. В крайна сметка "Локомотив" влезе в "Б" група по абсолютно криминален начин, с 1 точка пред "Чавдар" в крайното класиране след като Зоналния съвет във Враца присъди 0 точки на "Чавдар" за един мач, който така и не се изигра /в Чипровци/. Ако искаш повече инфо, мога да ти дам, но не тук.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Апр 2009 10:47 
Сами срещу всички
Аватар

Отбор: Левски (София)
Бдин топи Ботев (Вр) в БФС

Ръководството на Бдин ще протестира срещу отложената среща на лидера Ботев (Вр) с Локомотив (Др). Мачът трябваше да се играе на 17 април, но бе изместен за 13 май заради хранително натравяне на 8 играчи. Според президента на видинския клуб инж. Жоро Василев целта на отлагането е да се възстановят контузените футболисти в Ботев. Протестно изложение е изпратено до президента на БФС Борислав Михайлов, до президента на аматьорската лига Румен Вълков, до кмета на Враца Тотю Младенов и до зоналната комисия във Велико Търново.
- Отлагането на среща с повече от един кръг е нарушение на правилника за третата дивизия. Имаме информация, че във Враца изобщо не са регистрирани инфекциозно болни. Ще сезираме по случая прокуратурата, Министерството на здравеопазването и комисията по феърплей - заяви Василев.
Неговият тим изостава с 2 точки от Ботев.

Хари Яръмов © 7дни СПОРТ

"Левски значи СВОБОДА"
- "Левски" отборът на тези, които искат да бъдат свободни

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 29 Апр 2009 18:15 

Ето и една нефутболна новина. Юношите младша възраст от СК "Борба,Самбо,Джудо"-Видин са републикански вицешампиони по джудо, падаме на финала в Сливен от Пазарджик с 5-4. Един от другите ни отбори в друга възрастова група е 5-ти от 32 отбора. Само да припомня, че състезатели от този наш клуб но по самбо са донесли на България 47 медала от световни и европейски първенства. :first:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Май 2009 02:13 

Отбор: Бдин (Видин)
bdin vidin написа:
http://bdin-vidin.hit.bg/ Някой знае ли КОГА ще бъде готов сайта ?

Ами аз съм го започнал,но имам още малко работа по сайта.Ако искаш снимки ми пиши на лични.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Re:
МнениеПубликувано на: 04 Май 2009 08:39 
Сами срещу всички
Аватар

diikid написа:
bdin vidin написа:
http://bdin-vidin.hit.bg/ Някой знае ли КОГА ще бъде готов сайта ?

Ами аз съм го започнал,но имам още малко работа по сайта.Ако искаш снимки ми пиши на лични.

Я ми кажи някакво инфо за тима ще има ли в сайта?!? :a006:

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Май 2009 23:36 
Сами срещу всички
Аватар

Най - добре ходи направо на стадиона и питай някой от там :wink:

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Май 2009 23:42 

Ами най-вероятно това ще направя тъй като всеки когото съм питал не го знае. :first:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Май 2009 07:53 
Сами срещу всички
Аватар

diikid написа:
Ами най-вероятно това ще направя тъй като всеки когото съм питал не го знае. :first:

Можеш също да искаш и няква друга информация за тима.Например мачове от предишни сезони и т.н.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Май 2009 16:33 
Аватар

Айде честито и от мен!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Май 2009 21:49 
Аватар

Ебаси простотията!Има ли някакво малко по-смислено обяснение?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Май 2009 21:51 

Както БДИН нямат пари за Б група, така и Белоградчик нямат за В.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Май 2009 21:54 
Аватар

И що не го кажат директно?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Re:
МнениеПубликувано на: 07 Май 2009 21:56 
Аватар

Отбор: Суворово (Суворово)
chavdar написа:
achovd написа:
^^ Какво не разбра?Нали тука е темата за общи дискусии (т.е. всеки може да пише каквото му хрумне) и аз питам дали някой знае нещо за Локо Видин и може да ми даде инфо за отбора, защото чух от едни приятели че е имало такъв отбор а на мен ми е напълно непознат.

