bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 22 Юни 2025 00:48

Втора професионална лига - Резултати, програма и класиране GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 113 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Сеп 2008 19:01 

Отбор: Ботев (Враца)
Леле, леле да не започваме как Бяла слатина си "извоюва" влизането - с толкова купени мачове, че даже Левски и ЦСКА да им завидят! Та те знаеха преди първенството че влизат и си правеха вече планове за Б група. Все пак имали са пари, купили са си го, халал да им е! Въпреки това аз не съм те да изпадат, тъй като са от Северозапада и е добре за района да има повече отбори в А и Б група. Не знам кой ви каза че в Гоце Делчев има много цигани и турци, имам роднини в този край и има доста по-малко цигани от Варна например, а турците също не са толкова много.
Мисля всеки има място под слънцето, но не е нормално областните градове да са по окръжните групи, а селата в А и Б...тук проблемът е на инвеститорите, които влагат не където трябва. Виж без да обиждам феновете на Любимец, но това да е в Б група си е смешно и логично като Марково, Драганица и Герман ще е еднодневка.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Изпадащи отбори във В група
МнениеПубликувано на: 15 Сеп 2008 19:01 

Отбор: Чавдар (Бяла Слатина)
Хайде, трай си, нали ви гледах смешния отбор. Това, че ни бихте, не означава, че сте по-добри. "Чавдар" със сигурност ще завърши преди "Балкан" в крайното класиране дори и със настоящите ни крайно некадърни футболистчета. Иначе изпадащите ще са 3 и това според мен ще са "Ком-Миньор", "Ботев" Криводол и "Марек".

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Сеп 2008 19:07 

Най-обичам такива като теб...ти ще траеш, защото много добре знаеш че си купихте влизането...ако не иди питай президента ви! Това, което каза е връх на простотията - обикновено ако някой те бие той е по-добър от теб...ако ще да е в един мач, в един момент и после само да пада...такава е логиката на футбола!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Сеп 2008 19:09 

Само да коментирам и по темата преди да се оттегля от разприте, този сезон Балкан няма да изпадне, Криводол пък ще бъде сред първите 6...това ни оставя с Марек, Ком и Чавдар!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 15 Сеп 2008 19:12 

Отбор: Чавдар (Бяла Слатина)
Webmaster Vratza написа:
Леле, леле да не започваме как Бяла слатина си "извоюва" влизането - с толкова купени мачове, че даже Левски и ЦСКА да им завидят! Та те знаеха преди първенството че влизат и си правеха вече планове за Б група. Все пак имали са пари, купили са си го, халал да им е! Въпреки това аз не съм те да изпадат, тъй като са от Северозапада и е добре за района да има повече отбори в А и Б група. Не знам кой ви каза че в Гоце Делчев има много цигани и турци, имам роднини в този край и има доста по-малко цигани от Варна например, а турците също не са толкова много.
Мисля всеки има място под слънцето, но не е нормално областните градове да са по окръжните групи, а селата в А и Б...тук проблемът е на инвеститорите, които влагат не където трябва. Виж без да обиждам феновете на Любимец, но това да е в Б група си е смешно и логично като Марково, Драганица и Герман ще е еднодневка.

На теб искам само да ти кажа, че няма отбор в последните 20 години, който да е станал първи във В група без купени мачове. Абсолютно съм убеден в това и съм сигурен, че и ти го знаеш. Що се отнася до нашето влизане преди 3 години - и си прав, и не съвсем. Имаше уредени мачове, но те бяха 5, 4 от които навън и 1 вътре, а в останалите ритахме срещу озверели отбори, надъхвани с парите на Жоро Василев от конкурентния тогава "Бдин". А шефа на Зоналния съвет в Търново /пръв приятел на Жоро Василев/ толкова много го беше яд, че влезнахме ние, а не "Бдин", че даже не дойде лично той да връчи купата за първото място, така че недей да коментираш за неща, в които не си толкова навътре...
Успех на "Ботев" by the way! Дано догодина сме в една група, защото на мен ми е скучно без дербита между "Чавдар" и "Ботев"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2008 19:14 
Аватар

Балкан са доста силен отбор със страхотен треньор и е смешно да се говори, че ще изпаднат. Другото, в което съм сигурен е, че КОМ също няма да изпаднат, тъй като има доста потенциал в този отбор, а сега и с новото попълнение ще се подобрят. Мисля, че единия изпадащ ще е Бяла Слатина, за другите не знам, но честно казано не ми се вярва и Марек да е сред тях.

Love and Peace from the Stereo Crew

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 28 Сеп 2008 09:49 
ЯНТРА^hooligan
Аватар

Отбор: Локомотив (Дамяница)
Webmaster Vratza написа:

е мн ясно че у Варна има повече цигани... то тая Бяла Слатина е колкото циганския квартал у Варна..... деба манговците !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Сеп 2008 13:44 
Аватар

незнам , ама от това което видях вчера Марек са 100% изпадащи .... просто по смешен отбор не съм виждал от както сме в "Б" група :a006:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Сеп 2008 13:53 
Аватар

Отбор: Янтра 1919 (Габрово)
марек и берковица ще са в люта битка кой да е по назад което може и да спаси отново с 300 мъки и луд късмет бялослатинските мърши. със сигурност от тези отбори ще са изпадащите.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Сеп 2008 12:31 

Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
Според мен единия сигурен изпадащ е пернатия отбор.ЗА другото място лично мои фаворити са Марек Бяла Слатина или Берковица.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Окт 2008 11:50 
Аватар

