bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 05 Юли 2025 14:38

Ботев (Враца) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 217 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Апр 2009 22:02 

Отбор: Ботев (Враца)
ван кок, мачът във Враца започна с гол за Ботев от съблекалнята и вървя 1:0 до 80та минута! Иначе, наистина ви предлагам да не се взимате толкова насериозно - мач ще има и си пазете енергията за него! Ако сте толкова големи, бийте Ботев с титулярите му! Жокер, видяхме ви като се разходихте до Враца есента...или по-скоро не ви видяхме! :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Апр 2009 22:13 

Без да ви се меся ще си кажа и аз мнението
1 Наистина на Враца не им приличат такива мурафети но и това си е част от играта
2 За Дряново - абе момчета вчера ви хвърлиха една топка от влака и днес станахте футболисти. Крайно време е да разберете че без Доктора Виктор и Льонката ще се борите с Трявна за спасение. Не се взимайте толкова насериозно
3 Ако Враца мислят да купуват мача - няма да имат проблеми като ви знам защитниците
4 А за тоя дето вдига цялата патардия - Жокера - поне да беше някой футболист че да го е яд, а той някакъв пиклив юноша дето играе по едно полувреме и то по задължение
5 Успех и на двата отбора - моята прогноза е 0-2

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Локомотив (Дряново) - ОФК Ботев (Враца)
МнениеПубликувано на: 15 Апр 2009 22:18 

Кажи сега W V тези двамата където ломчани са ги контузили толкова ли са незаменими, че да се отлага мача. Нали имате и други играчи, юноши и т.н., явно без тях другите не струват.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Апр 2009 22:28 

ВД, ти имаш ли нещо общо с този мач, че да искаш обяснения...ходи коментирай Ситомир там? Колкото до цялата сага, чесно казано на мен започна да ми писва от номерата на Валери Цветанов...че ще вкара отбора, ще го вкара, но що просто не извади 5000 лева за тоя мач и толкоз? Аз първо щях да ходя на мача, после да го предаваме, сега ще го сложат баш когато съм в Корея, та да не мога хич да знам кво става!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 15 Апр 2009 22:30 
Аватар

Отбор: Локомотив (Дряново)
emodraganov написа:
1 Наистина на Враца не им приличат такива мурафети но и това си е част от играта
2 За Дряново - абе момчета вчера ви хвърлиха една топка от влака и днес станахте футболисти. Крайно време е да разберете че без Доктора Виктор и Льонката ще се борите с Трявна за спасение. Не се взимайте толкова насериозно
3 Ако Враца мислят да купуват мача - няма да имат проблеми като ви знам защитниците
4 А за тоя дето вдига цялата патардия - Жокера - поне да беше някой футболист че да го е яд, а той някакъв пиклив юноша дето играе по едно полувреме и то по задължение

Първо - вярно е че Доктора, Вики и Льонката са едни от най - добрите ни играчи, но и без тях щяхме да сме поне по средата. Второ - Враца просто няма начин да купят мача и мога да ти кажа, че всичките ни защитници са много добри и ако се стигне до продажба на мач няма да е от тях :wink: И трето - Жокера не е пиклив юноша, който играе по едно полувреме по задължение. Мисля, че видяхте това за купата есента :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Апр 2009 22:38 

За продаването недей да си много сигурен. Само ще ти кажа че продажниците няма да са Викито Емо или Иво Драшков
Това разбира се е ако има нещо такова и Враца решат да носят пари
Ще видим де
А не съм казвал че защитниците са ви слаби а че ги знам кои са. Наистина не са лоши футболисти но не са и нищо особено
Както и да е
Със здраве

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Re:
МнениеПубликувано на: 15 Апр 2009 22:44 
Аватар

Отбор: Суворово (Суворово)
van_kok написа:
emodraganov написа:

Първо - вярно е че Доктора, Вики и Льонката са едни от най - добрите ни играчи, но и без тях щяхме да сме поне по средата. Второ - Враца просто няма начин да купят мача и мога да ти кажа, че всичките ни защитници са много добри и ако се стигне до продажба на мач няма да е от тях :wink: И трето - Жокера не е пиклив юноша, който играе по едно полувреме по задължение. Мисля, че видяхте това за купата есента :wink:

без емо,венков и доктора сте точно там където завършихте миналата година 12,13-то място..

