bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 21 Юни 2025 00:46

Български клубове - Сливен 2000 (Сливен) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 44 мнения ]  Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Сливен - Левски 1914
МнениеПубликувано на: 28 Окт 2008 15:10 
Аватар

Отбор: Монтана 1921 (Монтана)
А относно мача утре, може и да ни биете (реално погледнато) нашите едва ли ще излязат с титулярите.. срещу такъв слаб отбор е нужно малко подценяване :)

Montana & CSKA

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Окт 2008 20:42 
Патриот до Гроб
Аватар

Отбор: Лудогорец 1945 (Разград)
Как ме нарече ?????? преди 3 дена бях у сливен не ми говори глупости, ела ми го кажи това в лицето недоносен боклук !!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Окт 2008 22:32 

Отбор: Сливен 2000 (Сливен)
Най ме радвате като кажете "ела ми го кажи в лицето" ... Тръгнах към турския ти град ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Окт 2008 22:42 
South Boys
Аватар

Отбор: Свиленград 1921 (Свиленград)
А относно мача утре, може и да ни биете (реално погледнато) нашите едва ли ще излязат с титулярите.. срещу такъв слаб отбор е нужно малко подценяване :)[/quote]

На вас от къде ви изплува самочувствието на гранд и че живеете едва ли не в Париж ?!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Окт 2008 22:54 
Патриот до Гроб
Аватар

Е па турски град ама кой те фане той ще те бие. Бях у Сливено пак ли да идвам ??? Може би след 2-3 седмици ще дода да си свърша работата, тогаа ще ми го кажеш да видим ще ти пиша кога точно

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Окт 2008 11:16 
Аватар

в Сливен има цигани но не и турци така че си мълчи и да ти кажа никой тук не мисли че Сливен бил гранд и на живеем в Париж
:o :o :o :o :o :o

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Окт 2008 11:38 
Аватар

Отбор: Светкавица 1922 (Търговище)
ариле ко прайте бе хораа вий тъз тема е превърнахте само в псувни

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 29 Окт 2008 18:48 
South Boys
Аватар

Отбор: Свиленград 1921 (Свиленград)
сливен фен написа:
в Сливен има цигани но не и турци така че си мълчи и да ти кажа никой тук не мисли че Сливен бил гранд и на живеем в Париж

Доколкото си спомянм цитирах фена на Монтана не на Сливен :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 29 Окт 2008 23:54 
сливен фен написа:

В Сливен няма цигани :redcard:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 30 Окт 2008 01:13 
Патриот до Гроб
Аватар

Написах ти на ЛС кога ще съм да се разберем, та по темата много слаб мач ама много ..... с нищо отборите не показаха че са достойни дори за НАЩА "А" ГРУПА

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 30 Окт 2008 15:32 
Аватар

BeyonDDead написа:
ШШшшш ей успокой се бе ..... осъзнай се къде се намираш, явно не си на тоя свят. Добре бе голям фен и в друга тема те питах, къде беше до преди 1-2 години къде беше у вас и викаше за Левски и ЦСКА , а сега когато Лечков като почна да копува мачове вие сте голяма работа, че кво нямате ли цигани в Сливен ??? :shock: :shock: :shock: :shock: . Имате дори повече от нас да ти кажа чесно, в Разград има много турци ама циганите намаляват за разлика при вас се Увеличават. Ако не говорите глупости никой няма да ви обижда ама вие сами си го искате, като казвате че сте фактор, нищо не сте дори децата от агитката на Левски, цска , ботев , локо дори и от "В" група някой агитки ще ви подуят така че си мълчи. Кометирай си отбора и не говори че сте нещо особено, да играете футбол ама не сте ФАКТОР !!!

Драги ми смехурко,ти защо беше в Сливен?Къде си видял някой фен на Сливен да го раздава хулиган??Никъде.Сливен няма агитка от 1 година,това го знаят много хора,които гледат футбол от повече време,но ти това не го знаеш,защото ти си поредното чедо,което робува на двете максими син или червен.Айде заминавай на село и ходи да гледаш твоя отбор,който не е от твоя град в чуждите градове.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Окт 2008 18:03 
Аватар

Отбор: Светкавица 1922 (Търговище)
але ей алооооо разград я дасе махашшшш е лайно селско махайсе от тука :redcard: :redcard: :redcard: :redcard:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Окт 2008 20:33 
Аватар

съгласен съм с теб слаб мач

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 30 Окт 2008 21:02 
Патриот до Гроб
Аватар

ultra_voin написа:
BeyonDDead написа:
ШШшшш ей успокой се бе ..... осъзнай се къде се намираш, явно не си на тоя свят. Добре бе голям фен и в друга тема те питах, къде беше до преди 1-2 години къде беше у вас и викаше за Левски и ЦСКА , а сега когато Лечков като почна да копува мачове вие сте голяма работа, че кво нямате ли цигани в Сливен ??? :shock: :shock: :shock: :shock: . Имате дори повече от нас да ти кажа чесно, в Разград има много турци ама циганите намаляват за разлика при вас се Увеличават. Ако не говорите глупости никой няма да ви обижда ама вие сами си го искате, като казвате че сте фактор, нищо не сте дори децата от агитката на Левски, цска , ботев , локо дори и от "В" група някой агитки ще ви подуят така че си мълчи. Кометирай си отбора и не говори че сте нещо особено, да играете футбол ама не сте ФАКТОР !!!