берковица и мърдите изпадат

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 26 Окт 2008 13:20 
КОМ и Чавдар Бяла слатина изпадат

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 02 Ное 2008 11:29 
Аватар

темата е за изпадащите отбори не е за тва къде има повече цигани ..
двата тима които изпадат са марек и гаргите .. ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 30 Яну 2009 19:00 

Чавдар Бяла Сл. и Белите орли изпадат тоя сезон ще видите :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Яну 2009 19:38 
БОЛЯРИ
Аватар

Отбор: Етър 1924 (Велико Търново)
Аз се притеснявам да няма и трети отбор, който да ване пътя към селата и той е моя...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 30 Яну 2009 22:40 
Аватар

Отбор: Монтана 1921 (Монтана)
некой от плевенските ше си иде те там едвам плащат заплати на играчите до колкото знам

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 31 Яну 2009 14:28 
Header Team Member
Аватар

Отбор: Балкан (Ботевград)
chavdar написа:
Хайде, трай си, нали ви гледах смешния отбор. Това, че ни бихте, не означава, че сте по-добри. "Чавдар" със сигурност ще завърши преди "Балкан" в крайното класиране дори и със настоящите ни крайно некадърни футболистчета. Иначе изпадащите ще са 3 и това според мен ще са "Ком-Миньор", "Ботев" Криводол и "Марек".

ИИИИ бахти спеца ти ги знаеш повече от Съра на МЮ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 31 Яну 2009 16:02 

Абе и 4-да са ако си запазим състава няма да сме между тях ;) иначе Орлите си заминават 100 % :a006: :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Фев 2009 18:48 
Аватар

Отбор: Свиленград 1921 (Свиленград)
Изпълкомът на Българският футболен съюз днес ще дебатира евентуалното намаляне на отборите от професионалния футбол. Това предложение ще бъде внесено от шефът на професионалната футболна лига Валентин Михов. Както е известно той иска лигата да администрира шампионата, и ако изпълнителния комитет му гласува доверие, то това означава, че бившият президент на ЦСКА ще подеме акция за бързото орязване на А и двете Б групи. От вчерашните медийни изяви на Михов стана ясно, че неговата идея е в България да се премине към тъй наречения "швейцарски модел" и по този начин в елитния футбол да останат 8-10 отбора, които да играят по 4 мача по между си. Подобно трябва да е положението и в Б група, която според Михов занапред ще е единна. Така ако днес лигата получи права да администрира първенството, най-вероятно ще се случи, точно това което писахме миналата седмица-а именно рязко увеличаване на бройката на изпадащите отбори още тази година.
има голям шанс тази година от Б групите да изхвърчат цели 4 отбора, а не само 1. Идеята е догодина пък бройката на изпадащите да нарастне до 6 и така от сезон 2010-2011 да има единна Б група.

Изображение
Няма жена която да не иска секс, има мъже които не знаят как да си го поискат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Фев 2009 19:19 
Аватар

Те тия незнаят кво искат,преди беше северна и южна па стана единна, сега е разделиха за 3-4 сезона и отново ще е събират.Няма да се изненадам, ако след време стане пак северна и южна б групата.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Фев 2009 19:27 
Header Team Member
Аватар

Отбор: Балкан (Ботевград)
Нема толко тъпи хора. Така си е екстра и това за 8-10 отбора е тъпооо ма тъпо

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Фев 2009 19:49 
Аватар

Отбор: Спартак-С 94 (Пловдив)
при стечение на обстоятелствата, ако А група остане с 10 отбора и Б група също, то тези които сега играят в Б, ще се подвизават занапред във В. мислите ли, че някой спонсор ще дава пари като отбора му играе във В. просто тия които управляват футбола ни, искат да затрият по-малките отбори

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Фев 2009 19:58 
Аватар

Не до колкото разбрах Б групата ще е голяма 20 отбора, иначе че тия са пълни обитаци тва е верно. Най-вероятно ще стане место по 2 да изпадат по 4 отбора, за да може да се съедини групата.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Фев 2009 21:00 
South Boys
Аватар

Отбор: Свиленград 1921 (Свиленград)
Много хора които дават пари ще се откажат и накрая вместо развитие на футбола ще се получи постепенно затриване на футбола.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Фев 2009 21:46 
Аватар

Аз пък подкрепям идеята.А-група ще е по-силна,Единна б-група супер,а и в-групите ще станат по-силни

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 113 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Женски футболни клубове във Враца!
Форум: Ботев (Враца)
r.h. 10151 01 Юни 2010 08:43
от sashitop
Преглежда непрочетените мнения Представянето на българите в техните клубни отбори
Форум: Национален отбор
Anonymous 16106 01 Мар 2007 21:40
от spartak forever
Преглежда непрочетените мнения Чавдар-ЦСКА във Враца???
Форум: Сезон 2006/2007
Gopeto 41354 08 Ное 2006 08:07
от Gopeto
Преглежда непрочетените мнения БАСКЕТБОЛ! А" група/мъже/-програма, резултати, коментар
Форум: Спартак (Плевен)
Anonymous 242726 14 Юни 2007 09:06
от СПАРТАК-ЗАВИНАГИ!
Преглежда непрочетените мнения Сблъсъците на ЛОКО ГО през годините в А група ! - Статистика
Форум: Локомотив (Горна Оряховица)
Anonymous 46166 09 Мар 2009 16:16
от joro87