bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 17 Юни 2025 17:47

Берое (Стара Загора) | Стадион | Резултати и класиране GOAL.bg

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 55 мнения ]  Предишна  1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 16 Ное 2008 15:12 

sport-11 написа:
Тия няма да ви клекнат като ония от Раднево И СЪГРАЖДАНИТЕ ВИ!!!!

Рано, или късно всеки сапунен балон се пука, а Берое е нищо друго освен олицитворение на корупцията в българския футбол и по-точно в Б група, като Берое!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Ное 2008 16:34 

Отбор: Берое (Стара Загора)
хаха смешко Берое ако е корупция за тебе незнам ти сигурно си някакъв пропаднал келеш дето нищо не разбира от футбол..

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Калиакра (Каварна) 2-0 Берое (Стара Загора)
МнениеПубликувано на: 19 Ное 2008 22:39 

RUSE написа:
GREENHEART...в случая не разбра, че не говоря за феновете на Берое. В предния ми пост пък изобщо не ви засягам. Той е по повод БЕЗУМНОТО интервю на Илиев след мача в Каварна. А в критиката ми към вашия отбор се крие и моето предложение как да оправите нещата - прочети пак и ще видиш. Нямам нищо напротив да влезете, разбери. Дори и ще се радвам, но изявленията на вашите хора нагнетяват напрежението...няма как да не се коментира това интервю. Да, изпаднахте от "А" група, но в момента (и ти ще го признаеш) по нищо не показвате с играта си, че вие сте изпаднали незаслужено от елита, дори напротив.

Колкото до другия пост да си гледам моя отбор /bulgarche-to/. Еми на мене ми стана вече скучно. Аз претенции не мога да имам при положение, че си имаме някакъв праг на възможностите. Нито аз давам парите, нито правя селекцията. Хората с претенциите ги търси другаде.

Нека всеки да си изказва мнението!!! Моите мнения са били цензорирани единствено във форума на Дунав!!! Защо ли ??? Защото като данакоплатец в община Русе, част от моите данаци отиват за издръжката на отбор без цели и претенции!!!!
Ако на Йотов не му дават направление за офтамолог и няма средства да отиде на чястен кабинет аз съм насреща !!!
Цонко научи нучи русенския бастун на финтове!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Re:
МнениеПубликувано на: 19 Ное 2008 23:31 
sport-11 написа:
sport-11 написа:

Рано, или късно всеки сапунен балон се пука, а Берое е нищо друго освен олицитворение на корупцията в българския футбол и по-точно в Б група, като Берое!!!!

Ако бяхме корумпирани, щяхме да си платим, и да остнаем в А, като Бела и Коце Маца.
И на мача с Родопа (готвен за сателит на Левски отбор, на който футболистите са знаели, че ще ни бият предварително), нямаше съдията да дава 10мин. продължение, докато не вкарат Родопа. И после, като наказаха наши футболисти, можеше, ако сме платили, да им изчезне наказанието, както на чичовото от Сливен...
Така и не разбрах каква е тази твоя неприязън към БЕРОЕ??? Преследваш ни по всички форуми тук за да си показваш негативното отношение към отбора ни. Може и да има проблеми отбора, и да не е това, което и на нас феновете му ни се иска, но си го уважаваме и обичаме от сърце!
Интересно, ако си такъв фен на Дунав, защо ти не уважаваш така отбора си, а се хвалиш, че те трият от форума на Дунав? Критика - да, но конструктивна, е най-доброто, нали?

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Ное 2008 23:49 

Ника ми не е с червено или зелено! Виж колко човека пишат за Дунав и колко се отказаха да си гупят времето, защото не са послушници в манастир!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Ное 2008 10:43 
...И те така...

Отбор: Дунав 2010 (Русе)
Колко са се отказали, бе?
От самото начало сме си няколко човека от Русе...не говори наизуст глупости.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Ное 2008 19:58 

GREENHEART написа:
sport-11 написа:
sport-11 написа:

Ако бяхме корумпирани, щяхме да си платим, и да остнаем в А, като Бела и Коце Маца.
И на мача с Родопа (готвен за сателит на Левски отбор, на който футболистите са знаели, че ще ни бият предварително), нямаше съдията да дава 10мин. продължение, докато не вкарат Родопа. И после, като наказаха наши футболисти, можеше, ако сме платили, да им изчезне наказанието, както на чичовото от Сливен...
Така и не разбрах каква е тази твоя неприязън към БЕРОЕ??? Преследваш ни по всички форуми тук за да си показваш негативното отношение към отбора ни. Може и да има проблеми отбора, и да не е това, което и на нас феновете му ни се иска, но си го уважаваме и обичаме от сърце!
Интересно, ако си такъв фен на Дунав, защо ти не уважаваш така отбора си, а се хвалиш, че те трият от форума на Дунав? Критика - да, но конструктивна, е най-доброто, нали?

