bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 01 Юли 2025 01:01

Ботев (Враца) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 280 мнения ]  Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Ное 2008 23:08 

Отбор: Локомотив (Горна Оряховица)
в горна хотелите за 6 на брои,
не знам вра4ан4ето кога е ходило в хотел Раховец
но в момента няма нищо общо с преди 2 години.
Амбарица също е много добър хотел,и да не забравяме и Файтона на конната база.
този форум се превърна в туристически,политически,икономически,но не и спортен.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Ботев (Враца) 3 - 0 Локомотив (ГO)
МнениеПубликувано на: 03 Ное 2008 23:10 
Бригада Враца
Аватар

Отбор: Ботев (Враца)
vra4an4e написа:
bil sam vav hotelat na centarut vi.naistina e vav "mnogo dobro sastoianie"

Преди колко време е било тва :?:

G.O.Hoolifan написа:
На хотели взехме да се обиждаме вече,то няма такова избиване на комплекси,какво да направим като сме единствените посетили стадиона ви и трябва на нас да се перчите,какво да кажем ние,аз от мача с Етър тук в Горна агитка не съм виждал.

Кой започна с хотели и икономика и тнт. :redcard:

Кур за тая тема вече...Санде бии и ключ на тая тема, че ми писна от безсмислени спорове с тия лешпери

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Ное 2008 23:12 

Ами щом и общинар си имаме няма как да се превърне в друго! Ако някой има да казва нещо, моля да е на футболна тема...ако искате да коментирате хотели, моля идете в СВОБОДНАТА ТЕМА! При селдваща глупост заключвам!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Ное 2008 00:04 
и вес сам ви ебал

МНЕНИЕТО НЕ Е ПРИЕМЛИВО

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 04 Ное 2008 10:17 
Има 4 свясни хотела в Горна Оряховица. Ако си спал в този на центъра не е било в близките година и половина, защото отпреди толкова време го ремонтираха изцяло. За 38 000 гр. 4 хотела са нормално.
При нас има друго. Арбанаси е на 3 км. А Търново на 7. Там има много и хубави хотели. На хората не им е проблем ако искат повече лукс да отскочат до там. Все пак ние не сме културен или исторически център че да бълват хотели в града ни.
Но и наще не са лоши. Масова практика е отборите, които гостуват на Етър във Велико Търново идват от петък и спят в хотел Амбарица. Хубав е а и ползват стадиона на Локо, който е в много добро състояние. Миналата година Локо Мездра спаха така, сега тази гледам Рилски спортист, Спортист Своге, Пирин Благоевград. Така че не сме за изхвърляне не се острете толкова срещу Горна

Върнете се в началото

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 04 Ное 2008 11:33 
Аватар

Webmaster Vratza написа:
Скоро и на водоизточници ще минете...мисля трябва от Горна да се насочат вече към форума на Бдин, че имате мач с тях скоро! Щом темата вече не е футболна ще я заключа! Ако има нещо да обсъдите идете в Свободната тема и си говорете за хотели!

Това трябваше да го направиш преди доста време :) бъди строг модератор :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Ное 2008 14:00 

Оги, дано в съвета спазваш правилата по-добре отколкото тук, вече поясних никакви коментари за хотели повече!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Ное 2008 15:57 
Вие пък какво се стягате толкова. Аз не се дразня с вас просто отговарям на нападки с конкретна информация. Вярно че се откланяме от футболни теми, ама и много неща са свързани с футбола - и икономика и политика. Колкото и да не ни се иска така е.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Ное 2008 16:36 

Оги и моята тоалетна е свъразана с футбола, тъй като е от Идеал Стандарт, които са спонсор на Видима...но няма да тръгна да обсъждам тоалетни! Казах ти, че няма проблем да говорите за хотели, но моля правете го в СВОБОДНАТА ТЕМА, тя е създадена с тази цел.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Ное 2008 20:17 
Аватар

G.O.Hoolifan написа:
голяма смехорания,само по форумите лаете а вчера бяхте така тихи,почти не чух какво пеете,идвате да се драчите после ние сме били мишки,бягали сме,ахах имаше поне 10тина ченгета в 3 патрулки,две зад нашата кола,ако искате направо пред районното да се видим.Тук сега пак сме смешни че бяхме 35 човека а вие носа не сте си показвали в Горна,ахах нямяте право думичка да кажете,на футбол ни бихте с игра,но на трибуните бяхте пална смехорания,незнам как имате очи да пишете такива глупости че сме смешни,останете си сас здраве "велики фенове" ;)

