bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 27 Юни 2025 02:21

Български клубове - Бдин (Видин) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 113 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 15 Май 2009 15:48 
Аватар

Отбор: Бдин (Видин)
Vratsa sssauron написа:
Тук се е развихрила голяма дандания и мерене на пишки. Съгласен съм с Чавдар, че по комунистическо време партията-любима спускаше директиви кой-кога и защо, футболът несъмнено не е правил изключение. Възможно е Ботев да е бил любимец за северозападния район, защо, не мога да отговоря, още повече, че Т. Живков не беше от най-големите фенове на Враца като град. Но миналото си е минало, нека погледнем в настоящето и бъдещето, все пак не сме някакви мухлясали типове, ровещи се в статистиката отпреди 30-40 години, просто няма смисъл. Нали знаете "традицииите не са това, което бяха":) Аз лично се кефя и на Чавдар (Бяла Слатина), и на Ботев (Криводол), и на Ком-Миньор, и на промоцията на Монтана, и на добрия отбор на Бдин. И защо не? Искам в един момент да наблюдавам хубави дербита на Северозапада на високо ниво, ако не в А група, то поне в Б. Много ли искам? И не е ли по-добре да пътувам да кажем 40-50 км, за да гледам хубав футбол с висок залог, вместо да бия път 200-300 км до другия край на България за мач с някой отбор като Марек или Пирин (ГД). Хипотетично ви го казвам. И въобще бъдете по-позитивно мислещи както да речем пича от Бяла Слатина, който поздрави и Бдин и Ботев, и разбира се подкрепяйте цивилизовано отбора, на когото симпатизирате!
Нека покажем в неделя защо заслужаваме завръщането си в професионалния футбол! Само Ботев (Враца)!

Ето едно хубаво мнение,което ми хареса! :015:
Определено е по-добре за всички нас а има силни северозпадни отбори,още повече от гледна точка на дербитата,които ще се получават!Мястото и на Бдин и на Ботев е в професионалния футбол-не може в Несебър да има футбол,а във Видин и Враца да няма.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Май 2009 15:55 

Отбор: Ботев (Враца)
Остави Несебър...къде по дяволите е това Любимец???

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Май 2009 16:08 
Аватар

^^ Ако не беше google,едва ли щях да разбера че било в Хасковско.Е наистина си е трагично-не може махали и колиби да играят в професионалния футбол,а футболни градове да ритат във В група!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Май 2009 17:35 

Евала ти правя Видински... :) :) :) Дано и Вие влезете в "Б" група...ама като се позамисля Вие вече сте там защото мене ако питаш,ако нашия 5-ти отбор беше в някоя от другите "В" групи щеше да я спечели !!! Та...мисълта ми е че НИКОЙ от 2-рите отбори в "В" групите не може да ви бие !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Май 2009 18:27 
Аватар

Камбуров, надценяваш малко нашата група :D Истината е, че югозападната В група по традиция е доста силна. Малеш и Симитли биха ни озорили и нас. Но ще видим догодина, без директни срещи не може да се прецени "на око". Дано и Бдин влезе в Б група с бараж ли, как ли, но така ще станат интересни срещи. Но техният президент като че ли няма такива амбиции, все пак издръжката на клуба ще нарасне поне двойно. Абе без пари нищо не става...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Ботев Враца - Бдин Видин
МнениеПубликувано на: 15 Май 2009 18:38 

Прав си, нашият президент няма амбиция за Б група,. Всеки сезон уж атакуваме Б група, а после правят някои съмнителни мача и всичко отива по дяволите. Казва, че сам не може да издържа отбора в Б група, а в същото време отклонява хора които искат да дават пари за отбора, може би той иска да управлява парите на другите ама така не става. Днес в един вестник четох той да казва, че врачанският общински съвет е осигурил 250 хиляди лева за отбора, а нашият само 20 хиляди и че той не можел да покрие разликата. Като не може защо не пуска други хора в управлението на БДИН. А и тия наши съветници вместо да дават пари за една камара спортове, най-добре да се съсредоточат върху няколко ама да са на професионално ниво.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Май 2009 23:44 

Отбор: Чавдар (Бяла Слатина)
Webmaster Vratza написа:
Отговарям само на чавдар, защото тези от Видин, които говорят за ученици, които не ходят никъде са от друга планета и понеже те не са изпуснали гостуване на Бдин вече 5 години си позволяват да държат сметка.
Чавдар, след като говориш за партията и как Ботев е влязъл преди 40 години в А група, моля те не пропускай да споменеш как Чавдар влезе в Б група преди 3 години. Не отправям лишени от мисъл нападки, а просто изразявам мнение, че не е морално да говориш за един вид ''корупционна схема'' през даден политически период и да си мълчиш за схема от същия тип през друг! Вашето откровено купено влизане е абсолютно същото като т.н. партийно влизано на Ботев с малката разлика, че тогава не е имало хора, които да се възпротивят, а днес хората биват КУПЕНИ, за да не го правят! Кое е по-осъдимо?