Драги ми смехурко,ти защо беше в Сливен?Къде си видял някой фен на Сливен да го раздава хулиган??Никъде.Сливен няма агитка от 1 година,това го знаят много хора,които гледат футбол от повече време,но ти това не го знаеш,защото ти си поредното чедо,което робува на двете максими син или червен.Айде заминавай на село и ходи да гледаш твоя отбор,който не е от твоя град в чуждите градове.

Това чедо като е гледало футбол ти къде си бил, я кажи къде са го раздавали хулигани еми счупиха предния прозорец на автобуса на Левски. та Робувам на кого да робувам , на циганите ли или на турците, на мафиотите в България или на БФС. Та вие робувате на Лечков, та заради такива отбори като вас развалят футбола, къде са ЕТЪР, Дунав, Нафтекс, Берое други отбори които са били и ще бъдат много повече от вас в всякакви показатели, та вие купихте цяла "Б" група за да влезнете (тука ако спориш значи не си обективен), та вие сте втори в "А" група като влезнахте този сезон, та как си го обясняваш, това с добра игра или със натискане на съдий - пример за това мача с Локо пд и ЦСКА където взехте каквото можахте и то бихте шампиона на България, не играхте по добре това само вие си го мислите просто съдията направи всичко възможно за да ги биете, понеже Лупи нямаше пари да го купи той, Преди няколко години се отървахме от 2ма човека които точно това правеха копуваха на поразия мачове, БОжков и Илиев (бог да го прости RIP). Как Локо стана шампион с пари копуване, така сега и вие ще сте в челнитет места заради парите на Лечков които със "Синиото БФС" се е договорил да сте напред, та ако помслим реално защо не бихте Левски , защото е "синио БФС" по думите на Цскари, а ти от търговище не ми говори къде да ходя, че ВАШИЯ ГРАД Е ПОЗОР ЗА Нашата страна !!! Ако искаш пиши на ЛС да ти кажа и защо

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 31 Окт 2008 05:17 

Ей завистлив турчин , спри да говориш за работи за които незнаеш , едва ли някой от тоя форум знае. Гледай си там левскито и турския отбор...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 31 Окт 2008 16:29 
Аватар

BeyonDDead написа:
ultra_voin написа:
BeyonDDead написа:

Това чедо като е гледало футбол ти къде си бил, я кажи къде са го раздавали хулигани еми счупиха предния прозорец на автобуса на Левски. та Робувам на кого да робувам , на циганите ли или на турците, на мафиотите в България или на БФС. Та вие робувате на Лечков, та заради такива отбори като вас развалят футбола, къде са ЕТЪР, Дунав, Нафтекс, Берое други отбори които са били и ще бъдат много повече от вас в всякакви показатели, та вие купихте цяла "Б" група за да влезнете (тука ако спориш значи не си обективен), та вие сте втори в "А" група като влезнахте този сезон, та как си го обясняваш, това с добра игра или със натискане на съдий - пример за това мача с Локо пд и ЦСКА където взехте каквото можахте и то бихте шампиона на България, не играхте по добре това само вие си го мислите просто съдията направи всичко възможно за да ги биете, понеже Лупи нямаше пари да го купи той, Преди няколко години се отървахме от 2ма човека които точно това правеха копуваха на поразия мачове, БОжков и Илиев (бог да го прости RIP). Как Локо стана шампион с пари копуване, така сега и вие ще сте в челнитет места заради парите на Лечков които със "Синиото БФС" се е договорил да сте напред, та ако помслим реално защо не бихте Левски , защото е "синио БФС" по думите на Цскари, а ти от търговище не ми говори къде да ходя, че ВАШИЯ ГРАД Е ПОЗОР ЗА Нашата страна !!! Ако искаш пиши на ЛС да ти кажа и защо

Не ти явно си много прост-рейса го строшиха цскарите от Сливен,които бяха до клетката,ама ти тва не го знаеш нали.Хаха,интересно ми е да видя къде пише,кви хулигани сме,много ми е интересно,ама много,искам да видя.И не се сравнявай с мен,защото,аз като съм бил по селата и градовете да гледам Сливен,ти не си знаел за футбола.Гледай си в кошарата-рязаната,аз ще си гледам в моята,аман от футболни експерти,като теб.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Ное 2008 22:00 
Аватар

Dondevil, ти пък левскар да не си циганин :?:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 03 Ное 2008 23:26 
Абе едно време и знамена имахте Изображение ,ма сега и това си нямате :?

И да от града ,който ти се пада столица съм :a006:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Ное 2008 21:32 
Аватар

имаме си

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 44 мнения ]  Предишна  1, 2

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Ботев Вр - Левски
Форум: Сезон 2006/2007
r.h. 90577 10 Ное 2006 19:12
от botev_fan
Преглежда непрочетените мнения Левски 0 - 3 Вердер Бремен
monibgole 42702 06 Ное 2006 09:29
от alibaba
Преглежда непрочетените мнения Левски (София) 3-0 Берое (Стара Загора)
Форум: Берое (Стара Загора)
Anonymous 49877 05 Ное 2006 23:20
от speedbreaker
Преглежда непрочетените мнения Левски - Локо Сф
Anonymous 31033 13 Дек 2006 08:14
от tridant
Преглежда непрочетените мнения Левски- Барса
Anonymous 15983 23 Ное 2006 19:25
от skycycle