Айде престани да говориш хуморески! Вие тъпи ли сте, какви сте?!? Отново някакви сателити,съдии и голове в 939399 минута ви гонят! Това , че сте слаби и корумпирани всеки го знае... припомни си следващите мачове с какви дузпи и голове ги взехте и как ощетяваха противника!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Ное 2008 20:48 
RodopaMad, хайде стига вече, писна ми от теб и злобата ти и глупостите ти, опитвах до безкрай да спазвам добрия тон с теб, но всичко си има граници, казах ти и в друга тема, че футболистите ви са знаели преди мача, че вие или ще ни биете или ще е равен. Знам го от ваш футболист. А за корупция и дузпи би трябвало да те е срам да говориш, като фен на Родопа след последния ви мач. Припомни си нямаше ли дузпа там???

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 20 Ное 2008 21:11 

Я се спри с тези заучени фрази бе неграмотник опушен! Толкова просто говедо си, че няма накъде! Злобен си ти бе некадърник... то злобееш след всяка своя фраза! Айде кажи кой е този футболист бе? Това, че си вкарахме гола в последната минута от даденото продължения от съдията, какво означава? Така ли се уговаря мач? Толкова сте жалки и мизерни, а се мислите за големия гранд... смешковци! И какво да си припомням последния ни мач? Ти наред ли си, мача с Несебър ли? Ти видял ли си коментарите по всички медии в България? Смешко недорасъл си ти!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Ное 2008 22:48 
Аватар

sport-11 написа:
sport-11 написа:

:lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!:
ДАМИ И ГОСПОДА КЪЦИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Ное 2008 23:41 
RodopaMad написа:
Я се спри с тези заучени фрази бе неграмотник опушен! Толкова просто говедо си, че няма накъде! Злобен си ти бе некадърник... то злобееш след всяка своя фраза! Айде кажи кой е този футболист бе? Това, че си вкарахме гола в последната минута от даденото продължения от съдията, какво означава? Така ли се уговаря мач? Толкова сте жалки и мизерни, а се мислите за големия гранд... смешковци! И какво да си припомням последния ни мач? Ти наред ли си, мача с Несебър ли? Ти видял ли си коментарите по всички медии в България? Смешко недорасъл си ти!

:lol: Леле колко си смешен - ходи се скрий, ок?
Ще ти кажа името на футболиста, когато ти ми кажеш, като е толкова готино в Смолян, ти защо живееш в Пловдив? :)
Цял живот на село :) - само това ще ти отговоря на простащината !
Само БЕРОЕ завинаги и номер 1!!!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 21 Ное 2008 00:51 

GREENHEART написа:
RodopaMad написа:

:lol: Леле колко си смешен - ходи се скрий, ок?
Ще ти кажа името на футболиста, когато ти ми кажеш, като е толкова готино в Смолян, ти защо живееш в Пловдив? :)
Цял живот на село :) - само това ще ти отговоря на простащината !
Само БЕРОЕ завинаги и номер 1!!!

Йо-хо-хо
На много места е готино селянино с колело, но ограничени хора като теб никога няма да ги видят. А колко е готино в Стара Загора и колко в Смолян може да видиш тук :lol: - http://dariknews.bg/city2008.php?klasacia=1 .... и това ви е много. Знам, че си живял цял живот на село... няма нужда да го повтаряш постоянно!
Само Бирои завинаги в Б !!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Ное 2008 01:06 