Къса ти е паметта. По този въпрос съм писал коментар и преди, и то отново като отговор на твоя нападка. Не си мисли, че не знам какво прави Валери Цветанов. Смея да твърдя, че съм много по-запознат от теб с нещата в БГ футбола и дори в Ботев Вр. Защото всичко става пред очите ми, а не пред компютъра или скайп-а. Казвал съм го преди, ще се повторя и сега - НЯМА случай на промоция от В в Б група, откакто наблюдавам мачове /1988 година/ без първенеца да е участвал в някакви схеми. Това важи и за Чавдар, и за Ботев Враца. Просто измъкването от тинята, наречена В група, е невъзможно без тези неща, защото има стадиони, от които тръгването жив и невредим /без контузии и без бой/ си е цяло чудо.
Остани си със здраве. Вече взе да ми става досадно в тоя форум. Предпочитам да съм на стадиона и да си подкрепям любимия отбор.

P.S. Специални поздрави на Vratsa sssauron! Да почерпиш като влезнете и на теория, пък аз ще почерпя ако случайно останем в Б група.

P.S. На Vd само да му напомня, че зимата победихме Бдин във Видин с 3-0 :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Май 2009 23:48 

Vratsa sssauron написа:
Камбуров, надценяваш малко нашата група :D Истината е, че югозападната В група по традиция е доста силна. Малеш и Симитли биха ни озорили и нас. Но ще видим догодина, без директни срещи не може да се прецени "на око". Дано и Бдин влезе в Б група с бараж ли, как ли, но така ще станат интересни срещи. Но техният президент като че ли няма такива амбиции, все пак издръжката на клуба ще нарасне поне двойно. Абе без пари нищо не става...

Лъжеш се, приятелю, силата на Югозападната "В" група е мит, специално в последните 2 години. Гледах и Малеш, и Симитли, и Бобов дол тази година и мога да те уверя, че са доста посредствени отбори, просто съм разочарован от тях в спортно-технически аспект.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Май 2009 00:28 
Аватар

Чавдар, баце, ще почерпя, то нашето е сигурно, дано и вие сколасате да се преборите за оставане в Б група. Днес четох, че Марек са дошли на лагер във Враца преди мача си с вас, Антон Генов е съдия, абе точат ви секирата.
Аз по традиция писах, че югозападът е силен, друг е въпросът, че този отбор Малеш си е направо обида за футбола с не само световната си, но и с регионалната си анонимност.
P.S. Призовавам форумците да не спорят по чисто футболни въпроси с Чавдар, тъй като най-вероятно не знаете, но този човек е един от малкото истински енциклопедисти в българския футбол, особено що се касае до втория и третия ни ешалон, а и продължава да трупа впечатления и знания за всеки един футболист в тези групи. С други думи истински маниак:)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Май 2009 08:19 

Vratsa sssauron написа:
Чавдар, баце, ще почерпя, то нашето е сигурно, дано и вие сколасате да се преборите за оставане в Б група. Днес четох, че Марек са дошли на лагер във Враца преди мача си с вас, Антон Генов е съдия, абе точат ви секирата.
Аз по традиция писах, че югозападът е силен, друг е въпросът, че този отбор Малеш си е направо обида за футбола с не само световната си, но и с регионалната си анонимност.
P.S. Призовавам форумците да не спорят по чисто футболни въпроси с Чавдар, тъй като най-вероятно не знаете, но този човек е един от малкото истински енциклопедисти в българския футбол, особено що се касае до втория и третия ни ешалон, а и продължава да трупа впечатления и знания за всеки един футболист в тези групи. С други думи истински маниак:)

:oops: За малко да се изчервя. Благодаря! Иначе няма лошо да се спори, както е казано - в спора се ражда истината. А за мен тя е, че спорта в България, и особено футбола, отдавна е загубил чисто състезателния елемент в себе си. Но каквато е държавата, такъв е и футбола и. Никога няма да се доближим до Острова, където футболът е развлечение за зрителите, а тук - мерене на пишки на ръководители, футболисти и фенове.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Re:
МнениеПубликувано на: 16 Май 2009 08:22 

chavdar написа:
Vratsa sssauron написа:

Лъжеш се, приятелю, силата на Югозападната "В" група е мит, специално в последните 2 години. Гледах и Малеш, и Симитли, и Бобов дол тази година и мога да те уверя, че са доста посредствени отбори, просто съм разочарован от тях в спортно-технически аспект.

