bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 17 Юни 2025 22:08

Български клубове - Доростол 2003 (Силистра) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 145 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Трансфери,подготовка и т.н
МнениеПубликувано на: 08 Юли 2008 23:58 
xx kva rabota kvi 5 lv :D a vie ili ste na po 16 god ili ste kusopametni poslednite 3 puti kato spechelixme taq smeshna grupa nishto dobro ne se sluchi i segas shte stane sushtoto nqkoi e izprosil ot obshtinata nqkolko xilqdarki i shte gi okradat pishman shefovete i na esen daje otbor moje da nqma tuka dokato ne doide nqkoi vunshen chovek FUTBOL NQMA DA IMA shtoto vsichkite sa mishki deto imat nqkoi lev i si gi stikat :redcard: ili gledat samo da sa na dalavera a vuv futbol s marka BG DALAVERA NEMA !!!!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 09 Юли 2008 08:39 
Доростол завинаги
Аватар

Отбор: Доростол 2003 (Силистра)
Доростол разреши кризата

Доростол разреши вратарската криза. В тима от Силистра пристигнаха двама играчи на този пост. Това са Митко Недев (Аристон) и Добромир Илиев (Черноморец Бяла). Общо 27 играчи започнаха подготовка с тима, воден от Тодор Тодоров. 10 от тях са нови.
- Пожелaвам ви ползотворна работа и искам да знаете, че няма да допускаме никакви компромиси и своеволия. Всеки провинил се ще бъде санкциониран. Държим много на дисциплината - каза на футболистите изпълнителният директор Марин Атанасов.
- Единствената ни цел е да спечелим първото място в Североизточната "В" група - заяви треньорът Тодор Тодоров.
7 дни спорт

Изображение

От Силистра до Лимасол само ДОРОСТОЛ!

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Юли 2008 09:53 

Абе, Терлик, стига с тези твои песимистични и безсмислени коментари. Като нямаш мнение по конкретния въпрос, по-добре се въздържай от коментар. Дотегнаха ми, а предполагам и на останалите, всичките ти истерични писания. Добре, не вярваш в бъдещето на отбора, но тогава какво въобще правиш в този форум. Няколко пъти обясни как нищо няма да се случи в Силистра. Стига толкова. Разбрахме позицията ти.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 11 Юли 2008 00:34 
Мамарчев написа:
Абе, Терлик, стига с тези твои песимистични и безсмислени коментари. Като нямаш мнение по конкретния въпрос, по-добре се въздържай от коментар. Дотегнаха ми, а предполагам и на останалите, всичките ти истерични писания. Добре, не вярваш в бъдещето на отбора, но тогава какво въобще правиш в този форум. Няколко пъти обясни как нищо няма да се случи в Силистра. Стига толкова. Разбрахме позицията ти.

пич демокрация брат като не ти оттърва хиксчето горе и готово а що се отнася до моите прогнози маи по често сам бил прав ? с тоя мижав тренер в Б група ще сме боксова круша :redcard:

Върнете се в началото

Заглавие: Re: Трансфери и подготовка
МнениеПубликувано на: 11 Юли 2008 10:16 

Добре, демокрация! Но ти обяви треньора за некомпетентен още на втория мач!!! Нека му дадем малко време, а не да го отписваме при второто равенство. В отбора много неща се нуждаят от промяна и за това е необходимо време. Не може да искаме безгрешен рейд в първенството, след като до този момент сме били трагични. Да не говорим, че това състояние е наслагвано в продължение на години. Търпение! Този сезон ще разберем кой и за какво става, но заключенията трябва да се правят поне след петия кръг. Според мен по-рано от този момент не можем да разберем действителното положение на нещата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 11 Юли 2008 10:18 
Доростол завинаги
Аватар

Незнам какво против треньора имате, след като веднага след назначаването му отбора дръпна много напред, вземахме точки при гостувания, което преди това беше мит :!: Сега гледам ги побърква от тренировки, явно има високи амбиции :wink:

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 11 Юли 2008 13:36 

dorostol2003 написа:
Незнам какво против треньора имате, след като веднага след назначаването му отбора дръпна много напред, вземахме точки при гостувания, което преди това беше мит :!: Сега гледам ги побърква от тренировки, явно има високи амбиции :wink:

:redcard: И за мен тоя нестава!!! Геша най много ставаше!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 12 Юли 2008 03:17 
aiko_92 написа:
dorostol2003 написа:

:redcard: И за мен тоя нестава!!! Геша най много ставаше!!
Тахмисян също беше добър а тоя кво доиде и глеи кви попълнения докара все от неговия краи познаи защо..... същия като оня траиков изгониха го от марек доиде тука докара си челяд-та и аиде обратно във В група все пак ще видим далече сам от мисълта че ще влезем тая година при толкоа мн кандидати наи вече разград ако имат пари никъф шанс