Добре че е тоя комплексирания от селото и другия от дунав да им се посмея ,че е доста скучно иначе . и едно послание към 2мата
МИШОЦИ от сега нататък ще ви трия глупостите , спазвайте добрия тон.
А за родопиица , братле вземи си смени отбора , бъди за левски или цска , че колкото се правиш тука и се пъчиш със селото си ставаш за смях. Така поне ще имаш някакво покритие на ревливите ти писания. Айде със здраве.
Другия хейтър от дунав е пекан , харесва ми как ги реди простотиите , браво само така мойто момченци . :first:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Ное 2008 01:09 
Ти си по-зле и от Къци=Спорт-11, бе - тъп и упорит :lol:
Защо не ходиш другаде да си избиваш комплексите за селския произход? :redcard:
За протокола - нямам село, слава богу, и както съм казвал и преди - има много готини хора в селата, даже повечето са такива, но теб явно те тресат яко комплекси за това :a026:
Ходи да спамиш другаде и да се заяждаш, и да не се заяждаш с мен или града ми, или любимия ни отбор - заслужаващите да влязат в А група са Нафтекс, Спартак и БЕРОЕ! Факт!
А Родопа ще си остане, където и е мястото!
П.П.Тази измислена и нереална класация на градовете, изградена основно на анкетен принцип, не значи повече от оценките на ЕС и чуждестранните инвеститори.
СБОГОМ, родопчанино, ходи си пиши във вашия форум обиди срещу нас до безкрай, това няма да помогне на Родопа по никакъв начин (жалко за толкова много родопчани, които са невероятни хора, и много уважавам, но всяко стадо си има и бели и черни овци)!
БЕРОЕ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯ!!!!!!!!!!!! :002: :002: :002: :002: :002: :002: :002:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 21 Ное 2008 01:22 

Вие неразбрахте ли, че думата селянин(в което както каза няма нищо общо) е подходяща на градове от селски тип като Стара Загора. От къде сте се домъкнали мелези :cyclops: ... с 30% циганско население, 60% селско и 10% горди старозагорци като зеленото сърце :lol: Много се засягате нещо... трийте по-добре, че много се кефя като ви гледам така.
С това "Берое най-великия" не ти ли е смешно малко, а? :lol: Вие сте единствените, които го повтарят постоянно, а са на нивото на В група и никога сте нямали причина за да го казвате :rabbit:
А ти можеш само да си мечтаеш да си като родопчани неандерталецо прост!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Ное 2008 01:33 
ЗА НАС ВИНАГИ БЕРОЕ Е БИЛ, Е И ЩЕ БЪДЕ НАЙ–ВЕЛИКИЯ ! - това е да си истински футболен фен и сърцето ти да е зелено н-то поколение, да си воден, като дете от баща ти на Храма и да си се радвал, заедно с него от дете на успехите на отбора, после да водиш и своето дете там и заедно да крещите този лозунг на агитката за величието на БЕРОЕ с гордост и с пълно гърло!
Пожелавам ти и за вас и жителите на Смолян Родопа да е това някой ден!!!
Тези проценти откъде ги извади, не ми се занимава със социология, но ще съм ти благодарен, ако ми кажеш колко процента е населението на т.нар. българомохамедани и помаци в Смолян?
Да не говорим за "агитката" ви - цигани, настоящи затворници?
Хайде стига вече - спри се с тази злоба, ходи спортувай или се напий и се успокой, защото аз няма да спра до обичам и защитавам отбора и града си, но става спам, а и не виждам смисъл - казах ти - факта е, че БЕРОЕ, Нафтекс и Спартак имат шансове за А група.
Всичко останало е избиване на комплекси от твоя страна, но това по никакъв начин няма да промени състоянието и класирането на Родопа.
П.П.По въпроса за родопчани и мен, ако мен визираш, защото аз с неандерталец прост не се оприличавам, но ти отговарям на това, защото има друг много важен факт - колко джамии има в СЗ и региона и колко в Смолян и региона????? ТУК НЯМА И НЯМА ДА ИМА ДЕЙСТВАЩА ДЖАМИЯ! За това не може да става сравнение - прав си :)

