bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 21 Юни 2025 15:53

Български клубове - Янтра (Габрово) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 511 мнения ]  Предишна  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 13 Мар 2009 19:58 
ЯНТРА^hooligan
Аватар

Отбор: Локомотив (Дамяница)
Manucho написа:
Този всички домакинства плюс гостуванията в Дебелец и Трявна.

Еми аз пък ПРОПУСНАХ САМО мача в Поликраище за Ам. купа и тоя със Сторгозия .. и знам много повече неща за отбора колкото ти може да си представиш.. все пак пътувам с тях !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Мар 2009 20:48 
Аватар

Отбор: Янтра 1919 (Габрово)
Ами кажи ни де какво става в отбора и има ли отбор още? и ме обвини и мен,че и аз не съм фен! Просто момчето каза мн голямата истина ,че е смешно даже трагично да се радваме на 5 положения срещу Трявна!!! И колкото и да си чешем езиците в Янтра си затъва все повече и повече и ние за съжаление няма какво да направим така че хайде поне да не се нападаме!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Мар 2009 22:00 

Марияне това че ходиш с отбора и двама - трима от тези дърводелци са ти приятели неозначава че си най - великия и най - знаещия.
И без да съм ходил на някои от мачовете мога да ти кажа че този отбор е пълно недоразумение и никой не знае защо изобщо го има.
И мен ме боли много от тази ситуация но за съжаление това е действителността. Та това е отбор от футболисти които бяха прекратили с футбола и такива които нямат никакво бъдеще в тази игра. Играят някакво жалко подобие на футбол и си мислят че спасяват футбола в Габрово. За мен това е абсолютното дъно и пълната трагедия на този отбор. До онзи ден на Трявна им повеждахме още на Сечен камък а днес се радваме че сме играли на трева срещу тях и сме създали няколко положения.
Момчето е абсолютно право и не се нахвърляйте така срещу тези които казват истината на глас и не се самозалъгват че сме пети или шести в тази група. Защото аз по - слаба В група от тази непомня от 20 години.
Както и да е - дано доживеем по- радостни дни с нашият отбор.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: извън темата
МнениеПубликувано на: 14 Мар 2009 01:59 
ЯНТРА^hooligan
Аватар

Добре бе ... отбора е слаб хубаво съгласен съм.... ама защо трябва да се натяква.. То е ясно че на гърка не му дреме.. така че трябва да се радва че поне има отбор... по-добре някакъвотбор отколкото да няма изобщо .. поне според мен ! за вас нз как е ....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Мар 2009 02:02 
ЯНТРА^hooligan
Аватар

Старите футболисти - тези от мин. година бяха що годе добре ... ама как искаш да играят като не са вземали няколко заплати ? Ти ако не си получиш заплатата за няколко месеца ще работиш ли ???

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Мар 2009 12:34 
Аватар

Отбор: Янтра Габрово (Габрово)
emodraganov написа:
Марияне това че ходиш с отбора и двама - трима от тези дърводелци са ти приятели неозначава че си най - великия и най - знаещия.
И без да съм ходил на някои от мачовете мога да ти кажа че този отбор е пълно недоразумение и никой не знае защо изобщо го има.
И мен ме боли много от тази ситуация но за съжаление това е действителността. Та това е отбор от футболисти които бяха прекратили с футбола и такива които нямат никакво бъдеще в тази игра. Играят някакво жалко подобие на футбол и си мислят че спасяват футбола в Габрово. За мен това е абсолютното дъно и пълната трагедия на този отбор. До онзи ден на Трявна им повеждахме още на Сечен камък а днес се радваме че сме играли на трева срещу тях и сме създали няколко положения.
Момчето е абсолютно право и не се нахвърляйте така срещу тези които казват истината на глас и не се самозалъгват че сме пети или шести в тази група. Защото аз по - слаба В група от тази непомня от 20 години.

Самата истина! Само ще добавя, че много от хората радвали се на този отбор срещу Левски, ЦСКА, Локо /ПД/ и т.н. не виждат смисъл от съществуването на Янтра в този му вид!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Re:
МнениеПубликувано на: 14 Мар 2009 13:45 
Аватар

Отбор: Суворово (Суворово)
янтра гб написа:
emodraganov написа:

Самата истина! Само ще добавя, че много от хората радвали се на този отбор срещу Левски, ЦСКА, Локо /ПД/ и т.н. не виждат смисъл от съществуването на Янтра в този му вид!!!

дам истина е , аз макар да съм по малък и да съм на стадиона от 96 година, тоест несъм гледал отбора в а -група, такова чудо никога не е било, преди малко видях момче от отбора и го попитах защо ще ходят в Горна утре и той не можа да ми даде точен отговор........

Във фирма "Титан" от десетина дни върви страхотен дебат. Неразрешимият спор е дали върху кофите за боклук да бъде изписано ЦСКА или върху фланелките на футболния отбор да се появи надпис "червени боклуци".

