bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 24 Юни 2025 12:24

Български клубове - Свиленград 1921 (Свиленград) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 55 мнения ]  Предишна  1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Берое - Свиленград 22.11 , 14:30ч
МнениеПубликувано на: 20 Ное 2008 21:02 
НЯМА МОЕ, НЯМА ТВОЕ, ВСИЧКО Е БЕРОЕ! (В отговор на 6идера :) )
Ганчев: "Мобилизираме момчетата"
През тази седмица ПФК Берое не организира пресконференция за представителите на медиите. Затова Beroe Online потърси мнението преди мача със Свиленград 1921 (Свиленград) на помощник-треньора на тима Ивко Ганчев. Той обяви, че играчите са глобени за бездушната игра срещу Каварна и че се надява, че ще бъдат пределно мотивирани в оставащите две срещи. Стана ясно също, че Венцислав Желев отпада от състава до края на полусезона и вероятно ще се наложи нова операция.
"Получи се неприятна загуба за отбора и въобще за цялата общественост тук в града срещу Калиакра. Да се надяваме, че с общи усилия сме успели да върнем настроението на момчетата и отново да ги мобилизираме, защото на никой не е приятно да губи двубой независимо от кой противник. Калиакра миналата година бяха един от водещите тимове в групата. Тази година не са така добре, но имат претенции, че са един качествен отбор. Независимо от всичко отбора на Берое след като си е поставил високи цели пак повтарям не е приятно да губи мачове независимо, че бяхме гости", заяви в началото Ивко Ганчев.
Помощник-треньорът на старозагорци говори и за предстоящата среща у дома срещу Свиленград: "Момчетата цяла седмица тренират, готвят се нормално и съм оптимист, че в събота ще излязат мобилизирани и ще успеят да зарадват привържениците на Берое, които не са никак малко. Определено Илиан Илиев не е доволен от някои футболисти, които не показаха истинските си възможности в Каварна. Промени в състава по всяка вероятност ще бъдат направени, но те ще бъдат уточнени в последният ден по време на разбора, тогава ще се види и състоянието на всички футболисти. Радостно е, че вече втори мач на едно 99% футболистите са готови и здрави. На този етап има само един контузен – Венци Желев. Явно операцията която му бе направена на крака е неуспешна и преди десетина дни отново почувства болка в коляното. Днес е на ядрено-магнитен резонанс и по всяка вероятност ще бъде подложен на втора операция. Всички останали футболисти са готови и чакат с нетърпения двубоят със Свиленград да излязат с чест от този двубой".
"Очаквахме да ни бъдат наложени парични санкции. Нормално е да има такива глоби. Тези парични санкции футболистите си ги наложиха още в събота след като загубиха от Калиакра, защото не успяха да вземат премии за победа, това също е парична глоба. Отделно глобата която е наложена от ръководството не е за загубата, а за това, че не показаха желание за игра, нямаше борбеност. Надявам се тази глоба отново да ги мобилизира. Но пак казвам – във всеки един двубой отборът на Берое излиза за победа и за чест", каза още Ганчев.
Помощникът на Илиан Илиев сподели мнението си и за съперниците на Берое: "Всички отбори в челото на класирането имат добри футболисти, но определено тимът който е с най-добри футболисти и с най-големи претенции е Нафтекс. Те открито изявяват амбициите си да се борят за първо място. Другите отбори също не крият амбициите си, но смятам, че бургазлии са с най-качествените футболисти от всичките ни конкуренти".

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Ное 2008 21:37 
South Boys
Аватар

Отбор: Свиленград 1921 (Свиленград)
Източника е : www.beroe.eu :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Ное 2008 23:45 
разкри ме ;)
естествено, че е www.beroe.eu, още не съм станал журналист, просто пуснах инфо, както и вие, бързах, и не съм копирал всичко, автор на статията е Чавдар Златев.
чакаме ви на гости и успех в събота на вас и нас ! :)

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Ное 2008 01:26 
South Boys
Аватар

Аз я четох малко преди да я постнеш и от там знам ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Ное 2008 02:30 
South Boys
Аватар

Берое (Стара Загора) - Свиленград 1921 (Свиленград)

Главен съдия: Иван Кирилов (Варна)
помощник-съдии: Александър Николов (Видин), Георги Дойнов (Велико Търново)
четвърти съдия: Райчо Райчев (Сливен)

Вероятни състави:

Берое (Стара Загора):1. Пламен Петров - 25. Александър Александров, 3. Тодор Тодоров, 23. Петър Колев, 28. Атанас Атанасов - 20. Ахмет Хикмет, 7. Слави Жеков (к), 10. Костадин Видолов, 11. Дончо Атанасов, 19. Петър Димитров - 9. Захари Димитров.

