bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 22 Юни 2025 08:16

Български клубове - Янтра (Габрово) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 82 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Re:
МнениеПубликувано на: 21 Сеп 2008 12:30 
Аватар

Отбор: Локомотив (Дряново)
ncuxo™ написа:
van_kok написа:
marto написа:
е не човек ти вече много прекали!и взе и да ме заплашваш то раотата отива на зле!а ти бе посерко ти няма ли да доидеш в Габрово,а ? И кво ша стане ще ни бият в Дряново ли?

Не, в Дряново никой няма да ви бие и никой няма да ви закачи, когато дойде. Просто се бъзиках :razz: :lol:

Aма не се базикай така че да не стане от нищо нещо ! Не е добре тва дето го прайш ....

Извинявам се тогава :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Re:
МнениеПубликувано на: 21 Сеп 2008 19:37 
hooligan
Аватар

Отбор: Янтра 1919 (Габрово)
van_kok написа:
ncuxo™ написа:
van_kok написа:
marto написа:
е не човек ти вече много прекали!и взе и да ме заплашваш то раотата отива на зле!а ти бе посерко ти няма ли да доидеш в Габрово,а ? И кво ша стане ще ни бият в Дряново ли?

Не, в Дряново никой няма да ви бие и никой няма да ви закачи, когато дойде. Просто се бъзиках :razz: :lol:

Aма не се базикай така че да не стане от нищо нещо ! Не е добре тва дето го прайш ....

Извинявам се тогава :)

има нужда

95 години вечно втори

5лв. градски транспорт
10лв. билет за мач
5лв. пуканки и семки
да видиш физиономията на Гошко Петков след гол- БЕЗЦЕННО

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Сеп 2008 20:22 
Ий педали майкави ебавам ве ко са занимаате с Агитката я елате от среща (от към реката) да ви надуем главите ве педалиии !!!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Сеп 2008 20:27 

Отбор: Ботев (Враца)
За какво пък вие спорите и се псувате, отборите ви последните години не са играли повече от 2-3 мача помежду си???!???!???

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Сеп 2008 20:32 

Абе селските бекове за първи път са преди нас в класирането и незнаят вече къде се намират

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Сеп 2008 20:37 

Отбор: Ботев (Враца)
А добре, аз не знаех че имате някаква вражда...те могат и да влязат тая година, така че се подгответе за още спорове!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Сеп 2008 20:39 
Аватар

Отбор: Суворово (Суворово)
kude 6te vlizat pa teq be ti hodil li si na stadiona v drqnovo ?

Във фирма "Титан" от десетина дни върви страхотен дебат. Неразрешимият спор е дали върху кофите за боклук да бъде изписано ЦСКА или върху фланелките на футболния отбор да се появи надпис "червени боклуци".

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Спорове с Дряново
МнениеПубликувано на: 21 Сеп 2008 21:13 
L.D.S.
Аватар

Леле леле :shock: Не знаех, че има таква тема :? Всичките коментари от простотия нагоре :evil: Аз в нашия под-форум няколко пъти се опитвах да налея акъл на тия от наште дет се заядат и на тея от Габрово ама никакъв ефект :evil: Точно заради тоя селски мантаритет на повечето потребители тук почнах да пиша много по-малко.
Разбирам фенове на Барса и Реал М примерно да спорят кой от двата отбор а е по-велик ами то се спори за Янтра и Локо Дряново :roll:
Само един съвет или както искате го приемете към габровци: заебене историята и гледайте настоящето :wink: Или поне не се кефете чак толкова на някогашните си успехи, защото по-важно е как стоят в момента нещата.
Това не го приемайте като заядане или квато и да било.Тъпи са ми тия форумни войни, но като има дебили дето им се занимава нека си ги водят :wink:

Изображение

http://www.juventus-bulgaria.com/content/view/2103/65/ - тук можете да откриете инфо за фенклуб "Ювентус-България" :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 21 Сеп 2008 21:43 
Аватар

SapiR написа:
Ий педали майкави ебавам ве ко са занимаате с Агитката я елате от среща (от към реката) да ви надуем главите ве педалиии !!!

