bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 18 Юни 2025 02:16

Български клубове - Панайот Волов (Шумен) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 55 мнения ]  Предишна  1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Окт 2008 16:57 
Аватар

Отбор: Шумен 2010 (Шумен)
аз викам да се отказваме да пишем за клуба,а например кой ко продава (купува) :D :D :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Фен Клуб на ПФК Волов (Шумен)
МнениеПубликувано на: 20 Окт 2008 18:58 
Аватар

Положението сега май е следното - пешо само дигна шум че ще се маха, това че ще ни купува бившия собственик на берое е пълна глупост, единствената промяна е че на трактора му поникнаха топки и си призна вината и се махна, а пешо, пешо си е безполово същество, даже май е и либсващото звено - "БлъфусДайПари ал майната на феновете"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Фен Клуб на ПФК Волов (Шумен)
МнениеПубликувано на: 05 Мар 2009 16:40 
Аватар

Драги фенове на Волов, неофициалният фен клуб на отбора ще проведе заседание и най-вероятно среща с клуба, на това заседание ще се приемат нови членове за които най-вероятно ще бъдат издействани сезонни карти или безплатни билети, фен клуба или поне малка част от него ще може да пътува за гослтуванията на отбора. За сега материалната база на фен клуба разполага с три знамена и мегафон, като се очаква в скоро време с помощта на новите членове тази база да се увеличи. Моля ако някой иска да стане част от фен клуба да се яви в събота 7 март в 15:00 часа на входа на сектор А (трите лева) за провеждане на събрание и изясняване на въпроси ако има такива. След като се проведе срещата с клуба се надяваме освен безплатните билети и евентуално една друга изненада да се подобрят условията в сектора в който ще се разполага агитката на всеки мач.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Фен Клуб на ПФК Волов (Шумен) - ВОЛОВ ОЛЕ
МнениеПубликувано на: 14 Мар 2009 19:55 
Аватар

ЗАЯВЛЕНИЕ НА ФЕН-КЛУБ "ВОЛОВ ОЛЕ"

ФЕН-КЛУБА БЛАГОДАРИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МНОГО НА ПРОДАЖНИЦИТЕ ОТ РЪКОВОДСТВОТО В ЛИЦЕТО НА ИЗПЪЛНИТЕЛНИЯТ ДИРЕКТО НИКОЛАЙ ИЛИЕВ И ДОНЯКЪДЕ СОБСТВЕНИКА ПЕТЪР АТАНАСАВО ЗАРАДИ НЕБРЕЖИЕТО СИ, КОИТО НЕ СИ СПАЗВАТ ОБЕЩАНИЯТА И СЕГА НИЕ ФЕНОВЕТЕ ЩЕ БЕРЕМ ОТ ТОВА. УТОЧНЯВАМ НОВОТО ЗНАМЕ Е ВЕЧЕ В ШУМЕН ДОРИ Е БИЛО И НА СТАДИОНА, НО НАШИТЕ УПРАВНИЦИ СА ГО ВЪРНАЛИ ЗАЩОТО СУМАТА ОТ 215ЛВ ИМ СЕ Е ВИДЯЛА ПРЕКАЛЕНО ГОЛЯМА ЗА ЗНАМЕ КОЕТО ТЕ ИСКАХА, А НИЕ САМО СЕ НАВИХМЕ ДА НАПРАВИМ ЗАЩОТО СМЕ ПРОСТО ФЕНОВЕ (САМО ДА ВМЕТНА ЧЕ МЕРЦЕДЕСА НА СКЪПИЯ НИ СОБСТВЕНИК СРУВА 200 000). ОТ ДНЕС НАТАТЪК НЕТО ЕДНО ОТ ЗНАМЕНАТА ПРИТЕЖАНИЕ НА ФЕН-КЛУБА НЯМА ДА БЪДЕ РАЗВЯТО КАКТО ПОДОБАВА, А ЗНАМЕНАТА ЩЕ БЪДАТ РЯЗВЯВАНИ НА ОБРАТНО КАКТО НА ВРЕМЕТО СА СЕ РАЗВЯВАЛИ ПО ВРЕМЕ НА ВОЙНА, ФЕН-КЛУБА ЩЕ ДРОДЪЛЖИ ПОДКРЕПАТА СИ САМО КЪМ ИГРАЧИТЕ, КАТО ЩЕ ИМА РЕДОВНИ ПОЗДРАВИ ЗА РЪКОВОДСТВОТО, ДОКАТО НЕ СИ СПАЗЯТ ОБЕЩАНИЕТО. НИТО ЕДИН ЧЛЕН НА ФЕН-КЛУБА НЯМА ДА ДАДЕ ДОРИ И СТОТИНКА ЗА ЗНАМЕТО КОЕТО ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ ПОДАРЪК ЗА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ. ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ НЯКОЙ ОТ РЪКОВОДСТВОТО РЕШИ ДА ПРОЧЕТЕ ТОВА И СЕ ОСЕТИ ЗНАЕ КЪДЕ ДА НИ НАМЕРИ И ЗНАЕ ЧЕ С НАС СЕ ВОДИ РАЗГОВОР ЛЕСНО, ЗАЩОТО НИЕ ИМАМЕ УВАЖЕНИЕ КЪМ ВСЕКИ ЕДИН ОТ ТЯХ ВЪПРЕКИ ЧЕ ТОВА УВАЖЕНИЕ Е ВЕЧЕ НА ИЗЧЕРПВАНЕ.