Свиленград 1921 (Свиленград): Мирослав Марков, Боян Нейчев, Нойко Горов, Христо Атанасов, Светлин Йочев, Христо Димитров, Ирфан Юсеинов, Николай Бояджиев, Мюмюн Реджеб, Цветомир Матев, Пламен Стоянов.

http://beroe.eu/

http://www.facebook.com/svilengrad1921

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Ное 2008 19:43 
South Boys
Аватар

Свиленград иска точка от гостуването си на Берое

Отборът на Свиленград не се притеснява от гостуването на лидера в Източната Б група Берое и ще играе на 100 процента, гарантира старши треньорът Стамен Белчев, цитиран от официалния клубен сайт. От такива мачове можем само да спечелим, това са най-хубавите срещи. Излизаме срещу лидера в групата, който се радва на сериозна подкрепа от страната на публиката. Надявам се, че ще се получат идеите, които имаме. Нашият отбор разполага със сили, за да изненада домакините, каза още треньорът на Свиленград. Наставникът няма да използва Кирил Дяков, който е трайно контузен, Димитър Бахчеванов и Христо Стойчев- всичките с травми от последната седмица.

"Първото нещо, което искам, е момчетата да бъдат по-агресивни в средата на терена. Те трябва да държат топката колкото се може по-напред, да не позволяваме противника да ни притиска", обобщи наставникът на Свиленград. Преди 14-ия кръг Свиленград е на 9-о място в класирането с 15 точки, докато Берое и Спартак (Пловдив) са начело с по 25. Стамен Белчев отрече информацията, че ръководството е предупредило за евентуални глоби, ако тимът не спечели в последните два мача от есенния дял.

На последното заседание на местния общински съвет пък не беше включена издръжката на футболния клуб като точка в дневния ред, което породи доста притеснения в граничния град. Стамен Белчев заяви, че не вярва да се стигне до най-лошото и силно се надява нещата да се развият в положителна посока и уточни, че всичко в клуба засега е наред и последните заплати и премии са платени.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Ное 2008 05:22 
Аватар

Отбор: Берое (Стара Загора)
ROOOOOOOLLSS ON THE FLOOR !!! Ще си приказваме накрая !!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Ное 2008 09:51 
South Boys
Аватар

Неска мачкаме в Зара...;)

САМО СВИЛЕНГРАД

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Ное 2008 15:58 
South Boys
Аватар

Берое 1:0 Свиленград

27` Коце Видолов

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Ное 2008 15:58 
South Boys
Аватар

Берое 2:0 Свиленград

27` Коце Видолов
28` Захари Димитров

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Ное 2008 16:07 
Аватар

След глобите нашите разбраха къде се намират !!! Браво и на Захаринчо , браво и на Коцето !!
-------------------------
САМО БЕРОЕ !!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Ное 2008 16:40 
Аватар

53' - трети ГОООООООООООООООООООООООЛ за БЕРОЕ!!! Слави Жеков стреля от 30-метрова дистанция и се разписва за 3:0 с мощен шут с левия крак.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Ное 2008 18:24 
Аватар

Отбор: Любимец 2007 (Любимец)
golqm zalak sa beroe za vas!!ot kakto vi pobedihme ste v yjasna seriq dano skoro se suvzemete 4e tiq to4ki nqma da vi stignat za B grupa :p a za dne6niq ma4 ako vi trqbva pri4ina moje da kajete 4e dujda e vinoven ili puk o6te edna dobra pri4ina "snega koito valq v sofiq" ha ha ha yspeh sledva6tiq ma4 6te doida da vikam za vas sre6ty naftata!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Ное 2008 18:26 
Аватар

