TRG_SVETKAVICA написа:
Тимът от Търговище не се яви за мача с Волов в Каварна
Светкавица спази заканата си да бойкотира дербито с Волов и не се яви на стадиона в Каварна. Причината е несъгласие с мястото на провеждане на двубоя. В четвъртък тимът от Търговище е изпратил 2 писма до БФС с мотива, че не е спазена наредбата. Според нормативите на футболната централа Волов, който е лишен от домакинство, трябва да посочи стадион на минимум 60 км по посока на отбора гост. Каварна обаче е точно в обратното направление. Второто писмо до БФС е с молба мачът да се играе на по-късна дата в Русе. Дежурният делегат Йордан Дурчев и тримата съдии изчакаха по правилник 30 минути, след което бе присъдена служебна победа за символичните домакини.
- Засега не мога да коментирам нищо. Във вторник комисията ще разгледа всички документи по случая и тогава ще излезем със становище. Няма вариант срещата между Волов и Светкавица да се играе на по-късна дата - категоричен бе Веселин Маркович от спортно-техническо направление на БФС. Това означава, че при всички положения Волов ще запишат първите си три точки през новия сезон. Куриозното е, че в седемте кръга до момента шуменските футболисти все още не са отбелязали нито един гол.
Съгласен съм с всичко написано - Светкавица не есе явиха намача.А бях си приготвил водка с кола.Заради тях изтървах Каляри-Нафтекс.Добре,че Добротица ми даде запис на мача. Сега отивам в Шабла да им гледам мача със Септтември Тервел.