bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 17 Юни 2025 01:03

Български клубове - Панайот Волов (Шумен) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 173 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Май 2009 18:22 
Аватар

Отбор: Шумен 2010 (Шумен)
що мятате бутилки ве

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Хандбал - мъже - финал
МнениеПубликувано на: 17 Май 2009 20:00 

Отбор: Добруджа 1919 (Добрич)
Добруджа - Шумен 27:23

2:2 в мачовете!
Сряда 20-ти май,пристигаме в Шумен да подкрепим нашия отбор,дано съдийството да бъде обективно и по-добрия победи!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Май 2009 20:20 

Аз зареди тия балове пропускам.... :? :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Май 2009 20:56 
Аватар

искам да ви сложат при нашата публика

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 17 Май 2009 21:08 

varg написа:

и аз исках да дойдеш в Добрич,ама явно не е концерт по желание.

ПП:кажете на онова момче кето все ходи със знамето Волов Хуулс,че някой няма да го съжали че явно не е добре здравословно момчето и ще си изяде шамарите и ще ви го вземат,защото има и прости агитки за които няма значение думата "уважение",съвет!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Май 2009 22:32 

И тоя път отървахте знамето :lol: :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Май 2009 23:56 
Аватар

не очаквах такъв развой ... явно не са били толкова слаби Добруджа. Защото във втория мач в Шумен не показахте мн добра игра и доста леко бихме. Очаквах лесна победа в един мач в Добрич, но ... На 20 няма да пропусна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Май 2009 02:11 

varg написа:
И ние искаме! :twisted: И вчера, и днес се разминахте леко, благодарение на мен и още няколко човека, които спираха момчетата да ви опердашат и да ви вземат знамената (които се оказаха парцали)! Даже говорихме с няколко от "феновете" ви ((единия с фланелка на ПФК Левски, но иначе "привърженик" на Шумен) да им се извиним за проблемите,което май се оказва,че е било грешка) и те буквално бяха удивени, каква зала имаме! И като им споменах за зала "Добротица" (1500 седящи и 2000 с правостоящите), те "Аххх,сериозно ли бе?"... Ние не можем да играем там заради едни 30 см. а вие можете да играете в салон, който е по-малък и по-мизерен от физкултурния салон в училището, в което учех!!! Единствените ви предимства в петък ще са съдиите и именно този салон, в който нашите бързи и млади момчета, не могат да покажат на какво са способни, защото ако го направят, ще се блъснат я в някоя стена, я в някоя колона! Иначе само уважение за играчите ви, които макар и на тези години, показват завиден спортен дух! И да ви питам: сладка ли ще ви бъде тази КУПЕНА титла? Ако да - дано ви приседне!!! Заради някои от вашите индивидите, които се правят на мъже по форумите, дълго време ще ядете ядове (иначе нямаше да има никакви проблеми да си помагаме и да си пием бирата заедно, но вие прекалихте)! :redcard:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Май 2009 07:42 
Аватар

мисля,че сме поръчвали знамена от едно и също място тъй че значи и вашите знамена са парцали само трима човека сме дали пари за тези знамена
и ние нарочно паднахме двата мача,за да може пред наша публика да празнуваме титлата
като гледам днеска репортажи от двата мача ще видя съм сигурен особенно вторият мач че са ни ощетили съдийте
и къде са ви младите играчи аз само един такъв видях

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Май 2009 08:02 

Информация във в. Шуменска заря, публикувана относно вчерашния мач в Добрич:
"Неделният мач беше инфарктен и скандален заради многобройните разправии с реферите, които ПОДПИРАХА ДОМАКИНИТЕ. Няколко пъти Шумен повеждаше...
Играхме добре, но съдиите свириха много обратни отсъждания в полза на Добруджа и просто ни попречиха да решим спора още днес-заяви старши треньорът Антон Андонов."
Така че не искам повече да слушам, че Шумен бил шампион на федерация и тем подобни глупости и оправдания. Да си имаме уважението, съдиите свирят за домакините, а не за Шумен конкретно! А това, че сме си извоювали първото място в редовния сезон, ще ни помогне съдиите да свирят един път в повече за нас, отколкото за вас и това ще бъде напълно достатъчно...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Май 2009 09:18 
Аватар

