bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 18 Юни 2025 21:01

Български клубове - Чавдар (Бяла Слатина) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 51 мнения ]  Предишна  1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Апр 2008 23:03 
Момчета, а може би и момичета, ако искате да помогнете на Чавдарци, съберете се на стадиона в петък и покажете с изразителна подкрепа това, което очакват всички - да останем в групата. Има община, има и пари. Така, че покажете с подкрепата си, че града има нужда от отбор. Иначе кауза пердута.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Апр 2008 23:21 
Да, ама някой от нас нямат възможност да отидат чак на Мездра за да гледат мача и да подкрепят нашите. :(

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Апр 2008 23:48 
Не прочетох никаква подкрепа на моя призив. Знайте, примиренчеството е пълна загуба. Да докажем с ответна реакция, че в Бяла трабва да има футболен отбор в Б група. Надеждата умира последна. Наздраве.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Апр 2008 11:46 

black_ram1987, прави впечтление че един път пишеш името на нашия град Бяла, после Слатина,това от невнимание ли е или от незнание??? не се заяждам ама все пак са различни работи ние сме Чавдар(Бяла Слатина) а не сме нито от гр. Бяла-и отбора на Бенковски, нито пък сме то софииски квартал Слатина, така 4е нека внимаваме какво пишем... това не е най-важното сега, когато се борим да не изпаднем и е добре че ни подктрепяш, но требва да се внимава::>>>

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Апр 2008 13:42 

Отбор: Чавдар (Бяла Слатина)
black_ram1987 написа:
Не прочетох никаква подкрепа на моя призив. Знайте, примиренчеството е пълна загуба. Да докажем с ответна реакция, че в Бяла трабва да има футболен отбор в Б група. Надеждата умира последна. Наздраве.

"Чавдар" никога не е оставал без подкрепа. Само помисли какво би се случило в други градове при 8 поредни мача без победа. Публиката винаги е стояла зад отбора.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Футболисти
МнениеПубликувано на: 07 Май 2008 22:44 

Отбор: Янтра 1919 (Габрово)
Момчета можете ли да ми кажете нещо повече за бившия ви нападател Цецо Николов,как игра при вас,възраст...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Май 2008 00:32 
L.D.S.
Аватар

Отбор: Локомотив (Дряново)
А на мен ако ми кажете като какъв играе Казачки ще съм ви много благодарен :)

Изображение

http://www.juventus-bulgaria.com/content/view/2103/65/ - тук можете да откриете инфо за фенклуб "Ювентус-България" :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 12 Май 2008 12:54 
L.D.S.
Аватар

Vasilev написа:
Момчета можете ли да ми кажете нещо повече за бившия ви нападател Цецо Николов,как игра при вас,възраст...

Цветан Николов е роден на 18 Юни 1980г.Висок е 188см.

Някой ще ми каже ли на какъв пост играе Мирослав Казачки :? :?:

Изображение

http://www.juventus-bulgaria.com/content/view/2103/65/ - тук можете да откриете инфо за фенклуб "Ювентус-България" :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 12 Май 2008 15:26 

Десен бек, както и десен външен халф по-рядко

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 12 Май 2008 19:08 
L.D.S.
Аватар

chavdar написа:
Десен бек, както и десен външен халф по-рядко

Най-накрая!Благодаря ти :)

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Май 2008 00:26 
Мирослав Казачки играе Ганкиното и това не го ли разбра управата на Чавдар. Слагат го лесен бег за да получава пари от отбора, но за това се иска тичане. Видяхме го в Перник... А дезертира и в Кюстендил. Най-важната дузпа за Чавдар? Мъжете си заминаха, а п.....е останаха. Не си ценим способните футболисти. А, какво ще кажете г-н Клеменца?

Върнете се в началото

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 13 Май 2008 11:22 

black_ram1987 написа:
Мирослав Казачки играе Ганкиното и това не го ли разбра управата на Чавдар. Слагат го лесен бег за да получава пари от отбора, но за това се иска тичане. Видяхме го в Перник... А дезертира и в Кюстендил. Най-важната дузпа за Чавдар? Мъжете си заминаха, а п.....е останаха. Не си ценим способните футболисти. А, какво ще кажете г-н Клеменца?

Аз/chavdar/ не съм Klemenza. Имам чувството, че си останал с това грешно впечатление.
А за Казачки отдавна бях казал на когото и където трябва и това не е тук в този форум. Не може да държиш в отбора футболист с който никой не си говори в съблекалнята. Впрочем, той се скри и в Своге. Беше "контузен".