Във фирма "Титан" от десетина дни върви страхотен дебат. Неразрешимият спор е дали върху кофите за боклук да бъде изписано ЦСКА или върху фланелките на футболния отбор да се появи надпис "червени боклуци".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Апр 2009 22:48 
Аватар

Не бих казал, че не са нищо особени, имайки предвид факта, че и двамата централни са по на 20 години десния бек на 23 и левия на 18... Тоя полусезпн като домакин само 1 допуснат гол. Мисля, че това е показателно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Апр 2009 22:52 
Аватар

Fabio_Cannavaro написа:
без емо,венков и доктора сте точно там където завършихте миналата година 12,13-то място..

Ооо гарантирам ти, че щяхме да сме по напред, но в момента сме с тях, така че да не обсъждаме това :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Апр 2009 22:55 
Аватар

и къде щяхте да сте ако може да ми обясниш?

Във фирма "Титан" от десетина дни върви страхотен дебат. Неразрешимият спор е дали върху кофите за боклук да бъде изписано ЦСКА или върху фланелките на футболния отбор да се появи надпис "червени боклуци".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Апр 2009 23:02 
hooligan
Аватар

Отбор: Янтра 1919 (Габрово)
van_kok написа:
Не бих казал, че не са нищо особени, имайки предвид факта, че и двамата централни са по на 20 години десния бек на 23 и левия на 18... Тоя полусезпн като домакин само 1 допуснат гол. Мисля, че това е показателно.

и ти какво си мислиш че точно на 18годишен който има половин мач във Вгр. му извадят няква сума пари няма да легне ли??? Или оня крадец, престъпник и антифутболис патрона

95 години вечно втори

5лв. градски транспорт
10лв. билет за мач
5лв. пуканки и семки
да видиш физиономията на Гошко Петков след гол- БЕЗЦЕННО

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Апр 2009 23:03 
Сами срещу всички
Аватар

Отбор: Левски (София)
"Леб мастар" явно яко съм ти бръкнал в дупето щом още виеш като каруцар из село Вратза(Vratza).Браво на r.h. доста коректно и интелигентно се държи :a006: .

леб мастар що се отнася за кой тим съм ,аз от много време съм го казал и не искам да се потретвам заради тъпи копелета като теб!!!Така ,че души кура и трай!!!

п.п. И стига стране в темата дайте по нея ,а не за нежните души из вратза

"Левски значи СВОБОДА"
- "Левски" отборът на тези, които искат да бъдат свободни

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Апр 2009 23:03 
Аватар

По напред със сигурност. Може би зад вас, но не много, максимум 1-2 места :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Апр 2009 23:22 
Аватар

Язе лично чекам ЖОКЕРА и ЛЮБИ да дойда у Враца и да я опуат!!! :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Апр 2009 23:30 

Люби, само за курове и бъркане в дупета мислиш,май ти си нежната душа на Видин.Травмата от детството не се забравя. :kopfshuettel:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Апр 2009 23:51 

Абе имаше един канал преди 10-15 години - Спайс Платинум, Люби явно се е наслаждавал много на интересните какички и батковци там...то лошо няма, ама вижте как деградираш от таквиз работи! :(

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Апр 2009 23:54 

Вече се чудя дали да не заключим темата...мачът е след 1 месец, а тук някои го обърнаха на (хомо)сексуални откровения?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Апр 2009 00:08 
Аватар

Село Враца има топлофикация за разлика от някой друг град (рофл) е сега заключвайте темата :D:D:D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Апр 2009 01:25 
Аватар

СПЕЦИАЛНО ЗА МАНАФИТЕ ОТ ВИДИН...ЧЕКАМЕ ВИ НА 17-ТИ У ВРАТЗА(както се изразява, вашият хомо-тартор Люби) НА СТАДИОН "Христо Ботев" град Враца

П.П. за разлика от Тракия, Марица, днешен Ботев Пловдив, НИЕ Ботев Враца винаги сме се наричали с ГОРДОТО име на Ботев...

