bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 20 Юни 2025 00:42

Български клубове - Свиленград 1921 (Свиленград) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 103 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Авг 2008 07:44 
Аватар

Отбор: Светкавица 1922 (Търговище)
Але аз си знаех че свиленград ше вземе дербито то оставаше да паднете от тея селяци пожелавамви успех напред.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Любимец-Свиленград 1-2 1921 23.08 18.00 часа
МнениеПубликувано на: 24 Авг 2008 10:29 
Мерси братле успех и за Светкавица :a006:

Върнете се в началото

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 24 Авг 2008 10:44 
South Boys
Аватар

Отбор: Свиленград 1921 (Свиленград)
Marin написа:
Казах го и в нашия форум и ще го повторя тук -евала ви правя на цялата агитка затова, че не спряхте да подкрепяте отбора и ви се изкефих честно, само българското знаме нямаше работа на стадиона, но може би искате да кажете, че сте горди да бъдете българи - ако е така отново едно голямо ЕВАЛА :002:

Марине българското знаме има място на всеки един стадион на всеки един мач :) прав си горди сме че сме българи :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 24 Авг 2008 10:47 
South Boys
Аватар

musashi_svilengrad написа:
Мише,не е вярно,че на централната трибуна нямаше подкрепа за отбора,напротив-даже се стигна до някои крайности,но за тях като се видим.Аз лично съм без глас,тая вечер смазах с бутилка "Джони"с Бимбиля и сие.Честито Момчета,продължавайте да ни радвате,обичаме ви.

Валери,много добре се знаем кой какво прави.От вашата трибуна се чуваше това което и на всеки мач съдията се усвирква и псува при спорните положения което го правим всички на стадиона.С интерес очаквам да разбера какво е станало :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Авг 2008 10:48 
South Boys
Аватар

Свиленград удари Любимец като гост в дербито на Юга

Свиленград 1921 успя да победи с 2:1 като гост регионалния си съперник Любимец. След една изключителна игра през всичките 90-минути южняците прегазиха категорично състава на домакините и загатнаха, че са на път да сглобят своят "Дрийм тийм"
Дербито на Юга събра на трибуните на градския стадион в Любимец над 2 300 души. Под парещите лъчи на августовската жега двата тима излязоха пределно мобилизирани още в самото начало на двубоя без никакво разузнаване Любимец и Свиленград се втурнаха в атаки. Така още в 2-ата минута Даниел Добриков бе фаулиран на границата на наказателното поле и след изпълнен пряк свободен удар Венци Йорданов откри резултата и даде преднина на домакините. След това попадение възпитаниците на Димчо Марков дръпнаха играта в центъра на терена. От това в пълна степен се възползваха жълто-зелените, чийто атака ставаха все по остри и по остри. След няколко пропуска на Пламен Стоянов, Иван Георгиев и Кирил Дяков, логичното се случи и Христо Стойчев се възползва от нелеп гаф на Иван Скерлев и си заработи дузпа. Така зад бялата точка застана Иван Георгиев, който не се поколеба със силен шут в десния ъгъл на вратата на Любимец да изравни резултата. До края на полувремето свиленградчани още на няколко пъти се пробваха да реализират втори гол, но този път нямаха шанс. Късмет нямаше и Йордан Василев от състава на домакините, чийто удар с глава премина на сантиметри от страничния стълб на южняците. При този резултат завърши и първата част. Вторите 45-минути Любимчани се втурнаха да търсят нов гол и натиснаха своят съперник. С много правилна игра в тактически план Стамен Белчев категорично надхитри Димчо Марков, чийто футболисти, така и не успяваха да намират свободни пространства в полето на Свиленград 1921. И този път, както в срещата с Родопа хасковския спец направи много важна смяна, която реши мача. В 61-ата минута на мястото на Христо Стойчев, той пусна бързоногият Ирфан Юсеинов, който след появяването си на терена, се превърна в най-голямата опасност за домакините. Именно 20-годишният футболист изработи и победния гол за свиленградчани. 4-минути пред края на двубоят той открадна една топка от играч на Любимец и след блестящ 40 метров пробив в половината на любимчани изстреля снаряд, който попадна за втори път в мрежата на домакините. В оставащите четири минути възпитаниците на Димчо Марков тръгнаха да търсят попадение, но всичките им атаки бяха парирани от един от най-добрите футболисти в този двубой Димитър Везалов, който изнесе невероятни 90-минути и през цялото време крепеше ариегарда на тима си. Така след едно три минутно продължение дадено от Георги Игнатов Свиленград 1921 заслужено се поздрави с първият си успех извън Колодрума от 1,5 години.

