bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 13 Май 2025 23:36

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 14 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Орлин Загоров-предателят на Турците в цяла България!
МнениеПубликувано на: 05 Дек 2008 06:49 
Ако трябва да се намери общ образ за човек, който е едновременно: етнически турчин, предател и палач на турците, лакей на БКП и яростен участник във Възродителния процес срещу собствения му етнос, то най-достоен кандидат е един шемет, роден от майка туркиня и баща турчин-наречен Орлин Загоров. Истинското родно име на този предател на Турците е ШУКРИ ТАХИРОВ РЕДЖЕПОВ! Но този кретен и некадърник, за да получи службичка е предал своя род и своя турски етнос и е станал ОРЛИН ТИХОМИРОВ ЗАГОРОВ. Щом така е решил няма лошо, но този фашист е поикал и другите родени като него, негови братя и сестри турци да бъдат принудено със силата на оръжието да го последват и да си сменят имената. Хора като Орлин Загоров ,които са насилвали други да променят името си не се различават по нищо от Хитлер.
Аллах е наказал Орлин Загоров да се срамува от майчиното си турско име и от своя етнос и да бъде мразен от хората, от които произлиза. Проклет да е този фашист и дано Аллах го накаже да стои парализиран за дълго време да се мъчи, за да разбере какъв грях е извършил спрямо своята собствена майка и спрямо своя собствен етнос.
И същият този сега е професор! Никакъв професор-доктор не е той! Пъклен шемет и предател на Турците и престъпник е той!
Орлин Загоров е срам за турците и мюсюлманите в цялата държава. Срам и за България, че пази подбудители и организатори на престъплания против човечеството като него на свобода.

Върнете се в началото

Заглавие: Re: Орлин Загоров-предателят на Турците в цяла България!
МнениеПубликувано на: 05 Дек 2008 07:21 
За съжаление, Шукри Тахиров, не е единственият гробокопач на Турците в България, който е с турски произход. Има един още по-голям шемет от него, също турчин, но само на книга! Това е Назми Мюмюн, член на Висшия съвет на БСП и общински съветник в Кърджали и то на всичкито отгоре от "Обединение за Кърджали" барабар с Атака и шовинистите от клуб Тракия.
Назми Мюмюн е един престъпник и участник в насилственото преименуване чрез побой над невинни хора. Лакей на комунистите, който се е подиграл със своите съселяни и с Турците в цяла България. Може ли човек като него, който доброволно си е сменил турското име, да бъде турчин? Аллах да ни пази и да не ни прати други изроди като Орлин Загоров и Назми Мюмюн сред нас, те са по-опасни за турците и от най-големите български шовинисти взети заедно. Защото българите-националисти само говорят, докато тези предатели на турците са действали.
Ето списък с престъпленията, които е вършил Назми Мюмюн, докато е бил партиен секретар на село Млечино по време на Възродителния процес:
-участвал е в маскирани побоища над турци и роми-мюсюлмани, които не са искали да приемат българско име.
-глобявал е държавните служители, които са изричали дори една дума на турски език на публични места с половин заплата
-проверявал е по хладилниците по време на Байряма дали има месо.
късал е шалварите на жените, хвърлял е забрадките на момичетата, хвърлял е шапките на мъжете и им е препречвал пътя към джамиите. Принуждавал е туркините да ходят на полето с поли, защото полата била част от българското облекло, а турците да носят каскети, а не традиционни шапки.
-Назми Мюмюн е правел внезапни нощни проверки по домовете на хората, да ги провери дали не гледат турска телевизия или слушат турско радио. Който е бил хванат да гледа турска телевизия е бил глобяван.
-присъствал е на погребения на мюсюлмани като партиен деец и ги и принуждавал против волята им да се погребват по християнски обичаи.
Свидетел на разказ между Назми Мюмюн и една възрастна туркиня от Млечино говори, че на въпроса на старицата на турски, въпросният е отговорил-"говори на български, аз този език не го знам... "Коментарът е излишен.
Всеки желаещ може да провери в Гуугъл и да се увери , че данните ,които изнасям за Орлин Загоров и за Назми Мюмюн за самата истина.
.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 05 Дек 2008 10:12 
Аватар

Ебати пичовете. Трябва да има повече гробокопачи на турците.

[url=http://www.slovo.bg/showwork.php3?AuID=1&WorkID=3161&Level=1]Тежко, тежко! Вино дайте!
Пиян дано аз забравя
туй, що, глупци, вий не знайте
позор ли е или слава!
...
[/url]

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Дек 2008 10:22 
Аватар

Отбор: Янтра 1919 (Габрово)
Орлин Загоров нашия герой :first:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Дек 2008 11:31 
Аватар

Отбор: Ботев (Враца)
Защо го сравнявате с Фюрера?!?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Дек 2008 13:48 
Аватар

Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
elin написа:
Защото българите-националисти само говорят, докато тези предатели на турците са действали.

