И добре дошли на нашият коледно-новогодишен концерт....1вото ултрас мс което ще забие римата съм язе

..............................
Тука малко пауза ...димни ефекти и светлинни...излиза еднин висок хулиган с голема глава на устата черен шал облечен в черни дрей и бели маратонки Nike.
Взима еднин микрофон изкашля се леко и започва да скрибуца нещо.... от нечленоразделните му звуци разбираме че той ни поздравява за празниците .... и започва бясно да рапира...
Честита Коледа бе лешпери
дето путка не сте видели
ега умрат всички чингели.
.......
В този момент осветлението огасва влиза някв дебел хулиган с черевено балтонче Fred Perry и шапка червена с пискюл обут в червен анцунг Adidas и черни кубинки..пристъпва леко и се хили все едно се надрусал преди 10мин. Влиза леко заобикаля нащето момче поглежда го от главата до петите и обратно...По него влизат 7 малки хулиганчета ...Дебелакът носи и чувал , от там вади всякакви шалчета,знамена,тениски и тнт. По късно разбираме че те са гърбени и сега същят този корав лад ...подвизаващ се в форумите като Дед Мароз връща шалчетата на всички фенове които са спрели наркотиците....
Нашият човек до като асимилира какво става..до него се доближава една путка...преличаща на тези фенки от световното които се гримират и съблачат голи...той започва да се дърви..но тя е без различна към него и всички останали...Тя се предсавя като Снежанка...И от залата се провиква децки глас на дебело момче с китаиска физиономия...Ми къде е Водката ма...стига с тва ядене....Същото това момче много добре го знаят всички но не бих издал самоличността му че го търсят от МВР,FBI и Interpol за незаконно притежание на наркотици.
............
Ето най накрая дебелака , лилипутите които са по известни като Монтана Кежуалс и курвата напускат сцената и нашето момче се извинява за нахлуването на гостуващите фенове в залата на хората от bgs.
.........
Неговата рима продължава така....
Ебем ти Дедо мраз и Снежанка
я си клецам Иванка
сакам да живеем на морето
и да ми лъска кубето..
Улатам с краката напреде у рейсо син
и ебем майката на другаря Сталин..
Пеем си кур за всички педерасти
докато Лили ми маже говната на пасти
и ги дава на Мими да ги яде
до като не се насере..
Яде и сере тя
дече ли е свиня...
Я па си бием чекия
и си пием ракия..
Сбрех да взимам наркотици
и почнах да лижем пичи езици
оно си е по-убаво от дрога
ебете ин ги майката на тая подлога....
Серем вече само враз белио стол
и тама си пущам кафиавио супол..
А ти си тъп фен на Доростол.
и лижеш мъдата си за сол.
Я съм от Враца
тама пиееме вино по цела каца
(каца=буре,бъчва..кур за тия дека не разбират нашио диалект)