bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 01 Ное 2024 04:24

Български клубове - Пирин Благоевград (Благоевград) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 41 мнения ]  1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: За купата ....
МнениеПубликувано на: 06 Ное 2008 12:29 
Монтана - Пирин

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 06 Ное 2008 13:32 
Аватар

Отбор: Монтана 1921 (Монтана)
Тука ще става клание! Аиде Монтанаааааааааааааа :first: :002: :002: :002: :002: :002: :002: :002:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Ное 2008 16:57 
Prebiyte Gay15 Sinergiya eood i 3mata im fena

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 06 Ное 2008 19:52 
Аватар

pirincho написа:
Prebiyte Gay15 Sinergiya eood i 3mata im fena

:twisted: !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Ное 2008 23:20 
Are Montana razgomete Pirin :002:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 07 Ное 2008 02:45 
lepka7ass написа:
Are Montana razgomete gei -15 :002:

Лепка 7ми клас достоен фен на Мак Лайна :D
Умрете гадни селяни ЕГАААА :300: :300: :300:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 07 Ное 2008 03:20 
Аватар

и сега и преди яж ми куро симитли да го духат македнските слески путки !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Ное 2008 11:29 
Pirin_fan написа:
lepka7ass написа:
Are Montana razgomete gei -15 :002:

Лепка 7ми клас достоен фен на Мак Лайна :D
Умрете гадни селяни ЕГАААА :300: :300: :300:

e padal4e ela dneska imi go kaji v o4ite .... ytre na krivoto ku4e svirki da pravi6 :002:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 07 Ное 2008 12:55 
Mlyk написа:
и сега и преди яж ми куро симитли !

Напълно съгласен с това твърдение :D
Колкото до мача, момчетата може и да се постараят, но все пак имаме по-важни цели... :first:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Ное 2008 15:31 

Ай идваите в Монтана

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 12 Ное 2008 19:32 
Аватар

ебати лудата агитка сте треа давате уроци по аеробика

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 12 Ное 2008 20:03 
Seeeeeeeex sas pregarbeni presevni...

hahaha

:third: are dostoyno 3to mesto u b grupa s milion i polovina poarcheni za kupuvane na sadii i machove

kur za pirin

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 12 Ное 2008 20:04 
Аватар

a be simitli nea li vi sram da ste po 130 kila myje na po 50 godin da odite da vikate po machove ebati komediqta :?: :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 12 Ное 2008 20:54 
Хлапак, ние когато сме ходили по мачове, ти си бил още в на баща ти ташаците, мухльо.
Селското ви отборче може и да ни бие, но вие никога няма да бъдете на нивото на Пирин, едно селско отборче сте си и това е - просто еднодневка.
А това за Симитли няма да го коментирам - ние имаме толкова общо със Симитли, колкото Михайловград с Манчестър Юнайтед. Виж на тоя, който е писал под тебе, можеш да му викаш Симитли, Мак Слава или както пожелаеш.
Не се чувствай длъжен да ми отговаряш - отивай да си пишеш домашните, че утре си на училище.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 12 Ное 2008 20:59 
Дунав завинаги
Аватар

y0o-mn7 написа:
a be simitli nea li vi sram da ste po 130 kila myje na po 50 godin da odite da vikate po machove ebati komediqta :?: :mrgreen:

Незнам кой е смешен, но 3-4 от тези "смешни" мъже по 130 кила ще ви разформироват цялата агитка... 90% съм сигурен...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 12 Ное 2008 23:05 

Ти пък кво се обаждаш нито си ги виждал тия тучове, нито си ни виждал агитката.10 човека,около 40 годишни с бирени коремчета нараво умирам от страх.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 12 Ное 2008 23:17 

REALEN написа:
Хлапак, ние когато сме ходили по мачове, ти си бил още в на баща ти ташаците, мухльо.
Селското ви отборче може и да ни бие, но вие никога няма да бъдете на нивото на Пирин, едно селско отборче сте си и това е - просто еднодневка.
А това за Симитли няма да го коментирам - ние имаме толкова общо със Симитли, колкото Михайловград с Манчестър Юнайтед. Виж на тоя, който е писал под тебе, можеш да му викаш Симитли, Мак Слава или както пожелаеш.
Не се чувствай длъжен да ми отговаряш - отивай да си пишеш домашните, че утре си на училище.

Прав си никога няма да бъдем на вашето " високо ниво" :lol: .Не се изхвърляй с тва клише "селско отборче" измисли нещо по-оригинално.Знам, че ви е гадно,че ви бихме и ви отстранихме от Купата на България ама не си хаби нервите.Ще ви се наложи да търпите още срам след като дойдете на гостуването за първенството!И моля ви съберете повече от 11 човека, приеми го като съвет иначе изглеждате жалки :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 12 Ное 2008 23:35 
Аватар

Реален може сум хлапак може съм какъвто ще но по ми приляга от тебе да хода да гледам мачове безработен пияница тъп алелел па ми се обеснява ,че неможеме ви достигнеме отбора какво да му достигаме трагичното ниво ли какво аре марш там у македония пеите песни и викаите за умрелия отбор ,че там иска неискат ви търпат какво да ви прават ,иначе ви обсъждат и ви се подиграват 101% съм сигурен то е ебати смеха като ви види човек СМЕШКОВЦИИИ ...

