bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 18 Юни 2025 00:41

Български клубове - Розова долина (Казанлък) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 52 мнения ]  Предишна  1, 2, 3  Следваща

Поморие - Розова долина
Анкетата свършва на 15 Окт 2008 17:01
победа на Поморие 43%  43%  [ 6 ]
равенство 21%  21%  [ 3 ]
победа на Розова долина 36%  36%  [ 5 ]
Общо гласове : 14
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Окт 2008 20:21 
Аватар

Отбор: Розова долина (Казанлък)
Гледаме мача на националите.Ако си българин редно е ти също да го гледаш,а не да търсиш дребни заяждания.
И не усещаш ли,че започваш да прекаляваш с тези три поредни провокативни поста без никой да ти отговаря?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 15 Окт 2008 20:36 
Аватар

Отбор: Асеновец 2005 (Асеновград)
ПИЧОВЕ ОЧАКВАМ В НЕДЕЛЯ ДА СЕ РАЗХОДИТЕ ДО ГОРНО БОТЕВО И ДА ВИКАТЕ ЗА АСЕНОВЕЦ , ЩЕ ОТКРИВАМЕ ФЕН КЛУБ НА АСЕНОВЕЦ В КАЗАНЛЪК , КОЙТО ИСКА МОЖЕ ДА СЕ ЗАПИШЕ .....ЖАЛКО , ЧЕ НЕ ВЗЕХА ХАДЖИФЕЙЗУЛА В ГРУЗИЯ СЕГА НЕЗНАМ КОЙ ЩЕ ВКАРА ЗА НАШИТЕ - ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ И АСЕНОВЕЦ

ggeorgiev написа:
Гледаме мача на националите.Ако си българин редно е ти също да го гледаш,а не да търсиш дребни заяждания.
И не усещаш ли,че започваш да прекаляваш с тези три поредни провокативни поста без никой да ти отговаря?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: VII кръг Поморие - Розова долина 3:1
МнениеПубликувано на: 15 Окт 2008 20:41 

Българин съм със синьо-червена кръв, а не с розова и гледам мача, но това поколение са боклуци като Вас а нашто бяхме 4 ти в света и печелехме по 10 златни медала от олимпиада без отнетите и вече ме е срам че съм българин бе с какво да се гордея???

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Окт 2008 20:45 

az se gordeja s na6ite mom4eta ot asenovec , tova sa muje i hora , a ne muhliovci , minalata godina , kato bjahme v dunoto pak igraha mujki i sus surca , zatova 6te sum zad tjah

starfen написа:
Българин съм със синьо-червена кръв, а не с розова и гледам мача, но това поколение са боклуци като Вас а нашто бяхме 4 ти в света и печелехме по 10 златни медала от олимпиада без отнетите и вече ме е срам че съм българин бе с какво да се гордея???

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Окт 2008 20:49 

Буратино мача е в Чирпан и аз ще съм там в 16.00
Само Асеновец!!! Да развалим рахата на Румбата Теодосиев и компания мутри и да ги яд розовите боклуци!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Окт 2008 20:56 
Аватар

Момчета престанете вече с тия прости спорове без смисъл замирисва яко на комплекси, мача с розите отдавна мина аре да си гледаме наща паница, сичко останало си е само коментари за групата

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Окт 2008 21:11 
Аватар

starfen, учудвам се да науча,че си от поколението на четвъртите в света.Съдържанието на изказванията ти приляга повече на келеш от 7 клас.Такива като тебе ги нямаше предния сезон,когато едва спасихте мястото си в групата.Тогава сигурно си псувал собствения си отбор и футболистите които сега изкарваш велики.
Радвам се,че между вас има разумни и уравновесени хора като госпожицата от предния пост.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Окт 2008 21:29 

Уважаеми Г-н Модератор,
аз живях и гледах футбол и спорт, гледах и Асеновец в Б група преди 24 години, и м.г. гледах всички загуби у дома и се надявам да ги видя пак там/ в Б група/. Имам ли право? А знаеш ли ти кога ще гледаш Бг на световно - ами ако участниците станат поне 128. Аз бях щастлив, ти си Нещастник!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Окт 2008 21:33 
Аватар

starfen написа:
Уважаеми Г-н Модератор,
аз живях и гледах футбол и спорт, гледах и Асеновец в Б група преди 24 години, и м.г. гледах всички загуби у дома и се надявам да ги видя пак там/ в Б група/. Имам ли право? А знаеш ли ти кога ще гледаш Бг на световно - ами ако участниците станат поне 128. Аз бях щастлив, ти си Нещастник!!!

