bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 25 Юни 2025 10:45

Левски | Левски ДЮШ GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 13 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: [9 кръг] Левски - Беласица 19.10
МнениеПубликувано на: 08 Окт 2008 14:41 
Син до гроб
Аватар

Изображение 2:0 Изображение

19.10 Ст.Г.Аспарухов

Изображение Изображение

Победа ! Всички на стадиона и мощно "Кур за Батков"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Окт 2008 21:29 
БОЛЯРИ
Аватар

Отбор: Етър 1924 (Велико Търново)
прогнозирам 5-0 и пак ще замажат очите на хората както след всеки провал, ако това все още е възможно

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: [9 кръг] Левски - Беласица 19.10
МнениеПубликувано на: 08 Окт 2008 21:40 
Син до гроб
Аватар

Това вече не е възможно :wink: Срамът и болката остават и скоро няма да се забравят.Единствените малки радости ще са победи над Цска и титли и купи, но пак няма да се замаже положението.Чашата преля ...

Дончо а.к.а. Стефчо :mrgreen: Приготвяй парите яко да черпиш.

п.с. Да ми е честито отново мнение 1000 :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Окт 2008 22:19 
В такива моменти си проличава ,кои са истинските фенове на един отбор,всеки може да се кефи като отбора бие,но истинската любов се вижда в трудните моменти.
Прогнозирам 2-1
Това че Петков е най-добрия вратар в България не ме успокоява при положението ,че Рабех го няма и защитата ни куца.

Върнете се в началото

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 08 Окт 2008 23:03 
Аватар

borismorev написа:
прогнозирам 5-0 и пак ще замажат очите на хората както след всеки провал, ако това все още е възможно

Много правилно...Победата ще е голяма и ще цели да замаже очите на хората,но ние не сме вчерашни.Все пак съм на мнение,че ако отбора заиграе добре,почне да печели и се намира в изгодна позиция за взимане на титлата,мисля че хората отново ще се върнат на стадиона,колкото и мъчно да е след тези подигравки... :icon_levski:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Окт 2008 19:27 
Те дано успеят да направят така нареченето "замазване" , че ако не видим добър и доминиращ футбол срещу Беласица незнам вече и аз срещу кой ще трябва да ни замажат очите. :icon_levski:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Окт 2008 20:21 
Аватар

Отбор: Сливен 2000 (Сливен)
10-0 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:icon_levski: :icon_levski: :icon_levski: :icon_levski: :icon_levski:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Окт 2008 16:31 
Син до гроб
Аватар

Цитат:
Наставникът на Левски Велев говори днес на редовния си брифинг, пред утрешния двубой с Беласица.

„Имаме кадрови проблеми преди мача с Беласица. Както знаете Рабех е наказан. Гонзо е контузен и видяхте, че тренира индивидуално. Дарко Тасевски е получил болки в мускула след мача с Исландия и се надявам да не е нещо сериозно и да се върне в лагера. Жеан Карлос от миналата седмица тренира индивидуално. Бистрон получи лека умора от вчера и му дадох почивка, но ще играе в мача. Еньо Къстовчев вероятно ще му се наложи да бъде опериран.

„Бразилецът, който е на проби при нас направи едва трета тренировка и все още не можем да се преценим неговите качества. Трябва да го видим в контролна среща. За централен защитник е доста нисък и вероятно ще го пробваме на друг пост".

„През цялата седмица говоря, че Беласица имат млад и перспективен отбор и всяко подценяване от наша страна ще е фатално. Гледах два-три техни мача. Трудно ги побеждават останалите отбори. Случайно загубиха от Черноморец. Даже имаха доста повече положения от бургазлии. Играят доста дисциплинирано и моите момчета трябва да са концентрирани на сто процента за този мач. Горан Петров винаги има амбицията да направи нещо на „Герена". Похвално е това негово самочувствие, но ние сме Левски и трябва да побеждаваме във всеки мач".

„Георги Петков има договор с Левски за 4 години. Не съм коментирал въпросът за оставането му на „Герена". Той е професионалист. Както видяхте, добре че беше той в Грузия, за да спаси националния отбор от загуба. Разчитам на неговия професионализъм и на качествата му. Аз не бих го пуснал да си тръгне, но ако собственика реши и ако има добра оферта, защо да не излезе. Ако от мен зависи бих го оставил на всяка цена".

„Коментирали сме селекцията. Положението в Левски не е много розово. Но ние се стремим да работим максимално в тренировките. Тази пауза бе добре дошла за нас. Надявам се момчетата да го покажат в мача с Беласица", коментира Велев на днешната пресконференция.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Окт 2008 17:16 
Прогноза 3:0 за Левски.Голмаистори:,2 голa на Тасевски и един на Хичо. :P :P :P
:icon_levski: :icon_levski: :icon_levski:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Окт 2008 23:24 
Аватар

Виктор Генев: Ще видите какво мога

"Готов съм за титуляр. Аз само това и чакам. Ако ме пуснат да играя, елате на стадиона да ме видите. Ще ви покажа, какво мога. Ще видите за какво става дума" - заяви пред "Дарик радио" смятаният за заместник на рабех в състава на Левски Виктор Генев.

