bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 18 Юни 2025 21:40

Ботев (Враца) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 280 мнения ]  Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Ное 2008 09:46 
mersi za pojelanieto i vie zaslojavate miastoto na koeto ste :D :D :D

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Ное 2008 09:49 
bokluci maika vi da eba tupa.po sme6en grad ot va6iqt ne sum vijdal.ebati ta6aka.i vav takuv sme6en grad kakvo da se rodi osven sme6nici.

Върнете се в началото

Заглавие: Re: Ботев (Враца) 3 - 0 Локомотив (ГO)
МнениеПубликувано на: 03 Ное 2008 11:29 

Отбор: Локомотив (Горна Оряховица)
Мило, врачанче,
Вчера и аз бях в твоя роден град Враца. Никога не съм казвал лоша дума за този или онзи български град, защото всеки град си има собствен облик и съответно преимущасво. Двата града Г.Оряховица и Враца са сходни в това че са индустриални и тази насока на развитие е обослувена още от времето преди промените. Нещата които обаче се случват момента в икономическия живот на Враца никак не са добри и освен в новините и по веснииците , днес успях да се убедя със собствените си очи. Нашият малък град, който си позволявате да наричате грозен е с изключително развита и развиваща се икономика. Нито едно предприятие не е затворило врати и безработицата е на изключително ниско ниво, освен това по статистика изнесена в областния вестник Борба (който все пак е Търновски) община Г.О. е на първо място по среден доход (не мога в момента да цитирам точни цифри, но разликата с община Търново беше някъде от порядъка на 80-100лв.). Г.Оряховица се намира на три часа път до всеки един от четерите най-големи града в България (София, Варна, Пловдив, Бургас)
Ни най-малко не искам да ви засегна просто искам да ви кажа една истина за Враца (чиято заобикаляща природа винаги много ми е харесвала), а тя е че в момента единственото нещо което що годе крепи града е факта че е областен град, което води след себе си една армия от държавни чиновници, получаваща заплати от държавния бюджет. Тези пари в голяма степен се въртят в икономиката на града и от това той преживява.
Благодаря, на хората който си направиха труда да прочетат това, което написах, предварително благодаря на хората които няма да скочат да ме псуват, а като млади, обичащи града си хора ще помислят какво би трябвало да се случи във Враца и какво биха могли самите те да направят.

П.С.: Не можах да позная Павето, често. Последно съм го виждал на мачовете на България в Унгария и Румъния, много е изтрящял горкия. Тартор на агитка, на отбор влизащ в Б-група (в което не се съмнявам) да излезе с фланелка на ЦСКА и като капак да извади онова шалче, голяма гротеска.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Ное 2008 11:36 
Бригада Враца
Аватар

Отбор: Ботев (Враца)
Къде я видя тази фланелка на ЦСКА бре лудия :?:

П.П. Развитието и икономиката на града тебе какво ти бъркат у газъ да се разправаш ?! Мина ли сте по корай източната индустриална зона и веднага....Си водите изводи...Да наистина много предпириятя се закриха..Но си помисли колко нови строежи , верига магазини и тнт. се откриват тук.Яко се инвестира в града ни...Просто да беше минал по центъра да видиш за какво става на въпрос...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Ное 2008 11:45 
Аватар

МолЯ ВИ НЕКА ИМА ФЕЪРПЛАЙ НЕКА НЕ СЕ ПСУВАМЕ И КАРАМ :)Е

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Ное 2008 12:05 
Аватар

http://shop.nhl.com/product/index.jsp?p ... stsell_img

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 03 Ное 2008 12:17 
Добър приятел на сайта
Аватар

чернобял написа:
... Благодаря, на хората който си направиха труда да прочетат това, което написах, предварително благодаря на хората които няма да скочат да ме псуват, а като млади, обичащи града си хора ще помислят какво би трябвало да се случи във Враца и какво биха могли самите те да направят...

Момче, не може да приказваш врели некипели и да очакваш никой да не ти противоречи.
Голямата "истина", която си установил, а именно, че Враца се крепи на това, че е областен град беше най-смехотворното нещо, което прочетох в тази тема. Явно това е "коза" на хората от необластните градове в споровете им с тези от областните.
А това, че "Г.Оряховица се намира на три часа път до всеки един от четерите най-големи града в България (София, Варна, Пловдив, Бургас)" сигурно трябва да е голямо предимство. Да разбирам , ли че и Павликени, Сухиндол и всички градчета и села в региона търпят сериозно развитие поради това "стратегическо" разположение?