не ни трябва съдийска подкрепа на тях ще им трябва

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Май 2009 09:26 

"Няколко пъти Шумен повеждаше"...
поведохте точно веднъж с 3:2 и това беше....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Май 2009 09:33 
Аватар

и какво сега 2:2 все едно не сме играли досега
по добре тилата да се решава в един мач

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Май 2009 10:05 

varg написа:
и какво сега 2:2 все едно не сме играли досега
по добре тилата да се решава в един мач

най-добре е да е както в евротурнирите 2 мача и се играе за голова разлика.
по този начин вашите щяха да имат стимул до последно да играят а не както вие пишете водили сте ни с 15,16 и т.н,а нактая ни биете само със 6.
Аз така си мисля че е по-удачно примерно Шумен бие 25:20,после Добруджа 27:23 и вие сте шампиони или обратното.

А аол ти копираш мнение от ваш вестник че съдиите ни подкрепяли,а в нашия пише обратното,мисля че след като не си гледал мача нямаш право на това категорично мнение.

А конктретно за сряда аз едва ли ще успея да се освободя и да дойда,а ми се щеше да си поговорим с варг 5-10 мин. и след това да каже дали все още си мисли, че съм селянин и наркоман и т.н.(със сигурност щеше да си промениш мнението :o )

Конкретно за мача дано поне тоя път съдийството бъде на много високо ниво и да нямат основания двата отбора да ги обвиняват и по-добрия да победи (било то и Шумен),аз се радвам ви бихме не с малко и двата мача и ви доказахме че не сте непобедими и не по-малко заслужаваме титлата.За залата дано скоро направите нова,защото не е човешко да се играе при такива условия,не е човешко да се гледа в такива условия,не е приятно нито за вашите играчи нито за гостуващите,нито на вас сигурно ви е удобно за вратата на пейки нито на нас на тая прашлясала тераска.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Май 2009 10:13 
Аватар

вие горе добре си гледахте какво се оплаквате
на нас ни пречеха мрежите
аз бях против недовършената спортна зала да я събарят и вместо нея да правят кауфланд ама за пари я продадоха негодниците

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Май 2009 12:46 

Той ли ще ти прави свирки, бе? Егати наглото пишлеменце, осъзнаваш ли, че зареди такива постове най-много да си изпатите всички? Аз те приканвам в сряда да се запознаете, пък знаеш ли, може и да ти направи. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Май 2009 13:08 

KaISeRa написа:
Djendov написа:
Ако не се лъжа,в нито един мой коментар не съм казал,че съм умен,велик или нещо подобно (как разбра,че съм самовлюбен-май и ти не знаеш,какво пишеш)!Ти си този,който каза,че е "хиляди пъти по-умен"!И също така ти си този,който пръв започна спора!На частни уроци ли ходи,за да го измислиш това за "плоските разсъждения" (не виждам кое им е плоското-ти така и не измисли нещо смислено)!И защо те нямаше днес,"ХУЛИГАНЕ"?!Точен резултат - 35:27.И си платете знамето!!!

Знаеш ли ,какво ? ЕБИ си майката, парцал ! Може да дойдеш и да ми направиш една свирка , вкиснала добричка курва !!!!

абе тук един колега от Шумен каза че това било майкати :
http://sextv1.pl/en/free/watch.php?channel=Anal-TV

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Май 2009 14:21 
Аватар

Оф .. Добрич, айде стига плашихте бе! Вие ли сте най-бойната агитка? От вас ли треперят всички? Какво плашите гаргите? Никой от тия, които ви обиждат и т.н няма да ви се представят. Ама никога! Така, че това дали Тафчо е 2 метра и 100 килограма ... никой не го плаши. Щели да си патят. Стига патене ... говорете за хандбал, такава е темата.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Май 2009 14:25 
Аватар

Отбор: Суворово (Суворово)
много ви е модерна залата , защо не си играем там диомакинствата за световната лига?

Във фирма "Титан" от десетина дни върви страхотен дебат. Неразрешимият спор е дали върху кофите за боклук да бъде изписано ЦСКА или върху фланелките на футболния отбор да се появи надпис "червени боклуци".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Май 2009 14:48 

Miro Ivanov написа:
Оф .. Добрич, айде стига плашихте бе! Вие ли сте най-бойната агитка? От вас ли треперят всички? Какво плашите гаргите? Никой от тия, които ви обиждат и т.н няма да ви се представят. Ама никога! Така, че това дали Тафчо е 2 метра и 100 килограма ... никой не го плаши. Щели да си патят. Стига патене ... говорете за хандбал, такава е темата.

