bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 21 Юни 2025 01:14

Берое (Стара Загора) | Стадион | Резултати и класиране GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 64 мнения ]  Предишна  1, 2, 3
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Родопа (Смолян) - БЕРОЕ 13.09 17:00ч.
МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2008 23:17 

На онзи примат по-горе неискам да му повтарям, че помаците са 10 пъти по-достойни българи от цялата му семка :wink:

А затворниците са отделна тема... общо взето те са си отделени от всички и дори никой от феновете на Родопа неиска да има нещо общо с тях!
Канарчета в сектора ни има по принцип, защото идват хора, които са от нашия град, но живеят в Пловдив, а там симпатизират повечето на Ботев!
А за 14 годишните им давам даже година...две аванс, защото при едно от приближаванията ми към агитката ви само таквиз "юнаци" наскачаха по оградата :wink:
А доколкото за полицията ви казах! Даже с вас бяха твърде малко... очаквах повече! Предупреждавал съм и хора от Ботев и Локо, които невярваха, но след това видяха, че немогат да мръднат никъде! Затова при нас само с добро :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2008 23:55 
ZARA BOYS
Аватар

Отбор: Берое (Стара Загора)
Абе като полиция...бяха си малко, проблема беше че са униформени. Предполагам си видял че имаха проблеми като цяло, но бяхме сравнително сдържани. Беше ги страх, а повод да ни изпоприберат, окъпят и понатупат имаха.
Аз също прекарах известно време покрай оградата, даже се и качих да снимам и да си говоря с полицаите и изрусения ви фен...а на 14 бях...още като започвах средното си образование, което завърших ;)
Глупаво е да твърдиш подобни неща, защото хората се влиаят от думите ти. Същото е като ни бяха подхванали и навсякъде по форумите пишеш как всеки ни биел в Зарата.
Як стадион, като изключим пейките. А знамената защо ви стоят на стадиона? 3 часа преди мача ги гледах, даже сериозно се замислих над това с плюса :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2008 00:10 

За това кой кой биел в Стара Загора немога да ти кажа, защото не съм видял нищо такова с очите си там, макар да съм бил доста пъти на гостувания при вас... с друг отбор.
Стадионът не е особено "як"... може би симпатичен, но място за друга трибуна няма. Другият стадион е на по-добро място, но засега там е подновена само тревната настилка...трябват инвестиции! А за пейки не ми говори... след гола ни срещу вас цял месец трябва да съм в гипс... съдба! :wink: А за знамената... те 90% от времето си го "прекарват" там... не си мисли, че сме толкова "превъзбудени" за мача :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2008 00:19 
ZARA BOYS
Аватар

Въпроса беше, че ако искам предполагам че можех да ги прибера, а ако бяхме отишли 10 човека това щеше да стане със сигурност.
А за гипса...лоша работа. Крака ли? И от нашите има доста пострадали, мой само с охлузвания и повъхностни рани. То дупките хубаво ги виждаш, ми те тез седалки постоянно се чупят, не стават да ходиш по тях.
Доста ли е почупено след мача? Оградата...тя си беше счупена, пук пейките...то повече се счупиха без да искаме :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2008 00:24 

За прибирането няма как да стане повярвай ми... и други вероятно са искали...тези знамена немърдат от там... буквално! :lol:
Кракът да... седалката не издържа на 120кг+земно ускорение :first: А за почупено незнам... хванах чартъра за болницата веднага, а "разходката" ми е в радиус от 10 метра :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2008 07:02 
ZARA BOYS
Аватар

Лоша работа. Дано се оправяш по-бързо :|

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Окт 2008 18:45 

http://www.focus-sport.net/?do=n1148764210638

Извергиии !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 06 Окт 2008 19:33 
ZARA BOYS
Аватар

Lorenco написа:
http://www.focus-sport.net/?do=n1148764210638

Извергиии !

