bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 16 Юни 2025 22:02

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 22 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: ВМРО РАЗМАХА МАРТЕНИЦА С ТУРСКОТО ЗНАМЕ
МнениеПубликувано на: 03 Мар 2009 23:55 
South Boys
Аватар

Отбор: Свиленград 1921 (Свиленград)
НЯМАМ ДУМИ ВИЖТЕ - http://www.dnes.bg/article.php?id=66831

:shock: :shock: :shock:

http://www.facebook.com/svilengrad1921

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: ВМРО РАЗМАХА МАРТЕНИЦА С ТУРСКОТО ЗНАМЕ
МнениеПубликувано на: 04 Мар 2009 00:07 
Аватар

Отбор: ЦСКА (София)
ебахти ужаса,днеска бях на площада и от 200 души около мене само аз и мойте приятели пяхме химна :x

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Мар 2009 00:36 
Аватар

ужас :x
а аз гледах по новините за един град (а може и село да беше) как децата ходят забулени на училище... и на всичкото отгоре на някакъв празник един там държеше реч на арабски :x

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Мар 2009 00:39 
Аватар

Отбор: Янтра 1919 (Габрово)
fenka, това е нормално аз пък съм виждал българите в Одрин как си говорят на български търгуват с левове , жените не ходят забулени ,а на някой сергии държани от хора с български произход имаше български знамена и др национални сувенири.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 04 Мар 2009 00:43 
Аватар

Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
Manucho написа:
fenka, това е нормално

кое му е нормалното :evil: да не сме в някоя шибана ислямска държава, че да ходят забулени и някви боклуци да говорят на арабски на площада на селото :redcard: къде е държавата в тоя случай :x

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Мар 2009 00:49 
Аватар

Отбор: ЦСКА (София)
няма нищо нормално в случая,това си е чиста гавра
а това в което живееме е пародия на държава

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Мар 2009 01:52 
Аватар

по принцип не съм расистка, но след следващия ми коментар някой хора ще си помислят нещо такова...
колко години наред американците са избивали чернокожите и са ги използвали за роби? много... а сега какво? управлява ги чернокож. няма лошо, ако е по-добър от белите. цвета на кожата няма значение, НО
аз никога няма да съм съгласна да ни управляват турци(то не че сега не е така). не знам колко от вас са гледали днес шоуто на слави, но аз гледах малко и хванах точно, когато иво сиромахов, четеше нещо написано от Васил Левски(за жалост не помня точните думи, но ако иска някой може да потърси, защото наистина са доста силни), и именно той казва, че дори след освобождението ще е много по-трудно, защото всички ЗАЕДНО трябва да не позволяваме на хората, които толкова много години са ни причинявали зло, да продължат да го правят... а ние вече им позволихме...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Мар 2009 10:04 
Сами срещу всички
Аватар

Отбор: Левски (София)
Тая година има избори помислете дали пак ще си седите във вкъщи или тоя път ще пуснете и вашият глас в урната!!! :evil: :evil: :evil:

"Левски значи СВОБОДА"
- "Левски" отборът на тези, които искат да бъдат свободни

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Мар 2009 15:27 
Header Team Member
Аватар

Отбор: Балкан (Ботевград)
Е тва е прекалено, тия не се ли усещат?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Мар 2009 18:30 
Аватар

Отбор: Янтра 1919 (Габрово)
Аз викам ,че това е нормално ,защото например в Анталия пък в хотела дето бях продаваха наргилета с български или с гръцки мотиви по тях затова е нормално тукашните българи от турски произход да потурчват някой български обичаи разбира се не трябва да прекаляват.Но и българите в Одрин,Ниш,Пирдоп и др. побългаряват чужди традиции и тогава ние ги хвалим ,че не изневеряват на родината си и разпространяват културата ни.А тази мартеница ще са я взели сигурно от такъв квартал където са само помаци, а и не бих се изненадал да са я направили някои от ВМРО ,за да си вдигнат рейтинга преди изборите. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Мар 2009 20:26 
Аватар

Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
Варненски студенти се жалват в Комисията по дискриминация в НС

news.bg

Към комисията по дискриминация в Народното събрание ще се обърнат варненски студенти от Техническия и Икономическия университет.

Причината за това е, че турските студенти от двата университета се толерират за сметка на българските и взимат по-лесно изпити и дипломи.

Това алармираха представители на ВМРО от Варна, съобщи Радио Варна.

В Техническия университет съдържателите на заведенията били турци, имало дори и надписи на този език.

