Pirin_fan написа:
pirincho написа:
Кажете някой силен футболист от втородивизионния отбор моля пак, че имаме нужда от поне един халф и един нападател. Чувам за някой Делев ставал за А група... някой друг?
А последно, ще има ли отбор в Б група или не напролет? Мисля, че е по-добре да няма, за да не се раздвояват пак феновете, но нашия председател каза, че ще има. Това окончателно ли е решено и допитали ли са се до АК Пирин СС?
Бате оооди си легнииииии
Говориш като Симеон Трети !!! Не бива да сте от Ман Ю та, така, ви е нужно само едно попълненийце за лека козметична корекция, осъзнай се бееее
Ако половината ДЗвезди от А гр не изчезнат отбора е обречен, барабар с Михтаро ВЪНКА !
Ами ние вече изгонихме четири "дзвезди", така че има място за качествени попълнения от втородивизионния Пирин. Нашият председател Капчин каза, че не вижда кой освен този Делев би ни вършил работа в тежката борба за оставане в А група, но и той не е ходил на достатъчно мачове и за това питам. А какво против имате Михтарски? Той доказа, че може да направи отбор тази есен, когато и малшанса ни преследваше в последните минути. Както и да е... не знам защо се държите по старому при положение, че отборите се обединиха и трябва всички да подкрепяме Пирин и да помагаме. Ето аз спрях да ви псувам и да се заяждам за разлика от вас. Не се ли радвате, че нещата около Пирин потръгват и ако всичко е наред скоро ще имаме най-силния отбор в историята на града. Особено ако Херман доведе още един като него напролет.