bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 19 Юни 2025 01:45

. GOAL.bg

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 46 мнения ]  Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Авг 2008 18:21 

Ами Цингаморец къде ги забрави ? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Аз фенът:"STRANDJA METALURG"
МнениеПубликувано на: 29 Авг 2008 19:25 
жълто-черен
Аватар

Отбор: Миньор (Перник)
STRANDJA METALURG написа:
НЕ СЪМ ОТ "100" ОТБОРА Е МАЛОУМНИК КО ЧЕ НЕ СЪМ ОТ СОФИЯ НЕ МОГА ЛИ ДА БЪДА ФЕН НА ЛЕВСКИ ? ВСЕ ПАК СЪМ НА 15 КАТО МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО ЩЕ ХОДЯ НА МАЧОВЕ НА ЛЕВСКИ ... МОЯТ ГРАД СЕ НАМИРА В ЮГОИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ БЕ ПРОСТАК ... ОТБОРА НА ГРАДА МИ Е СТРАНДЖА МЕТАЛУРГ И НА НЕГО ХОДЯ НА ВСИЧКИ МАЧОВЕ,НО ТИ ЯВНО НЕ ТИ СА ДОСТАТЪЧНО МОЗЪЧНИТЕ КЛЕТКИ ТА ДА ПРОУМЕЕШ :redcard:

приятел имаш крайно ограничено селско мислене живей си живота и не се впрегай толко...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 30 Авг 2008 00:11 
ubih_te написа:
STRANDJA METALURG написа:
НЕ СЪМ ОТ "100" ОТБОРА Е МАЛОУМНИК КО ЧЕ НЕ СЪМ ОТ СОФИЯ НЕ МОГА ЛИ ДА БЪДА ФЕН НА ЛЕВСКИ ? ВСЕ ПАК СЪМ НА 15 КАТО МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО ЩЕ ХОДЯ НА МАЧОВЕ НА ЛЕВСКИ ... МОЯТ ГРАД СЕ НАМИРА В ЮГОИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ БЕ ПРОСТАК ... ОТБОРА НА ГРАДА МИ Е СТРАНДЖА МЕТАЛУРГ И НА НЕГО ХОДЯ НА ВСИЧКИ МАЧОВЕ,НО ТИ ЯВНО НЕ ТИ СА ДОСТАТЪЧНО МОЗЪЧНИТЕ КЛЕТКИ ТА ДА ПРОУМЕЕШ :redcard:

приятел имаш крайно ограничено селско мислене живей си живота и не се впрегай толко...

Много правилно казано + това не ми се ежи много да не те накажа една седмица без компютър и без да излизаш ве паляк!!!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 30 Авг 2008 00:38 
АКАДЕМИК - отбор ВЕЛИК
Аватар

Отбор: Академик (София)
Оставете го на мира момчето. От който иска да бъде. Все пак живеем в свободна държава и все има пълното право сам да си избира на кой отбор да симпатизира и т.н. Аз искам само един въпрос да задам на Странджа Металург, без да искам да се заяждам. Ако примерно един ден излязат един срещу друг Левски и Странджа-Металург, за кой ще бъдеш?!

П.С. Лично моето мнение е, че сърцето може и трябва да принадлежи само на един отбор!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Авг 2008 15:07 

е как ще сложи в едната ръка шал на левски а в другата на странджа :lol: така ще вика и за двата поравно :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 30 Авг 2008 16:21 
АКАДЕМИК София написа:
Оставете го на мира момчето. От който иска да бъде. Все пак живеем в свободна държава и все има пълното право сам да си избира на кой отбор да симпатизира и т.н. Аз искам само един въпрос да задам на Странджа Металург, без да искам да се заяждам. Ако примерно един ден излязат един срещу друг Левски и Странджа-Металург, за кой ще бъдеш?!

П.С. Лично моето мнение е, че сърцето може и трябва да принадлежи само на един отбор!