Изглежда все пак има някой които е на моето мнение :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Май 2009 11:01 
Добър приятел на сайта
Аватар

Като стана дума за сравнение между В групите, преди около месец в Правец се игра някакъв турнир на талантите от 4-те В групи, в които Югозападната завърши на трето място.

Ето резултатите от него.

Статистика на турнира:

Югоизточна "В" АФГ - Югозападна "В" АФГ 3:1
Северозападна "В" АФГ - Североизточна "В" АФГ 1:0

3/4 място
Югозападна "В" АФГ - Североизточна "В" АФГ 1:0

Финал
Югоизточна "В" АФГ - Северозападна "В" АФГ 4:3 след дузпи

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Май 2009 11:29 
Добър приятел на сайта
Аватар

Chavdar, Webmaster Vratza ти зададе много логичен въпрос, на който ти не отговори, а просто се похвали колко много мачове си гледал.
Принизяваш успехите на Ботев като изтъкваш партиини причини за тях, а оправдаваш всички отбори влезли по нечестен начин през периода от 1988 година досега. Някъде се къса логичната връзка в мненията ти.
Между другото сам казваш, че гледаш мачове едва от 1988 година досега. Тогава на каква база си изградил мнение за периода на Ботев Вр в А група. Може би и ти като Vd си чул нещо от някой. То и аз съм чувал, че именно партията ни е спряла през 1971 година да станем шампиони на България, но мога да го докажа толкова колкото и вие можете да докажете вашите твърдения от този период.
Ботев Враца си е голямо име във Българският футбол и е най-успешният отбор в тази част на България. Това е факт! Факт, който е доказан! Всичко останало са регионални легенди породени от завист.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Май 2009 20:51 
Аватар

r.h., това за съревнованието между В групите беше много интересна информация, благодаря. Обнадеждих се, че футболът в Северозапада не е западнал толкова, колкото икономиката на района. Но пак твърдя, че всичко опира до финансиране на конкретните клубове. Ето и пример - ЦСКА се бореше за титлата и според мен заради неизплатените заплати за 2-3 месеца част от наемниците не си дават много зор и от кандидат-шампион, червените ще трябва да се задоволят с 2-то място. Та това е ролята на парите. Ако ботевци не бяха добре финансово тази година, нямаше да са на първо място, а в средата на таблицата, без амбиции и прочие. Слава Богу общината най-сетне намери сили да се обърне с лице към футбола в града.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Май 2009 21:26 

Вижте сега, в България има една необуздана стихия, наречена ''специалист по всичко''. Много хора просто си мислят, че знаят всичко за всяка една тема, но познанията им не са нищо повече от лични мнения, базирани на самовлюбеност. Много от тези информации от далечното минало са родени наистина от такива хора, които просто от скука им хрумва в кръчмата да пуснат някоя муха. Виждал съм го лично във Враца преди години, когато Шумен беше в А гупа и хора, които нямат нищо общо с Шумен или Ботев говореха колко би било хубаво Шумен да си даде лиценза на Ботев. Седмици по-късно познати вече говореха как Ботев влизал в А група на мястото на Шумен.
Същото е и с твърденията, че Монтана и Видин играели за Враца преди 50 години...извинявай, но освен ако не си бил на среща на секретаря на Ботев и този на Бдин през 1963та година, не е морално да си позволяваш да говориш наизуст, защото такива твърдения ги класифицират като клевети и ако бяхме на нормално място можеше да идеш на съд!
Същият феномен е родител на много омраза и е типичен само за България! Чавдар може да е живата енциклопедия Британика, но самият факт, че отбягва темата за купената Б група от Бяла слатина преди 4 години е доказателство, че не му е удобно да коментира!

Колкото до В групите, мач с мач не си прилича, а Чавдар може да гледа и Бърдарски геран, но който плаща той поръчва музиката и Малеш може да са с отбор от жени, но платят ли и Роналдо няма да помогне на Бдин да ги бие!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Май 2009 22:06 
Аватар

Уебмастер, в голяма степен си прав, може би не биваше да се изсилвам с квалификациите, но понеже познавам този човек и знам, че е в кухнята на много футболни събития. Наистина не е бил свидетел на славните години на Ботев и за тях може да се позовава само на трети лица пък и нали е фен на Чавдар (Бяла Слатина) не очаквай да оплюе отбора си:) Но мисля, че с изказването, че от В група не можеш само с почтени средства да влезеш в Б група, в частност визира и промоцията в Б група на Чавдар. То същото предполагам е и от Б група в А.
Това обаче с клеветите ме изкефи, като се има предвид, че пичът ми е колега, мисля че е запознат с фактическия състав на престъплението от частен характер, за което иде реч, но все пак в този форум всеки си излива душата някои дори попрекаляват с псувни и скодоумия, та така че ще преглътнем някоя и друга клевета по отношение историята на отбора ни. Ще ми се да не се ровим толкова в миналото, а да погледнем в настоящето и бъдещето. И мен ме топлят спомени от мачове на Ботев с Левски и ЦСКА, ама ми се иска да гледам отново голям футбол във Враца, да виждам пълни трибуни, а не да слушам, че видиш ли ако времето било хубаво можело и да дойдат 3000 човека на мача с Бдин ами според мен повече от 1200 човека няма да се прелъжат. И това е жалкото, а не че някога в миналото може би е имало, а може би не някакви уговорки, защото тогава по 10-15000 човека са ходели на всяка среща.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Май 2009 22:23 
Аватар

