bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 19 Юни 2025 15:56

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 9 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Наполи - Ювентус
МнениеПубликувано на: 14 Окт 2008 21:11 
L.D.S.
Аватар

Отбор: Локомотив (Дряново)
Серия А, 7 кръг, 18 Октомври 2008, 21:30ч

Официални мачове между Ювентус и Наполи - 141:
66 победи за Юве, 46 равни и 29 загуби; вкарали сме 215 гола и сме допуснали 152

От тези 141 мача, 124 са за първенството:

57 победи, 43 равни и 24 загуби; 179 вкарани и 129 допуснати гола

62 пъти сме гостували на Наполи:
20 победи, 24 равни и 18 загуби; 72 отбелязани и 70 допуснати гола

футболисти с най-много мачове като гост на Наполи:

13 - Гаетано Ширея
12 - Джузепе Фурино
11 - Джампиеро Бониперти, Дино Дзоф
10 - Роберто Бетега, Антонело Кукуреду, Клаудио Джентиле, Сандро Салвадоре, Марио Верглиен
9 - Антонио Кабрини

футболисти с най-много голове като гост на Наполи:

3 - Омар Сивори, Джампиеро Бониперти, Алесандро Дел Пиеро
2 - Роберто Бетега, Ренато Бусо, Енрико Кандиани, Фабио Капело, Джузепе Дамиани, Луиджи Де Агостини, Джон Хансен

последни 10 мача между Ювентус и Наполи:

1998: Ювентус - Наполи 2:2, шампионат (45-Дел Пиеро, 74-Салайета)
1999: Наполи - Ювентус 1:3, Купа на Италия (18-Индзаги, 29, 79-Ковачевич)
1999: Ювентус - Наполи 1:0, Купа на Италия (26-Еснайдер)
2000: Наполи - Ювентус 1:2, шампионат (66-Ковачевич, 74-Дел Пиеро)
2001: Ювентус - Наполи 3:0, шампионат (12-Ковачевич, 52-Индзаги, 86-Дел Пиеро)
2006: Наполи - Ювентус 3:3, Купа на Италия (27-Киелини, 79, 120-Дел Пиеро)
2006: Наполи - Ювентус 1:1, шампионат на Серия Б (67-Дел Пиеро)
2007: Ювентус - Наполи 2:0, шампионат на Серия Б (18-Каморанези, 49-Дел Пиеро)
2007: Наполи - Ювентус 3:1, шампионат (46-Дел Пиеро)
2008: Ювентус - Наполи 1:0, шампионат (88-Якуинта)

10 мача - 6 победи - 3 равни - 1 загуба - 19 вкарани гола - 11 допуснати

Изображение

http://www.juventus-bulgaria.com/content/view/2103/65/ - тук можете да откриете инфо за фенклуб "Ювентус-България" :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Наполи - Ювентус
МнениеПубликувано на: 18 Окт 2008 23:42 
Аватар

Отбор: Спортист 1924 (Своге)
2-1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Окт 2008 23:54 
Аватар

Отбор: Янтра 1919 (Габрово)
Не сте в много добър период, но незнам защо вините толкова треньора си, мисля че Раниери няма никаква вина

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Окт 2008 19:59 
L.D.S.
Аватар

[AS Roma]Gu73v написа:
Не сте в много добър период, но незнам защо вините толкова треньора си, мисля че Раниери няма никаква вина

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Май само ти така мислиш.За да не навлизам в кой знае какви подробности ще ти дам само един пример от вчера: вади Дел Пиеро и на негово място пуска Де Челие :shock: Да беше пуснал Джови или Маркиони ок, но да пуснеш ляв бек, вместо нападател и то когато ти трябват голове...

И в пълна не адекватност излиза след мача и казва: аз съм сигурен за поста си и криза в отбора няма :silent:

Как да няма бе!?От последните 5 мача - 3 равни и 2 загуби!

И другото което е: на къде я е водил тая подготовка, че в контролите биехме и играехме добре, а като почнаха официалните мачове се сринахме.Освен това много отдавна не помня да сме имали толкова много контузени играчи, което отново ме навява на мисълта, че подготовката на отбора е сбъркана.

Изображение

http://www.juventus-bulgaria.com/content/view/2103/65/ - тук можете да откриете инфо за фенклуб "Ювентус-България" :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Окт 2008 20:34 
Аватар

Отбор: Янтра 1919 (Габрово)
bianconero написа:
[AS Roma]Gu73v написа:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Май само ти така мислиш.За да не навлизам в кой знае какви подробности ще ти дам само един пример от вчера: вади Дел Пиеро и на негово място пуска Де Челие :shock: Да беше пуснал Джови или Маркиони ок, но да пуснеш ляв бек, вместо нападател и то когато ти трябват голове...