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Мар 2009 18:58 

Марияне имам два въпроса към теб
1 Ако всичко се плаща редовно Гинев Смока и другите велики играчи ще станат ли по - добри футболисти според теб
2 Сериозно ли е да се води предсезонна подготовка само две седмици и то на сгурия и има ли смисъл изобщо от този отбор в този му вид

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Мар 2009 21:05 
ЯНТРА^hooligan
Аватар

emodraganov написа:
Марияне имам два въпроса към теб
1 Ако всичко се плаща редовно Гинев Смока и другите велики играчи ще станат ли по - добри футболисти според теб
2 Сериозно ли е да се води предсезонна подготовка само две седмици и то на сгурия и има ли смисъл изобщо от този отбор в този му вид

Ако се плащаше Емо Георгиев и Доктора и другите от миналата година нямаше да напуснат и нямаше да има продаване на мачове - ТОВА СИ Е МОЕ МНЕНИЕ ! Незнам какво мислят тея които се махнаха от отбора...
че Гинев и Смока нема да станат по-добри няма ... но поне щяхме да сме със старите футболисти а с тях имахме много хубави моменти нали ?
А това за предсезонната подготовка .. не е нормално... ама какво да се направи ?? То не е хубаво и че постоянно се наливат из кръчмите, но поне има отбор - за мен така е по-добре, а не като Локо Русе само да бъдат споменавани- поне в жива ЯНТРА ....
Всеки си има мнение.. тва е моето. Хубаво отбора не става- съгласен, ама за какво да се натяква ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Мар 2009 17:42 
Аватар

http://www.verdiblanco.es.tl/%3CIMG-SRC ... d7474b3a83

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Мар 2009 17:24 
Аватар

Здравко out, Главанов in...

[16:20:08] Zlatan Ibrahimovich каза: maiko mila
[16:22:28] Zlatan Ibrahimovich каза: 4e toi rado e kato kan pred nego

...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Мар 2009 19:19 

всичко отива на все по зле :029:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Мар 2009 20:50 
Аватар

какво по-добро от това сега ще има хандбални резултати,което е добре за феновете ;) Абе тия хора луди ли са Гоше я слагаи ръкавиците ти ще пазиш по добре от тоя Главанов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 24 Мар 2009 20:54 
Аватар

хахаха обективно погледнато той ми е набор и най малкото тренира,макар че не мисля че е чак толкова зле не че съм го гледал много де, лошо че няма опит ама...според мен наистина Радо да ходи при Таската- и на проби :first:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Мар 2009 22:30 
Аватар

абе нз ама тоя като си тръгне от мач с по-малко от 5 гола и коли агне!Трагичен е! все пак това си е мое мнение дано ме опровергае но в този си вид отбора е повече от трагичен и 5-0 от Горна не е най-лошото което може да се случи ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 24 Мар 2009 22:39 
Аватар

ed_edd'n'eddy написа:
хахаха обективно погледнато той ми е набор и най малкото тренира,макар че не мисля че е чак толкова зле не че съм го гледал много де, лошо че няма опит ама...според мен наистина Радо да ходи при Таската- и на проби :first:

на проби в момента може да иде всеки можеш да ходи по тротоара без помощни средства , бах мааму аз ако ме бие горна с 5-0 , заебавам и отивам да продавам сладолед на мусала...

Във фирма "Титан" от десетина дни върви страхотен дебат. Неразрешимият спор е дали върху кофите за боклук да бъде изписано ЦСКА или върху фланелките на футболния отбор да се появи надпис "червени боклуци".

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Мар 2009 23:02 
Аватар

В тоя ред на мисли,от изброените дотук аз заемам най-много място на вратата пък и съм бил и вратар,повечко хандбален и по малко футболен ама какво от това.Да не се бъзикаме ами да ходят да картотекират Емо Митков,че я загазихме.Тая 90 годишнина добре ще я запомним.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 24 Мар 2009 23:54 
hooligan
Аватар

Часът удари!!! Ама ТРябва да се договорят със Росица за трансефрната цена. От Стоките съобщиха че ракия и вино не вземат

95 години вечно втори

5лв. градски транспорт
10лв. билет за мач
5лв. пуканки и семки
да видиш физиономията на Гошко Петков след гол- БЕЗЦЕННО

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Мар 2009 09:28 
Аватар

Аз пък подкрепям решението на Кирилов

Цитат:
Трябват ми мъжкари. Момчета които не се цупят, не мрънкат и се влагат на 100 процента, както в тренировките, така и в официалните срещи. Такива, които хвърлят шпагати дори на сгурията. Здравко нямаше желанието да го прави и за това се разделихме” –сподели Кирилов.

иначе кибито е прав, добре ще я запомним тази 90 - годишнина :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 30 Мар 2009 19:48 
Аватар

Изображение кефи ли ви тва

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 30 Мар 2009 20:38 
ЯНТРА^hooligan
Аватар

много :a026:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 30 Мар 2009 22:42 
Аватар

Отбор: Ботев (Враца)
Мерси мерси :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Мар 2009 12:30 
Аватар

Абе от колко часа е тренировката днеска , предлагам да се вдигнем 100 човека да аплодираме новия вратар :ole: :ole: :ole: :ole: :ole: :ole:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Мар 2009 12:58 
Аватар

17.00 :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Мар 2009 13:56 

ше ходим ли

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 511 мнения ]  Предишна  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения НОМЕР 1(може да направите темата ВАЖНА)
Форум: Етър (Велико Търново)
parmalat 7397 21 Май 2008 16:26
от borismorev
Преглежда непрочетените мнения ЦСКА извън ЕВРОПА
Форум: Български футбол
julijan 20190 13 Юни 2008 13:51
от S|B`youths