www.svilengrad1921.com

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Авг 2008 10:49 
South Boys
Аватар

Стамен Белчев: Изиграхме силен мач, на път сме да направим голям отбор

Изиграхме едни страхотни 90-минути. Доволен съм най-вече от тактическата дисциплина на играчите, които ясно разбраха какво се иска от тях. Ако продължаваме да работим в същия дух, съм убеден, че ще направим голям отбор, с които ще ни очакват много радостни моменти, заяви минути след победата над Любимец наставникът на Свиленград 1921 Стамен Белчев. Той допълни, че след лошото начало преломния момент за местния отбор е бил изравнителния гол на Иван Георгиев в 31-ата минута. "Това попадение ни даде много сили. След него ние си повярвахме,че можем да постигнем пълен успех. Както и се случи. Искам пак да благодаря на момчетата, че за втори пореден мач, показват висок колективен дух, заключи хасковския спец.
След историческата победа в регионалния двубой всички футболисти се отдадоха на заслужени пиршества. Заедно със спонсорите на отбора те веднага се запътиха на коктейл в един от местните ресторанти. След което ще продължат купона в дискотека Романтика.

www.svilengrad1921.com

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Авг 2008 10:49 
South Boys
Аватар

Стефан Милушев гледа мач на Свиленград

Близо една година след като се оттегли от местния тим, бившият президент на Свиленград 1921 Стефан Милушев отново изгледа мач на жълто-зелените. В регионалното дерби с Любимец той се появи заедно с клубния бос Никола Динков, и местните бизнесмени Коста Паришев и Димитър Делибозов. Компанията изгледа срещата от централната трибуна на градския стадион в Любимец. Като Стефан Милушев бурно подкрепяше свиленградчани. Той не издържа и при победното попадение, когато еуфория заля ВИП ложата започна да прегръща цялото ръководство на южняците и да поздравява УС на отбора. Секунди след двубоя във видимо повишено настроение той честити успеха и на Стамен Белчев. "Направил си страхотен отбор. Играете невероятен футбол, заяви собственика на магазини Зора.
Заедно с целият УС и кмета на града Георги Манолов той тръгна към Свиленград и се включи в купона послучаи победата на южняците.

www.svilengrad1921.com

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Авг 2008 10:52 
South Boys
Аватар

Свиленград излъга Любимец

Свиленград излъга Любимец като гост с 2:1. Гостите изиграха мача по-добре тактически. Въпреки че получиха гол още във 2-ата мин, накрая те грабнаха трите точки. За Любимец точен от фаул бе Венци Йорданов. В 31-ата мин Скерлев направи дузпа, Иван Георгиев бе точен от бялата точка за 1:1. Скерлев можеше да се реваншира в 50-ата мин, но нацели гредата. Резервата Юсеинов донесе победата на Свиленград в 85-ата мин. Той се разписа след самостоятелен пробив по крилото.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Авг 2008 12:39 
South Boys
Аватар

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Снимки: Иван Колев , www.svilengrad1921.com

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Авг 2008 14:31 
Аватар

Отбор: Светкавица 1922 (Търговище)
аааа снимките са много яки браво

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Авг 2008 14:37 

мн як ма4 се полу4и според мен..има6е доста положения и пред двете врати...сниките са мн яки :))

