bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 25 Юни 2025 12:32

Левски | Левски ДЮШ GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 49 мнения ]  Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Юни 2008 21:08 
жълто-черен
Аватар

Отбор: Миньор (Перник)
Офтопик:
кур

Второ такова мнение, го трия !

Edit by FF

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Жребий за Шампионската Лига
МнениеПубликувано на: 11 Юни 2008 21:24 
Аватар

Отбор: Янтра 1919 (Габрово)
УЕФА Къп зове няма как

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 11 Юни 2008 21:39 
Можем да бием Андерлехт!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Юни 2008 02:07 
Аватар

Отбор: Левски (София)
Според мене преодолими са Стяуа, Андерлехт, Базел, а защо не и Глазгоу Рейнджърс:-)

Левски е най-добрият български отбор по Футбол след комунизма, достигнал 1/4 Финал в УЕФА и участвал в Шампионската лига през 2006 година. В България през този период е бил 9 пъти Шампион(1993,1994,1995,2000,2001,2002,2006,2007,2009),4 пъти е правил Дубъл(1994,2000,2002,2007),9 пъти носител на Купата(1991,1992,1994,1998,2000,2002,2003,2005,2007) и 2 пъти носител на СуперКупата(2005и2007).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Юни 2008 12:05 
Аватар

Отбор: Спортист 1924 (Своге)
Дано тази година да имаме късмет и да не ни се падне някой като Ливърпул , аз лично искам Андерлехт или Базел :8) :icon_levski: :icon_levski: :icon_levski: .ПРИКАЗКАТА ПРОДЪЛЖАВА

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Юни 2008 23:41 
Аватар

Отбор: Левски (София)
Ако трябва да сме по-точни - НОВАТА Приказка започна от днес! Само след по-малко от 2 месеца ще видим в действие новата синя Ера!!! Този път дори по-успешна и от предишната!

Предвиждам Левски да влезе в Шампионската лига, откъдето и да излезе напълно достойно напролет в Евротурнирите!
А доколкото до Чорбите - нека тръпнат от страх, защото тепърва ще преживеят един огромен кошмар - Левски ще ги размаже с 6:0!!!

Левски е най-добрият български отбор по Футбол след комунизма, достигнал 1/4 Финал в УЕФА и участвал в Шампионската лига през 2006 година. В България през този период е бил 9 пъти Шампион(1993,1994,1995,2000,2001,2002,2006,2007,2009),4 пъти е правил Дубъл(1994,2000,2002,2007),9 пъти носител на Купата(1991,1992,1994,1998,2000,2002,2003,2005,2007) и 2 пъти носител на СуперКупата(2005и2007).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Юни 2008 10:36 
Син до гроб
Аватар

Вуцов пред Sportal.bg: Пада ни се Базел или Андерлехт и влизаме в групите

Старши-треньорът на Левски Велислав Вуцов сподели пред Sportal.bg, че за разлика от своя бос Тодор Батков, който вчера каза, че не би било зле "сините" да срещнат Барселона в третия предварителен кръг на Шампионската лига, той не иска да среща толкова силен тим на прага на групите в най-комерсиалния клубен турнир. Синът на Иван Вуцов си пожела някой отбор от ранга на швейцарския Базел или белгийския Андерлехт.

"Аз пък не искам толкова силни тимове да ни се падат. Нека жребият ни отреди някой по-близък до нашата черга. Ето един Базел или Андерлехт биха били идеални. Пожелавам си един от тези два тима и ще видите, че ще се класираме в групите на Лигата. Иначе не правя разделения в приоритетите. Аз съм в Левски, а това значи, че трябва да искам всичко и на всяка цена. Гоним титлата, купата и място в Шампионската лига", сподели Вуцов и допълни, че е доволен от провеждащото се в момента в Австрия и Швейцария европейско първенство по футбол.

"Гледам всички мачове и мога да кажа, че се получава един хубав шампионат. Мисля си, че Германия и Русия трябва да спорят на финала, като руснаците ми харесват изключително с играта, която демонстрират. Според мен те ще бият Испания, нищо че паднаха в групите от тях. Един полуфинал се различава много от първия мач в груповата фаза. Испания и Италия онзи ден ме отчаяха. Аз по принцип харесвам италианския футбол, но тази игра с 10 в защита бе убийствена. Горките испанци и те бяха слаби. Изобщо този мач от онзи ден е може би единственият, който не ми хареса на Евро 2008", каза още Вили.

