bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 21 Юни 2025 19:35

Български клубове - Янтра (Габрово) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 511 мнения ]  Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: извън темата
МнениеПубликувано на: 05 Фев 2009 15:32 
Аватар

Отбор: Янтра 1919 (Габрово)
ed_edd'n'eddy написа:
Явно няма или аз не се сещам. Пък и нали за това е тая тема-извън темата. вие ако имате нещо за казване( да се не надяваш да е за отбора) казваите

аз искам да попитам Гутевя какво си е поръчвал там от оня мираки ли беше какъв беше или по точно ако е нещо на янтра ми е интересно?

Ами сред тия неща които си поръчах има и на Янтра лента за ръка, ето снимки

http://prikachi.com/files/583900N.jpg
http://prikachi.com/files/583901k.jpg

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Фев 2009 19:38 
Аватар

Отбор: Суворово (Суворово)
ed_edd'n'eddy написа:
Явно няма или аз не се сещам. Пък и нали за това е тая тема-извън темата. вие ако имате нещо за казване( да се не надяваш да е за отбора) казваите

аз искам да попитам Гутевя какво си е поръчвал там от оня мираки ли беше какъв беше или по точно ако е нещо на янтра ми е интересно?

аз да ти кажа има една информация за отбора и тя е ,че по телефоните на 7-ми март ще се свържат един с друг да се определи групата за мача с бдин видин на другия ден , подготвката се води в момента на турнира в залата ,която е предостатъчна за предстоящо първенство с 15 села

Във фирма "Титан" от десетина дни върви страхотен дебат. Неразрешимият спор е дали върху кофите за боклук да бъде изписано ЦСКА или върху фланелките на футболния отбор да се появи надпис "червени боклуци".

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Фев 2009 02:20 

4ipki acki e mi se ahivasha i slejabha i nehgej ujavava pgvoaosto shupeeeer she bhtrarbale d vjvuvvejeee6 7e6ee6 edezd a de

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 16 Фев 2009 02:03 
ЯНТРА^hooligan
Аватар

Отбор: Локомотив (Дамяница)
Vasilev написа:
4ipki acki e mi se ahivasha i slejabha i nehgej ujavava pgvoaosto shupeeeer she bhtrarbale d vjvuvvejeee6 7e6ee6 edezd a de

Определено си трезвен ! Мисля че се разбрахме нещо !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Фев 2009 09:54 
Аватар

При учениците от 8-ми до 10-ти клас нямаше такава драма за първото място. Тимът на ПМГ „Академик Иван Гюзелев”стигна убедително до победата, като събра 13 точки, с 4.5 повече от втория - СОУ „Отец Паисий”. На трето място завършиха представителите на НАГ, със 7. Шахматистите на ПМГ извоюваха и три първи места на отделните дъски. На първа победител с 3 точки стана Иво Гутев, на втора спечели Любомир Гутев, а на трета Павел Пашов. Единствено на четвърта дъска победата бе за представител на друго училище. Извоюва я Деница Цветанова от ПГТ „Пенчо Семов”.

Гутев, вече определено започваш да ме изненадваш приятно... Ама защо втора дъска ее :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Фев 2009 16:11 
Аватар

Vincenzo_Iaquinta написа:
Гутев, вече определено започваш да ме изненадваш приятно... Ама защо втора дъска ее :)

Щото искахме да правим някви въртележки понеже не бяхме убедени че ще сме първи, а после се оказа че не е имало нужда, но няма значение, важното е че отбора е първи

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Фев 2009 22:28 
Аватар

абе искам да попитам само нещо, абе някой дали ще знае, Какво е казал Батман на Робин преди да се качат в колата? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Фев 2009 22:37 
Аватар

ed_edd'n'eddy написа:
абе искам да попитам само нещо, абе някой дали ще знае, Какво е казал Батман на Робин преди да се качат в колата? :lol:

"Влез" :roll: :?:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 26 Фев 2009 11:33 
Аватар

[AS Roma]Gu73v написа:
ed_edd'n'eddy написа:

"Влез" :roll: :?:

Не беше ли "Ай се качваме в колата"... :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 26 Фев 2009 18:57 
Аватар

Това беше ама той Гутев не го знае. А пък най добре Василев да каже

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Фев 2009 13:11 
Аватар

Отбор: Суворово (Суворово)
Прочетете последния въпрос и отговора на Антон Генов !!!

