bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 16 Юни 2025 23:18

Ботев (Враца) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 43 мнения ]  Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Авг 2008 16:06 
Бригада Враца

Отбор: Ботев (Враца)
Каквото и да си говорим ясно се вижда че кмета е амбициран за бъдещето на клуба,увеличи доста бюджета,направи ремонт на стадиона такъв какъвто чакаме от незнам колко години(седалки,съблекални,терен...),друг е въпроса обаче че не е избрал правилните хора да ръководят клуба,играчи в момента определено има но с тези хора няма да стигнем далеч,сега си тръгна Ковачев,а кой ли ще е следващия,защото има и много други който са ощетени и недоволни от въпросния специалист :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Истината за напускането ми и скандалите след това
МнениеПубликувано на: 27 Авг 2008 17:53 
Добър приятел на сайта
Аватар

Надявам се да се намери някакъв вариант за помирение и Николай Ковачев да се върне в отбора. Точно този сезон не трябва да има скандали вътре в отбора, защото както нямаме голяма конкуренция в групата, така може да се окаже, че сами на себе си ще бъдем конкуренти.
Бих призовал момчетата от форума да не прекаляват с крайните мнения относно когото и да е било в отбора. Не искам да коментирам качествата на Валери Цветанов като треньор, но имайте предвид, че като футболист е постигнал доста. Играл е 10 години за Ботев и то в един от най-силните периоди в историята на клуба. Има 266 мача за Ботев в А група и 4 мача в националния отбор.
Ако се съди по изказването на Николай Ковачев се вижда, че и той милее за отбора. Точно затова стискам палци нещата да се решат мирно и тихо и всяка от страните да направи компромис в името на Ботев.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Авг 2008 22:28 

Няма какво да се говори - Ковачев е аут и това е...сигурен съм че той отново ще играе за Ботев, но в момента ако не се доверим на ръководството няма как да стане иначе. Никой играч или тренер не е по-голям от отбора...така че ако за да има мир в съблекалнята Ковачев трябва да е другаде, то така да бъде...желаем му успех!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Авг 2008 00:49 
Аватар

Значи не че нещо,ама миналата година юношите са взимали цели премии,а сега от както е Валери Цветанов взимат на половина!Той се опитва да си налага някъв от Видин и се опитва да изгони наще юноши ...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Авг 2008 00:52 
Аватар

Даже и им оддържат некви пари,уж за данъци,а те не са подписвали никакъв договор или нещо подобно..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 29 Авг 2008 01:04 
Аватар

Какви данаци, какви 5лв.?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 29 Авг 2008 09:13 
Аватар

пичове вие направихте тоя ковачев втория мартин петров.нече сам против но със лека ръка нападате валери.май забравихте че тои е легенда на ботев и ако все пак сте забравили за бригадира които е и капитан на ботев и дори има мачове за а одбора на българия.мисля чее редно дасе уважава избора на цветанов.все пак пилетата се броят на есен и ако влем никой бързо ще забравим за ковачев.не зачерквайте валери.той милее за ботев и надали би си позволил да рискува наистина вярва в ковачев.аз мисля че требва да изчакаме и тогава да колим.само ботев и поне уважавайте истинските легенди на ботев .те са оставили следи докато сегашните само се оплакват.само ботев завинаги

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 29 Авг 2008 09:34 

forzajuve написа:
пичове вие направихте тоя ковачев втория мартин петров.нече сам против но със лека ръка нападате валери.май забравихте че тои е легенда на ботев и ако все пак сте забравили за бригадира които е и капитан на ботев и дори има мачове за а одбора на българия.мисля чее редно дасе уважава избора на цветанов.все пак пилетата се броят на есен и ако влем никой бързо ще забравим за ковачев.не зачерквайте валери.той милее за ботев и надали би си позволил да рискува наистина вярва в ковачев.аз мисля че требва да изчакаме и тогава да колим.само ботев и поне уважавайте истинските легенди на ботев .те са оставили следи докато сегашните само се оплакват.само ботев завинаги

Виж,аз подчертах,че не се имам за голямата звезда и изобщо не претендирам за подобно отличие. Пуснах тази тема,не за да плюе някой по легендата,а просто за да се изясни истината. Уважавам Валери Цветанов като футболист,който е играл дълго в Ботев,но като човек,треньор и лидер за мен той е кръгла 0. Само ще ти дам един пример: Стоичков! Най-великия български футболист за всички времена,но като човек и треньор?
Дали с Валери Цветанов,дали без него,отбора тази година влиза 10000%. Това е сигурно. Несигурно е след това. Но няма значение. НИКОЙ НЕ Е НАД МАРКАТА БОТЕВ ! Само БОТЕВ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 29 Авг 2008 10:36 
Аватар