"Не знам дали Иван Колев е бил доволен от мен. Не сме говорили след контролата с Македония. Нямам представа дали е харесал играта ми. Ако ми дават шанс ще играя за Левски. Времето ще покаже дали ще се преборя с конкуренцията" - добави Генев.

"Няма да подценим отбора на Беласица. При нас няма такива неща. Не съм уморен от двата мача с младежите. При мен думата умора не съществува" - каза още младокът.

http://www.sport1bg.net/

- Миии де'а знам д'ге...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Окт 2008 16:29 
БОЛЯРИ
Аватар

Отбор: Етър 1924 (Велико Търново)
Левски победи Беласица с 2:0 в първата среща от деветия кръг на А група. „Сините” надиграха своя съперник на стадион „Георги Аспарухов” пред близо 2 000 зрители, като през първото полувреме вицешампионите можеха да направят разликата в резултата по-отчетлива.

През второто полувреме и двата тима успокоиха темпото, накъсаха играта, вследствие на което намаляха и положенията. След приличната първа част тимът на Емил Велев изнерви до крайна степен най-верните си фенове, решили да гледат мача на живо.

Левски започна мача с уникален пропуск на Георги Христов. След центриране от фаул, топката се удари в гредата, после във вратаря Ангел Манолов, а нападателят пропиля чудесна възможност. Няколко секунди след това обаче бившият футболист на Ботев Пд се реваншира. Още в ответната атака на „сините” нападателят стреля с глава, топката се удари в Николов и се оказа в мрежата на гостите за 1:0.

В 26-та минута Левски успя да удвои резултата, който се оказа и краен. След центриране на Зе Соарес отдясно, Рашид Тиберканин от точката на дузпата засече с коляно и промени резултата, изписан на таблото на 2:0.

През първата част футболистите на Левски успяха да сътворят още няколко добри отигравания, с които заслужиха аплодисментите на феновете. В 36-та минута Николай Димитров центрира, Рашид Тиберканин направи изключителна задна ножица, вратарят на Бела Ангел Манолов изби, топката се върна към Зе Соарес, който също стреля, кълбото излезе в аут.

В 41-та Георги Христов уцели страничната греда, след чудесна комбинация преди това със Зе Соарес.

След почивката двата отбора сякаш бяха излезли на терена просто да доиграят срещата. Въпреки че Левски владееше повече топката, в 77-та минута Беласица сътвори най-опасното положение пред вратата на Георги Петков. Сертич остана сам срещу стража на „сините”, но в крайна сметка топката излезе в аут.

Георги Петков се изнерви до крайност на своите съотборници през второто полувреме, вследствие на което вратарят не сдържа нервите си, изрита една топка, за което бе санкциониран от главния рефер Ахмед Ахмед.

До края на мача не се случи нищо интересно, което да заслужава специално внимание, като това бе отбелязано от феновете, които започнаха в последните минути на двубоя да викат „Оставка”.

Така след успеха Левски заема второто място в класирането с 18 точки, след лидера ЦСКА, който е с 19, но и с мач по-малко. Беласица пък е на дъното с едва 2 точки в актива си.

Спортал.бг

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Окт 2008 19:23 
Бригада Враца
Аватар

Отбор: Ботев (Враца)
Цитат:
Левски победи Беласица с 2:0 в първата среща от деветия кръг на А група. „Сините” надиграха своя съперник на стадион „Георги Аспарухов” пред близо 2 000 зрители, като през първото полувреме вицешампионите можеха да направят разликата в резултата по-отчетлива.

Тоя по телевизията каза 200-300човека :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Окт 2008 20:04 
Добър приятел на сайта
Аватар

Отбор: Ботев (Враца)
Където са 200, там са и 2000 :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 13 мнения ] 

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Ботев Вр - Левски
Форум: Сезон 2006/2007
r.h. 90839 10 Ное 2006 19:12
от botev_fan
Преглежда непрочетените мнения Левски 0 - 3 Вердер Бремен
monibgole 42804 06 Ное 2006 09:29
от alibaba
Преглежда непрочетените мнения Левски (София) 3-0 Берое (Стара Загора)
Форум: Берое (Стара Загора)
Anonymous 49959 05 Ное 2006 23:20
от speedbreaker
Преглежда непрочетените мнения Левски - Локо Сф
Anonymous 31097 13 Дек 2006 08:14
от tridant
Преглежда непрочетените мнения Левски- Барса
Anonymous 16015 23 Ное 2006 19:25
от skycycle