Топреферът на България Антон Генов: „Съдиите ни не отстъпват на европейските“

Няма лошо, че разпускаме с чаша уиски и хубава музика, казва габровецът

Докато в Европа в центъра на събитията са играчите, у нас вниманието е фокусирано и върху съдиите. Именно по тази причина в навечерието на първенството „Меридиан Мач“ потърси топрефера Антон Генов. Само след още 2 мача в елита габровецът ще отбележи 200 срещи в „А“ група, което е уникално постижение.

Генов ни приема в кабинета си в регионалната ветиринаромедицинска служба и казва, че е готов да говори без задръжки.

- Господин Генов, получихте поредно признание, след като съдийството ви на срещата от турнира за Купата на УЕФА Лех (Познан) - Удинезе бе оценено с много висока оценка (8,4).

- Няма как това да не ме радва. Мачът не беше никак лек. Смятам, че аз като главен съдия, както и моите помощници, успяхме да си свършим работата и оценката е доказателство за това. Това обаче е оценка на цялата бригада, тя не е само моя и аз съм много благодарен на моите асистенти и на четвъртия съдия Никола Джугански, че улесниха работата ми.

- Кога според вас български съдии ще свирят на такова високо ниво като срещи от Шампионската лига например?

- Това е моята мечта, но имам още доста време, преди да приключа кариерата си, и смятам, че ще мога да я осъществя. Това не са празни приказки, тъй като съм в групата на първите 40 съдии в Европа и имаме право да ръководим срещи както от УЕФА, така и от Шампионската лига. Да се надявам, че след промяната на формата ще имам шанса да попадна сред съдиите, които ръководят срещи груповата фаза на Шампионската лига, а защо не и от фазата на елиминациите.

- Каква е вашата мечта? Финал на някой от евротурнирите.

- По принцип съм реалист и съм здраво стъпил на крака. Знам какви са качествата ми и не се заблуждавам. Трябва да стане ясно, че ние сме малка държава, която не разполага с кой знае какво лоби в Европа. Естествено, бих се радвал да свиря какъвто и да било финал в европейските клубни турнири, както и световни квалификации. Приятелският двубой между Франция и Тунис беше изключително преживяване. На стадиона имаше 80 000 зрители, а атмосферата беше уникална.

- Кой е мачът, който никога няма да забравите?

- Ако трябва да се върна назад във времето, има доста мачове, които не бих забравил, но винаги с удоволствие се връщам на един мач, който беше преди може би седем или осем години от нашето първенство. Става въпрос за една среща между Литекс и Левски, който завърши 3:4 (б.а. - август 2000 г.). Това беше двубой с много обрати, картони - жълти и червени. Футболът беше доста добър за нашите стандарти и винаги, когато имам възможност, си го пускам и го гледам с удоволствие.

- А кой е този, който си спомняте с най-горчив вкус?

- Винаги, когато съм ръководил мач, в мен повече са били позитивните емоции. Имало е определени търкания с клубни шефове футболисти, но това си остава в миналото.

- Преди известно време бяхте постоянно нападан от Станимир Стоилов и Наско Сираков. Сега какви са вашите отношения с тях?

- Както вече казах - всичко остава във времето.

- Преди две години ви намесиха в „черно тото“ в мач от евротурнирите. Какво точно стана?

- Аз не знам да имам наказание за евротурнирите. Да, за няколко месеца нямах мачове, но не знам дали е по тази причина. Не знам и дали са ме разследвали. Ако е имало нещо, макар и минимално, аз днес нямаше да бъда съдия.

- За близо 200 (б.а. - 198) мача какво видя Антон Генов в българското съдийство?

- За тези 198 мача в „А“ група съм видял и добро, и лошо, но лично за мен ще останат само добрите спомени. Българското съдийство се развива и никога не е изоставало от европейските и световни тенденции. Лошото е това, че не можем в пълна степен да се каже, че нашето съдийство е на желаното от Европа ниво. Повече от 20 години нямаме съдия на световно първенство, което не говори никак добре за качеството на съдийството у нас. За мен като български съдия това е непонятно и бих дал всичко от себе си, за да видя български съдия на световни финали.

- Как като цяло гледат в Европа на българските съдии?

- Смея да твърдя, че гледат с много добро око на българските съдии. Моите колеги получават също много добри мачове и са оценявани по достоен начин. Няма слаби оценки, но пресявката е жестока и много трудно се преминава от група в група. Съдийството е пряко свързано с футбола и носи всички негативи и позитиви от това.

- Имало ли е момент, в който ви е било яд, че си станали рефер и сте искали да се откажете от съдийството?

- Никога не ми е идвало наум да спирам със съдийството. Това е едно от нещата в живота ми, което правя с всеотдайност и любов. Ние не сме професионалисти, но трябва да сме отнасяме професионално. За мен това е начин на живот, съдийството е удоволствие, от което не искам да се отказвам. Никога не съм съжалявал, че не съм станал футболист. Аз се насочих пак близко към футбола. Не съм очаквал, че ще покажа кой знае какви качества като съдия, но стъпка по стъпка вървях нагоре.

