chavdar написа:
Трябваше първа да дадеш твоите, но нищо.... нека аз да открия щафетата
По-нататък ще напиша и обстоен коментар.

Траян Траянов

Пламен Петров

Мирослав Казачки
Както обещах по-рано, ще обоснова моя вот:

Траян Траянов - лидер на отбора, един от най-добрите защитници в "Б" група, с много стабилна и постоянна игра през есента. Направи само едно слабо полувреме в Своге. Заслужава даже да е капитан на отбора. Според мен от лятото трябва задължително да направи трансфер в един от топ отборите в България. От лятото обаче.

Пламен Петров - Бързака - от години в Бяла Слатина не е акостирал толкова класен играч, па макар и на 37 години. Мисля си, че по-младите трябва да взимат пример от него и да се учат, защото той има какво да им предаде. Направи също само един по-слаб мач с "Пирин" Благоевград. За съжаление, в предни позиции не среща необходимата подкрепа.

Мирослав Казачки - много съм го критикувал през тези години, откакто е в "Чавдар", но не заради футболните му качества. Тази есен се намира в страхотна форма. Трябва да играе с още повече самочувствие и да поема по-голяма отговорност.
Не искам да пропусна още 2-ма футболисти, направили ми добро впечатление - Владимир Владимиров и Венцислав Харизанов. Венци отнася много упреци, но май всички забравят, че той се бори сам в нападение, защото ръководството не привлече друг нападател /недоразумението Любо Виденов не го броя изобщо/.
Не ми се искаше да отваряме отново дума за най-слабите, но понеже всички давате своите предложения, моите са:

1 - Николай Ганчев - само пречи на отбора

2 - Косто Андонов - по-левашки голове едва ли е пускал досега

3 - Пламен Ангелов - за неговата слаба есен, основна вина имат и треньорите, защото така и не му намериха точното място
P.S. Категорично не одобрявам присъствието сред най-слабите на Янко Димитров и Венци Харизанов. Но всеки си има право на мнение.