bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 20 Юни 2025 02:05

Асеновец 2005 (Асеновград) | Стадион | Резултати и класиране GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 378 мнения ]  Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 16  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Ное 2008 13:47 
Аватар

Отбор: Ботев (Пловдив)
Ще е добре да има снимков, или видео материал от 2-та отменени гола срещу Хеброс, както и засадата и недадените дузпи срещу Брестник, както и всякакви други неща, свързани с постоянното подпиране на отбори като Бреснтик, Космос и прочие. Въобще сякви вътрешни и външни пародии при клубовете и при съдийските комисии.
Поздрави! И дано да има смисъл, искрено се надявам!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Ное 2008 15:07 
а и те имат някои кадри които са яки :)

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Ное 2008 15:12 
незнам аз си мисля че каквото и да му говорим пак ще ни искарат нас виновни и няма да кажат истината за брестник и бфс,но дано да помогне и да излзезнат нещата наяве.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Ное 2008 16:36 
Аватар

Ясно ми е , че имат кадри, но мисълта ми беше , че не излъчват точно тези неща, които могат да са в полза на Асеновец.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Ное 2008 16:50 
Вижте! Ние се надъхваме много срещу брестник, ама нещата не са точно така и ние малко преиграваме. Колкото повече мърдаме толкова повече ще ни влиза!!! Защо никой от нас не попита Гипса или Младенов, защо продадоха мача на Левски Хюндай?! Сега и те реват, като мишки!!! Ние си скачаме на брестник всяка година, а нашите управници ни се подиграват! Това нормално ли е?!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Ное 2008 16:56 
Искам да ви кажа и нещо друго. Миналата година, като я бяхаме закъсали Гипса и Борето(на Омонията) само където не спяха пред офиса на г-н Маринов да му се молят да ни помогне. Предложиха му да му дадат мача и накрая се отметнаха! Това нормално ли е?! Казвам ви че миналата година ако не беше г-н Маринов сега щяхме да играем дерби с Долни воден, а не с Брестник. Лично той даде на Сопот пари за да не лягат последния кръг на Загорец. Последните няколко кръга от шампионата всички съдии свиреха за нас и никой неможе да го отрече!!! А сега скачаме и се дразним излишно. Защо тая мишка Гипса и Борето не си признаят?! Защото са дребни душички и интриганти,а ние се правим,че при нас всичко е наред. Давайте така! Догодина пак,вероятно, ще играем с Брестник и пак ще ни накажат, ама те рано или късно ще се махнат от тази група, а ние ще си гнием тука защото ни водят за носа и не ни казват истината...

Върнете се в началото

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 28 Ное 2008 17:21 
Аватар

Отбор: Асеновец 2005 (Асеновград)
на тебе г-н маринов да не ти дава хляб в устата? или си му някакъв секретар , стига вече - не искаме никакви машинации

ха-така написа:
Искам да ви кажа и нещо друго. Миналата година, като я бяхаме закъсали Гипса и Борето(на Омонията) само където не спяха пред офиса на г-н Маринов да му се молят да ни помогне. Предложиха му да му дадат мача и накрая се отметнаха! Това нормално ли е?! Казвам ви че миналата година ако не беше г-н Маринов сега щяхме да играем дерби с Долни воден, а не с Брестник. Лично той даде на Сопот пари за да не лягат последния кръг на Загорец. Последните няколко кръга от шампионата всички съдии свиреха за нас и никой неможе да го отрече!!! А сега скачаме и се дразним излишно. Защо тая мишка Гипса и Борето не си признаят?! Защото са дребни душички и интриганти,а ние се правим,че при нас всичко е наред. Давайте така! Догодина пак,вероятно, ще играем с Брестник и пак ще ни накажат, ама те рано или късно ще се махнат от тази група, а ние ще си гнием тука защото ни водят за носа и не ни казват истината...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Ное 2008 17:29 
Вместо да си приказваме глупости по-добре да проверим каква е истината, защото преди две години, когато ни биха 1:2 знаеш ли кой продаде мача мача и кой взе парите?! И това незнаете,ама аз го знам. Митко Сираков и Иван Кунчев взеха парите, а разликата остана при тоя паразит Борето?! Не искате да повярвате,ама е така...Правете,каквото искате, майната ви! Обричате Асеновец на мизерия и занапред с поведението си...

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Ное 2008 17:31 
Аватар

абе пичове вие луди ли сте бе? какво общо има гипса, борето и не знам си кой с това какво става в нашата група.
Ти знаеш ли защо легнахме на стара загора? Аз знам и затова не го коментирам. Във В групата понякога трябва прагматизъм. Знаеш ли че в БФС са признали че има дузпи и гола на Ридван е напълно редовен ? Знаеш ли че Димо Момиров във вторник идва в зоналния съвет за да събере всички отбори да види какво аджеба става ?