sportal.bg

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Юли 2008 13:41 
Аватар

Току що изтеглиха жребиите за 1ви и 2ри квалификационен кръг на ШЛ.
Така като поразгледах ми се видяха доста интересни двойки, които засягат и нас, защото могат да станат изненади и нашия отбор да се придвижи в групата на поставените:
1.Рейнджърс ще играят с победителя от Санта Колона и Каунас и надали ще имат птоблеми;
2.Панатинайкос юе играят с победителя от Динамо(Тбилиси) и НСИ(Фарьорски о-ви)- най- вероятно няма да имат проблеми;
3.Фенербахче обаче се паднаха с един доста корав отбор- шампиона на Унгария- МТК Будапеща. На пръв поглед турците са фаворити, но тук може да очакваме изненада от МТК, които са доста непривидими и може да отсранят Фенербахче, което ще ни придвижи една позиция напред.
4.Андерлехт вероятно ще играят с беларуският БАТЕ(Борисов), който вероятно ще отстрани исландския Валур. ТУк също може да стане изненада. БАТЕ са доста корав отбор.
5.Спарта(Прага) ще играят с победителя от двойката Актобе- Шериф и по всяка вероятност ще продължат.
6. Динамо(Киев) излизат срещу победителя от двойката Дроида- Левадия(Талин). Според мен всеки един от тези два отбора може да победи украинците.
7. Отборът на Базел, на който толкова много се надяваме да ни се падне в 3я рунд, може въобще да не стигне до там, тъй като във втория рунд най- вероятно ще срещнат изключително корваия отбор на ИФК Гьотеборг, които този сезон играят страхотно в защита и според мен там е 50/50.
Така като нищо може да се качим с 2-3-4 места напред и дори и да не успеем да отидем при поставените, то отбори от нашата черга като Динамо Киев и Спарта Прага ще отидат там, което може да се окаже добре за нас.

Love and Peace from the Stereo Crew

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Юли 2008 09:33 
БОЛЯРИ
Аватар

Отбор: Етър 1924 (Велико Търново)
parmalat написа:
Току що изтеглиха жребиите за 1ви и 2ри квалификационен кръг на ШЛ.
Така като поразгледах ми се видяха доста интересни двойки, които засягат и нас, защото могат да станат изненади и нашия отбор да се придвижи в групата на поставените:
1.Рейнджърс ще играят с победителя от Санта Колона и Каунас и надали ще имат птоблеми;
2.Панатинайкос юе играят с победителя от Динамо(Тбилиси) и НСИ(Фарьорски о-ви)- най- вероятно няма да имат проблеми;
3.Фенербахче обаче се паднаха с един доста корав отбор- шампиона на Унгария- МТК Будапеща. На пръв поглед турците са фаворити, но тук може да очакваме изненада от МТК, които са доста непривидими и може да отсранят Фенербахче, което ще ни придвижи една позиция напред.
4.Андерлехт вероятно ще играят с беларуският БАТЕ(Борисов), който вероятно ще отстрани исландския Валур. ТУк също може да стане изненада. БАТЕ са доста корав отбор.
5.Спарта(Прага) ще играят с победителя от двойката Актобе- Шериф и по всяка вероятност ще продължат.
6. Динамо(Киев) излизат срещу победителя от двойката Дроида- Левадия(Талин). Според мен всеки един от тези два отбора може да победи украинците.
7. Отборът на Базел, на който толкова много се надяваме да ни се падне в 3я рунд, може въобще да не стигне до там, тъй като във втория рунд най- вероятно ще срещнат изключително корваия отбор на ИФК Гьотеборг, които този сезон играят страхотно в защита и според мен там е 50/50.
Така като нищо може да се качим с 2-3-4 места напред и дори и да не успеем да отидем при поставените, то отбори от нашата черга като Динамо Киев и Спарта Прага ще отидат там, което може да се окаже добре за нас.
А дано, ама трябва и да почнат да играят наще, иначе няма как да стане.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Юли 2008 00:14 
Аватар

Дълбоко се съмнявам,че ще стигнем до поставените отбори,но все пак има преодолими поставени,важното е господ да е с нас при жребия и отбора да върви напред.Напипа ли се отново верния ритъм на работа нещата ще си доидат на мястото с времето.Дали ще е тази година или след две,важното е отбора да показва добри игри,с които да ни радва...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Юли 2008 11:38 
Син до гроб
Аватар

Аз ли се лъжа или при поставените нямаме шанс да достигнем :roll:
Шансът ни за по-лек жребий е някой аутсайдер да победи по-голям отбор и да вземе неговият коефициент.
Например Каунас бие Рейнджърс и автоматично взима неговият коефициент и става поставен .... или се бъркам :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Юли 2008 18:30 
Аватар

Ми и з мисля,че е така,защото преди няколко дни четох,че сме се разминали с "кошмара" Тампере,защото при евентуално прескачане на първия кръг се пада с отбор,който не би бил поставен в третия кръг и така,евентуално участие на Тампере в третия предварителен кръг го изпраща в непоставените отбори...Та по тази логика,би трябвало да се защити твърдението на Football Fan :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Юли 2008 21:16 
Аватар

Отбор: Локомотив (Дряново)
Ами нали си спомняте,че миналата година Тампере ни взеха коеф. с станаха поставени с/у Розенборг. Тази година предполагам, че ще е същото :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Юли 2008 22:17 
Аватар

Отбор: Суворово (Суворово)
важното е че пропускаме 2-рия предварителен там срещу ботущите щото тея отбори са най-мръсни дето се нареждат отзад и блъскат напред

Във фирма "Титан" от десетина дни върви страхотен дебат. Неразрешимият спор е дали върху кофите за боклук да бъде изписано ЦСКА или върху фланелките на футболния отбор да се появи надпис "червени боклуци".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 12 Юли 2008 12:24 
АКАДЕМИК - отбор ВЕЛИК
Аватар

Отбор: Академик (София)
Според мене Левски има доста по-силен състав отколкото миналата година. Това с Тампере се получи, защото Левски ги подцениха и си помислиха че те сами ще се бият. Не искам да коментирам треньора, защото не е моя работа. Просто искам да кажа, че Левски ако не за Шампионската лига, има шанс поне за групите на УЕФА! Проблема на българските отбори не е само в самите тях, ами и в качеството на първенството ни.