Отбор: Янтра 1919 (Габрово)
Vratsa sssauron написа:
r.h., това за съревнованието между В групите беше много интересна информация, благодаря. Обнадеждих се, че футболът в Северозапада не е западнал толкова, колкото икономиката на района. Но пак твърдя, че всичко опира до финансиране на конкретните клубове. Ето и пример - ЦСКА се бореше за титлата и според мен заради неизплатените заплати за 2-3 месеца част от наемниците не си дават много зор и от кандидат-шампион, червените ще трябва да се задоволят с 2-то място. Та това е ролята на парите. Ако ботевци не бяха добре финансово тази година, нямаше да са на първо място, а в средата на таблицата, без амбиции и прочие. Слава Богу общината най-сетне намери сили да се обърне с лице към футбола в града.

Тоя турнир никой не го игра на сериозно .Северозапда беше с футболисти от Чумерна,Трявна и подобни.Североизтока примерно имаше 8 играча от Суворово така че един протоколен турнир нищо не показва.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Май 2009 22:55 
Доростол завинаги
Аватар

Отбор: Доростол 2003 (Силистра)
Настина турнира между 4-те "В" група не е показател за състоянието на отборите, защото поне от нашата група, всички си пазиха състезателите за решаващи двубои и тн.
Иначе по темата и двата отбора заслужават "Б" група или по-точно и двата града. Болна тема ми е футбола в България, повече от 6 години не съм пропускал мач на Доростол и всяка година се убеждавам, че положението става все по-трагично. Аз лично мечтая за една силна Б група с всички отбори , които в далечното или близо минало имат традиции и фенове.. Успех и на двата отбора! Поздрави от Силистра.

Изображение

От Силистра до Лимасол само ДОРОСТОЛ!

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Май 2009 01:01 

И аз гледам от време на време Доростол. Двата ми любими отбора са БДИН и Доростол и затова ми е гадно, че през 1983 година заради вас ни отнеха 6 точки от актива и изпуснахме второто място в Б група. Само БДИН и Доро.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Май 2009 20:17 
Forza Juve

ОФК Ботев(Враца) 3:3 Бдин(Видин)
Враца изравнява в 90-тата мин. и ми казаха,че е имало засада при гола на Враца ;-) това засега знам ;P

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Май 2009 20:31 
Forza Juve

Имало е фал срещу вратаря ви в 90-тата мин.,а не засада.2-ма човека са го бутнали и съдията не е свирил ;-)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Май 2009 20:35 
Аватар

абе еййй буклукк а като вашите 2 гола като беа у засада и 2таа деба и буклуциии

Говеда и Свине..отново пред БОТЕВ на колене!!!
Изображение
БРИГАДА ВРАЦА

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Май 2009 20:41 
Forza Juve

Ей пишлигар малък.Млъкни и внимавай кво говориш аз съм за Враца не съм гледал мача така ми казаха и просто пиша квото са ми казали.И недей да ми викаш боклук разбрали бе ! Дечурлига смотани.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Май 2009 20:43 

Отбор: ЦСКА (София)
майка ти ще ,му свирне

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Май 2009 20:59 

alex4018 написа:
абе еййй буклукк а като вашите 2 гола като беа у засада и 2таа деба и буклуциии

taka kato gledam pravopisa ti i edba 4ikiq ne moje6 da si nabie6 a psuva6 ,az kogato sum gledal ma4ove maikati e bila v na babati pytkata

КИРИЛИЦА!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 113 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Ботев Вр - Левски
Форум: Сезон 2006/2007
r.h. 90934 10 Ное 2006 19:12
от botev_fan
Преглежда непрочетените мнения Ботев (юноши ст.възраст) - сезон 06/07
r.h. 208561 12 Сеп 2007 15:55
от vankata
Преглежда непрочетените мнения Ботев (младша и деца) - сезон 06/07
r.h. 239526 21 Окт 2011 21:22
от sashitop
Преглежда непрочетените мнения Ботев Кр - Ботев Вр 1:2
r.h. 46088 01 Ное 2006 02:07
от r.h.
Преглежда непрочетените мнения Женски футболни клубове във Враца!
Форум: Ботев (Враца)
r.h. 10151 01 Юни 2010 08:43
от sashitop