И в пълна не адекватност излиза след мача и казва: аз съм сигурен за поста си и криза в отбора няма :silent:

Как да няма бе!?От последните 5 мача - 3 равни и 2 загуби!

И другото което е: на къде я е водил тая подготовка, че в контролите биехме и играехме добре, а като почнаха официалните мачове се сринахме.Освен това много отдавна не помня да сме имали толкова много контузени играчи, което отново ме навява на мисълта, че подготовката на отбора е сбъркана.

Е то по твойта логика, и нашата подготовка е тотално хипер мега гига объркана, и то не само за сега ами и предните два сезона лсед като имаме толквоа много контузени, също така и на Челси.
А за смяната на Дел Пиеро - все пак той е треньор и той решава какво е най-добро, аз мога да ти изброя хиляди моменти когато съм бил шашнат от смени които Спалети е направил, той все пак пое отбора в труден момент и мисля че дотук се справя много добре, миналата година направихте един много добър сезон, но съдиите ви е*аха майката на шампионските амбиции, мисля че щее доста необмислен ход едно евентуално негово уволнение

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Окт 2008 21:06 
L.D.S.
Аватар

Срещу кого ни ебаха майката съдиите?Срещу Раджина и Наполи.Изивнявам се на феновете на Наполи най-вече, но тези отбори трябва да ги бием дори и съдиите да са с техни екипи облечени.Нали занеш - "титлата се печели срещу малките отбори", а ние точно срещу тях я загубихме.Вярно че играхме много силно срещу грандовете, но за предпочитам загуби в дербитата, но да вземем Скудетото.Тинкъра просто не успя да надъха момчетата за мачовете с малките отбори и за това не станахме шампиони.Пък после ходи и ми разправя какво огромно постижение било 3-то място...

Нещото, което нааааай-много ме дразни у Раниери е пораженческия дух.Не може след 2:2 с БАТЕ да излезеш и да кажеш, че си доволен..и то е така след абсолютно всеки мач без значение как е свършил, как сме играли и т.н.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Окт 2008 22:21 

Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
bianconero написа:
Срещу кого ни ебаха майката съдиите?Срещу Раджина и Наполи.Изивнявам се на феновете на Наполи най-вече, но тези отбори трябва да ги бием дори и съдиите да са с техни екипи облечени.Нали занеш - "титлата се печели срещу малките отбори", а ние точно срещу тях я загубихме.Вярно че играхме много силно срещу грандовете, но за предпочитам загуби в дербитата, но да вземем Скудетото.Тинкъра просто не успя да надъха момчетата за мачовете с малките отбори и за това не станахме шампиони.Пък после ходи и ми разправя какво огромно постижение било 3-то място...

Нещото, което нааааай-много ме дразни у Раниери е пораженческия дух.Не може след 2:2 с БАТЕ да излезеш и да кажеш, че си доволен..и то е така след абсолютно всеки мач без значение как е свършил, как сме играли и т.н.

Наполи към малките отбори в Италия ли го включваш :? А и още повече, в Неапол много малко отбори взимат точки, за публиката е излишно да говоря, всички знаят какво представлява.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Окт 2008 14:46 
L.D.S.
Аватар

SPFC1919 написа:
bianconero написа:

Наполи към малките отбори в Италия ли го включваш :? А и още повече, в Неапол много малко отбори взимат точки, за публиката е излишно да говоря, всички знаят какво представлява.

Все пак дълго време бяхте извън елита и миналия сезон отбора ви не беше чак толкова впечатляващ като тази година :wink: Това имах предвид.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Окт 2008 15:29 
Аватар

Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
bianconero написа:
SPFC1919 написа:
bianconero написа:

Все пак дълго време бяхте извън елита и миналия сезон отбора ви не беше чак толкова впечатляващ като тази година :wink: Това имах предвид.

Той не е фен на Наполи, а на Милан :a006:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 9 мнения ] 

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Смърт в Ювентус, Италия в шок
Форум: ДЮШ
FB'04 15124 08 Яну 2007 00:06
от speedbreaker
Преглежда непрочетените мнения Милан-Ювентус пряко по ТВ 7
Форум: Сезон 2007/2008
SPFC1919 14510 06 Яну 2007 00:12
от SPFC1919
Преглежда непрочетените мнения Милан - Ювентус 3:2 /Купа на Берлоскони/
Форум: Сезон 2006/2007
Lorenco 18645 07 Яну 2007 19:44