bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 27 Юни 2025 02:01

Български клубове - Бдин (Видин) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 113 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Ботев Враца - Бдин Видин
МнениеПубликувано на: 13 Май 2009 14:58 

За Мездра съм съгласен, че в момента са по-добри от БДИН, те са по-добри и от вашата Враца, все пак имат играчи за А група, ама като играеме в една група ядат бой на поразия. Бяла Слатина ги бихме зимата като гости с 1-0, така че нема нужда да ги хвалиш. От сезон 2003/04 откогато играеме заедно във В група с Враца баланса е 5 победи за БДИН, 5 победи за Враца и един хикс при голова разлика 18-15 за Враца. През 2000 година в мач от Б група паднахме от тях с 1-0 във Видин след като бяхме се обединили с Кремиковци, а иначе Кремиковци беше спечелил с 2-1 първия мач. Друг мач за който се сещам беше сезон 1997/98 Враца станаха първи в СЗ В група след 4 годишен престой, но БДИН биха с 4-0 във Видин, направо ги разнищиха Тошко Борисов и компания, а във Враца паднахме с 3-2. Назад сезоните бяха домакински победи.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Май 2009 14:59 
Аватар

Отбор: Бдин (Видин)
вси4ки знаят 4е бдин са силен домакин и малко трудно биха ни били и 2та отбора във видин,4е дори и измисленият отбор на мездра

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Май 2009 15:02 
Аватар

с пари се прави отбор-мездра,а ква "школа имат само"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 13 Май 2009 15:04 
Аватар

Отбор: Янтра 1919 (Габрово)
абе вие луди ли сте групата ни е толкова слаба че всеки един хванат от Б групите а да не говорим от А група ще ви ошари и във Видин и на всякъде :243:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Май 2009 15:10 
Аватар

неказвам нищо за по ка4ествените отбори дори мездра даже играят приятен футбол,но измислените отбор4ета като криводол беркови...и други с кво са пове4е от видин,враца

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 13 Май 2009 15:13 

ed_edd'n'eddy написа:
абе вие луди ли сте групата ни е толкова слаба че всеки един хванат от Б групите а да не говорим от А група ще ви ошари и във Видин и на всякъде :243:

Aбе ти в какви филми се вкарваш, не виждаш ли, че врачанчето ни сравнява с Мездра и Бяла Слатина. Става въпрос да ни бият когато сме в една група. Зимата играхме и с отбора на Драганица-Берковица с всичките им звезди, даже оня Абдулай ли беше игра, Бдинци направиха супер мач и ги бихме с 2-1 а можеше и повече, времето беше слънчево само за игра. Така, че според мен разликата между първите във В група и последните няколко отбора в Б не е никак голяма. Това,че Янтра е слаба не значи че и БДИН са слаби.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Май 2009 15:17 
Аватар

абе и аз това се опитвам да обесня 4е има 1 дозина отбори по слаби от бдин и ботев

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 13 Май 2009 15:21 
Аватар

Напротив Бдин са много слаби както и всички отбори в групата ни(Враца може би не). за другото ако сте имали предвид периоди когато сте в една група тогава добре.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 13 Май 2009 15:40 
Аватар

vd написа:
ed_edd'n'eddy написа:

Aбе ти в какви филми се вкарваш, не виждаш ли, че врачанчето ни сравнява с Мездра и Бяла Слатина. Става въпрос да ни бият когато сме в една група. Зимата играхме и с отбора на Драганица-Берковица с всичките им звезди, даже оня Абдулай ли беше игра, Бдинци направиха супер мач и ги бихме с 2-1 а можеше и повече, времето беше слънчево само за игра. Така, че според мен разликата между първите във В група и последните няколко отбора в Б не е никак голяма. Това,че Янтра е слаба не значи че и БДИН са слаби.