значи няма смисъл да спорим.засега целта е б група.а дали ще остане след това никой незнае.мисля чее малко в повече че твардиш чее кръгла нула.ако всеки си каже това то по добре това дае края.аз поне ще дам на валери шанс той все пак го заслужава.аз поне мисля че трябва да спреш със твоето его и дасе опиташ да изгладиш нещата със ръководството.нее това начина като го оплуваш.а примера със т.н кама е смешен.всеки е различен сам по себеси.желаяти късмет и мисля че всеки началник или било то шеф трябва дасе уважава.всеки прави грешки.засега нее фатално ботев трагна добре и мисля че трябва поне малко търпение.само ботев.даси жив и здрав

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 29 Авг 2008 11:45 
Добър приятел на сайта
Аватар

Момчета, предлагам да се сложи край на тази тема. Няма смисъл от излишни спорове. Николай Ковачев много културно и ясно представи своята позиция. Чухме и доста мнения на фенове. Нека не продължаваме да дълбаем темата до безкрай. Днес ще е този треньор, ръководство и футболисти, а след 2-3 сезона може да са съвсем други.

Както и Ковачев каза: НИКОЙ НЕ Е НАД МАРКАТА БОТЕВ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 29 Авг 2008 11:49 
Аватар

съгласен.само ботев

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 29 Авг 2008 13:14 
Аватар

Ако ми позволите само да дам един пример на forzajuve за едно доста по-голямо светило в българския футбол, а именно Христо Стоичков! Той също като футболист даде много, даже няма думи с който да се опише приноса му за българския футбол като ФУТБОЛИСТ :!: А какво стана после......мисля че всички знаете :!: След като Валери Цветанов е допринесал толкова много за Ботев нека си остане с това добро впечатление и не го разваля като горепосоченият и при Стоичков започнахме с добри победи срещу 1-2 левашки отбора и после...... но нека да чакаме това си ни е в кръвта. Силно се надявам да не съм прав и този сезон най-после Ботев да отиде там където му е мястото, но ми се струва че доста рано започваме сами да си правим задачата по-тежка от колкото е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 29 Авг 2008 13:49 

r.h. написа:
Момчета, предлагам да се сложи край на тази тема. Няма смисъл от излишни спорове. Николай Ковачев много културно и ясно представи своята позиция. Чухме и доста мнения на фенове. Нека не продължаваме да дълбаем темата до безкрай. Днес ще е този треньор, ръководство и футболисти, а след 2-3 сезона може да са съвсем други.

Както и Ковачев каза: НИКОЙ НЕ Е НАД МАРКАТА БОТЕВ!

Най-добре да сложим край на темата. Само БОТЕВ Враца ! Това е. Успех на всички! До нови срещи :a006:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Авг 2008 15:53 
Бригада Враца
Аватар

Дано да скоро тези срещи :) Успех и на теб и всичките ти начинания занапред :!: Ти го заслужаваш (bow)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 30 Авг 2008 14:06 
Аватар

каква легенда е В.Цв. държаха го 10 години,за да доносничи и топи колегите си,затова и сега никои от тогавашният отбор не го обича.Атакъв десен бег като него можеше да се намери навсякъде,една топка не можеше да центрира.подмазвач цял живот и нагаждач...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 30 Авг 2008 16:07 
Аватар

пич що неидеш да пиеш една студена вода.май нещо неси много запознат със неговата визитка.той е пример как се става играч и легенда.тои тръгна от селата и стигна до капитан на ботев а после и до националния.май нещо нети говори думата "бригадира".той за разлика от предишни и сегашни т.н фудболисти си защитаваше прякора.мисля че е редно дамусе даде шанс и тогава да дранкаме глупости.а когато някой започне да плямпа поне дае запознат със това което говори.в момента фудбола е такъ щото са повече дранкалата от възможностите.както казах шефът си е шеф.стига с тези става и нестава.лесно е от страни.той сега носи отговорността дани вкара в б група.ако не тогава критики.но по адрес като фудболист а като началник.само ботев.искасе само търпение и шанс.изтърпялисме толкова години ще изтърпим още малко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 30 Авг 2008 20:10 
Аватар

forzajuve много си критичен срещу ivoni :!: защо не каза нищо по повод на това което аз написах :?: наистина не е лошо вече да приключим споровете, но лично моето мнение е че това което стана с Ковачев не е редно :!: нали имаме страшни звезди в състава и така с лека ръка да освобождаваме млади и перспективни футболисти :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Сеп 2008 01:07 
L.D.S.
Аватар

Евала на момчето че си каза всичко ... много малко са хората които биха направили такова нещо ... евала :015: :015: :015:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 43 мнения ]  Предишна  1, 2

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения "Дунав" в турнира за купата
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 202239 02 Дек 2006 11:50
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения Новини за Хебър
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 236373 19 Окт 2009 22:34
от stemil
Преглежда непрочетените мнения Първи БГ сайт за тенис на корт!
Форум: Тенис
Anonymous 54978 01 Ное 2006 03:57
от Site Admin
Преглежда непрочетените мнения Състав на отбора за сезон 2007/2008
Форум: Сезон 2007/2008
parmalat 79085 18 Май 2008 14:18
от [AS Roma]Gu73v
Преглежда непрочетените мнения Програма за първенството
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 55072 05 Май 2008 16:53
от besimeniq