Един свестен човек да се появи (освен kyynadd)... относно въпроса мн. ясно че за отбора на родния ми град пич :wink:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 02 Сеп 2008 22:02 
Аватар

Отбор: Розова долина (Казанлък)
АКАДЕМИК София написа:

Не съм много съгласен с това.Сигурен съм,че почти всички фенове на футбола в България имат предпочитания към Левски или ЦСКА което е напълно разбираемо.
Напълно разбираемо е и въпреки симпатийте си към "червени" или "сини" всеки да подкрепя своя местен отбор.Аз също съм фен на ЦСКА и на Розова долина.
Това е моето мнение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 02 Сеп 2008 22:23 
жълто-черен
Аватар

ggeorgiev написа:
АКАДЕМИК София написа:

Не съм много съгласен с това.Сигурен съм,че почти всички фенове на футбола в България имат предпочитания към Левски или ЦСКА което е напълно разбираемо.
Напълно разбираемо е и въпреки симпатийте си към "червени" или "сини" всеки да подкрепя своя местен отбор.Аз също съм фен на ЦСКА и на Розова долина.
Това е моето мнение.

и ти като другите мазни селчовци живеещи с комплексите и заблудата бълвана от медийте говориш от името на всички фенове ....

КУР ЗА ДОЛНИТЕ ИЗЛАГАЦИЙ НОСЕЩИ ЧЕТРИБУКВИЕ СЪЗДАДЕНО ОТ КОМУНИСТИ и ТЕЗИ НЕСЕЩИ ИМЕТО НА АПОСТОЛА НА СВОБОДАТА !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 03 Сеп 2008 09:37 

Отбор: Добруджа 1919 (Добрич)
ggeorgiev написа:
АКАДЕМИК София написа:

Това е моето мнение.

А правиш ли разлика между симпатии и обич към даден отбор? А и голяма част от тези двойни фенове са си точно псевдо фенове, щото гледали са няколко мача по тв-то, харесала им е публиката на даден отбор, дори има и завиждане, па макар и несъзнателно, че неговия местен отбор няма такава публика и хоп що пък да не съм и от другия отбор... това е тъпо!
Истинския фен подкрепя един отбор!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 03 Сеп 2008 12:08 
жълто-черен
Аватар

South^Front-d4 написа:
ggeorgiev написа:
АКАДЕМИК София написа:

Това е моето мнение.

А правиш ли разлика между симпатии и обич към даден отбор? А и голяма част от тези двойни фенове са си точно псевдо фенове, щото гледали са няколко мача по тв-то, харесала им е публиката на даден отбор, дори има и завиждане, па макар и несъзнателно, че неговия местен отбор няма такава публика и хоп що пък да не съм и от другия отбор... това е тъпо!
Истинския фен подкрепя един отбор!

никога неможе да те разбере тоя не му обеснявай повече

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Сеп 2008 13:10 
Header Team Member
Аватар

Отбор: Балкан (Ботевград)
О пък аз обичам 2 отбора - Балкан и Ливърпул, но симпатизирам на мнооого други отбори(кажи речи на всяка държава по 1 :D) в смисъл сърцето съм си го разпределил така - 70% Балкан, 25% Ливърпул, 5% всичко останало(Селтик, ОМ, бъдещата жена :D) Просто е невъзможно да не харесваш един гранд. Аз примерно харесвам 3(че и повече), но това не означава, че съм двоен фен. Двоен фен е да си на Балкан и Левски/ЦСКА... Да си фен на 2 отбора от 1 страна, които има дори и малък но има шанс да се срещнат в 1 мач. Е разбира се няма как да съм безпристрастен към ЦСКА, защото баща, дядка и аз трябва да съм червен, но да ви кажа честно, изобщо не ме вълнуват ЦСКА-то. Падат, бият... голям праз аз съм бил на мач на Балкан и не съм разбрал какво става, вярно беше ме яд когато отпаднаха от Тулуза, но нали знаете "Това е футбола, живота продължава!" - Мъри Стоилов :D

Айде, че ме заболяха пръстите.

Едит: Дори и в Англия може да срещнете хора, които са с шал на Фулам и шапка на Юнайтед, така че...

Сакаме само местни отбори, айде чекаме!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 03 Сеп 2008 13:35 
Аватар

Отбор: Янтра 1919 (Габрово)
Цитат:
Да си фен на 2 отбора от 1 страна, които има дори и малък но има шанс да се срещнат в 1 мач.