Вие само се надявайте да не попадате в положението на Янтра защото просто отбора ще се разпадне!Доста е на зле положението при нас да знаете!Само се надявам да не стане като със Спартак че тогава нз!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 13 Май 2009 18:51 

kilevd написа:
неказвам нищо за по ка4ествените отбори дори мездра даже играят приятен футбол,но измислените отбор4ета като криводол беркови...и други с кво са пове4е от видин,враца

Те Мездра до 1-2 години ще се сбогуват с А група. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Май 2009 19:04 

Отбор: Ботев (Враца)
Мездра ще се сбогуват с А група доста по-скоро отколкото си мислите! Аз лично нямам против Бдин Видин да е в Б група за сметка на отбори като Слава-Маринов, Криводол, Любимец...за Бело-слатинските маймуни да не говорим! Тия дано не изпаднат, че чакам да ги обрулим от 3 години насам!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Май 2009 22:38 

Ще идват ли гости от Видин ?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Май 2009 00:06 

Answer came there...none!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Май 2009 08:40 
Сами срещу всички
Аватар

Отбор: Левски (София)
Webmaster Vratza написа:
Ебавам те у пишлигара и тебе .Ходи прави минети на инглишите и не осирай и тая тема!!!Нещо ми прескачаш дедовия из вашия форУм.За мача ми "ДРЕМА УЯ" ясно е че с жоро Свинята няма да влезем в Б група!!!

Относно надъханите "козари" може само да има кажа да ядат говна и да мълчат .Агитката ви е от 5 души без тях сте нищо иначе браво на 5-мата за това ,че си подкрепят Ботев дори и в А окръжна като беше!!!

"Левски значи СВОБОДА"
- "Левски" отборът на тези, които искат да бъдат свободни

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Май 2009 10:08 

:lol: Тъпако...Ботев НИКОГА не е играл в А укръжна,и за твоя информация участията ни в А ПФГ са повече от вашите участия във Б...Ако можеш да направиш сравнение между жалкия ви отбор и този на Ботев ... просто ще се засрамиш! :redcard: :redcard: :redcard:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Май 2009 10:34 
Аватар

вие дебили неразбрахтели 4е няма да ни биете ,освен ако не ви дадем.и 4е несте ништо пове4е от бдин,

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Май 2009 10:44 

:020: :020: :020: :020: :020: :020: :020: :020: :020: :020: :020: :020: :020: :020: :020: :020: :020: :020: :020:

Видински...научи се да пишеш,и тогава ръси бисери ! :forummp3: :forummp3: :forummp3:

Вас и на луната ще Ви бием!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Май 2009 11:29 
Аватар

абе врачански бек тоя форум да не е за писане по бълг. език. :first: :first: :first:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Май 2009 11:38 

Отбор: Чавдар (Бяла Слатина)
Webmaster Vratza написа:
Мездра ще се сбогуват с А група доста по-скоро отколкото си мислите! Аз лично нямам против Бдин Видин да е в Б група за сметка на отбори като Слава-Маринов, Криводол, Любимец...за Бело-слатинските маймуни да не говорим! Тия дано не изпаднат, че чакам да ги обрулим от 3 години насам!!!

То е ясно, че по-голям дразнител за врачани от Чавдар и Монтана няма. Добре, че навремето по линия на Партията отборите от Северозапада играеха за Ботев, за да може да влезе в "А" група. Всички знаем, че до падането на комунизма Ботев Вр беше най-добрият клуб в Северозападна България. Не мисля, че има реално мислещ /и запознат/ фен, който да го отрича.
Друго няма какво да кажа, защото съм се зарекъл да не отговарям на безсмислените нападки на разни форумци.
Успех и на Бдин, и на Ботев Вр!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Re:
МнениеПубликувано на: 15 Май 2009 11:45 
Аватар

chavdar написа:
Webmaster Vratza написа:

То е ясно, че по-голям дразнител за врачани от Чавдар и Монтана няма. Добре, че навремето по линия на Партията отборите от Северозапада играеха за Ботев, за да може да влезе в "А" група. Всички знаем, че до падането на комунизма Ботев Вр беше най-добрият клуб в Северозападна България. Не мисля, че има реално мислещ /и запознат/ фен, който да го отрича.
Друго няма какво да кажа, защото съм се зарекъл да не отговарям на безсмислените нападки на разни форумци.
браво,инак няма6е да влезнат във а група и до сега

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Май 2009 12:20 

Kamburov написа:
:lol: Тъпако...Ботев НИКОГА не е играл в А укръжна,и за твоя информация участията ни в А ПФГ са повече от вашите участия във Б...Ако можеш да направиш сравнение между жалкия ви отбор и този на Ботев ... просто ще се засрамиш! :redcard: :redcard: :redcard:

Не играхте в А окръжна щото заехте мястото на Лиляче, а както бяхте последни във В група трябваше да поиграете малко и при селските отбори. Как така великия ви отбор беше последен в класирането през 2004/05 година.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Май 2009 12:29 

chavdar написа:
Webmaster Vratza написа:

Аз съм чувал от футболисти на БДИН едно време, че в А група от нашия регион е трябвало да играе само Враца, затова са и големия брой 2,3 и 4-ти места на БДИН в Б група. Такава е била повелята на парията, именно тя направи от едно забутано между чукарите населено място което го нямало и по картите на България некакав град.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Май 2009 12:31 

Liuby написа:
Webmaster Vratza написа:
Ебавам те у пишлигара и тебе .Ходи прави минети на инглишите и не осирай и тая тема!!!Нещо ми прескачаш дедовия из вашия форУм.За мача ми "ДРЕМА УЯ" ясно е че с жоро Свинята няма да влезем в Б група!!!

Относно надъханите "козари" може само да има кажа да ядат говна и да мълчат .Агитката ви е от 5 души без тях сте нищо иначе браво на 5-мата за това ,че си подкрепят Ботев дори и в А окръжна като беше!!!

Нали видехме, че без 3-4-ма другите 30 са некви ученици, които без тях едва ли ходят някъде щото мама и тати едва ли ги пускат..

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Май 2009 13:17 
Аватар

Тук се е развихрила голяма дандания и мерене на пишки. Съгласен съм с Чавдар, че по комунистическо време партията-любима спускаше директиви кой-кога и защо, футболът несъмнено не е правил изключение. Възможно е Ботев да е бил любимец за северозападния район, защо, не мога да отговоря, още повече, че Т. Живков не беше от най-големите фенове на Враца като град. Но миналото си е минало, нека погледнем в настоящето и бъдещето, все пак не сме някакви мухлясали типове, ровещи се в статистиката отпреди 30-40 години, просто няма смисъл. Нали знаете "традицииите не са това, което бяха":) Аз лично се кефя и на Чавдар (Бяла Слатина), и на Ботев (Криводол), и на Ком-Миньор, и на промоцията на Монтана, и на добрия отбор на Бдин. И защо не? Искам в един момент да наблюдавам хубави дербита на Северозапада на високо ниво, ако не в А група, то поне в Б. Много ли искам? И не е ли по-добре да пътувам да кажем 40-50 км, за да гледам хубав футбол с висок залог, вместо да бия път 200-300 км до другия край на България за мач с някой отбор като Марек или Пирин (ГД). Хипотетично ви го казвам. И въобще бъдете по-позитивно мислещи както да речем пича от Бяла Слатина, който поздрави и Бдин и Ботев, и разбира се подкрепяйте цивилизовано отбора, на когото симпатизирате!
Нека покажем в неделя защо заслужаваме завръщането си в професионалния футбол! Само Ботев (Враца)!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Май 2009 13:55 

Отговарям само на чавдар, защото тези от Видин, които говорят за ученици, които не ходят никъде са от друга планета и понеже те не са изпуснали гостуване на Бдин вече 5 години си позволяват да държат сметка.
Чавдар, след като говориш за партията и как Ботев е влязъл преди 40 години в А група, моля те не пропускай да споменеш как Чавдар влезе в Б група преди 3 години. Не отправям лишени от мисъл нападки, а просто изразявам мнение, че не е морално да говориш за един вид ''корупционна схема'' през даден политически период и да си мълчиш за схема от същия тип през друг! Вашето откровено купено влизане е абсолютно същото като т.н. партийно влизано на Ботев с малката разлика, че тогава не е имало хора, които да се възпротивят, а днес хората биват КУПЕНИ, за да не го правят! Кое е по-осъдимо?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 113 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Ботев Вр - Левски
Форум: Сезон 2006/2007
r.h. 90934 10 Ное 2006 19:12
от botev_fan
Преглежда непрочетените мнения Ботев (юноши ст.възраст) - сезон 06/07
r.h. 208560 12 Сеп 2007 15:55
от vankata
Преглежда непрочетените мнения Ботев (младша и деца) - сезон 06/07
r.h. 239526 21 Окт 2011 21:22
от sashitop
Преглежда непрочетените мнения Ботев Кр - Ботев Вр 1:2
r.h. 46088 01 Ное 2006 02:07
от r.h.
Преглежда непрочетените мнения Женски футболни клубове във Враца!
Форум: Ботев (Враца)
r.h. 10151 01 Юни 2010 08:43
от sashitop