Ти си безнадеждно глупав,мамка му!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Сеп 2008 22:20 
Аватар

Те се фукат и се хвалят , че ще влизат ама не казват , че ще се борят за "Б" група със нашите играчи . Някой чувал ли е Локо Дряново преди да дойдат Габровските играчи във него !?? Защото аз лично не бях !
Кво да ви кажа , поредните смешници от село дето се бият във гърдите , че са велик отбор !
Да велик сте но със Габровски играчи а без тях сте като група дезориентирани туристи на терена !

Само "Янтра" оле !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Сеп 2008 22:43 
L.D.S.
Аватар

Фен на Янтра написа:
Те се фукат и се хвалят , че ще влизат ама не казват , че ще се борят за "Б" група със нашите играчи . Някой чувал ли е Локо Дряново преди да дойдат Габровските играчи във него !?? Защото аз лично не бях !
Кво да ви кажа , поредните смешници от село дето се бият във гърдите , че са велик отбор !
Да велик сте но със Габровски играчи а без тях сте като група дезориентирани туристи на терена !

Само "Янтра" оле !

Ами замислете се докъде сте я докарали, че да се налага играчите ви да си изкарват хляба като играят за "селския" отбор на Локо Дряново :roll:
Не сме ви ние виновни, че големия град, областния град, тоя така развит икономически град не може да намери пари да издържа един футболен отбор и се налага играчите му да играят за отбори от други градове.
Жалко че феновете на Янтра не са поне на половина готини колкото габровските футболисти в Дряново...чак се чудя как Льонката, Виктор, Доктора и другите габровци са толкова пекани и готини хора като се има предвид, че са габровци :silent:
И да те успокоя, че ако не са играчи от Габрово, ще са от Търново, Плевен или някой друг град :wink: Когато всичко в клуба е наред футболисти ще има и то добри.

Изображение

http://www.juventus-bulgaria.com/content/view/2103/65/ - тук можете да откриете инфо за фенклуб "Ювентус-България" :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Сеп 2008 22:55 
Аватар

abe koi go valnuva va6to sustoqnie , ako 6te i modji,morati, i galiani da se obedinqt i da vlagat zaedno stotici milioni vav vas, vinagi 6te ste drqnovo, ako ne be6e min4o praznikov ot tam nqma6e da sa vi 4uvali i v donino

Във фирма "Титан" от десетина дни върви страхотен дебат. Неразрешимият спор е дали върху кофите за боклук да бъде изписано ЦСКА или върху фланелките на футболния отбор да се появи надпис "червени боклуци".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Сеп 2008 22:58 
Аватар

bianconero написа:
Фен на Янтра написа:

Само "Янтра" оле !

Ами замислете се докъде сте я докарали, че да се налага играчите ви да си изкарват хляба като играят за "селския" отбор на Локо Дряново :roll:
Не сме ви ние виновни, че големия град, областния град, тоя така развит икономически град не може да намери пари да издържа един футболен отбор и се налага играчите му да играят за отбори от други градове.
Жалко че феновете на Янтра не са поне на половина готини колкото габровските футболисти в Дряново...чак се чудя как Льонката, Виктор, Доктора и другите габровци са толкова пекани и готини хора като се има предвид, че са габровци :silent:
И да те успокоя, че ако не са играчи от Габрово, ще са от Търново, Плевен или някой друг град :wink: Когато всичко в клуба е наред футболисти ще има и то добри.