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 21 Ное 2008 01:42 

Значи баща ти много те е лъгал, че сте най-великите :lol:
А за нас това винаги си е било...дори, когато във В група сме пълнили стадиона до край в почти всеки двубой
Относно това, което се опита да попиташ... показва колко си прост в действителност. От уважение към тях няма да ти кажа колко са, но ние всички там сме един етнос... българи... при това по-българи от цялата ти фамилия. Нали имаш приятели родопчани... питай ги! А за цигани не ми говори ако обичаш... циганското население представлява точно 0.75633% от населението на града ни, така че циганските комплекси важат само за вашето гето. Комплекси и злоба аз няма за какво да имам... няма причина сополанко :8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Ное 2008 01:50 
Специално за моя приятел РодопаМад току-що потърсих и за няколко минути открих следното - Смолян=33000 жители, СЗ=153000, 5ти по големина град в БГ:
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D1% ... 1%80%D0%B0 - СЗ,
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0% ... 0.B8.D0.B5 - Смолян,
както и сайтовете на общините ни казват същото.
Когато фактите говорят, и боговете мълчат!!!
Край на спама :)

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 21 Ное 2008 01:57 
RodopaMad написа:
Значи баща ти много те е лъгал, че сте най-великите :lol:
А за нас това винаги си е било...дори, когато във В група сме пълнили стадиона до край в почти всеки двубой
Относно това, което се опита да попиташ... показва колко си прост в действителност. От уважение към тях няма да ти кажа колко са, но ние всички там сме един етнос... българи... при това по-българи от цялата ти фамилия. Нали имаш приятели родопчани... питай ги! А за цигани не ми говори ако обичаш... циганското население представлява точно 0.75633% от населението на града ни, така че циганските комплекси важат само за вашето гето. Комплекси и злоба аз няма за какво да имам... няма причина сополанко :8)

БЕРОЕ Е БИЛ, Е И ЩЕ БЪДЕ НАЙ–ВЕЛИКИЯ!
Не получих отговор за процента на българомохамеданите в Смолян и региона, както и за броя на джамиите, и то действащите????
И сополанко предполагам, че си казваш всяка сутрин в огледалото :)

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 21 Ное 2008 01:59 

И какво се опита да покажеш сега? :lol: :?: Че който град е с повече жители е по-културен и добър ли? :lol: Нали ти разпределих града ви по етноси и горди старозагорци! Нали знаеш, че Смолян беше град с над 60 хил души? Където е текло пак ще тече... а културата на смолянчани никой неможе да я отнеме. Вашата култура и образованост я показват индивиди като теб с подобни мнения :wink:
Относно отговорът ти казах кой да попиташ и че ти е безсмислен въпросът :lol:
А относно джамиите ела и провери... неграмотници като тебе, които са били "много" пъти в Смолян трябва да знаят :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Ное 2008 02:11 
ето това си ти - обиди и простащина!
идвал съм в смолян - на джаз фест и по работа и да карам ски на пампорово, да не говорим, че от речника ти си личи кой е неграмотен и нискоинтелигентен! :)
казах ти - ходи спортувай или се напий, като не можеш да отговориш на фактите, които ти показах, между другото в линковете пише и много за историята и културата на СЗ - например първата провинциална опера, първия театър в Тракия, непрекъснато има спортни събития от международен характер, както и културни фестивали, щом живееш в Пловдив, знаеш за Нощ на музеите и галериите, които се провеждат и в СЗ с огромен интерес, и са общоевропейско събитие. А относно мен - мога само да ти кажа, че ходя на концерти и изложби в чужбина. Това е достатъчно. Това е форум за футбол, и темата е за мача ни с Калиакра. разбирам, че във вашите форуми никой не пише, но това не значи, че трябва да ни занимаваш тук с комплексите си за произхода ти.
П.П.Относно джамиите - не съм ги броил и няма никога да ги броя, предпочетох да посетя кръст издигнат на скала и параклис до Смолян. Така че - очаквам да си използваш социол. фактология за да ми кажеш колко е процента мохамедани и колко са джамиите?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 21 Ное 2008 02:21 

