bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 03 Юли 2025 17:54

Български клубове - Свиленград 1921 (Свиленград) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 891 мнения ]  Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 36  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Оффтопик
МнениеПубликувано на: 03 Ное 2008 21:50 
голям спор голямо нещо.. Ама Филц направо разбива :mrgreen: :mrgreen:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Ное 2008 22:32 
South Boys
Аватар

Отбор: Свиленград 1921 (Свиленград)
Хахахахаххаах направо съм паднал от смях....Представям си и Филката ако имаше сайт с голяма аудитория и пишеше статии за Иван какво щеше да е :) Продължавайте искаме ШОУ !!!

:304: :304: :304: :304: :304: :304: :304: :304: :304:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 03 Ное 2008 22:35 
хахах просто не искам да си преставям ... какво чудо ще е хах

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Ное 2008 22:37 
Аватар

Филц Vs. Иван Колев...хайде залагайте .. :013:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 03 Ное 2008 22:44 
South Boys
Аватар

owen20 написа:
Хахахахаххаах направо съм паднал от смях....Представям си и Филката ако имаше сайт с голяма аудитория и пишеше статии за Иван какво щеше да е :) Продължавайте искаме ШОУ !!!

Това наистина е идея,но все пак имам в един с сравнително голяма аудитория права и може да поместя някое друго редче ей така от любопитство да видя реакцията му :009:

"Щастливи сме със спортната си слава,единни сме чрез футболния тим.Това,което всички ни сближава е порива красив да победим!О, Свиленград историята помни фиестите по спортното поле,а днес е юбилей на стадиона клуб Свиленград за футбола ОЛЕ!!!"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 03 Ное 2008 23:00 
MaLkAtA_VeSi написа:
Филц Vs. Иван Колев...хайде залагайте .. :013:

залагам за Филц :mrgreen:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Ное 2008 23:06 
South Boys
Аватар

Изображение

Декларация на живущите в град Свиленград

Спора стана прекалено официален и се слага начало на общонационален проблем в България.Очаква се войната между тези двама граждани на Свиленград да прерастне в кървава битка между блоковете на кв.Простор и се опасяваме за животите си.Вдигнете полицията и гражданска защита на крак и моля гражданите да сигнализират при първа възможност ако започнат безредиците...

От притеснени граждани.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 03 Ное 2008 23:13 
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Ное 2008 23:13 
Аватар

Пхахахахахаххахахахаха :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 03 Ное 2008 23:14 
South Boys
Аватар

Охоо ама те са от една махала.ХАХАХААХХА.Филка какво чакаш бе поне е близко.Действай!!!
РЕПОРТЕР - ФУТБОЛИСТ = ВОЙНА :lol: :lol: :lol:

http://www.facebook.com/svilengrad1921

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Re:
МнениеПубликувано на: 03 Ное 2008 23:26 
South Boys
Аватар

filkata написа:
owen20 написа:

Това наистина е идея,но все пак имам в един с сравнително голяма аудитория права и може да поместя някое друго редче ей така от любопитство да видя реакцията му :009:

Сайта на Иво дето има правописна грешка в името ли :) Този ли г-н Вучков ?!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Ное 2008 00:16 

Ooo Филка лежи на думите на Краля Пеле. Нали знаеш с какво е познат той- с това, че винаги дава грешни прогнози и съвети. Името му е станало нарицателно за обърканост и неточност.
Затова, че мисли, си за тези 20 % таланат, които за жалост ти едва ли ги имаш. Всъщност, ако имаш те са не повече от 2 %.
Ама аз няма да ти отговарям повече. В смисъл да коментирам качествата ти като футболист. Като човек да, но като футболист няма смисъл. Кой си ти? Да не би да имаш мачове за националния отбор, или да трансферна цел на някои от градновете. По дяволите Филка, ти играеш толкова години тук и дори един път не са те извикали при мъжете, ей така да пориташ с тях, само да те видят. Истината, поне според мен, е че си един посредствен състезател от юношките, известен със своята неизвестност и познат само на кликата си и посетителите на този форум, където стана известнет с разнообразните си постове. Не че се смятам за голям журналист, ама просто не ми е работата, да се занимавам с това. Нека върви по стълбичката постепенно. Докажи, че заслужаваш вниманието на обществеността, направи нещо значимо, че тогава вече ще пишем и похвали и критики. Сега просто няма смисъл. Само си губя времето и ей така като ми е скучно си отбивам някоя минута.
p.s Филка, споняш ли си кой те откри за футбола ? Сега го е срам да си признае, ама айде помъчи, се да се сетиш

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Ное 2008 00:31 
South Boys
Аватар

От кога искам да спреш да ме коментираш.Ако знаех,че от няколко поста щял си да спреш,щях да ги напиша още преди няколко седмици.Разгеле баце,най-накрая постигнахме мир и съгласие в нашето скормно селце.Всичко вече се оформя като една приказка и един мит,изпята песен и забравено стихотворение.А междудругото за няколко твои твърдения мога да поспоря с кого съм ритал и къде съм бил,но ще си замълча ;)

П.П. Не се сещам кой ме е открил за футбола,но за момента признавам само един треньор,няма да казвам кой е да не правя реклама