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 12 Юли 2008 21:43 
Аватар

Айко казал съм ти да не се изказваш за треньора. :redcard:
Треньора е супер ти днес сам видя как ги измъчи всички.
Малко ме притеснява липсата на изявен нападател голмайстор, без някой да вкарва голове ще е трудно. За вратарската криза мисля че тя приключи , даже ми е трудно да определя кой ще е титуляр. За мен 1 ще бъде Добромир Илиев. В защита е горе долу добре. В халфовата линия май сме най добре новите Николай Начев, Ивайло Петров, Ивелин Костов (Барона), доста добре се справят. Аз от днешната двустранна игра останах изключително доволен и съм оптимист поне на този етап.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 12 Юли 2008 21:49 

diksi2000 написа:
Айко казал съм ти да не се изказваш за треньора. :redcard:
Треньора е супер ти днес сам видя как ги измъчи всички.
Малко ме притеснява липсата на изявен нападател голмайстор, без някой да вкарва голове ще е трудно. За вратарската криза мисля че тя приключи , даже ми е трудно да определя кой ще е титуляр. За мен 1 ще бъде Добромир Илиев. В защита е горе долу добре. В халфовата линия май сме най добре новите Николай Начев, Ивайло Петров, Ивелин Костов (Барона), доста добре се справят. Аз от днешната двустранна игра останах изключително доволен и съм оптимист поне на този етап.

Всеки си има мнение,дано да си прав :D :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Юли 2008 21:43 

Това момче е на проби http://football24.sportal.bg/index.php? ... =71&oo=930

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Юли 2008 01:20 

Доростол пазарува от Черно море

Доростол ще привлече двама футболисти от Черно море. Става дума за централен защитник и нападател. В тренировките вече се включи Борислав Петков от Дунав. От вчера тимът е на лагер във Ветрен.
- Радостен съм, че въпреки големите натоварвания нямаме сериозни контузии - сподели треньорът Тодор Тодоров.
По време на десетдневната подготовка той ще обърне специално внимание на тактическите занимания. Предвидени са триразови тренировки. Днес ще бъде направен и 10-километров поход.
На 19 юли е контролата с Девня в Повелянво.

7sport.net

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Юли 2008 01:31 

Искам Тодор Колев от Черно море,той е 89 роден но едвали ще е той нападателя.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Юли 2008 12:12 

“Доростол 2003” бяга 10 километра днес на лагера във Ветрен

Силистренският ФК “Доростол 2003” от вчера е на лагер-сбор във Ветрен. Доростолци тренираха през седмицата в Силистра, като старши треньорът Тодор Тодоров залагаше предимно на физическите натоварвания. Вследствие тежките тренировки левият бек Ивелин Павлов получи разтежение и почива три дни, но от днес подновява тренировките. “Доволен съм от работата, свършена през седмицата. Радостен е фактът, че въпреки големите натоварвания нямаме сериозни контузии”, сподели наставникът на силистренци Тодор Тодоров. По време на десетдневния лагер във Ветрен силистренци ще провеждат триразови тренировки, като треньорският щаб ще обърне специално внимание на тактическата подготовка на своите възпитаници. Сутрин доростолци ще имат бегови занимания, като днес стартират с десеткилометров поход. В събота силистренци проведоха двустранна игра, на която по предварителна програма някои от дошлите на проби трябваше да напуснат тима. От треньорския щаб съобщиха, че всички дошли на проби остават, като ще им бъде предоставена още една седмица, в която да докажат своите възможности. В редиците на силистренци със сигурност остават вратарите Добромир Илиев и Митко Недев, Николай Начев, Ивелин Костов, Танжу Салимов и Ивайло Петров. В тренировките на силистренци се включи и Борислав Петров, който идва от “Дунав” (Русе). Русенецът впечатли с качествата си и ще бъде включен в групата за лагера във Ветрен. Освен това в близките дни се очаква към силистренци да се присъединят двама футболисти от варненския “Черно море”. Постовете, на които се представят двамата играчи, са централен защитник и нападател. “Нашите приоритети са намирането на защитник и нападател”, сподели Тодор Тодоров. Междувременно, силистренци уредиха още една контрола по време на подготвителния период. На 19 юли от 18 часа силистренци излизат срещу тима на “Девня” в Повеляново. Първата контрола на доростолци на силистренска земя си остава по програма. На 23 юли от 18 часа на стадион “Луи Айер” те посрещат тима на “Добруджа” (Добрич).