И аз така чух , че играчите от Плевен и от Търново се избиват да дойдат във вашият клуб във който всичко е наред ! Даже чух , че и от София , Варна и от Пловдив се избиват да дойдат във вашия клуб ! :020: :014: :020: :304:

Освен добрите Габровски играчи , вие друго нищо нямате !
Тепърва ще трябва да се доказвате ! Един Теди Джорджо отбор не прави , пък и синът му даже учи във Габрово ! Учи във ПГТ "Пенчо Семов" , защо не учи във елитните училища във Дряново ?
И не съм аз виновен , че ръководството не е успяло да задържи добрите си играчи !

Само "Янтра" олее !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Сеп 2008 23:23 
Аватар

Цитат:
...чак се чудя как Льонката, Виктор, Доктора и другите габровци са толкова пекани и готини хора като се има предвид, че са габровци :silent:

Мърльо,ти усещеш ли се каква глупост каза?!?Помоли някой да ти обясни какво си написал,че ти едва ли ще го осъзнаеш скоро.И знаеш ли какво,тези хора,които сега са при вас,не са в Габрово заради дразги с ръководството,а не защото цял живот са мечтали да играят за дряново,а тези,които са от преди това,не влизаха в групата за мачовете или бяха твърди резерви.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Сеп 2008 23:29 
Аватар

i da mu obqsnqva6 nqma da te razbere ,

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Сеп 2008 23:35 
Аватар

Няма смисъл повече да спорим. Вярно, вашата история е по богата, от по голям град сте, наистина повод да се чувствате по значими от нас. Но сега, този сезон, както се очертава ще бъдем по голям фактор от вас първенството и затова имаме по големичко съмучуствие. Затова нека наистина прекратим този спор :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Сеп 2008 23:58 
L.D.S.
Аватар

kibeto написа:
Цитат:
...чак се чудя как Льонката, Виктор, Доктора и другите габровци са толкова пекани и готини хора като се има предвид, че са габровци :silent:

Мърльо,ти усещеш ли се каква глупост каза?!?Помоли някой да ти обясни какво си написал,че ти едва ли ще го осъзнаеш скоро.И знаеш ли какво,тези хора,които сега са при вас,не са в Габрово заради дразги с ръководството,а не защото цял живот са мечтали да играят за дряново,а тези,които са от преди това,не влизаха в групата за мачовете или бяха твърди резерви.

А ти прочети целия ми пост и по-точно часта за ръководстовото :wink: Айде да го повторя за да не ровиш: не сме ние виновни, че този огромен и толкова богат град - Габрово, не може да намери няколко свестни човека, които да управляват футболния отбор.Много добре знам, че по-горе изброените играчи са тук заради парите, а не защото са мечтали да играят при нас, но естествено че няма да искат и да играят в отбор в който един от играчите е и треньор и се занимава и с административните нещо и т.н. Просто в момента организацията в отбора ви е по-зле и от на отбор от областната група :wink:

Ама я по-добре да ида да поговоря на стената..шанса да ме разбере като че ли е по-голям...

van_kok написа:
Няма смисъл повече да спорим. Вярно, вашата история е по богата, от по голям град сте, наистина повод да се чувствате по значими от нас. Но сега, този сезон, както се очертава ще бъдем по голям фактор от вас първенството и затова имаме по големичко съмучуствие. Затова нека наистина прекратим този спор :wink:

Нали ти си пуснал темата бе :roll: Сега пък да се прекрати спора.Аз се опитах да го прекратя още в нашия форум ама вместо да ми помогнеш трябваше да отговаряш на някой от заядливите постове, че и на всичкото отгоре да пуснеш тема тук :evil:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Сеп 2008 00:04 
Аватар

@bianconero от теб съм останал с впечатление че си много умен и свестен човек не падай на нивото на своите съграждани, ние не сме имали за цел да се заяждаме всичко започна от @van_kok който почна да се заяжда с Гошо без никаква причина и да изтъква колко слаби сме, нека приключи този безумен спор

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Сеп 2008 00:27 
L.D.S.
Аватар