Не той е нещастника, а ти мухал скапан

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Окт 2008 21:35 

хаха така е подкрепям те с 2 ръце и аз съм гледал асеновец в б група , но бях много много малък , а сега като си спомня в онази далечна 88 ли беше ? тогава се борехме с локо стз за първото място и б групата - някакъв идиот от публиката е избил топката от гол линията на странджа м - грудово и асеновец направи х , ако бяха били щяхме да сме първи - но ме е яд за днес , трябваше да им пуснем 3 гола първото полувреме и после да им вкараме 10

starfen написа:
Уважаеми Г-н Модератор,

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Окт 2008 21:40 
Аватар

starfen,аз също съм бил свидетел на успехите от 1994г.По ТВ естествено.Сега времената са други и всичко което се случва с българския спорт е напълно логично.Това обаче не ме кара да се срамувам,че съм българин.България е и ще бъде такава каквато я направим всички.
Иначе от 11 мнения които имаш в този сайт повече от половината са простотии и обиди към нас.Най-малкото не ти подхожда на възрастта.Изглежда форума на който най-малко обръщаш внимание е този на Асеновец.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Окт 2008 21:44 

ne sum suglasen starfen e mnogo kultiren i umen 4ovek sus specifi4no 4uvstvo za humor , za sujalenie ne vseki moje da go razbere , sega za stranata , njama takova ne6to , 4e nie si pravim stranata takava, ima vurhu6ka oligarsi , koito pravjat kakvoto si poiskat , ostanalat 4ast sme ovcete , a te sa vulcite , ov4ar njama , koito vulk si haresa agne si go hapva - kaji mi sega kak agnetata mogat da si izvojuvat po dobur jivot , kato sa prinudeni da glasuvat za vulcite , a vulcite obi4at agnetata , no samo kato hrana - kak da ja opravim tazi strana , nie agnetata?!

ggeorgiev написа:
starfen,аз също съм бил свидетел на успехите от 1994г.По ТВ естествено.Сега времената са други и всичко което се случва с българския спорт е напълно логично.Това обаче не ме кара да се срамувам,че съм българин.България е и ще бъде такава каквато я направим всички.
Иначе от 11 мнения които имаш в този сайт повече от половината са простотии и обиди към нас.Най-малкото не ти подхожда на възрастта.Изглежда форума на който най-малко обръщаш внимание е този на Асеновец.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Окт 2008 21:47 
Аватар

Темата става много сериозна,пък и не е тук мястото да оправяме политиката.Изглежда щом търпим всичко което се случва,значи го заслужаваме.За съжаление сме народ с робски манталитет.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Окт 2008 21:54 

prijatelju njama politika , ima samo interesi , politikata e za ovcete , t.e . tova e edna zabluda izmislena za da zamugljava suznanieto na prostoludieto ina4e , sinonimite na taqzi duma sa biznes i interesi

ggeorgiev написа:
Темата става много сериозна,пък и не е тук мястото да оправяме политиката.Изглежда щом търпим всичко което се случва,значи го заслужаваме.За съжаление сме народ с робски манталитет.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Окт 2008 21:56 

Значи отпаднахме 1984 след бараж с Арда 0-5 и 3-1 Любо Минцев ни предаде в КЖ, а мача през 1988 /не съм сигурен/ бе в Тополовград, когато малоумника изби топката от г.л. и Локо СЗ влезе след като ги бихме 4-1 навън. А аз също четох доста обиди по адрес на Асеновец от Кз, а с младите момчета от Ад какво да пиша, не ходя на трито пейки защото не ми подхожда на възрастта , но иначе душата и сърцето ми са с тях.
Г-н Модераторе,))) като гледам много се вълнувате от броя на постовете ми тука, уверявам Ви, че ще са много, запишете си))))