http://www.sportal.bg/my_news.php?id=120289

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Юли 2008 13:54 
добруджа с кво ще играят ? с петимата младежи дето останаха ли :suspect:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Юли 2008 21:46 

Всички нови до момента са 88,89 няма 1 по опитен,в тая селска група ни трябават и опитни според мен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Юли 2008 12:28 
Не искам да се заяждам ама как ще стане вашата работа с Б група не знам. А и да влезете което не е изключено в тази слаба група после на къде една година и пак надолу.Стойте си във в група и се радвайте на победи. За нормално представяне в Б група са необходими по 700-800 хиляди на сезон не знам но има ли кой да ги осигурява и то не един сезон

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 15 Юли 2008 13:20 
А ве колев я си трай гледайте си вашите мизерни отборчета и не заяждай относто тренера мисля че е много добър имах удоволствието лично да разговарям с него за 5-10 минути няма да съжеляваме :8) :8) :8) :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 15 Юли 2008 17:18 

Тодоров “изтиска” доростолци

Мерджан Ремзиев, Ерджан Касим и Мариян Стойчев напуснаха лагера Старши треньорът на силистренския “Доростол 2003” изцеди силите на своите възпитаници в близо тричасово занимание в понеделник. Често играчите се възползваха от услугите на водата, за да компенсират изтощението. Силистренските футболисти са на лагер във Ветрен, като вечерта провеждат занимания на стадион “Луи Айер” поради липсата на подходящ терен в селото. Доростолци продължават да трупат физически ресурс, като тренровките са с такава насоченост. Местните футболисти провеждат предимно бегови занимания. Трима футболисти от поканените на проби отпаднаха от основната група играчи на доростолци. Мерджан Ремзиев, който дойде от “Белица”, прекрати тренировките още на втория ден от началото предсезонната подготовка. Централният защитник на “Добруджа” (Искра) също не се понрави на Тодор Тодоров и бе отпратен. Друг бранител Мариян Стойчев, дошъл от “Сливен”, напусна принудително лагера на силистренци, след като му се обади стара контузия. От понеделник с доростолци започна подготовка и Борислав Караиванов, който пристига от “Дунав” (Русе). Нападателят се понрави на треньорския щаб на “Доростол 2003” по време на двустранната игра в събота и ще изкара пробен период. С травми в лагера на силистренци са Мустафа Фучиджи и Ивелин Павлов, които страдат от разтежения. Очакваше се Павлов да вземе участие в първата за седмицата тренировка, но по време на загрявката почувства болки в крака и се оттегли. Двамата се подготвяха на облекчен режим, като се очаква да не вземат участие в първата контрола за сезона. На 19 юли в Повеляново ФК “Доростол 2003” излиза срещу състава на “Девня”. Очакваните от варненския “Черно море” футболисти все още не са пристигнали.

http://www.sportal.bg/my_news.php?id=120560

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Юли 2008 21:01 

Окончателно сме върнали Момчил от Добруджа.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2008 00:33 

Треньорът на Доростол Тодор Тодоров освободи трима от дошлите на проби в тима играчи. Това са Мерджан Ремзиев, Ерджан Касим и Мариян Стойчев. От понеделник с тима от Силистра пък започна подготовка Борислав Караиванов, който пристига от Дунав. С травми в лагера на тима са Мустафа Фучиджи и Ивелин Павлов.

7sport.net

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2008 16:38 
Доростол завинаги
Аватар

aiko_92 написа:
Окончателно сме върнали Момчил от Добруджа.

Как сме го върнали? Не остава при нас така ли

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2008 17:17 

ДА отпратен е,вчера го нямаше на тренировката като бях.Отбора има нови екипи и тренировачни и сичко още се чакат двамата от морето иначе тоя от Дунав тренира!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2008 17:21 
Доростол завинаги
Аватар

aiko_92 написа:
ДА отпратен е,вчера го нямаше на тренировката като бях.Отбора има нови екипи и тренировачни и сичко още се чакат двамата от морето иначе тоя от Дунав тренира!!!

Оня от Главиница Салимов ли беше добър ли е? Гледам минал пробите май :roll: Ще разберем още от контролата с Девня ще паснат ли новите :)

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2008 17:44 

много ми се ходи но няма с кво ти ше ходиш ли ????

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 145 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Зимната подготовка
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 108301 27 Фев 2007 01:10
от aircraft10
Преглежда непрочетените мнения Трансфери
Форум: Сезон 2006/2007
Anonymous 69613 28 Яну 2008 22:04
от Liuby
Преглежда непрочетените мнения Трансфери
Форум: Черно море (Варна)
Anonymous 65909 23 Юни 2008 21:36