Не ме разбирай погрешно. Не искам да кажа, че Горна е слаборазвит град, но при всички положения Враца е по-добре икономически. Вече отговорих на един от вашите с точни данни за безработицата в двата града. Както и Ицко каза инвестициите във Враца са много сериозни, било то в магазини, жилища, хотели, нови цехове и т.н. Инвестициите тук са по-големи от тези в Горна. За да не приказвам напразно, прилагам източник:

http://dariknews.bg/city2008.php?criteria=93

Според тези данни, само за 2007 във Враца са инвестирани 87 милиона лв. За Горна като най-сериозна инвестиция дават "изграждането на пречиствателна станция за града. Направената инвестиция е в размер на 16.6 млн. евро по програма ИСПА."
За твое сведение по същата програма Враца спечели проект на стойност 140 милииона лв., който ще се реализира през 2009 г.

Надявам се това да ти е достатъчно като информация и да спреш да се тревожиш за икономическото състояние на нашият град. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Ное 2008 12:19 

Sorry, може в какамангата да не съм довидял за фланелката, все пак ще прегледам някоя снимка от мача. Ако и за шала ме оборите, направо станах за смях.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 03 Ное 2008 12:46 
Аватар

чернобял написа:
Sorry, може в какамангата да не съм довидял за фланелката, все пак ще прегледам някоя снимка от мача. Ако и за шала ме оборите, направо станах за смях.

Истината е, че шала го беше взел за подарък, но както и да е!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Ное 2008 13:19 
голяма смехорания,само по форумите лаете а вчера бяхте така тихи,почти не чух какво пеете,идвате да се драчите после ние сме били мишки,бягали сме,ахах имаше поне 10тина ченгета в 3 патрулки,две зад нашата кола,ако искате направо пред районното да се видим.Тук сега пак сме смешни че бяхме 35 човека а вие носа не сте си показвали в Горна,ахах нямяте право думичка да кажете,на футбол ни бихте с игра,но на трибуните бяхте пална смехорания,незнам как имате очи да пишете такива глупости че сме смешни,останете си сас здраве "велики фенове" ;)

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Ное 2008 13:23 
Бригада Враца

Ти па що си мислиш че ние много сме ви чували :lol:,интересното е че точно когато се пееше ебахме Локо в гъза точно в тоя момент 15-20 човека се качиха нагъзиха се и си свалиха панталоните :lol:...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 03 Ное 2008 14:19 
Аватар

Всичките дето бяха дошли от горна в Враца беха от веселата болница показаха си осраните гъзове хахахахахаххааха цигани от горна нанадолна

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 03 Ное 2008 14:42 

r.h., наистина ли вярваш на цитирания от теб източник. Четох доста от изказванията ти по форумите и ми се чини че си интелигентно момче. Цялата класация на Дарик и критериите не са никак точни. Радвам се за Враца че са спечелили по програма 140 мл. евро, но нали знаеш че от спечелена до реализирана програма има коджа разлика. Можешли да ми кажеш за какво се отнася програмата?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 03 Ное 2008 14:51 
Добър приятел на сайта
Аватар

Парите са 140 млн лв, а не евро. Става дума за средства по програма ИСПА, с които ще бъде подменена по-голямата част от водопроводната мрежа във Враца.
След като източника ми относно инвестициите във Враца и Горна според теб не е достоверен, ще те помоля да ми покажеш такъв който да доказва твоята теза.
Всъщност няма смисъл. Май взехме доста да се отклоняваме от темата. Това все пак е футболен форум, а не икономически. Ако все пак държиш да продължиш дискусията, можеш да го направиш в "Свободна тема" от нашия форум. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Ное 2008 15:31 

Жоро да разбирам е бил в ЮС и си е взел фанелка на Ред Уингс, която на някакъв "ултрас" от Горна му се сторила като ЦСКА...ами чесно казано аз ей такива най ги мразя, защото подобни късогледи индивиди, говеда преди 10 години искаха да ми свият шал на Ман Ю щото бил червен. Какво толкова говорите за тези отборчета...аз по-скоро щях да попитам що е с фанелка на Мидълзбро!
Колкото до романчето, не го дочетох просто защото мачът свърши, жалкият Локомотив се блъсна в зелената стена и сега толкова ги е яд, че кръв им капе от задниците и се чудят какво да кажат! Тръгнали да обясняват че някакво градче, което го знаят само с гарата му е едва ли не е новия Дубай...ми живейте си в Дубай, но по еуфорията около мачовете ви съдя че не сте много щастливи в малкия си оазис! Поздрави и на червения общински съветник!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 03 Ное 2008 17:57 
Аватар

у вестнисците "Футбол" и " 7 дни спорт" пише 4е белене бия видин с 2:0 :!:

Говеда и Свине..отново пред БОТЕВ на колене!!!
Изображение
БРИГАДА ВРАЦА

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 03 Ное 2008 18:10 
Какво да ме е яд за този резултат бе мастъре. Ти знаеш ли че преди мача в четвъртък късно управата на Локо умувахме дали отбора да не спре участие в първенството или не. Като прибавим че знаехме че сме бе Донев, Славчев и Бакьов които са наказани, да не мислиш че сме очаквали да вземем нещо. Никой от феновете не ги интересува как е свършил мача. Даже не се коментираше резултата. Какво да ме е яд.
Знаеш ли какво ме е яд. Че тази година отбора върви добре, има климат и мобилизирахме повече финанси от бизнес. А за сметка на това пък Общината ни обръща гръб. Е това ме е яд. След като общината смята че развитието на футбола не е неин проблем, ами да не е мой. Тея гъзове дето им ги показаха част от феновете са за общинските съветници които гласуваха срещу клуба и кмета. Серем на тях.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 03 Ное 2008 19:35 
Аватар

Ogi написа:
Какво да ме е яд за този резултат бе мастъре. Ти знаеш ли че преди мача в четвъртък късно управата на Локо умувахме дали отбора да не спре участие в първенството или не. Като прибавим че знаехме че сме бе Донев, Славчев и Бакьов които са наказани, да не мислиш че сме очаквали да вземем нещо. Никой от феновете не ги интересува как е свършил мача. Даже не се коментираше резултата. Какво да ме е яд.
Знаеш ли какво ме е яд. Че тази година отбора върви добре, има климат и мобилизирахме повече финанси от бизнес. А за сметка на това пък Общината ни обръща гръб. Е това ме е яд. След като общината смята че развитието на футбола не е неин проблем, ами да не е мой. Тея гъзове дето им ги показаха част от феновете са за общинските съветници които гласуваха срещу клуба и кмета. Серем на тях.

Ами развейте си задниците пред Общината! Дано някой Ви обърне внимание. Пред нас видяхте, че не става! :redcard:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Ное 2008 19:41 
piatel4eta ot gorna lie dolna lieoriahovica neznam,kakvi programi kakvo 4udo mi govorite?samo edno da pitam i dr.nqma .kolko hotela ima vav va6iqt mega polis?aaa i mejdo drugoto,vav kakvo sastoianie.ako ne mojete da broite do 1 ,eto tova e otgovora.drug e vaprosut 4e e tragediq.centarut vie vse edno e vav etropole.EDINSTVENOTO hubavo ne6to vav tozi sme6en bez da preoveli4avam grad e vkusnite bonbonki ,koito se prodavat vav universalniqt vi magazin koito e ot osvobojdenieto.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 03 Ное 2008 20:22 
Аватар

Без да се заядам . Първо ще те помоля да се научиш на пишеш на Български и да се научиш кога е правилно да се натиска бутона Space .
И сега ще ти отговоря . В Горна има 3 хотела и мога да ти гарантирам , че всичките са на високо ниво . За какво са ти 10 хотела , като ще седят празни ?

A.C.A.B

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 03 Ное 2008 20:40 
Бригада Враца
Аватар

morkov4o_LoKoGO написа:
Без да се заядам . Първо ще те помоля да се научиш на пишеш на Български и да се научиш кога е правилно да се натиска бутона Space .
И сега ще ти отговоря . В Горна има 3 хотела и мога да ти гарантирам , че всичките са на високо ниво . За какво са ти 10 хотела , като ще седят празни ?

Искаш да кажеш че във Враца 10те хотела са празни и лоши а в Горна кипи от туристи по хотелите .. Ей пич спри наркотиците :0066:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 03 Ное 2008 21:11 
Аватар

Не само казвам на пича колко хотела имаме и на какво дереже са ...
Ае лек .. със здраве

A.C.A.B

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Ное 2008 21:34 
bil sam vav hotelat na centarut vi.naistina e vav "mnogo dobro sastoianie"

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Ное 2008 21:42 
На хотели взехме да се обиждаме вече,то няма такова избиване на комплекси,какво да направим като сме единствените посетили стадиона ви и трябва на нас да се перчите,какво да кажем ние,аз от мача с Етър тук в Горна агитка не съм виждал.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Ное 2008 23:06 

Скоро и на водоизточници ще минете...мисля трябва от Горна да се насочат вече към форума на Бдин, че имате мач с тях скоро! Щом темата вече не е футболна ще я заключа! Ако има нещо да обсъдите идете в Свободната тема и си говорете за хотели!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 280 мнения ]  Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Локомотив (Мездра) - Видима - Раковски (Севлиево)
Форум: Локомотив 2012 (Мездра)
loko_mz 74712 21 Май 2010 11:38
от vivikonna_a
Преглежда непрочетените мнения Ботев Вр - Левски
Форум: Сезон 2006/2007
r.h. 90417 10 Ное 2006 19:12
от botev_fan
Преглежда непрочетените мнения Ботев (юноши ст.възраст) - сезон 06/07
Форум: Сезон 2006/2007
r.h. 206983 12 Сеп 2007 15:55
от vankata
Преглежда непрочетените мнения Ботев (младша и деца) - сезон 06/07