- Предлагали ли са ви пари, за да свирите в полза на даден отбор?

- Когато нямаш доказателства, няма как да кажеш, че си получавал подобни предложения. Затова и аз нямам какво да кажа. В нашите среди по въпроси като този само се говори, но никой не доказва нищо. Нека не говорим с празни приказки, а с факти.

- От около половин година ръководството на Съдийската комисия е ново. Положителна ли е промяната според вас?

- Разбира се, че е положителна. Доста пъти съм казвал, че в момента на съдиите е дадено голямо спокойствие и те разполагат с отлични възможности да се развиват и да се изкачват в йерархията. Всяка съдийска комисия би трябвало да работи за развитието на съдийството, за това да има по-малко грешки. Съдиите трябва да са тези, които създават равни условия за футболистите на терена. Преди старта на нашия шампионат ми се иска да кажа, че нашите съдии са подготвени да ръководят срещите и трябва да бъдат оставени да се докажат. Наясно сме, че той няма да е лесен, но ние сме подготвени не само физически, но и психически да поемаме негативните реакции от страна на клубовете, футболистите и феновете при наши грешки. Ние сме хората, които трябва да поставяме всички отбори в равни позиции. Има нещо, към което искам да призова вас - журналистите, забравете въпроса „Какво мислите за съдийството?“ в следващите месеци. Да видим дали тогава нивото на футбола няма да стане по-добро?

- В момента съдийските назначения се правят от тричленна комисия - Димо Момиров, Костадин Гергинов и Любчо Славчев. Това ли е по-удачният вариант, а не едноличното избиране, както беше при Борислав Александров?

- Нарядите не са най-важното нещо в развитието на съдийството, но са наложителни. След като председателят на Съдийската комисия е преценил, че така е по-добре, значи е така. Той е абсолютно наясно с отговорността, която носи.

- През лятото бяхте забъркани в поредния скандал - че сте почивали в един от хотелите на собственика на Черноморец Митко Събев...

- Това за мен е забравен случай. Направил съм си изводите от случилото се.

- Пропуснахте първите четири мача през есенния полусезон, а като че ли именно това бе причината?

- Може би заради това е било наказанието. Но нека не влизаме в подробности. Гледаме напред.

- Много се изписа за снимката ви с Велислав Вуцов във варненската дискотека „Час Пик“ след мача Калиакра - Локо (Пд)...

- ...няма лошо, че съдиите разпускат след мач в което и да било заведение. И ние, както и футболистите, обичаме да разпускаме с чаша уиски и приятна музика. Няма как да знаем чия собственост е дадено заведение, не това ни е работата. Ходим на местата, на които ни харесва, и няма как това да бъде забранено.

- Внесе ли спокойствие сред съдиите това, че Борислав Михайлов остана президент на БФС?

- Ние никога не сме се месили в това кой трябва да е президент или кой да е в Изпълкома. Това не е наша работа.

- Много от хората се интересуват от един въпрос - на кой отбор е фен Антон Генов?

- Янтра (Габрово).

БОГОМИЛ РУСЕВ

Във фирма "Титан" от десетина дни върви страхотен дебат. Неразрешимият спор е дали върху кофите за боклук да бъде изписано ЦСКА или върху фланелките на футболния отбор да се появи надпис "червени боклуци".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 12 Мар 2009 12:03 
ЯНТРА^hooligan
Аватар

Днес има контрола на ЯНТРА в Трявна! Някой да иска да ги гледа ?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Мар 2009 20:09 
Аватар

2-1 за Трявна.Гола за Янтра вкарва Иван Лесев.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Мар 2009 20:15 
Аватар

Учебна игра срещу тима на „Трявна” направи отборът на „Янтра”, като подготовка за поредния кръг от първенството на северозападната „В” група. Срещата се игра на терена в Трявна и завърши при резултат 2:1 за домакините. Резултатът обаче не показва реално демоснтрираното от двата отбора. Съставът на Христо Кирилов създаде доста голови положения, но успя да реализира само едно от тях, чрез Иван Лесев, който засече с глава центриране на Драго Иванов. Веднъж и гредата помогна на тревнеенци след изстрел на Денис Симеонов.„Стана добър мач и аз съм доволен от проверката. Резултатът в случая е най-маловажното нещо. Трябва да кажа, че създадохме поне 4-5 чисти голови ситуации, докато те ни вкараха два гола от нищото. Според мен важното е да създаваме положения, а когато го правим, рано или късно головете ще започнат да падат. За нас беше важно да поиграем малко и на трева, тъй като в последните седмици тренираме само на сгурия.

