bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 19 Юни 2025 14:42

Български клубове - Сливен 2000 (Сливен) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 1 мнение ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Въпрос
МнениеПубликувано на: 16 Авг 2008 16:20 
Аватар

Здравейте момчета. Вчера напълно случайно си включих ТВ-то на БНТ, където предаваха Сливен-ЦСКА и беше някъде към 82-та минута. Та взех, че догледах мача.

Думата ми е за нещо интересно, което видях във публиката. На оградата на една от трибуните, наред с най-различни флагове (български, британски, знамена на Сливен) видях и знамето на Република Южна Африка (между 1928 и до края на Апартейда през 1994), който изглежда ето така:

Изображение

Стана ми доста приятно, тъй като имам няколко добри приятели Африканери или т.нар. Бури ( първите европейски заселници в Южната Част на Африка, предимно холандци и малко французи и немци. Бурите са 60% от 4 милионното Бяло население на ЮАР, другите са предимно Британци ) и съм напълно съпричастен на техните борби за самостоятелност и държавност.

Това знаме, което показах по-горе, и което беше окачено вчера е символ на Южна Африка. Истински символ на тази държава, която е създадена от тези смели заселници. Днес тази държава е напълно разспиана от комунистите на Нелсън Мандела, които освен че са комунисти са и черни расисити и убиийци. Резултатът е СПИН, Бедност и цигания. Но какво ли Ви обяснявам, за съжаление комунистическия ботуш гази и нашата България вече 64 години....

Както и да е. Прощавайте, че леко политизирах вашият футболен форум. Просто ми стана интересно и се заинтригувах. Ще се радвам ако Вие феновете на Сливен ми дадете малко повече информация за притежателя на знамето и това как то се е озовало там. Дано някой от агитката посещава тези форуми.

Живи и здрави.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 1 мнение ] 

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Един въпрос ...
Форум: Архив
SPFC1919 11133 05 Авг 2007 21:19
от NT_26
Преглежда непрочетените мнения Един въпрос?
Форум: Италиански футбол
borismorev 8092 16 Юли 2007 13:08
от SPFC1919
Преглежда непрочетените мнения Въпрос
Форум: Искра (Искрец)
Anonymous 5943 10 Сеп 2007 20:06
от SAKATA
Преглежда непрочетените мнения ВЪПРОС
Форум: Италиански футбол
ultra_blue_ 7261 28 Окт 2007 05:06
от Cannibal
Преглежда непрочетените мнения Въпрос