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Окт 2008 08:34 
Аватар

Дърт фен, аз пък съм гледал розите като бяха в А група (1982), ама това не означава, че ще изляза като теб и да се тупам в гърдите с това или пък да се правя на по-велик от другите. Сега за "точните" ти прогнози - в първия си пост беше писал, че ще ни млатят с разлика - първо не смятам, че 1:3 е "млатене с разлика"; второ - като гледам цяло полувреме сме играли с 10 човека (дузпата за Поморие я прескачам, щото са изтървали). Жалко само, че от Бургас-футбол ни заблудиха, че 1:1 става в 80 мин. и до края си стоеше 1:1, след което лайвскора просто изчезна. Сега кажи за вашата дузпа срещу Средец (пак в много точен момент отсъдена и пак гостите имат претенции за нея).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Окт 2008 09:08 

gadno e , 4e taka se e polu4ilo , a vie tolkova ste se radvali , radvali , radvali .....ni6to dogodina moje da gi biete i raven da im napravite .....uspeh

cska_kazanlak написа:
Дърт фен, аз пък съм гледал розите като бяха в А група (1982), ама това не означава, че ще изляза като теб и да се тупам в гърдите с това или пък да се правя на по-велик от другите. Сега за "точните" ти прогнози - в първия си пост беше писал, че ще ни млатят с разлика - първо не смятам, че 1:3 е "млатене с разлика"; второ - като гледам цяло полувреме сме играли с 10 човека (дузпата за Поморие я прескачам, щото са изтървали). Жалко само, че от Бургас-футбол ни заблудиха, че 1:1 става в 80 мин. и до края си стоеше 1:1, след което лайвскора просто изчезна. Сега кажи за вашата дузпа срещу Средец (пак в много точен момент отсъдена и пак гостите имат претенции за нея).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Окт 2008 09:14 
Аватар

Няма кой да ги спре ... догодина Поморие вече ще са в Б група :wink: :wink:

djoto написа:
gadno e , 4e taka se e polu4ilo , a vie tolkova ste se radvali , radvali , radvali .....ni6to dogodina moje da gi biete i raven da im napravite .....uspeh

cska_kazanlak написа:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Окт 2008 09:19 
Аватар

Сашето, не съм много сигурен. Не се знае Брестник какво мислят по въпроса.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Окт 2008 09:28 

imah predvid proletta na sledva6tata -2009 godina

sa6eto_kz написа:
Няма кой да ги спре ... догодина Поморие вече ще са в Б група :wink: :wink:

djoto написа:

cska_kazanlak написа:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Окт 2008 10:58 

Живейте си в розово,
Много Ви здраве, ще се чуем напролет.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Окт 2008 12:28 
Аватар

Отбор: Левски (София)
нови правила във футбола преди мача поморие - розова долина!игра с гърди в наказателното поле -дузпа с червен картон!!!! вие си направете изводите!!!съдята ревеше в стаичката си на полувремето!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Окт 2008 14:11 
Аватар

И защо ревеше? Задето изтърваха дузпата паламудите ли? :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Окт 2008 14:16 

ah taja riba bez kosti - kak ja hvanati po vreme na posti

cska_kazanlak написа:
И защо ревеше? Задето изтърваха дузпата паламудите ли? :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Окт 2008 21:16 
Аватар

Браво пак съдийски помощи! без коментар иначе ще кажа сумата и глупости и ей дърт фен ли какъв си там по спокойно я карай да не получиш някой инфаркт все пак си на възраст

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 52 мнения ]  Предишна  1, 2, 3  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Убиха полицай, 22 кръг е отложен
Форум: Италиански футбол
r.h. 60808 06 Фев 2007 08:37
от HEBAR_HOOLS
Преглежда непрочетените мнения 1. Бундеслига 20 кръг
Форум: Германски футбол
r.h. 42060 06 Фев 2007 00:45
от r.h.
Преглежда непрочетените мнения 1. Бундеслига 21 кръг
Форум: Германски футбол
r.h. 55832 11 Фев 2007 23:19
от r.h.
Преглежда непрочетените мнения 20 кръг (мъже)
Форум: Български баскетбол
r.h. 35933 13 Фев 2007 22:51
от lms_X
Преглежда непрочетените мнения 22 кръг
Форум: Испански футбол
r.h. 29505 12 Фев 2007 16:02
от dido_x