Да си траем срещу мафията ??? Знаеш ли че съдийския наряд във В група е 150 лева? Занаеш ли че тройката е взела в неделя 4000 лева - по 1000 за страничните и 2 за главния ??? Знаеш ли че НИКОГА нормален човек не бива да си пуска детето да играе футбол за да не му опорочат възпитанието и ценностната система ?? Знаеш ли че тогава детето ще предпочете наркотиците и всички пороци на днешния ден, вместо да спортува?? Като си зададеш въпроса ще си отговориш сам - ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ТИЯ ДЕТО ГИ ЗАЩИТАВАШ ??
По -добре да не ходя на мачове отколкото да си развалям почивния ден нали ? И вместо всички да имаме една позиция по въпроса, ние се разединяваме в мненията си. Не бива така. Трябва заедно да подкрепяме Асеновец. При положение че ни закла по най-безобразния начин трябва да го аплодираме ли ?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: САШО ДИКОВ ПРАЩА ЕКИП В АСЕНОВГРАД!
МнениеПубликувано на: 28 Ное 2008 17:32 
Аватар

Цитат:
защото преди две години, когато ни биха 1:2 знаеш ли кой продаде мача мача и кой взе парите?! И това незнаете,ама аз го знам. Митко Сираков и Иван Кунчев взеха парите, а разликата остана при тоя паразит Борето?

да, знам !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Ное 2008 17:44 

Бе тоя направо ме вбесява!
Сезон 2007/2008
34 кръг Поморие- Асеновец 3-0
35 Асеновец - Брестник 2-4
Руслан ни отряза главите от колената , че и по- надолу
36 Горубсо - Асеновец 9-0!!!
Трябва много да ние е помагал съдията.
37 - почиваме
38 Гигант - Асеновец 2-1
Това ли ти е съдийската помощ, бе?
Пък господин ти Маринов ако ти е толкова мил вземи му направи една свирка!
Имаш ли представа каква мощна организация прави той в момента да ни изхвърли от групата?
Не ми се обаждай повече че вониш на брестнишки кенеф!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Ное 2008 20:34 
Аватар

ще каже ли някой утре в колко да дойдем за диков

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Ное 2008 21:30 

Миналия сезон след мача с БРЕСТНИК говорих с СИРАКА и той ми каза,че са се обадили от зоналния съвет на БФС ,че само един отбор от групата ще отпадне и затова няма какво да спорим. Мисля,че има много хора против АСЕНОВЕЦ,но ние никога няма да се предадем.САМО АСЕНОВЕЦ!!! :f12: :f12: :f12: :f12: :f12:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Ное 2008 19:23 
Аватар

Които не е можал днес да отиде, гледайте канал 3 в 21:00 !!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 29 Ное 2008 20:26 
А има ли някаде онлаин канал 3,защото съм на кабел ТВ-САТ и не го хващам!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Ное 2008 22:04 

Кой каквото гледал, гледал. Всичко свърши!
По-добре да бяхте дошли на стадиона , щото 6-7 човека не изглеждат много респектиращо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 29 Ное 2008 22:11 

Хамерфал, дължа ти извинение за снощи, от Сашо Диков по-голям педераст няма!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Ное 2008 01:45 
Аватар

пълна отрепка. няма респект за него !!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: ЗАЩО НИКОЙ НЯМА ДА Е С НАС !!!
МнениеПубликувано на: 30 Ное 2008 15:48 
Евала за публиката, хореографията, града и стадиона и всичко ... но да смяташ, че като биеш съдията ще те уважават е не селско ами ориенталско мислене.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Ное 2008 16:24 
Аватар

хаха обадиха се най-големите ориенталци от харманли..присмял се хърбел на щърбел аре чупката

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 30 Ное 2008 20:35 
айде Арманлийските педали да не се обаждате Асеновец е голям отбор,голяма публика така,че завиждаийте щото в вашето село Арманли никога не сте виждали такива неща Асеновец има публика по достойна от някой отбори от А група като например Пирин,Черноморец и т.н. няма да ги изброявам сега

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 30 Ное 2008 21:34 
kur za lovech

WASTED LIFE CREW

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 02 Дек 2008 17:46 

Фотогинични сте дейба,иначе не разбрах много много за кво става дума,но от това което чух от част се получи добре.Много як клуб си имате поне от това което се видя от предаването поздравления за него,никой не може да отрече,че сте яки,но единственото което мен ме дразни,че при вас сте малко събрани от кол и въже,имам предвид,говеда,чорбали папагали.Не е ли по добре да си подкрепяте само Асеновец?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Дек 2008 21:25 
Аватар

само съвети от майните чакаме!кажи още нещо, че да се оправим

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 03 Дек 2008 13:01 
Аватар

nepovtorim написа:
Фотогинични сте дейба,иначе не разбрах много много за кво става дума,но от това което чух от част се получи добре.Много як клуб си имате поне от това което се видя от предаването поздравления за него,никой не може да отрече,че сте яки,но единственото което мен ме дразни,че при вас сте малко събрани от кол и въже,имам предвид,говеда,чорбали папагали.Не е ли по добре да си подкрепяте само Асеновец?

Ти от кой отбор си бе пич ?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 378 мнения ]  Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 16  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения "Дунав"-"Марица"
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 124947 04 Ное 2006 21:35
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения На кое място ще завърши "Дунав" в Б Изток?
DUNAV-RUSSE 178501 16 Сеп 2018 10:00
от Dearis
Преглежда непрочетените мнения "Дунав" в турнира за купата
DUNAV-RUSSE 203099 02 Дек 2006 11:50
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения История на ФК "Спартак" Пловдив
Форум: Спартак 1947 (Пловдив)
Anonymous 138456 17 Авг 2011 16:27
от mainata89
Преглежда непрочетените мнения СЛАВИЯ гост на ст."СЛАВИЯ" :]