Според ВМРО турският консул се застъпил в Икономическия университет да бъдат върнат турски студенти, които били със спрени права.

"Ако се възстановят правата на тези студенти ще подадем жалба и до прокуратурата", категорични са от ВМРО.

Само днес има толкова тревожни новини, свързани с безнаказано поведение на различни долни етноси, че ще спра да чета новини вече. 131 години след Освобождението имам чувството, че трябва пак да се организират чети и от там да се тръгне!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Мар 2009 21:58 
Аватар

Отбор: Сливен 2000 (Сливен)
Лошото е,че и хора да се вдигнат вече няма.Колко от младите българи са наясно с тези неща,колко са готови да направят нещо и на колко им пука???Май всеки знае отговора,а?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Мар 2009 11:56 
Луд Фен на Миньор
Аватар

Отбор: Миньор (Перник)
fenka написа:
по принцип не съм расистка, но след следващия ми коментар някой хора ще си помислят нещо такова...
колко години наред американците са избивали чернокожите и са ги използвали за роби? много... а сега какво? управлява ги чернокож. няма лошо, ако е по-добър от белите. цвета на кожата няма значение, НО
аз никога няма да съм съгласна да ни управляват турци(то не че сега не е така). не знам колко от вас са гледали днес шоуто на слави, но аз гледах малко и хванах точно, когато иво сиромахов, четеше нещо написано от Васил Левски(за жалост не помня точните думи, но ако иска някой може да потърси, защото наистина са доста силни), и именно той казва, че дори след освобождението ще е много по-трудно, защото всички ЗАЕДНО трябва да не позволяваме на хората, които толкова много години са ни причинявали зло, да продължат да го правят... а ние вече им позволихме...

Да , ама Обама като държи реч - я държи на английски език , не на арабски нали ?!?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Мар 2009 13:15 
Аватар

Отбор: Спартак-С 94 (Пловдив)
ultra_voin написа:
Лошото е,че и хора да се вдигнат вече няма.Колко от младите българи са наясно с тези неща,колко са готови да направят нещо и на колко им пука???Май всеки знае отговора,а?

хора има и трябва да се предприеме нещо. като за първо време трябва да се измисли закон, че на обществено място не трябва да се говори на различно от български език. всичко друго трябва да е подсъдимо. изключени е прави за граждани на друга република, които не зная български. ако някой с българско гражданство бъде хванат да говори на турски, цигански, английски, инджикитайски и др. при положение че владее български трябва да се глобява сурово за незачитане на езика ни. затова трябваинституциите да се заемат сериозно с това и да го изпълняват. за съжаление докато ДПС са на власт това няма да може да се промени. АНТИ турските новини, АНТИ ДПС. мислете с главите си за кой ще гласувате. за мен БСП и НДСВ е равно на управление на турците.

при положение, че отново се стигне до тяхно избиране, предлагам масови протести още от първия ден, за да се разбере, че няма да я бъде пак тая. аз ще съм първия който ще се запише в четата!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Мар 2009 18:33 
Аватар

какви наказания при положение, че някои убиват хора, малтретират деца, изнасилват и крадат, но си живеят на СВОБОДА! трудно в българия има правда... трудно някой може да бъде наказан за това, което е направил... нямаме сурови закони, които да се спазват.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Мар 2009 18:36 
Аватар

fenka написа:
какви наказания при положение, че някои убиват хора, малтретират деца, изнасилват и крадат, но си живеят на СВОБОДА! трудно в българия има правда... трудно някой може да бъде наказан за това, което е направил... нямаме сурови закони, които да се спазват.

това трябва да се промени! просто казвам какъв е реда на действие.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Мар 2009 18:52 
Аватар

Осъдиха иконописеца Йордан Опиц!
news.bg
Софийският градски съд призна за виновен иконописеца Йордан Опиц, заради това, че на 5 февруари 2007 г. е застрелял пред дома си на столичната улица "Чаталджа" 25-годишния Мариан Янчев.

Убитият, заедно със свой приятел, извършил редица обири в кооперацията, в която художникът живеел.

Следствието установи, че двамата младежи не за първи път атакували адреса, на който се помещавало ателието с икони, като въпросния ден очаквали "успешен" удар.

Независимо че иконописецът използвал оръжието за самоотбрана, той беше осъден на 10 години лишаване от свобода.

Фенка каза, че хората, убиват, насилват и крадат, а ето какво става с човек, защитил домът си!

