Номенклатурният форум на ДПС на адрес kircaalihaber.com/forum проповядва тоталитаризъм! В сряда се бях регистрирал във форума на диктаторите от Кърджалихабер. Настъпи шаш и паника сред тях! Започнах да опровергавам лъжите им една по една! Уплашиха се от мен и започнаха да викат админа да ги спаси, като на практика ме изгони. Не можаха да понесат, че аз бидейки турчин, разкривам грозното, диктатурско лице на ДПС,нашите предатели, които заради пъклените си лични интереси, не предадоха на комунистите. Успях тотално да поставя на местата им лакейте на ДПС-партията на циганина Ахмед Доган-туркоубиеца и мъчитиля на турците в България(между другото убийството на Ахмед Емин не е първото политическо убийство, поръчано от ДПС! Един ден ще излезе истината кой е поръчал убийството на общинския лидера на НДПС в Момчилград)
Както се и очакваше, още вчера при появата на администратора, ме забраниха. Това е диктаторското лице на ДПС! Не могат да издържат и един ден на опозиция, защото са тоталитарна, диктаторска партия! Вчера следобяд не само, че ми забраниха достъпа дотам, но на всичкото отгоре, докато писах ми пуснаха вирус, който порази два от компютрите на работното ми място. Аз искам да попитам легално ли е в България сайтове да заразяват компютрите на своите потребители???
Затова един ден администраторът Мюззеки Ахмед, племенникът му и всички, които участват в поддържането на този фашистки сайт, ще си платят по законен път, гарантирам им на 100%!!!, че това ще стане