"Щастливи сме със спортната си слава,единни сме чрез футболния тим.Това,което всички ни сближава е порива красив да победим!О, Свиленград историята помни фиестите по спортното поле,а днес е юбилей на стадиона клуб Свиленград за футбола ОЛЕ!!!"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Ное 2008 00:39 

аз знам че някои мой твърдения може да се оспорят. Но мислих, че няма да повдигнеш въпроса за това, защото е много смешно.
На мача с Асеновец на Колодрума, изведнъж стана така, че нямаше друг юноша и ти се озова в групата за срещата. Даже стоя на резерваната скамейка, но повярвай ми, нямаше да влезнеш дори и всички да се натръшка от диария преди мача. И си спомням също, че нямаше обувки и Бояджиев реши да ти гледа майтапа и тогава ти даде едни 45 номер и приличаше на Алф с тях. Ти беше толкова шокиран тогава, че дори забрави да ги завържеш и на резервната скамейка целият трепереше. Ае сега. Това по добре не го казвай. Стана толкова случайно, че просто замълчи.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Ное 2008 00:42 
South Boys
Аватар

Аз не съм го казал,но ти продължаваш да лъжеш,да мажеш и без да знаеш изобщо за какво става дума да коментираш.Наистина че си изключително посредствен.

П.П. Ако не забеляза аз намалих тона,но ти явно не разбираш от намеци и искаш да почна да вадя всички керливи ризи ли?Повярвай ми,твоите са много повече от моите.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Ное 2008 00:47 

STOP казах достатъчно. От мен толкова. Даже много писах за теб. То историите са няколко дузина дето ги знам. Като започнеш от Франция, където си циврил заради това, че си резерва, преминеш през "дебюта" ти на резервната скамейка в мъжкия отбор, стигнеш до удавянето в гьол в Харманли и купищата мачове, където си се проявил. Айде нема нищо повече от мен. Марзи ме. Вече не ми е интересно...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Ное 2008 14:57 
South Boys
Аватар

Абе ти много писа,ама все лъжи значи....все пак те поздравявам за силното ти въображение и слохотливост и бих ти предложил да пуснеш обява за работа във вестник "ШОК" или "Папарак".Само да знаеш,че там не работят само с думи,а се иска и снимков материал,като този,който аз съм предоставил :018:

Изображение

Тук си с една девойка(надали има човек,който не я познава) прегърнати в доста любовна поза.Е явно добре си си прекарал вечерта,поздравления за завоюваната от теб мадама.

П.П.Ако някой се познае отзад нека не се сърди,не съм целял да изложа всички на снимката,но ако я бях изрязъл,надали щеше да ми повярвате,че е автентична.

На тази пък си доста...разхубавен.Случайно попаднах на нея в интернет и май не само ти се гавриш с хората,а и те ти отмъщават. :011:

Изображение

Е,вече мога и аз да благодаря за всичко! :318:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Ное 2008 15:20 
:304: следва продължение...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 04 Ное 2008 15:42 
South Boys
Аватар

Бар Калигула ХАХАХАХАХАХ.Този бар е в Пловдив и съм ходил там един път,и със сигурност вече няма да стъпи кракът ми там.Пълно е със обърнати резби!!! :lol: :lol: :lol: Не препоръчвам този бар на никого!!!

http://www.facebook.com/svilengrad1921

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Ное 2008 18:05 
South Boys
Аватар

Хахаха мима 6/5 :034:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Ное 2008 18:08 
хаххахаххахах мм този бар с какво бил пълен :first: :first: :lol: Филц направо обра точките

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Ное 2008 18:11 
South Boys
Аватар

Абе ако се включа и аз да подкрепя част от думите на Иван Колев с подробности ще се поизравни спора ама оставам безмълвен ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Ное 2008 18:22 
Аватар

Owen , ние сме само наблюдатели , нямаме право да се месим :021:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Ное 2008 18:52 
_Genov_ написа:
Owen , ние сме само наблюдатели , нямаме право да се месим :021:

нали,викаш да си се смееме тука на готово :mrgreen: :mrgreen:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 04 Ное 2008 19:54 

Филка, сега мога и аз да ти отговоря и със снимки и с факти. Имам един твой кадър запечатан от мача оня ден, дето е много смешен, всички дето го видяха паднаха от смях. Ама ме марзи да го прикачвам. Пък и вече не ми е интересно да споря с теб. Омразни ми и няма смисъл. Казах ти -известен си със своята неизвестност, затова че няма смисъл тук сега да ти отговарям и ти после да си надуваш самочуствието, да се мислиш за голям футболист или нещо прочие. Ако имаше и малко талант в теб досега щеше да си извикан в мъжкия отбор. През там минаха легенди като Деко, Чамура, Тъпчето. Ти така и не попадна. Това е показателно. Айде, че пак се отплеснах в лирически отклонения.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 891 мнения ]  Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 36  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Оффтопик
Форум: Сезон 2009/2010
Свиленград 1921 2964 22 Май 2009 18:51
от ispaneca81
Преглежда непрочетените мнения Оффтопик
Форум: Архив
cengiz_han28 36782 11 Мар 2018 21:02
от VDV