bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 19 Юни 2025 13:34

Ботев (Враца) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 276 мнения ]  Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Яну 2009 12:54 

Подкрепям напълно koko89. Ботев няма да е онова без истинските си фенове,а именно те са тези,които поддържат славата на Ботев жива!
Webmaster,
не искам да влизам в никакви полемики с теб,но моля ти се недей да ме обвиняваш в алчност(защото от това,което си написал излиза,че съм искал повече пари отколкото Ботев са ми предложили?).. Живееш както каза Жоро, на 5000км, и знаеш всичко за отбора? А да те питам сега: Кой знае повече за нещата,които се случват тук: ти или аз ? А като говориш за заплатите и конкретно сравняваш Пламен И Данчев си личи че изобщо не си в час с нещата. Има момчета в тоя отбор,които взимат едно,има други,които второ и трети-трето.
Успех на момчетата догодина в Б група!!!
P.S. Извинявам се на всички за това,че съм публикувал мнението си в неподходящата тема.
САМО БОТЕВ!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Зимна подготовка 2008/2009 - трансфери, контроли, новини
МнениеПубликувано на: 13 Яну 2009 14:56 
Добър приятел на сайта
Аватар

Отбор: Ботев (Враца)
dreb4y написа:
Webmaster Vratza виждам че защитаваш Стоян..няма лошо..наше момче е .. и с какво се отблагодари той на този отбор че го е създал ? Продаде влизането ни в Б група за смешни пари.. избяга в Криводол.. и това е .. това е просто БОКЛУК... 2ри шанс за какво.. за да продаде пак някой мач...

Случаят с Пламен Илиев не е ли същия. Май доста взеха да стават тези, които напират да играят отново в Ботев. Ама дали за всички ще има място?

Според мен няма смисъл феновете да бойкотират Ботев. По-добре да се бойкотират играчите, постъпили неправилно и предали по един или друг начин Ботев. Стоян Стоянов ако въобще намери място в титулярния състав не знам какви чудеса и самопожертвования трябва да направи, за да компенсира постъпката си.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 13 Яну 2009 15:05 
Добър приятел на сайта
Аватар

С ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ „БОТЕВ” ЗАПОЧНА ПРЕДСЕЗОННАТА СИ ПОДГОТОВКА

--------------------------------------------------------------------------------

Подготовката за новия пролетен полусезон на общински футболен клуб „Ботев” Враца бе открита с пресконференция, на която информация дадоха техническият директор Валери Цветанов, старши треньорът Емил Маринов и президентът Веселин Иванов. Подготовката на отбора стартира от днес и до 19 януари заниманията ще се провеждат на стадион „Христо Ботев” във Враца. От 19 до 30 януари, както вече ви съобщихме, подготовката ще продължи на базата на АЕЦ „Козлодуй” във Врачанския Балкан. Този първи етап е насочен към кондиционната подготовка на състезателите. За месец февруари са предвидени общо 6 контролни срещи, като за 4 от тях отборите са известни, а за останалите 2 все още се търсят съперници. Програмата на четирите сигурни контроли е следната:
На 4 и 18 февруари отборът на „Ботев” ще срещне „Ком – Миньор” Драганица, а на 11 и 21 февруари отборът на „Белите орли” Плевен. Мачовете са при разменено гостуване. За следващия полусезон ръководството търси нови попълнения в линията на защитата – 1 халф и 1 нападател.
На зимния подготвителен лагер с отбора ще тренират двамата юноши на клуба – Станислав Димитров и Цветослав Тодоров, както и завърналите се в отбора юноши на клуба – Петър Иванов от „Ком – Миньор” Драганица и Стоян Стоянов, подвизавал се за последно в „Ботев” Криводол. В напреднала фаза са преговорите с отбора на „Локомотив” София за връщането в отбора на нападателя Румен Рангелов. Информация за това ще имаме в утрешния ден. Подготовката започват 26 футболисти, като след нея някои от тях ще бъдат освободени.
Президентът на клуба Веселин Иванов сподели, че отборът е финансово осигурен за пролетния полусезон като средствата ще са достатъчни и за стартирането при евентуалното класиране в „Б” групата. Той допълни, че в закрития плувен басейн е оборудван нов фитнесцентър за нуждите на всички спортисти.
На пресконференцията бе засегната и темата за детско-юношеските школи на футболния клуб. Валери Цветанов сподели, че нашата школа е една от малкото в страната чиито треньори притежават лиценз. Относно ремонтът на стадиона стартира обновяване на сектор „В”, по известен на зрителите като „Слънчев бряг”. На тренировъчния терен ще бъдат поставени около 100 седалки за зрители.
Цялото ръководство на футболния клуб изрази твърдата си увереност, че напролет отборът ще извоюва място в по-високото ниво на българския футбол – „Б” професионална група.

