Fabio_Cannavaro написа:
и аз съм съгласен, и да не се пипат групите , както бройката на отборите, и така нататък , не това проблемът на българското първенство, по скоро да забранят тея сливания на отбори, и обединявания, и да направят така че да не може 12 отбора да се казват по един и същ начин , примерите за много!
да се дадат стадионите на концесия , да се направят игрища за юношите това са проблемите , не да ми правят групите 10 отбора и тем подобни глупости , какво ще промени това?
на по малко места ще се играе футбол и толкова , София, пловдив,варна ,бургас, и ловеч ай сиктир от тука има и други градове жадни за футбол...
Не е Вярно, аз съм съгласен да се намалят групите на по 10 отбора, за да може да станат по-равностойни, но в същото време на другите отбори и големи градове, които останат извън сметките да им се даде повече шанс за изява в другият Турнир за "Купата на България".
Щом е така в Европа - така трябва да е и в България!
Казваш, че на Левски мястото не му е в Шампионската лига, а че му е в другия турнир този на УЕФА!
Тогава нека и в България, който отбор няма нужната класа да се съзтезава и изявява в Второ-степенният турнир за "Купата на България", а не в "А" група!
И на мене ми се иска ЛЕВСКИ всяка година да играе в Шампионската лига, но не става нали!
Така е същият пример и с малките Български отбори от големите градове, като нямат сили и възможности да играят в - А група, тогава нека играят в "Купата на България".
Примера е същият като разликата между Шампионската лига и Купата на УЕФА!