БОТЕВ ВРАЦА ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА...НАШАТА ВЯРА Е ПО-СИЛНА ОТ СМЪРТТА

Последна промяна _Becko_ на 16 Апр 2009 11:51, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Апр 2009 08:46 
Аватар

Отбор: Янтра Габрово (Габрово)
Цитат:
Лидерът в Северозападната „В” група „Ботев” Враца се уплаши от сблъсъка с „Локомотив” Дряново. Прелюбопитният двубой от 22-я кръг на първенството трябваше да се състои този петък на градския стадион в Дряново. Срещата обаче бе отложена по молба на врачани и ще се изиграе чак на 13-ти май. Мотивът е, че в състава на гостите върлува грипна епидемия. Истинската причина обаче е, че в състава на „Ботев” има доста контузени футболисти, а шефовете на лидера не искат да гостуват без тях на Емо, Виктор и компания, който пък записаха впечатляващите шест поредни победи от началото на пролетния полусезон. В миналия кръг врачани изненадващо допуснаха равенство с „Мария Луиза” и то на собствения си стадион, което не им се беше случвало през този сезон. Така разликата с втория „Бдин” Видин бе намалена на пет точки, а при евентуална загуба в Дряново първото място на „Ботев” може да стане доста несигурно, като се има предвид, че до края на първенството на врачани им предстоят още няколко тежки гостувания, в Белене, в Габрово и в Горна Оряховица, както и директен мач с „Бдин”.

спорт Габрово

п.п това да играят в петък във Враца, само дряновци могат да го измислят :015: :021: :011:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Апр 2009 10:45 
Добър приятел на сайта
Аватар

Liuby, Враца може да е село за мащабите на държави като Китай, Индия и т.н. Но за България, това е един от големите градове и най-големия в Северозападна България. Ако не си забравил Видин също се намира в тази част на страната.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 16 Апр 2009 11:07 
Бригада Враца
Аватар

JOKERA написа:
хахаха ами то те като ги е страх предложихме да се разходим и насред Враца да ви опухаме ама...

поредният човек, който друса не каквото трябва

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Апр 2009 11:15 
Аватар

Ицко написа:
JOKERA написа:
хахаха ами то те като ги е страх предложихме да се разходим и насред Враца да ви опухаме ама...

не бе тоя друса само джанки

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Апр 2009 11:42 
Аватар

Отбор: Янтра Габрово (Габрово)
Fabio_Cannavaro написа:
Ицко написа:
JOKERA написа:

не бе тоя друса само джанки

:015: :020:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Апр 2009 13:13 
Аватар

мале мале ... габровци гас пикаят щот доктора вики и емо са в дряново хахахахаха!!! нормално е ако ги няма6е да не сме на това място!и ако роналдо, рууни и фърдинанд не бяха в манчестър и те нямаше да са на полуфинал...кви сте кухи :D

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 217 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Локомотив (Мездра) - Видима - Раковски (Севлиево)
Форум: Локомотив 2012 (Мездра)
loko_mz 75848 21 Май 2010 11:38
от vivikonna_a
Преглежда непрочетените мнения Ботев Вр - Левски
Форум: Сезон 2006/2007
r.h. 91844 10 Ное 2006 19:12
от botev_fan
Преглежда непрочетените мнения Ботев (юноши ст.възраст) - сезон 06/07
Форум: Сезон 2006/2007
r.h. 210292 12 Сеп 2007 15:55
от vankata
Преглежда непрочетените мнения Ботев (младша и деца) - сезон 06/07