Отбор: Левски (София)
Цървул

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Ное 2008 18:28 
Аватар

Отбор: Левски (София)
Берое се реваншира на феновете с разгром:

Отборът на Берое разби с 3:0 Свиленград в среща от 14-ия кръг в Източната Б група. По този начин старозагорци се реваншираха на феновете си за загубата с 0:2 от Калиакра в Каварна миналата седмица и остават начело в групата с 28 точки. Берое изигра най-добрата си среща от началото на сезона, като показа бърз и нападателен футбол. Те успяха да решат двубоя още в първата му третина. Първо ветеранът Костадин Видолов откри резултата в 26-ата минута, а само две минути по-късно Захари Димитров покачи на 2:0. Домакините намалиха оборотите, но продължаваха да държат инициативата в срещата. Те успяха да вкарат и трето попадение в 53-ата минута, дело на Слави Жеков. Разгромът можеше да е пълен, но минути преди края Петър Колев изпусна дузпа.

by sportal.bg

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Ное 2008 19:54 
South Boys
Аватар

chypi аз го слушах по тяхното радио пряко мача и там заваля сняг ;) Колкото до мача не съм и очаквал друго да се случи очаквана загуба от Берое и не мисля че трябва да правим трагедии.

П.П. Поздравления на екипа на www.beroe.eu макар и аматьорски да предаваха мача по радиото!Продължавайте все така.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Ное 2008 20:55 
Аватар

очакваше се загубата,но не съм доволна от състава :004: според мен можеше да бъде по-добре подбран...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 22 Ное 2008 20:58 
South Boys
Аватар

MaLkAtA_VeSi написа:
очакваше се загубата,но не съм доволна от състава :004: според мен можеше да бъде по-добре подбран...

А дали е било възможно ?!?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Ное 2008 21:51 
South Boys
Аватар

В дъжд и сняг Берое отказа Свиленград с два бързи гола
Изображение
22 ноември 2008
Берое победи с класическото 3:0 местният футболен тим Свиленград 1921 в мач от 14-ият кръг на шампионата на Източната Б група игран при изключително тежки атмосферни условия на стадион Берое в града на липите. Старозагорци изиграха най-силният си мач от началото на първенството, каквото бе единодушното мнение на трибуните и постигнаха заслужен успех над селекцията на Стамен Белчев. Резултата можеше и да има друго изражение, ако не двата бързи гола на Коце Видолов и Захари Василев в 26 и 28 минута, които до голяма степен рано-рано убиха интригата в мача. Иначе домакините точно това търсеха, буквално още с началният съдийски сигнал на Ивайло Кирилов те натикаха свиленградчани в тяхната половина и създадоха няколко изключително опасни голови положение. Най-напред в 60-ата секунда на двубоят бившият футболист на ЦСКА Петър Димитров проби много остро, центрира към Захари Василев, които бе изпреварен за стотни от секундата от вратаря на южняците Мирослав Марков. 1 минути по късно отново Пепи Димитров тормозеше стража на гостите, той обаче отново показа гласа и предотврати гол в мрежата си. Възпитаниците на Стамен Белчев буквално не можеха да си отдъхнат в първите минути, когато така и не успяваха да отреагират адекватно и да спрат щурма на разигралите се беройци.При единствената по сериозна атака на местния тим отличен шанс се отвори пред Светослав Татьозов, той с удар от 20-ина метра прати коженото кълбо право в ръцете на Петър Петров. Домакините бяха видимо по дейни на терена до към 20-минута те вече бяха създали шест чисти голови положение и единствената причина резултата да бъде нулев се оказа вратарят Мирослав Марков. В 26-ата минута обаче и той не успя да помогне. Тогава при едно разбъркване в наказателното поле сливналията се втурна да поправя грешка на съотборник и остави вратата си неохраняема, от което в пълна степен се възползва опитния Коце Видолов, който с прецизен удар от дузпата откри резултата и даде преднина на Берое. Само две минути пък втори гол, които окончателно уби интригата в срещата. Оттам нататък темпото видимо падна. Причина за това станаха лошите метереологични условия, които реално не позволиха на футболистите да покажат някаква игра. За капак пък след като спря дъжда над Аязмото в Стара Загора се изсипа и сняг, което превърна терена в една кална нива. В тези минути гостите се опитваха да върнат поне едно попадение, но пробивите на Ирфан Юсеинов, Татьозов и Цецо Матев търпяха пълен крах именно заради тежкият терен. Лидерът в Източната Б група Берое успя да достигне и до трети гол, като точен в 53-ата минута бе Слави Жеков, който с удар от 30-ина метра изненада неприятно Мирослав Марков и оформи крайното 3:0. Това попадение се оказа и последния футболен момент в срещата. Оттам нататък под Азямото се игра всичко друго, но не и футбол. Стадионът приел наскоро финал за купата на България така се беше разкалял, че бе истинско събитие ако някои от играчите на двата отбора съумеят да си подадат повече от два паса. Така срещата се превърна в корида и всички с нетърпения чакаха последния съдийски сигнал. Все пак домакините се опитваха да сътворят нещо под интересно за 500-те зрители на трибуните и в крайна сметка в 84-ата минута главния арбитър Ивайло Кирилов им свири спорна дузпа за спъване на Слави Жеков. Зад бялата точка застана Петър Колев, който обаче изобщо не можа да уцели врата и би високо над горния страничен стълб на Мирослав Марков.

