owen20 написа:
Хахаха а кажи кой де аз не се сещам

Сещам се за една случка която немога да се сдържа да не разкажа.Когато бях 7 или 8 клас с отбора на Киро-секса отиваме в Хасково на мач.Обаче най важното Киро копелето не дойде и шофьора на автобуса трябваше да играе ролята на треньор и смятам че е излишно да казвам че ние играчите си наредихме състава.Като влезнахме в съблекалнята на Канала се оказа че сме 8 титуляри + резервния вратар Християн Хърсев.И така след големи дилеми кой да започне започнахме аз на вратата,Велков,Тошо,Каймата...само звезди бяхме събрани и пуснахме Хърсето централен защитник.Филка и да знаеш в 30-тата минута ако не ме лъже паметта Тошко-централния защитник се контузи и останахме 6 човека + 2 вратари (Аз и Хърсев) на терена.Все пак доиграхме мача и загубихме от отбора на спортното Стефан Караджа с 9:0

Иначе си струваше шоуто,години незабравими бяха най вече като пътувахме с таксита и пукахме гуми по пътя

:):)
П.П. Извинявам се за оффтопика...
И аз се извинявам предварително за офтопика,но немога да се сдържа и да не разкажа.Отиваме ние на мача,старша възраст да играем срещу Арда Кърджали.Но нещеш ли сутрнита пред рейса имаше едва 6 човека.По спешност бе извикан Гошо "тъпчето".Година бе 2007,треньор бе Ицо кората.Отиваме ние и треньора вика момчета ще играем със схема 4-2

.Няма да атакувате ще играете по прибрано.Попаднахме в някакво задръстване и след като пристигнахме на мача със 15 минутно закъснение,излязохме веднага на терена,без загрявка без проверка даже

.Започнахме мача и първото полувреме ни водиха само 1:0.Но второто вратаря им мина централен нападател и ни наби още два гола.Крайният резултат бе 4:0 в полза на домакините.Въпреки всичко ние не загубихме служебно за да не отнемат точки от мъжкия отбор,което щеше да им коства влизането във Б група.Всичко това го правехме само и единствено за тях и продължаваме да го правим.Дано те го забелязват и ни благодарят някой ден