[url=http://www.slovo.bg/showwork.php3?AuID=1&WorkID=3161&Level=1]Тежко, тежко! Вино дайте!
Пиян дано аз забравя
туй, що, глупци, вий не знайте
позор ли е или слава!
...
[/url]

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Мар 2009 19:19 
Аватар

rommel написа:
Осъдиха иконописеца Йордан Опиц!
news.bg
Софийският градски съд призна за виновен иконописеца Йордан Опиц, заради това, че на 5 февруари 2007 г. е застрелял пред дома си на столичната улица "Чаталджа" 25-годишния Мариан Янчев.

Убитият, заедно със свой приятел, извършил редица обири в кооперацията, в която художникът живеел.

Следствието установи, че двамата младежи не за първи път атакували адреса, на който се помещавало ателието с икони, като въпросния ден очаквали "успешен" удар.

Независимо че иконописецът използвал оръжието за самоотбрана, той беше осъден на 10 години лишаване от свобода.

Фенка каза, че хората, убиват, насилват и крадат, а ето какво става с човек, защитил домът си!

живеем наистина в една криворазбрана цивилизация. ако се съберат всичките провинения за грабежите на убитите сигурно щеше да излязат към 50 години, което е равносилно на доживотно,а то е по-тежко и от смъртната присъда. за мен иконописеца им е спестил по-тежкото наказание, ако цялата ни правна система фунционираше нормално
иначе това са абсурдите на нашата страна, при защита на имуществото си и при доказване на самозащита да го осъдят човека. пълен позор

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Мар 2009 00:10 
Аватар

Отбор: Черноломец 04 (Попово)
gladiatori, хубаво казваш какво трябва да се направи, но с това правителство няма как да стане. Хората, които имат сила и умения да променят нещо, бягат в чужбина, други седят и дращят по форумите какво не им харесва, какво трябва да се промени и чакат да дойде някой от небето и да им свърши работата.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 06 Мар 2009 01:05 
Аватар

Cheers написа:
gladiatori, хубаво казваш какво трябва да се направи, но с това правителство няма как да стане. Хората, които имат сила и умения да променят нещо, бягат в чужбина, други седят и дращят по форумите какво не им харесва, какво трябва да се промени и чакат да дойде някой от небето и да им свърши работата.

прав си само с говорене и писане няма да стане. затова няма да пиша друго какво трябва да се направи. от тук нататък знаете какво мисля!!! на изборите ще действам :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Мар 2009 23:18 
South Boys
Аватар

Отбор: Свиленград 1921 (Свиленград)
Мързи ме да чета на всички коментарите но какво пречи на "турците" да си вземат по лесно изпитите и дипломите ако си плащат.Че малко ли българи пълни олигофрени,тъпанари и задръстеняци си вземат изпитите и стават вишисти без да знаят какво са завършили.Колкото до това на какъв език се говори на публични места едвали българите които се събират в САЩ на публични места си говорят на английски но въпреки това аз съм против на публични места да се говори на език различен от българския.Който не му изнася българския да напуска страната.Тия там в Гоце Делчев ще надминат и Кърджалъка...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 12 Мар 2009 20:20 

Хора по-голямо безумие от това задължително да се говори на български ,не бях чувал ,помислете сами дали такова нещо е възможно ,в която и да е държава ,съгласен съм че трябва да се наказва употребата на чужд език от официални лица (български граждани ) при публични прояви ,например не може кмета на селото да говори пред населението на турски при официален повод ,а това се прави ,трябва да се забрани участие в управлението на страната ,на хора открито показващи чужд произход и антибългарски убеждения ,но и това няма как да стане ,няма Ахмед Доган сам да си забрани партията ...а той управлява

Своге бойс не се продава ,Своге бойс ТОВА Е СЛАВА

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 22 мнения ] 

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Ново знаме на Волов. Средства на първия домакински
Форум: Сезон 2008/2009
Anonymous 17776 15 Авг 2008 22:00
от skycycle
Преглежда непрочетените мнения Ново ЗНАМЕ
Форум: Спартак (Плевен)
Malak`HoolS 28410 21 Дек 2009 22:28
от Football Fan
Преглежда непрочетените мнения Знаме за чупене на къръка, против уруки и т.н.
Форум: Сезон 2009/2010
TheDeadman92 13324 13 Мар 2009 20:43
от TheDeadman92
Преглежда непрочетените мнения ФК "Локомотив - ВМРО" Плевен
Форум: Спартак (Плевен)
getsov 2630 09 Окт 2009 08:43
от getsov
Преглежда непрочетените мнения „Арда“ развя бялото знаме срещу „Загорец“
Форум: Архив
VDV 1238 10 Сеп 2012 13:58
от VDV