http://svilengrad1921.com/

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Re:
МнениеПубликувано на: 23 Ное 2008 01:29 
Аватар

owen20 написа:
MaLkAtA_VeSi написа:

а защо да не е било? :silent:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Ное 2008 01:40 
Димитър Везалов наказан Киро контузен Пламен и Христо не били в добро физическо състояние.... :004: :004:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 23 Ное 2008 01:44 
South Boys
Аватар

MaLkAtA_VeSi написа:
owen20 написа:
MaLkAtA_VeSi написа:

С толкова ключови играчи които са контузени и наказани едва ли е възможно :wink: :wink: :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Ное 2008 13:15 
Аватар

Както се казва в България всеки разбира от футбол и от политика , явно затова сме на такова дередже ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Ное 2008 13:54 

Свиленград 1921 написа:
MaLkAtA_VeSi написа:
owen20 написа:
MaLkAtA_VeSi написа:

С толкова ключови играчи които са контузени и наказани едва ли е възможно :wink: :wink: :wink:

Тя не си е направила труда да прочете ,че Пламен и Сталев са имали здравословни проблеми през седмицата :wink:

★★★★★★★★★★★★★★★Всеки би те подкрепил,когато знае,че си прав,но аз ще го направя и когато грешиш.Разликата между мен и другите не е голяма , просто аз ще съм до теб, дори когато тях ги няма!!!★★★★★★★★★★★★★★★

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Ное 2008 14:27 
Аватар

m1m3t0_x написа:
Свиленград 1921 написа:
MaLkAtA_VeSi написа:
owen20 написа:
MaLkAtA_VeSi написа:

Тя не си е направила труда да прочете ,че Пламен и Сталев са имали здравословни проблеми през седмицата :wink:

а стига бе ти откъде знаеш какво съм чела и какво не и за кой точно от състава говоря?! не искам да се карам с никой,но престанете постоянно да ме опреквате "ти не разбираш ти това ти онова"... :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 55 мнения ]  Предишна  1, 2, 3  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения БЕРОЕ
Форум: Берое (Стара Загора)
Anonymous 38852 07 Май 2010 17:54
от фен
Преглежда непрочетените мнения Сайт на Берое
Anonymous 34330 04 Ное 2006 12:09
от Lorenco
Преглежда непрочетените мнения Стадион Берое
Anonymous 60500 10 Ное 2008 12:25
от bulgarche-to
Преглежда непрочетените мнения Левски (София) 3-0 Берое (Стара Загора)
Anonymous 49933 05 Ное 2006 23:20
от speedbreaker
Преглежда непрочетените мнения Берое (Стара Загора) 2-2 Локомотив(София)
Lorenco 41155 29 Ное 2006 01:08
от bigfish