По време на пресконференцията се разгоря спор между шефа на фен-клуба на отбора Жоро Даскалов-Павето и техническия директор Валери Цветанов, в дъното на който бе връщането в отобра на Стоян Стоянов, обвиняван от агитката, че в мача бараж през лятото на 2006 г. с отбора на Етрополе, е играл симулативно.

http://www.modernavratza.com/index.php? ... /t147/t814

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 13 Яну 2009 16:30 

Както казах, Стоян като човек знам, че е добра душа...играли сме игри с него преди 10 години и винаги е бил добро момче! Тия обвинения, че бил продал и взел какво ли не са банални - дали са му, взел е...ако е добър футболист, има лице да дойде във Враца и е готов да се извини, защо да не го вземем?
Франческо, това което знам, го знам от футболисти и юноши. Вярно, че говоря само с някои, но не ми се вярва те да ме лъжат ей така! Не знам какво ме питаш кой какво знае, след като, приятелю аз никъде не съм казал че знам повече от теб! Може да знам повече от теб по математика, но не ми дръж тон! Ако някой взима повече от друг и този друг като мишка седи и трае, значи е щастлив...май ще се окаже че никой не го е еня за отбора и името, а за парите, че те купуват метеросексуалните дрешки и миризливите гелове!
След като очевидно аз не съм "истински фен" и вие искате да си карате с аматьорските и детински разбирания, добре! Повече от мен за този отбор няма да чуете мнение...докато метеросексуалните гей-то-бе футболисти не се разкарат, аз се доверявам на ръководството!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 13 Яну 2009 16:53 
Добър приятел на сайта
Аватар

Ти пък какво се връзваш? Всеки си има различни разбирания за нещата и всеки си мисли, че неговата информация е най-точна. Не виждам някой да е казал, че не си истински фен. А и какво значи истински фен? Всеки щом пише тук значи малко или много обича отбора. Дайте да не си мерим фенството, защото доникъде няма да я докараме така.
Сега трябва да се радваме, че отбора ни върви добре и да стискаме палци тази година да продължава да мачка както през есента. Това е най-важното. Дали ще е с тези или с други играчи важна е целта, а тя е първото място!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Яну 2009 16:56 

Webmaster,
Давай го по-полека,тоя форум не е създаден за да си ги мерим,нали така? Нормално е във всеки един отбор едни да зимат повече,други по-малко. Въпроса в случая е,че както ти сам казваш,отбора играе в аматьорската група и мисля,че заплати от сорта на 600-700лв не са нормални,при положение,че други взимат 300(говорим за титулярния отбор). Но това мен не ме грее изобщо. Аз засегнах тази тема(за парите),защото ти беше постнал едно свое мнение,в което май искаш да ме изкараш алчен?
P.S. И не съм ти никакъв приятел,приятелю. :) А това за тона,ще го оставя без коментар!
Жив и здрав да си и успех с математиката.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Яну 2009 17:22 
Аватар

Така така нестава баце. Говориш едно ще правим нов отбор а събираме старите к_ви за нов бардак.Нестава само че за разлика от Жоро аз мисля да им го кажа повреме на мач.Меркантили..... :f88: :evil: :012: :botev:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Яну 2009 20:32 
Аватар

Румен Рангелов разтрогва с Локомотив София на 15 януари! http://gong.bg/view_article.php?article_id=65992

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 13 Яну 2009 20:42 
Добър приятел на сайта
Аватар

Значи наистина шасновете да се върне в Ботев са големи - нещо в което много хора не вярваха.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Яну 2009 21:19 
Аватар