Ебаси изрудите :shock:

:mrgreen: :lol: :8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Родопа (Смолян) 1-1 Берое (Стара Загора)
МнениеПубликувано на: 07 Окт 2008 15:09 

Това може да го направи изключително умствено изостанал човек!
Правите се на големи националисти, а не може да уважавате паметта на героите на тази нация! Тези, които са го направили заслужават такъв пердах, че никога повече да не посмеят да се покажат от жалките си колиби!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Окт 2008 15:25 
ZARA BOYS
Аватар

RodopaMad, не гоявори така за приятелите си :mrgreen:
Пък и какви национални герои? Точно ти ли защитаваш комунистите и сърпа и чука дето са ви навсякъде из града

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Окт 2008 17:06 

Момче... тъп ли си на такъв ли се правиш... незнам! Дано някой ден ти дойде акъла в главата! Това да чупиш и трошиш в родината си по никакъв начин не те прави националист! И какви сърпове и чукове те гонят(особено в Смолян) в съзнанието незнам, но живееш десетилетия назад във времето... оставяйки настрана лумпенщината, която те връща хилядолетия!
А точно ти за приятели неговори, защото на теб с удоволствие бих ти метнал здрав пердах!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Окт 2008 01:51 

О да това беше доволно корава заплаха :a006: Хахахаха
И тва ме връща в спомените , как един приятел беше заплашван от циганин
,че щял да го уцели с "кубети" :mrgreen: :mrgreen: .
И така тоя родопамен доста оборотен го раздава искам да видя българчето как ще го затапи и да приключим темата :002:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Окт 2008 11:10 

Да ме затапи не може, защото съм далеч от мисълта, че мога да се сравнявам интелектуално с това дребно лайненце :lol: А за друго да не става и въпрос... общо взето въобще нямам намерение да се занимавам с вас, защото сте мегастрашни малолетни кежуъл националисти :8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Окт 2008 13:05 
ZARA BOYS
Аватар

Нека говорим реално. От активните в нашия раздел не знам има ли някой непълнолетен, а на стадиона са малко на брой такивата, да не говорим като процент.

За теб взривяване на комунистически паметници в София, събарянето на бюста на Саддам Хюсеин в Ирак, възстанията предшестващи Освободителната война и.т., ако за теб са рушене и лумпенизация...бих ги нарекал адекватни мерки предприето от будни граждани. А ти се събоди и отиди да видиш пред главния ви вход на стадиона, на онзи паметник на който има медал "За храброст", в памет на кого е. Може да направиш същото и с паметника, на изхода за Пловдив. Явно ти живееш десетилетия назад и не ти правят впечатления подобни символи, които да ти напомня че са забранени (като управление отхвърлящо демокрацията в която живеем, понеже не е тоталитарния режим Тодор Живков вече). И да, аз ти говоря за приятели, защото точно на онез, на които ти пращаше поздрави, бяха със спрейове в ръце на път за Стара Загора ;)

А относно "заплаха за избиване за зъб", която получих от теб...няма да я коментирам. Вживяваш се като чичко "възпитаваш" по остарели методи.

И щом сме общо взето смешни...правилно си се ориентирал, не се занимавай с нас, не е полезно ;)

А пердаха какво общо имаше с приятелите? Който спомене "приятел" трябва да бъде линчуван?

Опитай се да пишеш отрицателната частица "не" отделно от останалите думи ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 64 мнения ]  Предишна  1, 2, 3

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения БЕРОЕ
Форум: Берое (Стара Загора)
Anonymous 38801 07 Май 2010 17:54
от фен
Преглежда непрочетените мнения Сайт на Берое
Anonymous 34294 04 Ное 2006 12:09
от Lorenco
Преглежда непрочетените мнения Стадион Берое
Anonymous 60402 10 Ное 2008 12:25
от bulgarche-to
Преглежда непрочетените мнения Левски (София) 3-0 Берое (Стара Загора)
Anonymous 49877 05 Ное 2006 23:20
от speedbreaker
Преглежда непрочетените мнения Берое (Стара Загора) 2-2 Локомотив(София)
Lorenco 41094 29 Ное 2006 01:08
от bigfish