Балкан и Ливърпул няма ли теоритичен шанс да се срешнат? Обясни ми разликата да си фен на Балкан и Ливърпул и Балкан и ЦСКА(примерно говоря)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Сеп 2008 15:54 
Header Team Member
Аватар

Отбор: Балкан (Ботевград)
Възможността Балкан да играе мач с Ливърпул е толкова голяма, колкото Янтра да влезе в "Б" група :) Много добре знаеш, че могат да се срещнат само на теория...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Сеп 2008 18:52 
жълто-черен
Аватар

абе кой ти говори за чуждестранни отбори бре ...

и аз съм фен на английския West Ham - Чуковете ... защото съм фен на Миньор , а обичам английския футбол защото ... защо ли ? и ест да си имам любим тим ... е един ден ако имаме в БГ такъв силен футбол едва ли ще гледам Англия , но ест това е сън който неможе да стане никога за това като имаме мизерно скапано първенство ми гот да гледам Английското ... иначе в България има един отбор и това е МИНЬОР ПЕРНИК

пп:Бех фен на Рома , следях много италианския футбол , но там е като тука пълни продажници и уредени мачове и ми се отще за това... като искаш да гледаш истински футбол гледаш Диемите , като искаш да си на стадиона отиваш на български отбор ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Сеп 2008 15:15 
Аватар

ubih_te написа:
и ти като другите мазни селчовци живеещи с комплексите и заблудата бълвана от медийте говориш от името на всички фенове ....

Аве мухльо,ако не виждаш писал съм,че това си е мое мнение.Ти си имаш едно мнение,аз имам друго.Дядо ти Господ ли ти каза,че ти си винаги прав..
Гледай си чуковете и лопатите,прави се на хулиган,радвай се на градското си мислене и ни остави нас селяните да си харесваме,подкрепяме,обичаме които си искаме отбори.Не ме учи как да бъда фен.
И на мен не ми харесва,че подписа ти не е на български,но на теб какво ти пука.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Сеп 2008 15:41 
Аватар

Убих те, направо ме уби, честно. Винаги, когато някой говори, че другите са комплексари, си избива собствените жалки комплекси. Ясно? Ако искам, мога да бъда фен на 18 отбора. И най-нормалното е, когато се срещнат два от тях, да подкрепям този, който ми е по-навътре в сърцето. На туй му се вика приоритет или градация (градация не идва от град, тъй че и селяните можем да си я имаме).

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 07 Сеп 2008 23:07 
Аватар

Отбор: Свиленград 1921 (Свиленград)
cska_kazanlak написа:
Убих те, направо ме уби, честно. Винаги, когато някой говори, че другите са комплексари, си избива собствените жалки комплекси. Ясно? Ако искам, мога да бъда фен на 18 отбора. И най-нормалното е, когато се срещнат два от тях, да подкрепям този, който ми е по-навътре в сърцето. На туй му се вика приоритет или градация (градация не идва от град, тъй че и селяните можем да си я имаме).

абе оставете го гражданина той във всяко отношение е прав, селянина си е по душа не по геогравксо разположение но оставете го пичагата да си мисли колко е голям...(...) :icon_levski: :icon_cska: :icon_loko:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Сеп 2008 11:15 

Отбор: Добруджа 1919 (Добрич)
Тоя па да не пропусне да си изкаже компетентното мнение и той. :a026:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Сеп 2008 18:26 
Тоя отбор за пръв път го чувам Странджа Металург

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 10 Сеп 2008 12:35 
Аватар

Отбор: Странджа-Металург (Средец)
levskistoyan написа:

И ние какво да направим?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Сеп 2008 13:14 
levskistoyan написа:

ЧЕСТИТО ПЪРВО МНЕНИЕ ВЪВ ФОРУМА :020: :010: :lol:

:redcard: ... НЕ ГОВОРИ ТАКА ЗА ЛЮБИМИЯ МИ ОТБОР :twisted:

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 46 мнения ]  Предишна  1, 2

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения "Дунав"-"Марица"
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 124832 04 Ное 2006 21:35
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения На кое място ще завърши "Дунав" в Б Изток?
DUNAV-RUSSE 178338 16 Сеп 2018 10:00
от Dearis
Преглежда непрочетените мнения "Дунав" в турнира за купата
DUNAV-RUSSE 202773 02 Дек 2006 11:50
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения История на ФК "Спартак" Пловдив
Форум: Спартак 1947 (Пловдив)
Anonymous 138370 17 Авг 2011 16:27
от mainata89
Преглежда непрочетените мнения СЛАВИЯ гост на ст."СЛАВИЯ" :]