С УВАЖЕНИЕ И ПОЗДРАВИ ДО ДЕСЕТО КОЛЯНО И ОТВЪД, ЧЛЕНОВЕТЕ НА ФЕН-КЛУБ "ВОЛОВ ОЛЕ"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Апр 2009 23:15 
Аватар

Еми влизаме безплатно всеки мач и ние носим знамената на мачовете, сам си направи изводите

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Май 2009 22:22 
icenceto написа:
A kolko 4oveka ste... ???????? I pari nqkakvi za da vlezesh trqbva li... kak stoqt neshtata.

Да пускаш смс на номер 1002.И си приет.Иначе сме около 100 тина човека и сичките одим на фитнес.Ръцете са ни по 50 см.За куровете да не говорим..

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 01 Май 2009 23:23 
Аватар

okochaa написа:
icenceto написа:
A kolko 4oveka ste... ???????? I pari nqkakvi za da vlezesh trqbva li... kak stoqt neshtata.

Да пускаш смс на номер 1002.И си приет.Иначе сме около 100 тина човека и сичките одим на фитнес.Ръцете са ни по 50 см.За куровете да не говорим..

Ти аре престани вече, щот почваш сериозно да дразниш всички и ако те набараме от фен клуба ще те напрайм на русенско варено (феновете на Дунав да не се обиждат)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Май 2009 23:24 
Аватар

icenceto написа:

5-6 човека сме, не трябва никакви пари да се дават и такива работи, просто трябва на нарочения час да си там щот иначе ще трябва сам да си плащаш билета

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Май 2009 08:34 
Аватар

Ей паляк ръката ти ако е 50см то сметни колко си хилав след като наще курове са по толкова и бегай по на далече

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 02 Май 2009 13:42 
Аватар

Ако искаш днеска ела към 6 без 10 пред входа откъм тракийския който е, без пари ще те вкараме и ако ти хареса си във фен-клуба.

Няма как да ни объркаш ние ще сме трима четирима единия ще носи знамето на гърба си, а аз ще съм с тениска на отбора

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Май 2009 19:51 

TheDeadman92 написа:
Ако искаш днеска ела към 6 без 10 пред входа откъм тракийския който е, без пари ще те вкараме и ако ти хареса си във фен-клуба.

Няма как да ни объркаш ние ще сме трима четирима единия ще носи знамето на гърба си, а аз ще съм с тениска на отбора

Как безпари?На мене винаги ми искат 2 лева :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Май 2009 21:05 
Аватар

Galen_Volov написа:
TheDeadman92 написа:

Как безпари?На мене винаги ми искат 2 лева :twisted:

Еми ние си имаме оговорка и ни пускат без пари, що си мислите че постоянно ви каним да идвате с нас

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Май 2009 11:13 
Аватар

И аз влизам без пари! Цените на билетите, за много по-добри стадиони са по-ниски. Няма да дам 2 лв да седя на камъни или пък 3 лв да седя по пейки без облегалки. Бих се замислил дали да ги дам, но при това ръководство никога!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Май 2009 11:56 
Аватар

Miro Ivanov написа:
И аз влизам без пари! Цените на билетите, за много по-добри стадиони са по-ниски. Няма да дам 2 лв да седя на камъни или пък 3 лв да седя по пейки без облегалки. Бих се замислил дали да ги дам, но при това ръководство никога!