Аз предлагам ти моментално да бъдеш махнат от този форум, поради рязаната ти пишка. Ще дойде време, когато за такива като тебе животът в България ще стане ад. Марш от родината ми бе мюсюлманска тор!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Дек 2008 18:56 
Аватар

Отбор: Янтра 1919 (Габрово)
Съгласен съм с brutal.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Дек 2008 19:11 
Луд Фен на Миньор
Аватар

Отбор: Миньор (Перник)
brutal написа:
elin написа:
Защото българите-националисти само говорят, докато тези предатели на турците са действали.

Аз предлагам ти моментално да бъдеш махнат от този форум, поради рязаната ти пишка. Ще дойде време, когато за такива като тебе животът в България ще стане ад. Марш от родината ми бе мюсюлманска тор!

Абсолютно прав !!! :redcard: за резаните пушки !!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Дек 2008 17:24 
Аватар

Отбор: Спартак-С 94 (Пловдив)
Орлин Загоров се е осъзнал, че може да е истински българин и затова е показал правилния път на рязаните боклуци. предлагам на всички с турски имена да се преименуват с български преди за тях да е станало зле. а за elin :_ban:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Дек 2008 17:29 
Аватар

Отбор: ЦСКА (София)
rommel написа:
Ебати пичовете. Трябва да има повече гробокопачи на турците.

+1

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Дек 2008 21:54 

Отбор: Нефтохимик 1962 (Бургас)
Мда.Те така говорят за българите с турски имена и с рязани патки...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Яну 2009 06:21 
brutal написа:
elin написа:

Напълно си се объркал! България не е само твоя Родина, не е само родина на етническите българи, но и на нас турците! THIS LAND IS MY LAND, TOO. Тази земя е и моя земя, не само ваша.
Няма де се намерят достатъчно чукове и бухалки, които да пречупят волята ни за по-добър и справедлив живот в родината ни България. На мен не ми е все едно какво става в моята Родина, затова въпреки заканите на крайните националисти и обидите, аз се опитвам да променя нещата към по-добро. В името на всички ни, включително и на вас, дано един ден да разберете това!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 09 Яну 2009 11:41 
Аватар

Отбор: Спартак-С 94 (Пловдив)
elin написа:
brutal написа:
elin написа:

Напълно си се объркал! България не е само твоя Родина, не е само родина на етническите българи, но и на нас турците! THIS LAND IS MY LAND, TOO. Тази земя е и моя земя, не само ваша.
Няма де се намерят достатъчно чукове и бухалки, които да пречупят волята ни за по-добър и справедлив живот в родината ни България. На мен не ми е все едно какво става в моята Родина, затова въпреки заканите на крайните националисти и обидите, аз се опитвам да променя нещата към по-добро. В името на всички ни, включително и на вас, дано един ден да разберете това!

на теб какво ти е самосъзнанието, българско или турско, защото има много хора с турски или мюсюлмански имена, но се смятат за българи и с тях нямаме проблеми. с такива които се смятат за турци или някакъв друг отделен етнос, различен от българския и се опитват да наложат тяхна култура и традиция, за мен са престъпници срещу българската нация и трябва да си получат наказанието. щом държавата не може да накаже такива престъпления, народа ще бъде съдник по свои закони. това е решението за справедлив живот на всички, който не е съгласен с това, границите са отворени за всички и да бяга в някоя друга държава

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Яну 2009 13:10 
Аватар

Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
elin написа:
brutal написа:
elin написа:

EAT MY SHIT YOU SLUT! Мама ти мръсна, как може да твърдиш подобни глупости бе сган. Ние никога няма да забравим историята си и вечно ще ви мразим, презираме, винаги ще желаем гибелта на турското стадо. Историята не можеш да промениш. В тоя форум има ли модератори, или им е приятно да гледат как една фашкия безчинства?!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 14 мнения ] 

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Снимки на стадиона
Форум: Спортист 2009 (Своге)
lms_X 239306 14 Окт 2009 23:39
от darkko
Преглежда непрочетените мнения На кое място ще завърши "Дунав" в Б Изток?
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 173375 16 Сеп 2018 10:00
от Dearis
Преглежда непрочетените мнения Купата на България
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 138421 04 Ное 2006 18:12
от StreeT_HunteR
Преглежда непрочетените мнения Отборът на Спартак - 2006-2007
Форум: Архив
Anonymous 130407 01 Яну 2007 16:25
от SPFC1919
Преглежда непрочетените мнения История на ФК "Спартак" Пловдив