Именно за това, докато се адаптираме към терена, през първото полувреме не стояхме много добре, но през втората част играта ни се получи. Завъртях всички момчета и направих някой експерименти по постове, така че като цяло съм доволен от проверката ни с „Трявна””, коментира след срещата наставникът на „Янтра”. Тази неделя, в 17-я кръг от първенството, габровският тим ще гостува на „Локомотив” Горна Оряховица. Срещата ще пропуснат Милен Панчев и Николай Банов, които са наказани. В игра обаче ще се завърне Митко Календжиев, който пропусна домакинския мач срещу „Бдин” Видин.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 12 Мар 2009 22:41 
Аватар

по темата мога да ви кажа само 2 неща-резултата наистина не отговаря и само янтра-най лудите завинаги :f24:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Мар 2009 22:48 
Аватар

Добре ама ако ще се радваме на 5 положения срещу Трявна за какво въобще съществува този отбор?А и във футбола не се гледат положенията ,а резултата, който е в полза на противника и така е редовно напоследък.Ето вече след мача с Бдин и баща ми се отказа да гледа този отбор , аз разбира се няма да се откажа,обаче те не заслужават.Отиват 200-300 човека да мръзнат и да ги гледат ,а те се подиграват с нежеланието си за игра.И все пак САМО ЯНТРА :f24:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 13 Мар 2009 15:09 
ЯНТРА^hooligan
Аватар

Manucho написа:
Добре ама ако ще се радваме на 5 положения срещу Трявна за какво въобще съществува този отбор?А и във футбола не се гледат положенията ,а резултата, който е в полза на противника и така е редовно напоследък.Ето вече след мача с Бдин и баща ми се отказа да гледа този отбор , аз разбира се няма да се откажа,обаче те не заслужават.Отиват 200-300 човека да мръзнат и да ги гледат ,а те се подиграват с нежеланието си за игра.И все пак САМО ЯНТРА :f24:

абе като не ти харесва играта на отбора НЕ ходи да ги гледаш !
слаби или не аз съм фен на тоя отбор ....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Мар 2009 16:53 
Аватар

Че защо да не ходи? То по тая логика никой не трябва да стъпва на стадиона, защото аз не мисля, че има някой на който да му харесва "играта" на нашия отбор до момента

Love and Peace from the Stereo Crew

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 13 Мар 2009 16:57 
ЯНТРА^hooligan
Аватар

то ясно че са слаби ама поне да не приказва .... като не му харесва - да оди да гледа 2000 ... аз съм си фен и ходя на мачовете !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Мар 2009 17:04 
Аватар

Никви 2000, той момчето си го писа, че ще продължава да си гледа отбора, независимо как играе и ква му е формата.

Love and Peace from the Stereo Crew

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 13 Мар 2009 17:56 
ЯНТРА^hooligan
Аватар

Тогава да спре да го натяква тва че са слаби ... не виждам тука да има недомаслени че постоянно да го пише !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Мар 2009 18:08 
Аватар

Какво постоянно съм писал един-два пъти да съм коментирал отрицателно отбора.Вие да не би да коментирате коренно различни неща ,а и този форум е за Янтра съответно се пише за отбора ,а аз мога да казвам ,че отбора е много силен в момента ама не е така защо да не казвам истинита.Вярно тежко е за всички фенове(и на мен ми е гадно) ама е така.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 13 Мар 2009 19:14 
ЯНТРА^hooligan
Аватар

Ти не го "казваш", ти го натякваш ! Аз пук коментирам само положителни неща.. отрицателните не ги коментирам .. и не ме слагай към другите които казват и лошите черти на отбора..
А И ТИ СИ НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ от това което става в отбора .. я кажи колко мача си гледал на ЯНТРА поне този сезон ?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Мар 2009 19:32 
Аватар

Този всички домакинства плюс гостуванията в Дебелец и Трявна.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Мар 2009 19:34 
Аватар

Не съм далеч от случващото се в отбора ама айде съгласъвам се с теб и без това останахме малко хора ,които да гледат отбора ,поне да не се караме.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 511 мнения ]  Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения НОМЕР 1(може да направите темата ВАЖНА)
Форум: Етър (Велико Търново)
parmalat 7397 21 Май 2008 16:26
от borismorev
Преглежда непрочетените мнения ЦСКА извън ЕВРОПА
Форум: Български футбол
julijan 20190 13 Юни 2008 13:51
от S|B`youths