За официалнаат трибуна май вече цената е 3,80, а според мен въобще не трябва да има билети на стадиони с качества като нашия, само ще кажа че на Берое на стадиона билетите май са по 2лв

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Май 2009 15:34 
Аватар

Каквооо? 3,80 :D Ай стига бе ... не може да има такъв цирк :D :D :D :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Май 2009 19:22 
Аватар

еми аз кат ви каня да влизате без пари се смеете и влизате с пари ваша си работа

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Май 2009 20:43 

Момчета, малко информация ми трябва, да обновим във Football Manager 2010, тъй като не знам как стоят нещата в момента във Волов кой къде е отишъл като място. Трябват ми следните хора имена поне заемащи тези позиции в отбора, за които се сещате, казвайте, ще съм благодарен.

- помощник треньор (асистент)
- спортно-технически директор (изпълнителен директор по спортно-техническите въпроси)
- други треньори от щаба, отговарящи за първия отбор

- президент (ако е различен от основния акционер и изпълнява длъжността изпълнителен директор)
- основен акционер (ако основната му дейност е спонсорство, а с административните дела се занимава друг човек, най-често административен директор в клуба)
- изпълнителен директор по административните въпроси (ако е президентът на клуба се явява и основен спонсор)
- приблизителен (или точен, ако ви е известен) бюджет на клуба - цялата сума, с която разполага клуба в банкови сметки и др. (в лева)
- дата, към която е актуален записаният бюджет

Допълнително можете да напишете, ако са ви известни:
- треньор на вратарите
- главен (генерален) мениджър (напр. често използвана за старши треньори непритежаващи необходимия лиценз за да бъдат записани като такива)
- директор на детско-юношеската школа
- треньори в детско-юношеската школа
- главен отговорник по селекцията (началник скаут)
- други скаути
- главен лекар
- други лекари
- масажисти
- пресаташе (PR агент)
- други акционери, притежаващи големи дялове от клуба
- приблизителен (или точен, ако ви е известен) трансферен бюджет на клуба (в лева)
- приблизителен (или точен, ако ви е известен) бюджет на разположение за заплати на бъдещите попълнения (месечно, в лева)
- приходи - бъдещи и/или настоящи (източник, начална и крайна дата, сума в лева)
- дългове - бъдещи и/или настоящи (лице или организация, на който/които трябва да се върне сумата, начална и крайна дата, сума в лева)

БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Май 2009 21:11 
Аватар

Не че съм много сигурен на мисля че така стоян нещата

- помощник треньор (асистент) - В. Венков
- спортно-технически директор (изпълнителен директор по спортно-техническите въпроси) - Николай Илиев
- други треньори от щаба, отговарящи за първия отбор - Тодор Бекяров (ст. треньор - формален); Румен Рангелов (играещ треньор на вратарите)

- президент (ако е различен от основния акционер и изпълнява длъжността изпълнителен директор) - Петър Атанасов (в оставка от Септември 2008 и временно изпълняващ длъжността)
- основен акционер (ако основната му дейност е спонсорство, а с административните дела се занимава друг човек, най-често административен директор в клуба) мисля че отново трябва да Петър Атанасов
- изпълнителен директор по административните въпроси (ако е президентът на клуба се явява и основен спонсор) - отново трябва да е Николай Илиев
- приблизителен (или точен, ако ви е известен) бюджет на клуба - цялата сума, с която разполага клуба в банкови сметки и др. (в лева) - между 850 000 и 1 000 000 (това е официалната информация, но принципно бюджета е много по-малък)
- дата, към която е актуален записаният бюджет - Септември 2008