ей отрепка всеки може да вика когато ни победите на бой тогава ми се обади аз може да не се обаждам цял мач и пак да ти счупа главатa. ти да не си 2-ри клас че да гледаш кой колко вика и колко чаршафа наподобяващи англииското знаме е сложил отпред.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Ное 2008 22:50 

weisse Wut, не се прави на толкова як и стига си чупил глави.татусите не са определящи какъв бияч или мъж си.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Ное 2008 22:53 
Аватар

joro87 написа:
weisse Wut, не се прави на толкова як и стига си чупил глави.татусите не са определящи какъв бияч или мъж си.

Сигурно викането е един от определящите фактори?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Ное 2008 23:04 
Бригада Враца
Аватар

И пиратските знамена и англииските чаршафи ....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Ное 2008 00:47 
Аватар

и зелените шалове с жалти букви на жилина боис :o ,аре ве момчета стига заяждания,няма смисал,догодина пак ще се видим и ще си напраим купона :0066:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Ное 2008 00:49 
Бригада Враца
Аватар

По принцип си прав.Ще се видим ама не и у Враца..Догодина ние ще сме в Б..Пожелавам ви го и на вас да си стъпите на краката и да стане някаква въртележка и да станете 2ри..Много по-добре от видинските мангали и дряновските селяни....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Ное 2008 01:05 

Оу щом ще се виждаме догодина е страхотно, в Б ще имаме подкрепа и от Горна...браво момчета...ще ви правим сателит!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Ное 2008 05:56 
Берков се опита да ви покани пролетния полусезон на гости в Горна ,но май освен че не го асимилирахте - не искате и да си го помислите ,а?...и за вас показателното за една публика след като не е подкрепата на стадиона ,песните и знамената (т.е. изброих нещата с който може да помогне тя на самия отбор) говореики за някви битки в който не съм чувал да сте попадали и кое ви остана ФОРУМА ли бе пичове от " АНЦУНГ БОЙС ВРАЦА " ??

ПРОСТАШКИТЕ ОБИДИ КЪМ ФЕНОВЕТЕ НА БОТЕВ НЕ СЕ ТОЛЕРИРАТ!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 05 Ное 2008 09:17 
Бригада Враца
Аватар

Ицко написа:
По принцип си прав.Ще се видим ама не и у Враца..Догодина ние ще сме в Б..Пожелавам ви го и на вас да си стъпите на краката и да стане някаква въртележка и да станете 2ри..Много по-добре от видинските мангали и дряновските селяни....

LGfc написа:
Берков се опита да ви покани пролетния полусезон на гости в Горна ,но май освен че не го асимилирахте - не искате и да си го помислите ,а?...и за вас показателното за една публика след като не е подкрепата на стадиона ,песните и знамената (т.е. изброих нещата с който може да помогне тя на самия отбор) говореики за някви битки в който не съм чувал да сте попадали и кое ви остана ФОРУМА ли бе пичове от " АНЦУНГ БОЙС ВРАЦА " ??

Баценце..... ти като та гледам не видиш май всеки ден :?: Ебати лешпера аз им пожелавам успех той ще ми се прай на дървен философ...Ако имаш проблем с тия с анцузите....... аз бях тоя с анцунга ..... Проблем :_ban: Кой с кфо се облича...Поне го бях обул а не като вас да си покажа гъзъ :redcard: Айде стига толкова разговори...Мача завърши победихме ви..Догодина ще има врачани у грозна ореховица на мача

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Ное 2008 12:19 
Ицко : "Нека да оживея на предишният ден... че ставам пълнолетен пък ще видим "
- Непълнолетно приятелче недей да ме съдиш и да ми говориш за проблеми - хайде бегай на даскало и си поръчай на мама и тати едни дънки за рождения ден , че барем някоя крива врачанка те направи мъж и комплексарчето да излезе от същността на интернет пространството . айде у лево

СПОРЕД ПРАВИЛАТА НА ТОЗИ ФОРУМ, ОБИДИТЕ КЪМ ФЕНОВЕ НА БОТЕВ НЕ СЕ ТОЛЕРИРАТ! МАЛОУМНИТЕ, ПРОСТАШКИ НАПАДКИ ГИ ИЗРАЗЯВАЙТЕ В ЛИЧНИ СЪОБЩЕНИЯ!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 05 Ное 2008 21:10 

Ицко написа:

Малолетен мършляк ти беше ли на мача във Видин да видиш колко мангали има в нашия отбор, няма нито един, а от вашите оня с номер 10 Ангелов прилича на чистокръвен мангал.