[AS Roma]Gu73v написа:
@bianconero от теб съм останал с впечатление че си много умен и свестен човек не падай на нивото на своите съграждани, ние не сме имали за цел да се заяждаме всичко започна от @van_kok който почна да се заяжда с Гошо без никаква причина и да изтъква колко слаби сме, нека приключи този безумен спор

Ами аз се опитах да ги прекратя тия глупости още когато се зараждаха в нашия форум, но никой не ми обърна внимание. Хубаво бях решил да огранича писането си до инфо за мачовете и нещо само около нашия отбор и от време на време да драсвам по нещо за италианските отбори, но гледам тука вече тема, кви работи...
Както и да е...спорете си като исакте, аз бях дотук ва тая тема...

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 22 Сеп 2008 02:38 
hooligan
Аватар

SapiR написа:

ей боклук заклевам се че ще дойда в Дряново и ще ти кажа как ще съм облечен за да ме распознаеш по-лесно, и тогава искам да те видя кой си ( ти да ми се пакажеш), и тогава лично само и единствено аз бъди сигурен ще направя така че да няма здрава костица по тялото ти.

95 години вечно втори

5лв. градски транспорт
10лв. билет за мач
5лв. пуканки и семки
да видиш физиономията на Гошко Петков след гол- БЕЗЦЕННО

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Сеп 2008 09:44 
ЯНТРА^hooligan
Аватар

Отбор: Локомотив (Дамяница)
bianconero все пак погледни че Дряновец е направил темата... а тоя дрисък да не се заяжда много .....ебати селската работа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Сеп 2008 11:12 
Аватар

педерасти ще ви ебем в селските бекове :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: вече няма да пиша в великия форум на дряново до като не дойде мача ни :_ban:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Сеп 2008 12:39 
Аватар

ИСКАМ ДА КАЖА ЧЕ НЕ СЪМ НАПРАВИЛ ТЕМАТА :!: :!: :!: НАПРАВЕНА Е ОТ ВАИШИЯ МОДЕРАТОР, КОЙТО ПРЕМЕСТИ КОМЕНТАРИТЕ И ТЪЙ КАТО ПЪРВИЯТ КОМЕНТАР Е МОЯТ ЗАТОВА СЕ ВОДИ, ЧЕ АЗ СЪМ Я НАПРАВИЛ :!: И ВИЕ ПОЧНАХТЕ ДА СЕ ЗАЯЖДАТЕ С ОНЯ КОМЕНТАР, ЧЕ СМЕ ЩЕЛИ ДА ИГРАЕМ НА НЯКВИ НЕУТРАЛНИ ТЕРЕНИ С НЯКВИ СЕЛА :x

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Сеп 2008 12:41 
Аватар

нашто за селата се нарича майтап а вие че го вземате толкова на сериозно се вика Комплекси

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Сеп 2008 12:49 
L.D.S.
Аватар

Ами аз предлагам същия този модератор, който е направил темата сега да я изтрие, защото само простотии стават в нея :evil:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 82 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Локомотив Дряново
Форум: Сезон 2007/2008
Fabio_Cannavaro 29297 06 Апр 2008 00:46
от bianconero
Преглежда непрочетените мнения Парк-Хотел "Дряново" (Царева ливада)
Форум: Други отбори
InFeRn0 9683 23 Апр 2008 23:19
от van_kok
Преглежда непрочетените мнения Локомотив (Дряново) - Бдин (Видин) 1:1
Liuby 13781 15 Ное 2007 00:45
от b0r3t0
Преглежда непрочетените мнения Ботев (Враца) - Локомотив (Дряново) 7:1 (14 кръг)
petko91_vr 17667 20 Ное 2007 19:40
от e4e4
Преглежда непрочетените мнения Академик (Свищов) 2 - 1 Локомотив (Дряново)
Форум: Академик (Свищов)
Anonymous 4724 31 Мар 2008 21:15
от IVO