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Авг 2008 15:05 
Аватар

Така след едно три минутно продължение дадено от Георги Игнатов Свиленград 1921 заслужено се поздрави с първият си успех извън Колодрума от 1,5 години.
Ако не ме лъже паметта мисля,че в последния си мач миналия сезон победихме Миньо Раднево като гости.Моля Ванката да поправи тази нередност защото така написано(че това ни е първа победа навън от година и половина) изглежда,че ние сме абсолютни слабаци навън.Друг е въпроса как победихме в Раднево.Както и да е нека си пожелаем тази победа в Любимец да не е единственна като гости :002: :002: :002:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 24 Авг 2008 15:10 
South Boys
Аватар

JoRoCSKA76 написа:
Така след едно три минутно продължение дадено от Георги Игнатов Свиленград 1921 заслужено се поздрави с първият си успех извън Колодрума от 1,5 години.
Ако не ме лъже паметта мисля,че в последния си мач миналия сезон победихме Миньо Раднево като гости.Моля Ванката да поправи тази нередност защото така написано(че това ни е първа победа навън от година и половина) изглежда,че ние сме абсолютни слабаци навън.Друг е въпроса как победихме в Раднево.Както и да е нека си пожелаем тази победа в Любимец да не е единственна като гости :002: :002: :002:

Не те лъже Жорка така си е,Иван трябва да коригира статията :) Колкото до победата вчера аз я равнявам на 2 победи,все пак да спечелиш дербито със съседния град на неговия терен на такова ниво не е малко :first: :002:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 24 Авг 2008 15:17 

da vqrno, 4e e taka. Obarkal sam se sorry. kazvaite mi i dryg pat. Prosto ne sam se usetil

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 24 Авг 2008 15:26 
Къде е карпузата защо не сте я сложили нали я снимахте :arrow:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 24 Авг 2008 15:29 
South Boys
Аватар

arro написа:
Къде е карпузата защо не сте я сложили нали я снимахте :arrow:

Тя е в темата Агитка там са снимки на агитката :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Авг 2008 20:38 
Аватар

мише,това също е начин да подкрепяш отбора си,през цялото време бяхме аз,тошо калайджията,бозука,бакърджиев,наско нашия шофер,братовчед ти,стоян манолов,и редица други и не млъкнахме,малко хора биха си позволили да хвърлят нещо по съдията,да се счепкат с публиката на домакините в присъствието на джандармерията,която охраняваше все едно президента на САЩ.Моето виждане е,че целия ни стадион трябва да бъде агитка,не само момчетата които са около теб.Знаеш,че подкрепям идеята ти и делата ти,дано се заразят всичките ни зрители,повтарям зрители,защото те преобладават,феновете са малко....

Преминахме през шеметни години,
но спортната ни слава устоя!
Любимците ни вкарваха голове
с червения екип на ЦСКА!
В историята ще останат вечно
победите над Интер и Аякс!
А Ливърпул и славния Ювентус
завинаги ще помнят ЦСКА!
Пак гол след гол вратите ще разтърсва
щом феновете дават ни крила!
И нека в следващите 60 години шампион да бъде само ЦСКА!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 24 Авг 2008 23:40 
South Boys
Аватар

мише,това също е начин да подкрепяш отбора си,през цялото време бяхме аз,тошо калайджията,бозука,бакърджиев,наско нашия шофер,братовчед ти,стоян манолов,и редица други и не млъкнахме,малко хора биха си позволили да хвърлят нещо по съдията,да се счепкат с публиката на домакините в присъствието на джандармерията,която охраняваше все едно президента на САЩ.Моето виждане е,че целия ни стадион трябва да бъде агитка,не само момчетата които са около теб.Знаеш,че подкрепям идеята ти и делата ти,дано се заразят всичките ни зрители,повтарям зрители,защото те преобладават,феновете са малко....