СПОРЕД ПРАВИЛАТА НА ТОЗИ ФОРУМ, ОБИДИТЕ КЪМ ФЕНОВЕ НА БОТЕВ НЕ СЕ ТОЛЕРИРАТ! МАЛОУМНИТЕ, ПРОСТАШКИ НАПАДКИ ГИ ИЗРАЗЯВАЙТЕ В ЛИЧНИ СЪОБЩЕНИЯ!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Re:
МнениеПубликувано на: 05 Ное 2008 21:18 
WeisseWut написа:
G.O.Hoolifan написа:
голяма смехорания,само по форумите лаете а вчера бяхте така тихи,почти не чух какво пеете,идвате да се драчите после ние сме били мишки,бягали сме,ахах имаше поне 10тина ченгета в 3 патрулки,две зад нашата кола,ако искате направо пред районното да се видим.Тук сега пак сме смешни че бяхме 35 човека а вие носа не сте си показвали в Горна,ахах нямяте право думичка да кажете,на футбол ни бихте с игра,но на трибуните бяхте пална смехорания,незнам как имате очи да пишете такива глупости че сме смешни,останете си сас здраве "велики фенове" ;)

ей отрепка всеки може да вика когато ни победите на бой тогава ми се обади аз може да не се обаждам цял мач и пак да ти счупа главатa. ти да не си 2-ри клас че да гледаш кой колко вика и колко чаршафа наподобяващи англииското знаме е сложил отпред.

Отрепка е баща ти че те е направил толкова прост,смелост да се биеш "имаш" но да си вдигнеш грозната мутра и да гледаш мач в Горна нямаш.На пролет ако имате желание,отбора е все още на 1во място(защото иначе не ходите да подкрепяте),безплатен автобус и 10 човека да го напалните,елате.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 05 Ное 2008 22:06 
Аватар

G.O.Hoolifan написа:
WeisseWut написа:
G.O.Hoolifan написа:

Отрепка е баща ти че те е направил толкова прост,смелост да се биеш "имаш" но да си вдигнеш грозната мутра и да гледаш мач в Горна нямаш.На пролет ако имате желание,отбора е все още на 1во място(защото иначе не ходите да подкрепяте),безплатен автобус и 10 човека да го напалните,елате.

смешко там съм ама да не ревеш после.А тоя от видин дето е писал няма и да го коментирам те са толкова смешни горките че не трябва да им се обръща внимание и съветвам горно оряховци като игрят с видин да не ги и търсят за нещо сериозно след или преди мача защото няма да искат.страх ги е момчетата.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Ное 2008 01:13 
Бригада Враца
Аватар

понеже ми писна от тия селяни преставам да се занимавам с тях..Относно лгфц съм му написал лс и ще се разбера с него

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Ное 2008 01:23 

Благодаря за разбирането!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Ное 2008 01:24 
WeisseWut написа:
G.O.Hoolifan написа:
WeisseWut написа:
G.O.Hoolifan написа:

смешко там съм ама да не ревеш после.А тоя от видин дето е писал няма и да го коментирам те са толкова смешни горките че не трябва да им се обръща внимание и съветвам горно оряховци като игрят с видин да не ги и търсят за нещо сериозно след или преди мача защото няма да искат.страх ги е момчетата.

3та година подред все бит си трагвам от Враца и все разреван, а ти даже носа не си показа в Горна,хормоните ти все още владеят положението. :a006:

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 280 мнения ]  Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Локомотив (Мездра) - Видима - Раковски (Севлиево)
Форум: Локомотив 2012 (Мездра)
loko_mz 75403 21 Май 2010 11:38
от vivikonna_a
Преглежда непрочетените мнения Ботев Вр - Левски
Форум: Сезон 2006/2007
r.h. 91251 10 Ное 2006 19:12
от botev_fan
Преглежда непрочетените мнения Ботев (юноши ст.възраст) - сезон 06/07
Форум: Сезон 2006/2007
r.h. 209255 12 Сеп 2007 15:55
от vankata
Преглежда непрочетените мнения Ботев (младша и деца) - сезон 06/07