Имаше такъв отбор и той стигна дори до Северната "Б" група през 1994 година, но не издържа финансово и напусна първенството преди неговия край и на практика от този момент отборът изчезна от футболната карта на България бързо-бързо, така както се беше и появил впрочем. По мои груби спомени отборът просъществува 4 години, 2 от които прекарани в Окръжната "А" Видинска група, 1 във Зона "Враца" /тогава бяха закрити 4-те "В" групи и на тяхно място сформирани 8 зони, една от които "Враца", обхващаща Врачанска, Монтанска и Видинска област/ и 1 година във Северна "Б" група. До влизането си в "Б" група "Локо" играеше мачовете си на стадион "Златорожие" в село Златен рог. Президент на Локомотив /Видин/ беше героя на социалистическия труд - строителния предприемач Иван Личев, който по-късно погреба още един отбор - Ботев /Враца/. Треньори бяха Ваньо Александров и Янко Кирилов. В "Локо" по това враме играеха опитните Пламен Ванцов, Ваньо Александров, Венцислав Иванов, Искрен Александров и други. Основните екипи бяха червени фланелки, бели гащета, червени чорапи, а резервните - бели фланелки, черни гащета, бели чорапи. Аз съм им гледал два мача през сезон 1993-1994: "Чавдар" - "Локомотив" 2-0 и "Локомотив" - "Чавдар" 1-0. Тогава двата отбора бяха в люта битка за първото място във Зона "Враца", като играта загрубя изключително много през пролетия дял. В крайна сметка "Локомотив" влезе в "Б" група по абсолютно криминален начин, с 1 точка пред "Чавдар" в крайното класиране след като Зоналния съвет във Враца присъди 0 точки на "Чавдар" за един мач, който така и не се изигра /в Чипровци/. Ако искаш повече инфо, мога да ти дам, но не тук.

1. Spartak Varna 19 8 3 69-19 65
2. Rakovski Ruse 19 8 3 63-21 65
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
3. Dunav Ruse 18 5 7 58-22 59
4. Storgozija Pleven 18 5 7 60-39 59
5. Korabostroitel Ruse 18 3 9 67-32 57
6. Chardafon Gabrovo 14 7 9 44-28 49
7. Cherno More Varna 15 3 12 43-38 48
8. Spartak Pleven 14 3 13 42-34 45
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
9. Botev Novi Pazar 13 5 12 38-33 44
10. Svetkavitsa Targovishte 10 7 13 35-34 37
11. Dorostol Silistra 9 7 14 31-44 34
12. Ovetch Provadija 10 3 17 36-67 33
13. Lesitcheri Lesitcheri 7 5 18 27-69 26
14. Lokomotiv Vidin 6 3 21 25-67 21
15. Preslav Preslav 5 5 20 27-71 20
16. Akademik Svishtov 4 5 21 25-72 17
този сезон изпада локомотив видин а в същото време отбора на бдин е отново във в-група

NORTHWESTERN

1. Olympic (Galata) 93-22 72
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
2. Chavdar (Bjala Slatina) 73-24 66
3. Parva Atomna (Kozlodui) 62-25 57
4. Suhindol (Suhindol) 65-44 56
5. Chumerna (Elena) 60-37 51
6. Botev (Vratsa) 58-42 51
7. Lokomotiv (Drjanovo) 48-43 50
8. Eskus (Rom) 60-31 49
9. Levski (Ljaskovets) 46-32 49
10. Bdin (Vidin) 63-47 48
11. Gigant (Belene) 59-46 45
12. Kom (Berkovitsa) 43-57 43
13. Pavlikeni (Palvlikeni) 54-76 43
14. Lokomotiv (Mizija) 56-54 40
15. Future (Levski) 29-84 24
16. Rakovski (Sevlievo) 17-137 7
17. Varshetst (Varshetst) 21-106 3

Във фирма "Титан" от десетина дни върви страхотен дебат. Неразрешимият спор е дали върху кофите за боклук да бъде изписано ЦСКА или върху фланелките на футболния отбор да се появи надпис "червени боклуци".

Последна промяна Fabio_Cannavaro на 07 Май 2009 22:16, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Май 2009 22:09 

На баража за влизане във В група Локомотив Вд биха Рекорд Габрово с 1-1 в Габрово и 3-0 във Видин. Рекорд бяха отбора на обувния зявод Рекорд - бившия Сърп и Чук. А когато Локомотив Видин играха в Б група изпадаха 8 отбора защото се преминаваше от две към единна Б група. Аз лично ги помня. Това май беше 1994-95 година

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Май 2009 22:27 
Сами срещу всички
Аватар

Утре е официалното откриване на рали "Вида"

Утре от 19.30 часа на площад „Бдинци” кметът Румен Видов ще открие традиционното рали „Вида – 2009”. Церемонията по откриването на ралито ще започне с представяне на 28 – те екипажа и автомобилите им. Старатът на ралито е в неделя от 8.30 часа с етапа „Гранитово-Орешец 1”. Последният шести „Супер - специален” етап на пистата в парк „Нора Пизанти” е от 15.30 часа. Награждаването е в 17.00 часа в неделя на площад „Бдинци”. Утре след официалното представяне на пистата в парк „Нора Пизанти” ще се проведе и любителско рали за купата на кмета на Видин.