Аз познавам на батко Румен бащаму и той каза,че от четвъртък е в Ботев :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Яну 2009 22:13 
Бригада Враца

kenashki тва беше добрата новина която написах че ше я има тия дни..те са ми кръсници на мен и на мен баща му ми каза ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 13 Яну 2009 23:32 
Аватар

аз ви предлагам вместо да давате еднотипните си коментари да спрете и вие да ходите на мачове.Така има поголям шанс да се направи нещо.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Яну 2009 23:35 
Бригада Враца

WeisseWut аз давам своето предложение относно протестите..отиваме на първото домакинство.. пеем 5 минути..опъваме 1 трансперант НИЕ БЯХМЕ ДО ТУК и си тръгваме.. според мен тва е добро.. ?
п.с от малките всички сме съгласни за тва..останаха големите да кажат мнението си..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Яну 2009 01:05 
Аватар

Дам добре е така дребчу :) Но тря да изложим и исканията си :) Примерно Стоян Стоянов ВЪН нещо от тоя сорт

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Яну 2009 01:13 
Аватар

Наистина трябва да се направи нещо по този въпрос неможе един продажник да се върне в отбора който е предал това е непростимо най големия грях е предателството !!!
С БОТЕВСКА ВОЛЯ С БОТЕВСКИ ДУХ !!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Яну 2009 15:40 
Аватар

Ако тоя тип бъзе титуляр, по-добре да платим на някой противников играч да го осакати на терена за 1-2 месеца и няма да играе през пролетта :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Яну 2009 20:19 
Аватар

Стоянчо Меркантил;Стоянчо Меркантил;Стоянчо Меркантил оле оле..... :002: :redcard:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Яну 2009 13:50 
Аватар

румбата вече е играч на ботев.казаха по дарик.честито.сега няма кой дани спре.само ботев

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Яну 2009 14:45 
Добър приятел на сайта
Аватар

Да ето и информацията от гонг.бг

http://gong.bg/view_article.php?article_id=66149

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Яну 2009 14:47 
Добър приятел на сайта
Аватар

ivov написа:
Ако тоя тип бъзе титуляр, по-добре да платим на някой противников играч да го осакати на терена за 1-2 месеца и няма да играе през пролетта :wink:

А дали изобщо ще успее да се пребори за титулярно място. Конкуренцията в отбора май вече е доста сериозна. :wink:

Между другото и Росен Гановски също е искал да играе в Ботев, но от ръководството ни не са го поискали. http://shansnews.vratza.com/material.php?id=27959

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Яну 2009 22:46 
Аватар

r.h. написа:

Между другото и Росен Гановски също е искал да играе в Ботев, но от ръководството ни не са го поискали...

Мани го Гановски- с него не ни вървеше- аз по принцип не съм суеверен, но де да знам... пропусната промоция с 8 точки есента и бараж със етрополе и платени пари(слухове) ми стан ав повече тогава и бях доволен, като се изнизаха по бели гащи някои... не само той! Изключвам Румен- той беше трансфериран още на Нова година за пари! :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Яну 2009 00:01 

parvo Plamen sega i Stoqn... :?: za SmeX stavamee!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Яну 2009 00:06 
Бригада Враца

Пламен не е продал баража той за друго.... сега е още по зле..

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Яну 2009 15:55 
Аватар

:f88: :f88: :f88: :f88: :f88: :f88: :f88: :f88: :f88: :f88: :f88: :f88: :f88: :f88: :f88: :f88: :f88: :f88: :f88: :f88: :f88: :f88: :f88: :f88: :f88: :f88: :f88:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Яну 2009 17:03 
Аватар

Днес първа тренировка с отбора направи Румен Рангелов !

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 276 мнения ]  Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Формула 1 - новини
Форум: Формула 1
Anonymous 113397 10 Юни 2010 16:59
от tedo
Преглежда непрочетените мнения Новини
Форум: Калиакра 1923 (Каварна)
Anonymous 223097 25 Яну 2011 15:39
от sashitop
Преглежда непрочетените мнения Новини за Хебър
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 239401 19 Окт 2009 22:34