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Re:
МнениеПубликувано на: 13 Май 2008 11:24 

chavdar написа:
black_ram1987 написа:

Аз/chavdar/ не съм Klemenza. Имам чувството, че си останал с това грешно впечатление.
А за Казачки отдавна бях казал на когото и където трябва и това не е тук в този форум. Не може да държиш в отбора футболист с който никой не си говори в съблекалнята. Впрочем, той се скри и в Своге. Беше "контузен".
Що се отнася до способните ни футболисти - те са по-малко от пръстите на едната ми ръка. Останалото е пълнеж.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 26 Май 2008 17:00 
L.D.S.
Аватар

Благодаря за мненията за Казачки :) Сега да попитав за едно друго момче, което играе при вас - Николай Никифоров.Не за друго просто аз съм със същите имена и ми стана много странно като го видях :D Кажете нещо за съименика :)

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 26 Май 2008 22:44 
да попитам какво стана с "героите" томчо томчев (вярно ли е играл в австрия) и павлин димитров?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 22 Авг 2008 13:08 

Отбор: ЦСКА (София)
bianconero написа:
Благодаря за мненията за Казачки :) Сега да попитав за едно друго момче, което играе при вас - Николай Никифоров.Не за друго просто аз съм със същите имена и ми стана много странно като го видях :D Кажете нещо за съименика :)

Доколкото чух Никифоров е от Видин.Тренирал бил в ЦСКА.
Какво бихте споделили за Милен Христов.За пръв път го видях на срещата със съименниците ни от Етрополе.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Авг 2008 15:15 

kolio написа:
bianconero написа:

Какво бихте споделили за Милен Христов.За пръв път го видях на срещата със съименниците ни от Етрополе.

Николай Никифоров е от Брегово и не е тренирал в ЦСКА, юноша е на Белите орли.
Милен Христов също е от Брегово. Засега се въздържам от коментар.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Авг 2008 21:22 

chavdar написа:
kolio написа:
bianconero написа:

И от колко време са в отбора ????
Незнам дали се бъркам ,но човека с който говорих ми каза че момчето си е от Видин(Никифоров) и преди време му бил казал че идва от ЦСКА.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Авг 2008 13:29 

kolio написа:
chavdar написа:
kolio написа:
bianconero написа:

И от колко време са в отбора ????
Незнам дали се бъркам ,но човека с който говорих ми каза че момчето си е от Видин(Никифоров) и преди време му бил казал че идва от ЦСКА.

Няма такова нещо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Авг 2008 14:12 

Сигурно не съм разбрал правилно :? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Окт 2008 07:36 
Някой може ли да ми каже повече за Иван Здравков, който има 7 мача за миналия сезон в Чавдар Бяла Слатина. На какъв пост игра и дали случайно сега не е в Славия. Предварително благодаря.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 28 Окт 2008 12:25 

ivosto написа:
Някой може ли да ми каже повече за Иван Здравков, който има 7 мача за миналия сезон в Чавдар Бяла Слатина. На какъв пост игра и дали случайно сега не е в Славия. Предварително благодаря.

Иван Здравков има точно 3 мача за "Чавдар" - 2 за първенство и 1 за Купата на България. Не вярвай на сайта на ПФЛ - там са пълна скръб по отношение на статистиката. Георги Тодоров го изгони от отбора след мача в Раднево за Купата. Що се отнася до самия футболист - с една дума - трагичен. Юноша е на "Локо" Сф, играл е още в "Загорец", роден е през 1986 год., играе го "опорен халф", не вярвам да е в "Славия", по-скоро рита за здраве в някой аматьорски отбор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Окт 2008 21:51 
chavdar написа:
Иван Здравков има точно 3 мача за "Чавдар" - 2 за първенство и 1 за Купата на България. Не вярвай на сайта на ПФЛ - там са пълна скръб по отношение на статистиката. Георги Тодоров го изгони от отбора след мача в Раднево за Купата. Що се отнася до самия футболист - с една дума - трагичен. Юноша е на "Локо" Сф, играл е още в "Загорец", роден е през 1986 год., играе го "опорен халф", не вярвам да е в "Славия", по-скоро рита за здраве в някой аматьорски отбор.

Много благодаря! Напълно съм съгласен че в сайта на ПФЛ има много грешки, а не би трябвало да е така. Все пак там взимат информацията от официалните протоколи на мачовете. Информацията в ПФЛ излиза най-малко 2 дена след мача.... Но кой я въвежда е друг въпрос...
Да се води статистика за България е пет пъти по-трудно от Англия Конференция например... Няма от къде да се вземе. Всички ежедневни спортни вестници преписват един от друг и се появяват такива имена и състави, че.... нямат нищо общо с действителноста.
Оказа се че Иван Здравков от Славия е 17 годишния син на вратаря Здравко Здравков. Явно не е този който е опитал да играе при вас...