Радио Гама

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Май 2009 14:54 

Утре следобяд в парк Нора на ралито ще се съберат както миналата и поминалата година над 10 хиляди зрители, дано не вали. За последно на стадион Бенковски толкова хора съм виждал на баража за влизане в Б група юни месец 1986 година с Шумен, бихме ги като домакини с 2-0, въпреки че валя дъжд игла да пуснеш нямаше да падне на земята, стадиона беше претъпкан, а там паднахме с 2-1.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Май 2009 15:51 
Аватар

А бе всички взели че си наслагали за аватари разни лъскави емблеми,например катo тия

images/avatars/gallery/[logos]Bulgaria/loko_go.png

images/avatars/gallery/[logos]Bulgaria/botev_vr.png

images/avatars/gallery/[logos]Bulgaria/strumska_slava.png

images/avatars/gallery/%5Blogos%5DBulgaria/loko_drya.png

images/avatars/gallery/[logos]Bulgaria/akademik_sv.png

Айде и ние да си направиме една такава, по-украсена с ефекти.Айде пишете за мнения и идеи и дали някой може да работи на шотошоп.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Май 2009 15:54 

achovd написа:
А бе всички взели че си наслагали за аватари разни лъскави емблеми,например катo тия

[img]http://bgsupporters.net/images/avatars/gallery/[logos]Bulgaria/loko_go.png[/img]

[img]http://bgsupporters.net/images/avatars/gallery/[logos]Bulgaria/botev_vr.png[/img]

[img]http://bgsupporters.net/images/avatars/gallery/[logos]Bulgaria/strumska_slava.png[/img]

Изображение

[img]http://bgsupporters.net/images/avatars/gallery/[logos]Bulgaria/akademik_sv.png[/img]

Айде и ние да си направиме една такава, по-украсена с ефекти.Айде пишете за мнения и идеи и дали някой може да работи на шотошоп.

Ами то и Бдин има такава в сайта.Иначе мога да работя с фотошоп и ще се пробвам да направя нещо по-различно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Май 2009 16:18 

Ето и малко волейбол:
ОТБОРЪТ ПО ВОЛЕЙБОЛ НА СОУ”ЦАР СИМЕОН ВЕЛИКИ” ПРИ МОМИЧЕТА 5-7 КЛАС СТАНА ШАМПИОН НА СТРАНАТА Отборът по волейбол на СОУ”Цар Симеон Велики” при момичета 5-7 клас стана шампион на страната при финалите на ученическите игри по волейбол проведени във Видин. 10 отбора от цялата страна мериха сили на финалите във Видин три дни в спортна зала „Фестивална”. На финала видинчанки надиграха трудно, но заслужено следр много драми с 3 на 2 гейма отбора на ОУ”Георги Кирков” от Казанлък. Волейболистките на Цветанка Червенкова поведоха с 2 на 0 гейма, но състезателките от Казанлък успяха да изравнят за 2 на 2. В тайбрека след много драми отборът от Видин триумфира с титлата пред 800 зрители в спортна зала „Фестивална”. Много сълзи на радост и на разочарование имаше след финала, но по-добрият отбор победи. На трето място е отбора на ПМГ - Враца. Това е пореден успех за волейбола във Видин. Само преди седмица отбора на ГПЧЕ”Йордан Радичков” от Видин при девойките 11-12 клас спечели бронзовите медали на волейболните финали на ученическите игри в тази възрастова група.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Май 2009 16:29 
Аватар

diikid,можеш ли да направиш и знаме за форума?

има предвид да прекроиш и някои от тия знамена. posting.php?mode=smilies&f=279

Например :f10: :f13:

Гледам че враца си имат тяхно знаме,защо да не си направиме и ние.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Май 2009 01:05 

Ето едно занме което направих днес с емблемата.Утре ще направя и едно с надпис БДИН на него :arrow:
Изображение
Само бих искал да помоля модераторите да го сложат при останалите УСМИВКИ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Май 2009 01:15 
Аватар

Отбор: Янтра 1919 (Габрово)
несе надявай много щото аз от месеци съм помолил един шал на янтра да иде при усмивките ама няма братче

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Май 2009 01:37 
Аватар

С админа на форума ви свърза ли се?Той не можа ли да издейства това?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Май 2009 08:44 
Сами срещу всички
Аватар

achovd написа:
С админа на форума ви свърза ли се?Той не можа ли да издейства това?

Админите са няколко и са на целия сайт само те могат да слагат такива неща ,но едва ли ще сложат това знаме.

Иначе за знамето да кажа с тоя черно бял цвят някак си не върви ние играем с синьо жълти фланелки ,така че направи го малко цветно ако можеш. :a006:

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 1178 мнения ]  Предишна  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 48  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения ВК Странджа - обща тема
Форум: Странджа (Средец)
kyynadd 12749 18 Яну 2009 21:55
от fediarosh
Преглежда непрочетените мнения Обща
Форум: Цървена звезда (Белград)
Liuby 22631 20 Яну 2008 11:23
от TOTTI10
Преглежда непрочетените мнения Обща - каквото ви душа сака
Форум: Локомотив 1927 (Дряново)
bianconero 71277 24 Юли 2009 23:42