Напълно съм съгласен с теб, че темата е за хандбал,предполагам си прав и че няма да се покажат тея вашите "мъжлета",прав си и за това че не сме най-бойната агитка(даже напротив аз искам да ни свързват с това че подкрепяме отбора си, държавата си и че уважаваме съперниците).А и ние ако ще се доказвме колко сме бойни няма да е с агитка по-малка от нашата (защото не е справедливо).Съгласен съм и с това че независи някой дали е като мен 2м и 100кг, а и колко го слуша главата(а на моменти мен не ме слуша).
Но пич,хайде отдели 10 мин да прочетеш темата от самото начало и да изгледаш клипчетата на варг и ми отговори ако беше ти на наше място до кога щеше да търпиш и как щеше да реагираш?

А за хандбала казах дори и да биете ние доказахме, че не сме никак за подценяване и догодина няма кой да ни спре,а коментарчета от рода видяхте ли как ви смазахме, бихме ви и т.н. не ме засягат,все пак единия от двата отбора трябва да победи,нали така.

АЗ казах няколко пъти с такива като теб с удоволствие бих пийнал Шуменско и да поприказвам,но.....само такива, а не с онова малкото (кайзера) което още средно няма завършено сигурно( а и като му гледам граматиката съм сигурен че е възпитаник на някое училище от рода на механотехникум,автотранспорт,спортно или лека промишленост и т.н).
:8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Май 2009 15:02 
Аватар

поздрав за всички

http://www.youtube.com/watch?v=4rIKaEt4Uqc

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Май 2009 15:03 

Призовавам Кайзера, Варг и ако има някой друг, да престанат да излагат града ни, защото вече започва да ме е срам, че съм шуменец. Не мога да разбера откъде идва тази агресия у вас към хората от Добрич. Отидете някъде и я избийте без да дразните и да досаждате на хората по този посредствен начин. Ако незнаете как, да ви кажа: отивате горе на Шуменстото плато в гората и се навикайте и напсувайте колкото си щете, и не тровете атмосферата във форума и не насторйвайте хората против себе си и града. Варг що не се показа в Добрич на първия мач, не беше ли там? Но си мълча и трепереше от страх, а във форума си много смел...
Тяхната агитка е много по-достойна и си подкрепа по чист начин отбора. Вземете пример от тях!

Последна промяна aol на 18 Май 2009 15:07, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Май 2009 15:06 
Аватар

аз призовавам всички от Шумен да идват да подкрепят отбора си не само да стоят на компа у тях

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Май 2009 15:09 

varg написа:
аз призовавам всички от Шумен да идват да подкрепят отбора си не само да стоят на компа у тях

Виж какво, аз бях както в Шумен на мачовете, така и в Добрич, и бяхме заедно в автобуса моето момче. Дори ти казах резултата от мача на ЦСКА на връщане в автобуса. Аз те скрих, за да не ти метнат боя, който заслужаваш, иначе подозирах кой си. Познах те по гласа от клипчето. Изобщо не си лошо момче, но защо се правиш на такъв във форумите? Какви комплекси избиваш?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Май 2009 15:13 
Аватар

аз със спорт няма се занимавам вече
отивам се метна под някой влак

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 173 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения БАСКЕТБОЛ! А" група/мъже/-програма, резултати, коментар
Форум: Спартак (Плевен)
Anonymous 240569 14 Юни 2007 09:06
от СПАРТАК-ЗАВИНАГИ!
Преглежда непрочетените мнения България на световно по плажен хандбал за жени
Форум: Хандбал
ETARRAS 37848 18 Ное 2006 13:24
от ETARRAS
Преглежда непрочетените мнения Милан - Рома ( 1/2 финал купа на Италия )
Форум: Сезон 2007/2008
SPFC1919 9469 31 Яну 2007 21:48
от SPFC1919
Преглежда непрочетените мнения Кипър - България ФИНАЛ
Форум: Национален отбор
Anonymous 14417 11 Фев 2007 20:33
от JackSparow
Преглежда непрочетените мнения 20 кръг (мъже)
Форум: Български баскетбол
r.h. 35907 13 Фев 2007 22:51
от lms_X