Допълнително можете да напишете, ако са ви известни:
- треньор на вратарите - Румен Рангелов
- главен (генерален) мениджър (напр. често използвана за старши треньори непритежаващи необходимия лиценз за да бъдат записани като такива) - Валери Венков
- директор на детско-юношеската школа (не съм запознат)
- треньори в детско-юношеската школа - Стоян Чешмеджиев (набор '94-'95 ако не се лъжа) за другите треньори не съм запознат
- главен отговорник по селекцията (началник скаут) В. Венков и П. Атанасов
- други скаути - мисля че няма
- главен лекар - не знам кой е
- други лекари - мисля че имаме само един
- масажисти - ако не се лъжа нямаме
- пресаташе (PR агент) - няма такъв, но може да се каже че функцията се изпълнява от П. Атанасов
- други акционери, притежаващи големи дялове от клуба - Галин Терзийски и още няколко ако се сетя как се казваха ще ги добавя
- приблизителен (или точен, ако ви е известен) трансферен бюджет на клуба (в лева) - принципно няма такъв защото отбора кара на футболисти под наем и свободни транфери, много рядко на купени футболисти чиято обща цена не би трябвало да надхвърля 100 000лв., така че вероятно е между 100 000 и 150 000
- приблизителен (или точен, ако ви е известен) бюджет на разположение за заплати на бъдещите попълнения (месечно, в лева) - няма такъв защото настоящите футболисти много често не получават заплати
- приходи - бъдещи и/или настоящи (източник, начална и крайна дата, сума в лева) - от билети месечно около 4 500 лв.; от бизнеса в града и частни лица както и общината около 500 000лв. годишно (по данни предоставени от клуба през Август 2008); генерален спонсор "Кариера Драгоево" около 400 000лв. годишно (отново по данни предоставени от клуба през Август 2008) (данните предоставени от клуба най-вероятно са силно преувеличени, а приходите от билети са крайно непостоянни)
- дългове - бъдещи и/или настоящи (лице или организация, на който/които трябва да се върне сумата, начална и крайна дата, сума в лева) - ако не се лъжа дългове нямаме освен няколко футболиста взети на заем от Спартак (Варна)

В общи линии това е което знам за отбора ако се сетя още нещо ще го постна

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Май 2009 21:22 

Аз съм записал Венков като главен треньор, кой е неговия помощник обаче?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Май 2009 21:28 
Аватар

Венков е помощник треньора, а официалния се води Тодор Бекяров който води Преслав, но е само формален треньор поради факта че тубата няма лиценз

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Май 2009 21:41 

Текущата информация е предадена, ако има още, казвайте :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Май 2009 11:56 
Аватар

Филип Крумов - Треньор на юноши старша възраст
Янаки Янакиев - Лекар

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Май 2009 11:38 

Започнахме втори етап, събиране и проверка на данни за първия отбор и за юношите, юноши особено ми трябват перспективни данни за тях трябва за FM 2010 да са навършили 15 години.

Ето ви таблица за попълване, наблягайте на юноши, в момента за играчи за които ни трябва по-обстойна информация са новите от Етар, Мартинов трябва да го създаваме и мисля, че е това. Може и просто опростено състава с имена да дадете да си го сравня.

ТАБЛИЦАТА:

Договор: (Професионален, аматьорски, юношески, на проби)
Пълно име:
Кратко име (за чужденци):
Националност:
Национален отбор: (Не е повикан, Първи отбор, Младежи, Юноши старша възраст)
Дата на раждане:
Родно място:
Позиция (главна):
Позиция (допълнителни):
Статут в отбора: (неизвестен, резерва, титуляр, звезда)
Игрови номер:
Любим номер (ако има):
Височина (в см):
Тегло (в кг):
Предпочитан крак:
Ниво на непредпочитания: (ужасно, много слабо, слабо, средно, добро, много добро, отлично).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 12 Май 2009 13:38 
Аватар

Ами тука не мисля че можем ние да ти мопогнем кой знае колко много, най-добре ще е някой хубав следобед да се разходиш до ученическия и градския и да поискаш от треньорите тази изнформация

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Май 2009 20:14 

Вече едно момче за набор 93 ме офертира, че ще посъбере информация, ще трябва да намина и през Ученическия да разпитам треньорите наистина, някой да си има на идея кога са им тренировките?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 55 мнения ]  Предишна  1, 2, 3  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Снимки на стадиона
Форум: Спортист 2009 (Своге)
lms_X 247070 14 Окт 2009 23:39
от darkko
Преглежда непрочетените мнения На кое място ще завърши "Дунав" в Б Изток?
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 178160 16 Сеп 2018 10:00
от Dearis
Преглежда непрочетените мнения Купата на България
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 141482 04 Ное 2006 18:12
от StreeT_HunteR
Преглежда непрочетените мнения Отборът на Спартак - 2006-2007
Форум: Архив
Anonymous 132813 01 Яну 2007 16:25
от SPFC1919
Преглежда непрочетените мнения История на ФК "Спартак" Пловдив