П.С. Извинявайте, че се отклоних от темата. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Юли 2008 16:55 
И САМО ЛЕВСКИ АЛЕЕ И САМО ЛЕВСКИ АЛЕЕ И САМО ЛЕВСКИ АЛЕЕ И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ !!!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Авг 2008 13:26 
Аватар

Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
Хахаха... Бате Бойко Борисов!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Авг 2008 13:27 
Син до гроб
Аватар

Сърцето щеше да ми се пръсне при жребия ... После целия блок във въздуха .... Имам чуството че умирам .... Айде говеда в ШЛ !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Авг 2008 17:35 
Аватар

Невероятно,още не мога да повярвам f01 026...Това определено беше най-приемливия жребий.Единственото,което остава е,момчетата да покажат на какво са способни...Вили да се докаже,и отново отбор и публика да са едно голямо цело :icon_levski:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Авг 2008 17:40 
БОЛЯРИ
Аватар

Отбор: Етър 1924 (Велико Търново)
ако не се класира Левски - голям срам,но за отпадане изобщо не трябва и да си помислят!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Авг 2008 11:39 
Сигурно ще играем с Андерлехт не ми се вярва бате борисов да ги отстрани

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 04 Авг 2008 18:24 

Отбор: Добруджа 1919 (Добрич)
Уникален шанс за "Левски" да влезе отново в групите на Шампионската лига и да вземе 7 милиона евро, без дори да е изиграл и един мач, се отвори вчера, показа проверка на "Новинар". По жребий "сините" трябва да премерят сили с победителя от двубоя "БАТЕ Борисов" - "Андерлехт", но двата тима може да бъдат изхвърлени от турнира заради черно тото.

Съмнения за договорка на първия мач в Белгия имаше още секунди след края на срещата, спечелена сензационно от беларуските гости с 2:1. Вчера от Пресслужбата на УЕФА потвърдиха, че тече проверка на Комисията по феърплей. При доказване на нередности около срещата санкциите ще са изваждане и на двата клуба от турнира, като в този случай "Левски" ще пропусне III предварителен кръг и ще влезе директно в груповата фаза. "Получихме сигнал за двубоя в Брюксел, като на реванша ще има специален наш представител, който ще следи за спазване на феърплея", обясни дежурният служител на Пресслужбата на УЕФА по телефона за "Новинар", като подчерта, че скоро ще има официално становище по казуса. Според неофициална информация пък най-масовият залог е за победа на "Андерлехт" с 2:0 на реванша в Беларус. Както е ясно, в щаба на белгийците изненадващо демонстрират завидна увереност и спокойствие въпреки негативния резултат за тях. Те дори са си запазили хотел в София и са повече от уверени, че ще елиминират "БАТЕ Борисов".

В лагера на "Левски" пък се готвят за мач с беларусите и нямаха информация вчера, че може да се стигне до влизане в групите на Лигата по служебен път. "Ако не успеем да бием отбор като "БАТЕ Борисов", ще ме е срам да се появя на улицата", коментира босът на "сините" Тодор Батков, който се възмути, че по време на контролата с "Ирони Ришон" (6:0) край "Герена" се провеждаше шумна циганска сватба. Вчера наставникът Вили Вуцов събра отбора на тежка трапеза по обяд, а след това бе отслужен водосвет за здраве и успехи.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Авг 2008 18:46 
Зелен до гроб
Аватар

Абе искам да си ги бием :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Авг 2008 12:27 
ЗА ПЪРВИ ПЪТ ДА ИМАМЕ КЪСМЕТ.МНОГО ДОБЪР ЖРЕБИЙ.И ЩЕ УСПЕЕМ ДА ВЛЕЗЕМ В ГРУПИТЕ.И САМО ЛЕВСКИ

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 49 мнения ]  Предишна  1, 2

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения "Дунав" в турнира за купата
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 203979 02 Дек 2006 11:50
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения Новини за Хебър
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 240849 19 Окт 2009 22:34
от stemil
Преглежда непрочетените мнения Първи БГ сайт за тенис на корт!
Форум: Тенис
Anonymous 55187 01 Ное 2006 03:57
от Site Admin
Преглежда непрочетените мнения Състав на отбора за сезон 2007/2008
Форум: Сезон 2007/2008
parmalat 79806 18 Май 2008 14:18
от [AS Roma]Gu73v
Преглежда непрочетените мнения Голмайстори в Шампионската лига
Форум: Евротурнири
Anonymous 25613 04 Ное 2006 00:40
от Site Admin