А мога ли тогава да попитам защо ние бяхме третирани като отрепките на мача и ни изхвърлиха от трибуната и никой не се намеси в името на Свиленград.Щом всички трябва да сме било то публика или агитка в такъв случай трябва да се подкрепяме ние обаче не сме съгласни с отношението на полицията и с това че никой не се застъпи за нас.Как може Боката,Димито и Кънчев да бъдат третирани като хулигани,та тези хора караха 30км колела само и само да гледат отбора си.Всички знаем колко напатили от живота са тези хора и каква радост бе за тях да са чааст от хората на трибуните.Къде бяхте вие да се застъпите за нас?Нима полицаите от Свиленград които пазят всеки мач на Свиленград незнаят що за хора сме?Защо бяхме затворени в клетка с хора от Любимец?Нали клетката е за гостуващите фенове?!Какво правим на къде вървим ?!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Авг 2008 23:54 
South Boys
Аватар

А и Валери друго да те питам от хората които ти ми изброи и от хората които не са изброени а са били наежени колко от тях ще бъдат постоянни?Колко са хората в Свиленград като Иван-Никинелито?Ами представи си че мача не беше дерби и не беше с Любимец дали нямаше половината от тия хора да липсват.Нима стадиона ни в Свиленград е за 50 000 и като се пръснем неможем да разберем кой вика икой не?!Неможеш да ме разубедиш че ако мача не беше нарочен за голямото дерби на ЮГА и ако не играехме с Любимец нямаше да са различни обстоятелствата.А лъжа ли е че миналия мач само Филката и аз викахме?Кой друг се е престрашил да стане на стадиона около 1000 човека който го познават и да вземе да вика за отбора.ДА ВИКА не да псува съдиятаи да вика у-у-у-у...мога да пиша да пиша още много :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Авг 2008 00:01 
South Boys
Аватар

мише,това също е начин да подкрепяш отбора си,през цялото време бяхме аз,тошо калайджията,бозука,бакърджиев,наско нашия шофер,братовчед ти,стоян манолов,и редица други и не млъкнахме,малко хора биха си позволили да хвърлят нещо по съдията,да се счепкат с публиката на домакините

Отговарям ти веднага.Половината са МИТНИЧАРИ , другата половина работят за Община Свиленград :) Мисля че беше изчерпателен отговора ми :roll: За чепкането с Любимчани го имаше по целия стадион...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Авг 2008 05:28 
Аватар

Мишо няма смисъл да пишеш ,той всичко се вижда ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Авг 2008 07:55 
Мише аз не съм митничар и не работя в Общината :) както и хората които дойдоха с мен. Само че в Свиленград съм само 20% от времето - ако това време съвпада с мачовете - ще съм там!!!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Авг 2008 13:18 

Браво на момчетата,доказаха,че са по добри.Все пак аз познах резултата2:1,само Свиленград олееееееееееееееееее шампиони сме.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Авг 2008 19:15 
Аватар

много добро предствяне на агитката както и на Футболистите БРАВО

Изображение
Няма жена която да не иска секс, има мъже които не знаят как да си го поискат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Авг 2008 19:52 
South Boys
Аватар

Norton написа:
Мише аз не съм митничар и не работя в Общината :) както и хората които дойдоха с мен. Само че в Свиленград съм само 20% от времето - ако това време съвпада с мачовете - ще съм там!!!

Стоянчо всички знаем кой е баща ти но мисля че не е нужно да се споменава.Както и да е няма да споря повече с никой ако трябва ще я заключа темата но никой неможе да ми промени мнението. :0020:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 103 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Примиера Дивисион : 23 кръг
Форум: Испански футбол
HEBAR_HOOLS 5164 20 Фев 2007 17:14
от dido_x
Преглежда непрочетените мнения 1. Бундеслига: 23 кръг
Форум: Германски футбол
r.h. 13969 25 Фев 2007 22:40
от dido_x
Преглежда непрочетените мнения Ел супер класико !!! Събота от 23:00
Форум: Барселона
Anonymous 23626 11 Мар 2007 20:27
от aircraft10
Преглежда непрочетените мнения XVII кръг - 15.30 часа 24.03 /събота/ Локомотив /Мз/ - Хебър
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 38804 27 Мар 2007 20:01
от StreeT_HunteR
Преглежда непрочетените мнения [18 кръг] Чавдар БСл - Вихър Горубляне 2:0
Форум: Сезон 2006/2007
Klemenza 7750 28 Мар 2007 07:54
от Klemenza