Кой речник, идиот? Със сигурност речникът ми е 5 пъти по-правилен от твоя... О мой културовед,изкуствовед и интелектуален гуру! Като си идвал на културни мероприятия в Смолян, тогава сам си отговаряй на въпросите, а за факти не ми говори, защото ти никакви смислени такива не даваш, за разлика от мен. Чувал съм за "Нощта на музеите и галериите" преди ти да знаеш какво е това изкуство, простакесо и то не защото живея в Пловдив. И престани с този Пловдив! Живея толкова в Пловдив, колкото и в Смолян... и в София... и в Габрово и в още няколко :lol: За култура да не си гъкнал манаф... само с такива като вас ми идва да говоря по този начин. Само вие сте на това ниво! А за знания да не говорим, защото ти докато си "пиеш кафето в моловете" аз правя неща,от които в простата ти тиква никога няма да се индуктира нещо :lol: Така че аз съм един освободен от комплекси човек... за разлика от Ваше Височество!
П.П. Аз статистика мога да ти приложа за много неща, но явно наистина не проумяваш колко тъпо питане имаш? Обясних ти към кой да се обръщаш за тези неща. Аз имам уважение към всички българи, а други освен българи в Смолян няма :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Ное 2008 02:28 
RodopaMad написа:
Кой речник, идиот? Със сигурност речникът ми е 5 пъти по-правилен от твоя... О мой културовед,изкуствовед и интелектуален гуру! Като си идвал на културни мероприятия в Смолян, тогава сам си отговаряй на въпросите, а за факти не ми говори, защото ти никакви смислени такива не даваш, за разлика от мен. Чувал съм за "Нощта на музеите и галериите" преди ти да знаеш какво е това изкуство, простакесо и то не защото живея в Пловдив. И престани с този Пловдив! Живея толкова в Пловдив, колкото и в Смолян... и в София... и в Габрово и в още няколко :lol: За култура да не си гъкнал манаф... само с такива като вас ми идва да говоря по този начин. Само вие сте на това ниво! А за знания да не говорим, защото ти докато си "пиеш кафето в моловете" аз правя неща,от които в простата ти тиква никога няма да се индуктира нещо :lol: Така че аз съм един освободен от комплекси човек... за разлика от Ваше Височество!

:lol!: :lol!: :lol!: No comment - простащина на макс :)
Казах ти няколко пъти сбогом и т.н., нямаш ли други занимания освен да псуваш по форумите, явно не :)
Ти си идеалното олицетворение на израза селски бек!
Сбогом, ходи си, където искаш и плюй там на воля, не си интересен, а жалък и смешен :)
Поздрав с пловдивски рап дует - НИ ТА БИВА :)http://www.vbox7.com/play:f87b9f25

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 21 Ное 2008 02:38 

:shock: :shock:
Казваш, че обиждам и съм простак, но всъщност епитетите "хвърчат" от твоя страна. Хммм... кой сега е "комплексар","злобар","селски бек" и "простак". Аз виждам само един тук - Вие г-н изкуствовед! :lol:
Внимание!!!Няма мое, няма твое - кухи лейки от Берое!
Айде сбогом, щом си рекъл... отивай да спиш, че мисленето ти убива и последните ти останали нервни клетки...горе!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Ное 2008 02:46 
RodopaMad написа:
:shock: :shock:
Казваш, че обиждам и съм простак, но всъщност епитетите "хвърчат" от твоя страна. Хммм... кой сега е "комплексар","злобар","селски бек" и "простак". Аз виждам само един тук - Вие г-н изкуствовед! :lol:
Внимание!!!Няма мое, няма твое - кухи лейки от Берое!
Айде сбогом, щом си рекъл... отивай да спиш, че мисленето ти убива и последните ти останали нервни клетки...горе!

:_ban: :lol!: :redcard: :a026: :party048: :002:
УБИВАМ ГЛУПАКА С МЪЛЧАНИЕ! :D
(имам си предостатъчно мозъчни клетки, явно ти знаеш от личен опит как със злобеене срещу по-силни и класни съперници - и във футбола, и извън терена, тук например, усещаш как се пренапъваш и нищо не излиза, и все по-трудно ти става да мислиш, и - о,ужас, не стига, че са много малко мозъчните ти клетчици, ами и безвъзвратно си ги убил от напъване :) извинявай, за което :))

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 55 мнения ]  Предишна  1, 2, 3  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения БЕРОЕ
Форум: Берое (Стара Загора)
Anonymous 38756 07 Май 2010 17:54
от фен
Преглежда непрочетените мнения Сайт на Берое
Anonymous 34275 04 Ное 2006 12:09
от Lorenco
Преглежда непрочетените мнения Стадион Берое
Anonymous 60244 10 Ное 2008 12:25
от bulgarche-to
Преглежда непрочетените мнения Левски (София) 3-0 Берое (Стара Загора)
Anonymous 49794 05 Ное 2006 23:20
от speedbreaker
Преглежда непрочетените мнения Берое (Стара Загора) 2-2 Локомотив(София)
Lorenco 41041 29 Ное 2006 01:08
от bigfish