Състави:
Локомотив (Дряново)
титуляри:Асен Борисов - Денчо Шипкалиев - Мартин Пенев - Билял Мустафов - Мартин Симеонов - Билянт Мустафов - Виктор Венков - Емил Георгиев - Владимир Станчев - Мартин Кръстев (к) - Ивелин Драшков
резерви: Стойчо Ганчев, Богдан Георгиев, Георги Дянков, Свилен Василев, Христо Коев, Трайче Лостовски, Георги Колев
смени:46` - Христо Коев на Мартин Симеонов
46` - Трайче Лостовски на Билянт Мустафов
74` - Георги Дянков на Трайче Лостовски
Ботев (Враца)Христо Митов - Емануил Борисов (к) - Мариян Бугов
/или Гугов/ - Калоян Цветков - Пламен Илиев - Тихомир Найденов - Ивайло Павлов - Емил Манолов - Румен Рангелов
само тези успях да запиша
Голмайстори:
0:1 - 26` Румен Рангелов
0:2 - 73` Ивайло Павлов
0:3 - ?
Доста слаб мач се получи. Аз очаквах много повече. Нашите очевадно бяха изморени от мача в неделя. Не са готови за цикъл сряда-събота
Освен това се усети нещо за което говоря от зимата - липсата на таран. Просто при толкова много корнери и фаулове бяхме длъжни да отбележим. А и един играч като Кушев или Лесев щеше да свърши много повече работа м/у доста здравите защитници на Ботев. Доктора просто не може там. Няма физика и не може да се пребори. Иначе много пъти беше на добри позиции, но докато овладее и някой го смачкваше.
Мартата Симеонов му беше доста трудно отляво. Надбягваха го, а и доста често покриваше засадите. Може би прегоря..не знам.
Шипито за мен е играч на мача за нашия отбор! Страхотно игра! Отлични намеси в защита, добри включвания - перфектен! Накрая беше адски уморен и го болеше глезена, но пак беше на ниво.
При Владо имаше доста брак особено 1-то полувреме, но даде няколко добри извеждащи паса, а и второто като че ли се разигра.
Льонката е безценен! Няколко отлични паса даде. Жалко че другите не се възползваха. Виктор открадна много добре няколко топки в центъра. И то чисто! Коршито отново хвърли доста сили, но не му връзваше просто.
Пръвата част изпуснахме доста положения. Най-вече Док. Вече обясних защо. И тка вместо да поведем и да се отпуснем, да заиграем по-уверено, се получи тъкмо обратното. Враца без да хвърлят много сили стигнаха до гол, което беше перфектния сценарии за тях. Второто нашите хептен окапаха и дойдоха и 2-те...не знам кака да ги нарека..детински, смешни, непростими и тем подобни епитети грешки на Асенчо. При втория гол кво беше тва отърване..а после как се хвърляше като риба на сухо

При третия пък е непростимо да е почти на голлинията и да го прехвърлят..просто абсолютна пародия.
Честита победа на Ботев, а нашите дано успеят да съберат сили за неделя и да вземат 3-те точки срещу Видин.