А ти долна путко от Русе нема кфо се обаждаш като черна станция те не удавим у Дунава гей мазен ...Гледай си там умрелия отбор къде ако го докопаме ще го прегазиме като валяк цинкова кофа пии си пиенето и си траи аре махно не сте ми на нивото и на полужението да разговарям с вас македонци :_ban:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 12 Ное 2008 23:43 
Аватар

тия мъже дето щели да ни бият цел мач ги псувахме и кво ли не после не смееха да излезат от стадион ебах тия мъже

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 13 Ное 2008 00:08 
Mnt_Fan написа:
REALEN написа:
Хлапак, ние когато сме ходили по
Прав си никога няма да бъдем на вашето " високо ниво" :lol: .Не се изхвърляй с тва клише "селско отборче" измисли нещо по-оригинално.Знам, че ви е гадно,че ви бихме и ви отстранихме от Купата на България ама не си хаби нервите.Ще ви се наложи да търпите още срам след като дойдете на гостуването за първенството!И моля ви съберете повече от 11 човека, приеми го като съвет иначе изглеждате жалки :wink:

Не, въобще не ми е гадно. Купата не ни беше някаква цел. Е, щеше да е хубаво да изиграем още един мач, но целите ни са други.
Няма какво да мисля аз - в сравнение с Пирин сте си отборче и това е. Защото, батка, Пирин е марка, Пирин го знае цяла България, а вие кои сте?
За бройката фенове - точно вие, смешници, да говорите е нелепо. На мача в Благоевград за първенство имаше някакви майки с деца, които бяха седнали в домакинския сектор и се зарадваха на гола на гостите. После един от нашите им каза "трайте бе" и тия не пророниха дума след това до края на мача. А и ние си имаме и други проблеми, които няма да обсъждам с вас, интернет хулиганчета, няма да обсъждам. А кой колко срам ще бере ще видим в края на сезона - който се смее последен, се смее най-добре.

y0o-mn7 - отивай да си пишеш домашните, смешно пуберче. А тия, на които се подиграваш, имат повече мачове отколкото вашето отборче сигурно няма в професионалния футбол.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 13 Ное 2008 00:48 
Аватар

Добре реален ти си шефа вие сте най-великите и не сте хич смешни аре отивам да си пишем домашните ,че иначе лошо, а ти бегаи се напии с безработните ти дружки и да имате още 1 безмислен ден :a006:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 13 Ное 2008 01:06 
Аватар

на мача с пирин в благоевград нямаше нито 1 от агитката на монтана щото сички си имаха работа и спри да се отвараш що ше дойдете др полусезон тука и тоя път нема да ви остайме да си тръгнете за македонското село както днес

пп. неска бехте смешни

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Ное 2008 01:40 

Вие само на жени ли се отаварате бе смешници :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 13 Ное 2008 10:54 
REALEN написа:
Mnt_Fan написа:
REALEN написа:
Хлапак, ние когато сме ходили по

Не, въобще не ми е гадно. Купата не ни беше някаква цел. Е, щеше да е хубаво да изиграем още един мач, но целите ни са други.
Няма какво да мисля аз - в сравнение с Пирин сте си отборче и това е. Защото, батка, Пирин е марка, Пирин го знае цяла България, а вие кои сте?
За бройката фенове - точно вие, смешници, да говорите е нелепо. На мача в Благоевград за първенство имаше някакви майки с деца, които бяха седнали в домакинския сектор и се зарадваха на гола на гостите. После един от нашите им каза "трайте бе" и тия не пророниха дума след това до края на мача. А и ние си имаме и други проблеми, които няма да обсъждам с вас, интернет хулиганчета, няма да обсъждам. А кой колко срам ще бере ще видим в края на сезона - който се смее последен, се смее най-добре.

y0o-mn7 - отивай да си пишеш домашните, смешно пуберче. А тия, на които се подиграваш, имат повече мачове отколкото вашето отборче сигурно няма в професионалния футбол.

и каква е целта ви? да не изпаднете от Б-група??? иначе проблемите ви са достояние на всички вече...просто паричките свършиха...

пс - ако има вариант платете на звездата Боби Галчев защото момечто е закъсало много и ще разтрогне през зимата...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 13 Ное 2008 19:18 
Нашата цел е влизане в А група, това е ясно.
А вие си гледайте вашия отбор, с Пирин не се занимавайте, кво ти пука кой ще разтрогва с Пирин и кой не. А вие досега кви ли не ги бръщолевихте, ама винаги сте точни в прогнозите си - нали Калъмбов играе в "А" група, нали Пирин щял да се разпадне... :D :bounce: :cyclops:

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 41 мнения ]  1, 2  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения "Дунав" в турнира за купата
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 175089 02 Дек 2006 11:50
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения Купата на България
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 125051 04 Ное 2006 18:12
от StreeT_HunteR
Преглежда непрочетените мнения Новини за Хебър
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 188568 19 Окт 2009 22:34
от stemil
Преглежда непрочетените мнения Първи БГ сайт за тенис на корт!
Форум: Тенис
Anonymous 51002 01 Ное 2006 03:57
от Site Admin
Преглежда непрочетените мнения Купата на България-жени
Форум: Хандбал
ETARRAS 30742 07 Мар 2010 11:07
от ncuxo™