Ето мачовете който е играл вашия Здравков за първенство в мойта база:
1. Чавдар - Янтра Габрово 25.08 - влиза в 87 минута
2. Рилски спортист - Чавдар 22.09 - играе до 43 минута и е сменен от Иван Петров
3. Монтана - Чавдар 08.03 - цял мач
4. Янтра - Чавдар 16.03 - цял мач
5. Чавдар - Етър 22.03 - цял мач
6. Велбъжд - Чавдар 29.03 - цял мач
7. Чавдар - Белите орли 25.04 - цял мач
8. Чавдар ЕП - Чавдар 03.05 - цял мач
9. Сп. Своге - Чавдар 11.05 - цял мач

Тези данни са компилирани от вестници, ПФЛ, футбол24 и всичко което може да свърши работа,... но явно не върши. Ако можете да помогнете да бъдат верни ще бъда благодарен..

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 28 Окт 2008 23:27 

ivosto написа:
chavdar написа:

Много благодаря! Напълно съм съгласен че в сайта на ПФЛ има много грешки, а не би трябвало да е така. Все пак там взимат информацията от официалните протоколи на мачовете. Информацията в ПФЛ излиза най-малко 2 дена след мача.... Но кой я въвежда е друг въпрос...
Да се води статистика за България е пет пъти по-трудно от Англия Конференция например... Няма от къде да се вземе. Всички ежедневни спортни вестници преписват един от друг и се появяват такива имена и състави, че.... нямат нищо общо с действителноста.
Оказа се че Иван Здравков от Славия е 17 годишния син на вратаря Здравко Здравков. Явно не е този който е опитал да играе при вас...

Ето мачовете който е играл вашия Здравков за първенство в мойта база:
1. Чавдар - Янтра Габрово 25.08 - влиза в 87 минута
2. Рилски спортист - Чавдар 22.09 - играе до 43 минута и е сменен от Иван Петров
3. Монтана - Чавдар 08.03 - цял мач
4. Янтра - Чавдар 16.03 - цял мач
5. Чавдар - Етър 22.03 - цял мач
6. Велбъжд - Чавдар 29.03 - цял мач
7. Чавдар - Белите орли 25.04 - цял мач
8. Чавдар ЕП - Чавдар 03.05 - цял мач
9. Сп. Своге - Чавдар 11.05 - цял мач

Тези данни са компилирани от вестници, ПФЛ, футбол24 и всичко което може да свърши работа,... но явно не върши. Ако можете да помогнете да бъдат верни ще бъда благодарен..

Приятелю, повярвай ми, от сайта на ПФЛ не взимат информация от официалните протоколи, въпреки че точно това обясняват. Истината е, че тоталната некомпетентност и посредственост е обхванала почти всички медии.
Въпросният Иван Здравков игра 2 мача за първенство и 1 за Купата. През пролетния полусезон в отбора беше привлечен от "Банско" защитникът Веселин Здравков, който изигра 7 мача.

Данните от сайта на ПФЛ са пълна скръб, във вестниците също има ужасно много фрапиращи грешки. Аз отдавна се отказах да им помогна да си оправят пропуските поне относно "Чавдар". На тях им е все тая. Ако имаш други въпроси - на ЛС, моля!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Ное 2008 15:27 
аааааааааааа

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 51 мнения ]  Предишна  1, 2, 3  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Нови футболисти
Форум: Ловеч (Ловеч)
Anonymous 7816 07 Юни 2008 01:54
от bianconero
Преглежда непрочетените мнения 30 футболисти започнаха подготовка с Академик (Сф)
Форум: Сезон 2007/2008
dibo 4368 19 Юли 2007 22:51
от dibo
Преглежда непрочетените мнения Литекс, новия сезон и новите футболисти
Форум: Ловеч (Ловеч)
Anonymous 6194 29 Юли 2007 15:51
от Fabio_Cannavaro
Преглежда непрочетените мнения Интересни неща от живота на футболисти и треньори
Форум: Манчестър Юнайтед
dorostol2003 10261 23 Апр 2011 07:47
от sashitop
Преглежда непрочетените мнения Блиц - интервюта с футболисти на "Волов"!
Форум: Сезон 2008/2009
The Black Swan 5237 26 Фев 2008 15:50
от ivo75